i ja kazem.Neutral je napisao/la:@A_d_o
Wolfsburg je već otpao, a zna se ko je Rekordmaister u Bundesligi. Lahko je razmišljati o tome šta bi bilo kad bi bilo, ali neću o tome. Duga je još sezona, ostavimo se tada nekog dugoročnog raspravljanje, i nekih glupih teza. Jednostavno vrijeme će ako Bog da pokazati ko je bio u pravu.![]()
Ovoga drugog pokemona sam ignorirao, lijepo je kada ne čitaš svakakve gluposti nekoga koji misli da je ovo cosmopolt.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Slazem se to je vec proslost u vezi Bay-Fir..sudija je glup i nema kvalitet da sudi u Euro takmicenjima a kameli u LP to je pokazao jos prosle sezone kad je sam izbacio CHELZI..naravno Klose je uradio sto je njegov posao..a sto coro dole ne vidi

Nazalost nisam gledao utakmnicu nisam mogao
Al' bolje sto nisam dzabe bi se iznerviro
Al' dobro je nek smo prekinili niz protiv Nurnberga, zato cemo se pripremiti za Fiorentinu i necemo biti vise optimisticni kao sto smo bili prosli put to je veliki plus za nas, trebamo biti oprezni.
Sta je s Bilalom
Koliko ga necemo gledati
I ako moze admin da pogleda ovog "Madrid" tek se registrovo na forum i dosao je kod nas da provocira, vidite da mu je svaki post 'spam post' mislim da je zasluzio ban jer ocigledno snjim se nemoze diskutovati, odma pocinje na provokacije.
Al' bolje sto nisam dzabe bi se iznerviro
Al' dobro je nek smo prekinili niz protiv Nurnberga, zato cemo se pripremiti za Fiorentinu i necemo biti vise optimisticni kao sto smo bili prosli put to je veliki plus za nas, trebamo biti oprezni.
Sta je s Bilalom
I ako moze admin da pogleda ovog "Madrid" tek se registrovo na forum i dosao je kod nas da provocira, vidite da mu je svaki post 'spam post' mislim da je zasluzio ban jer ocigledno snjim se nemoze diskutovati, odma pocinje na provokacije.
FC BAYERN je napisao/la:Nazalost nisam gledao utakmnicu nisam mogao![]()
Al' bolje sto nisam dzabe bi se iznerviro![]()
Sta je s BilalomKoliko ga necemo gledati
![]()
Mislim da nije nešto veliko, ali nisu željeli riskirati.
stari ja nikog ne provociram..samo istina...ako su ovo provk.koliko bi banova dobili oni sto su bili na temi RM posle OLFC BAYERN je napisao/la:Nazalost nisam gledao utakmnicu nisam mogao![]()
![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije igrao samo radi predostroznosti. Povreda nije ozbiljnije prirode i bice spreman za naredne utakmice.FC BAYERN je napisao/la:Nazalost nisam gledao utakmnicu nisam mogao![]()
![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hvala vam, nisam nista pratio ovih dana bio sam u frci
@ Madrid mogao bih malo proraditi na gramatici
tema nije RM pa pisem brzoFC BAYERN je napisao/la:Hvala vam, nisam nista pratio ovih dana bio sam u frci![]()
Ja bi prije rekao da si navijac BayernaMadrid je napisao/la:tema nije RM pa pisem brzoFC BAYERN je napisao/la:Hvala vam, nisam nista pratio ovih dana bio sam u frci![]()
@ Madrid mogao bih malo proraditi na gramatici![]()
sorry zadnji post..cujemo se, sretno sljedece kolo
Najaktivniji/a u temi:
F.C. Bayern
(18 post(ov)a / 45.00% od postova korisnika/ce)
Haj sretno i vama
kad sam bio dijecak..ono tamo 97 imao sam simpatije na Bayernu..ali nista posebno Jancker mije bio specifican u to vrijemeFC BAYERN je napisao/la:Ja bi prije rekao da si navijac BayernaMadrid je napisao/la:tema nije RM pa pisem brzoFC BAYERN je napisao/la:Hvala vam, nisam nista pratio ovih dana bio sam u frci![]()
@ Madrid mogao bih malo proraditi na gramatici![]()
sorry zadnji post..cujemo se, sretno sljedece kolo
![]()
Najaktivniji/a u temi:
F.C. Bayern
(18 post(ov)a / 45.00% od postova korisnika/ce)
Haj sretno i vamaIdi sad napucaj koji post u temi "RM"
Drago mi je to cuti 
meni nijeFC BAYERN je napisao/la:Drago mi je to cuti
pa kako bolan @Madrid da simpatises Bavarce
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
nisam tad navijao za nikog, nego samo simpatisao..ali nakon tekme BVB-RMD dobro se sijecam, uvukla mise bijela boja u krvJameS 23 je napisao/la:meni nijeFC BAYERN je napisao/la:Drago mi je to cuti![]()
pa kako bolan @Madrid da simpatises Bavarce![]()
slaba igra Bayerna.. sta mogu promasiti Olic i Gomez to ne moze niko..gubitak vaznih bodova 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
To "vaznih"bodova ce se vidjeti sutra. Ako L'kusen kiksa nece se smatrati kao gubitkom, sve u suprotnom je - za Bayern.Saurman je napisao/la:slaba igra Bayerna.. sta mogu promasiti Olic i Gomez to ne moze niko..gubitak vaznih bodova
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ja sam možda napisao jedan post na temi Reala nakon Lyon a možda nisam niti jedan ne sjećam se, a oni navalili. Svašta, šta bi tek bilo kada bi nedaj Bože izgubili . Ljudi moji, niko ne gleda svoju avliju, nego uvijek tuđu. cool. 
