English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
MarcoBorriello
- Kontakt:
Re: English Premier League
Trpaj španske amatere 
Ja ne znam jel ovdje pokazuje vrijeme kad je post napisan il vam treba pojedinacno crtati
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
TommyHilfiger
- Kontakt:
potrazi strucnjaka i priznaj da si retardiran
- JayCatwright
- Kontakt:
Nakon onakvog provlacenja protiv Lyona mislim da je realno da osvoje. Al opet mi je nekako Mate favorit u finalu.JayCatwright je napisao/la: ↑01 maj 2025, 21:44Svaka ekipa dobila crveni u knockout fazi protiv njih![]()
![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
Ja sam dugo mišljenja da Amorim ovo uzima, a tako ce izgleda i biti. Guraju ih bas ofirno.Mogli je napisao/la: ↑01 maj 2025, 21:49Nakon onakvog provlacenja protiv Lyona mislim da je realno da osvoje. Al opet mi je nekako Mate favorit u finalu.JayCatwright je napisao/la: ↑01 maj 2025, 21:44Svaka ekipa dobila crveni u knockout fazi protiv njih![]()
![]()
![]()
Pali na vrijeme utakmice odsad drugTommyHilfiger je napisao/la: ↑01 maj 2025, 21:48potrazi strucnjaka i priznaj da si retardiran
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma realno da pobjednik ne ide u LP bilo bi nebitno. Mene sramota cak i pisati tamo na temi EL. Ovako eto nosi odredjenu vrijednost.JayCatwright je napisao/la: ↑01 maj 2025, 21:51Ja sam dugo mišljenja da Amorim ovo uzima, a tako ce izgleda i biti. Guraju ih bas ofirno.Mogli je napisao/la: ↑01 maj 2025, 21:49Nakon onakvog provlacenja protiv Lyona mislim da je realno da osvoje. Al opet mi je nekako Mate favorit u finalu.JayCatwright je napisao/la: ↑01 maj 2025, 21:44Svaka ekipa dobila crveni u knockout fazi protiv njih![]()
![]()
![]()
To bi bilo to što se Foresta i Lige Prvaka tiče. Dugo su se i držali ovako visoko. Svakako sezona daleko iznad svih očekivanja.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- JayCatwright
- Kontakt:
Forrest zadnje kolo dočekuje Chelsea u borbi za peto mjesto, ne sumnjam u laganu pobjedu domaćina
Pita se i Emery tu nešto.JayCatwright je napisao/la: ↑01 maj 2025, 22:03Forrest zadnje kolo dočekuje Chelsea u borbi za peto mjesto, ne sumnjam u laganu pobjedu domaćina
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Englezi danas ukupno 10-0. 
Cestitke Unitedovcima, strasan rezultat 
Valjda ga ne uprskaju
Valjda ga ne uprskaju
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- superFrankie
- Kontakt:
Najjace englezi ce imati klub iz donjeg dijela tablice u LP 
Vazi li i da ce Chelsea u EL ako uzme svoje takmicenje? Nisam to upratio.superFrankie je napisao/la: ↑02 maj 2025, 00:47Najjace englezi ce imati klub iz donjeg dijela tablice u LP![]()
- superFrankie
- Kontakt:
Vazi, osvajac takmicenja dobija direktno mjesto u ELMogli je napisao/la: ↑02 maj 2025, 01:06Vazi li i da ce Chelsea u EL ako uzme svoje takmicenje? Nisam to upratio.superFrankie je napisao/la: ↑02 maj 2025, 00:47Najjace englezi ce imati klub iz donjeg dijela tablice u LP![]()
![]()
Znaci mozete opusteno ovaj kraj sezone.superFrankie je napisao/la: ↑02 maj 2025, 01:14Vazi, osvajac takmicenja dobija direktno mjesto u ELMogli je napisao/la: ↑02 maj 2025, 01:06Vazi li i da ce Chelsea u EL ako uzme svoje takmicenje? Nisam to upratio.superFrankie je napisao/la: ↑02 maj 2025, 00:47Najjace englezi ce imati klub iz donjeg dijela tablice u LP![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.