- bistrikboy
- Kontakt:
Mislim da ce bas ovaj remi biti dovoljan da Bayern doceka slijedece kolo kao prvoplasirana ekipa lige...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Danas je Bayern raje i raje oborio na kladi...
jbg. moro je neko al mislim da je Bayern ovu tekmu već upisao kao pobjedu, što puno puta se odbije od glavu...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Poslije niza malo losijih odigranih utakmica, Bayern je na zadovoljstvo mnogih ovdje prisutnih na forumu, ispustio citav plijen.
Poznate lole su se toliko radovale ovim remijem, kao da je njihov tim ostvario pobjedu. Nisu umjeli sakriti zadovoljstvo, neznajuci da nama (koji volimo Bayern) cine uslugu.
Sto i kako, necu reci...neka sami shvate.
Da se vratimo na svetu temu F.C. BAYERN
Dieter Hecking je pokusao kopirati Prandellija, sto mu je u jednu ruku i uspjelo. Sastavio je formaciju 4-2-3-1 ali u svojoj polovici terena
Klasicni bunker na koji oslabljeni i umorni igraci Bayerna nisu imali lijeka. Da ih je sreca pratila, kao u prethodnim utakmicama, mogli su i ovu komotno dobiti. Pa bi mnogi rekli...rutinska pobjeda ili arbeitsieg.
Van Gaal je bio bijesan nakon utakmica, kada ga je jedan novinar upitao "da li je Bayern sa pola snage htio odnijeti pobjedu". Jos je dodao da je zadovoljan igrom ekipe, da su igrali bolje nego protiv Fiorentine
, da su kojim slucajem dobili ovu utakmicu, niko ih nista ne bi pitao. Kao sto je bio slucaj nakon utakmice u Lp-a.
Sve nam se podudara, sta cemo kada smo nafakali
Trener Bayera Heynckes je dodatno dolio ulje na vatru svojom izjavom: "Ja mislim da ce Bayern i sa drugim mjestom biti zadovoljan". Doskorasnjem treneru Bayerna ovakve izjave nisu trebale, pogotovo kada se zna da momentalno trenira klub koji nosi nadimak "Vizemeister".
Sljedece kolo docekujemo Hamburg, koji prije okrsaja sa nama ima revans mec protiv Eindhovena.
Da se vratimo na svetu temu F.C. BAYERN
Dieter Hecking je pokusao kopirati Prandellija, sto mu je u jednu ruku i uspjelo. Sastavio je formaciju 4-2-3-1 ali u svojoj polovici terena
Van Gaal je bio bijesan nakon utakmica, kada ga je jedan novinar upitao "da li je Bayern sa pola snage htio odnijeti pobjedu". Jos je dodao da je zadovoljan igrom ekipe, da su igrali bolje nego protiv Fiorentine
Sve nam se podudara, sta cemo kada smo nafakali
Trener Bayera Heynckes je dodatno dolio ulje na vatru svojom izjavom: "Ja mislim da ce Bayern i sa drugim mjestom biti zadovoljan". Doskorasnjem treneru Bayerna ovakve izjave nisu trebale, pogotovo kada se zna da momentalno trenira klub koji nosi nadimak "Vizemeister".
Sljedece kolo docekujemo Hamburg, koji prije okrsaja sa nama ima revans mec protiv Eindhovena.
Vom Jäger zum Gejagten
Lijepo sastavljeno. Da, najzanimljivije su te izjave trenera, ali džabe Heynckesu. Zar se oni doista nadaju toj tituli, pa i Schalke će njih ako Bog da prestići ali eto, sada su se malo ufurali.
Hamburg bi trebali dobiti, iako su uvijek težak protivnik za nas. Sjećam se ere Van der Vaarta, pa i one utakmice po ledu, i Scholla itd.
Ne smijemo dozvoliti još jedan "kiks", ali mislim da Bavarci neće podcijeniti Hamuburga.
Hamburg bi trebali dobiti, iako su uvijek težak protivnik za nas. Sjećam se ere Van der Vaarta, pa i one utakmice po ledu, i Scholla itd.
Ne smijemo dozvoliti još jedan "kiks", ali mislim da Bavarci neće podcijeniti Hamuburga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.