Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Imajednabrigada
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Imajednabrigada » 12 dec 2023, 10:11

Sindikat12 je napisao/la:
12 dec 2023, 09:35
Imajednabrigada je napisao/la:
12 dec 2023, 07:54
😅😅
Nisi jos moraš uraditi nesto konkretno npr broj od nekog igrača pokazati😅

Ali neka Mašallah
"Insajderska" mreža se širi, dobro dosao u klub😂😂
Brigada osjetim vid ljubomore kod tebe, zaista ne znam zasto. Ima bitniji stvari od ovoga. Meni fudbal i reprezentacija dodju kao odušak od dunjalucki obaveza, i nije mi cilj nekog ismijavat ili gibetit.

I Fabrizio Romano je imao gresaka u svojim insajderskim da ja obicni miskin nemam.

Trudim se koliko mogu.

Hvala lijepo, i jedan savjet i meni i vama. Nikad namaz en propustajte!

Ma nije brate bgm, vidis da malo podjebavam ove levate, a ti imas moju apsolutnu podrsku ali samo pocni da se baviš konkretnim stvarima.

Sa ovim objavama samo sebe diskreditujes, ovo ti isto dodje napisao ambalažu a kutija bez sadržaja tj prazna nema logike😅

Da te nema trebalo bi te izmisliti, fol ti je ovo bas se ismijem😉

I slazem se za namaz obavezno :clap:
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 12 dec 2023, 21:09

12 dec 2023, 09:28
CAGarfia je napisao/la:
12 dec 2023, 00:01
slika

Jesam li i ja sad neki insajder ili šta :damn: :hmmmmm: :rol: :tokralju:
Znaci nisam trebao prekrit o kome se radi, pa tako dopustit da izadje u javnost?? I da Belmin koji radi nevjerovatan posao tako izgubi povrenje itd?

Stvarno smo cudan narod.
a odakle to ti imas njegovo povjerenje pa da tebi, random osobi vjerojatno koja ga ne nesto pitala, "otkriva takve kompromitirajuce informacije"

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 12 dec 2023, 21:25

12 dec 2023, 09:28

Znaci nisam trebao prekrit o kome se radi, pa tako dopustit da izadje u javnost?? I da Belmin koji radi nevjerovatan posao tako izgubi povrenje itd?

Stvarno smo cudan narod.
Pa eto otkrio si nam svima o kome se radi. Mogao si dodati i da su inicijali P.S. i da igra u Dinamu
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 12 dec 2023, 21:51

12 dec 2023, 10:11
12 dec 2023, 07:54
😅😅
Nisi jos moraš uraditi nesto konkretno npr broj od nekog igrača pokazati😅

Ali neka Mašallah
"Insajderska" mreža se širi, dobro dosao u klub😂😂
Brigada osjetim vid ljubomore kod tebe, zaista ne znam zasto. Ima bitniji stvari od ovoga. Meni fudbal i reprezentacija dodju kao odušak od dunjalucki obaveza, i nije mi cilj nekog ismijavat ili gibetit.

I Fabrizio Romano je imao gresaka u svojim insajderskim da ja obicni miskin nemam.

Trudim se koliko mogu.

Ma nije brate bgm, vidis da malo podjebavam ove levate, a ti imas moju apsolutnu podrsku ali samo pocni da se baviš konkretnim stvarima.

Sa ovim objavama samo sebe diskreditujes, ovo ti isto dodje napisao ambalažu a kutija bez sadržaja tj prazna nema logike😅

Ono kad se sretnu 2 ista @#$%&%$%#@# pa stanu jedan drugog hrabrit' i podrzavat' naocigled citavog foruma ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 12 dec 2023, 23:08

DaVinci je napisao/la:
12 dec 2023, 09:12
11 dec 2023, 22:37
Jedan igrac iz u21 odbio poziv za a repku, navodno izjavio da nije spreman. Taj igrac se cesto ovdje spominje u zadnje vrijeme sve vise i vise igra. Steta ako mene pitate.
Koji si ti bezveznjakovic ... ne moras mi nista halalit ... :zviz:
Sucic 100% dobija finu minutazu u Dinamu nametnuo se dok naprimjer Sakotu su prodali iz Dinama

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 12 dec 2023, 23:18

I ja mislim da je on u pitanju. Izgleda da ce i on kao onaj Ilinkovic. Jos mu je plus sto mu rodjak igra za Hrvatsku...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 12 dec 2023, 23:42

DaVinci je napisao/la:
12 dec 2023, 21:51

Trudim se koliko mogu.

Ono kad se sretnu 2 ista @#$%&%$%#@# pa stanu jedan drugog hrabrit' i podrzavat' naocigled citavog foruma ... :zviz:
Tako je odmah sam vidio da si ti neki bistar i naocit momak, cak mislim da sam ti nedavno replicirao neki post gdje si razvalio objasnjenjem.

Samo sto vi ne kontakte da se covjek sprda sa vama i zajebava otkako se pojavio na forumu naocigled citavog foruma, i moram priznat jako dobro mu idee mnogi levati puse njegove fore jos ga kao podržavate nauštrb meni kao da je meni nesto krivo,..koje budale.

Tako djeluje, covjek ovamo baci neku provalu i smije se dok cita svakakve gluposti vjerovatno.

Ali covjek ima stila za to, mene bas zasmije i pozitivan je posebno sa dzematom i mujezinim, mirsom, svadbom . :D
Tako da bas ima moju apsolutnu podrsku da vas i dalje levati bolje citati i ove njegove sale nego kojekakve gluposti o tudjim, karijerama, zenama i smaranje samoprozvani strucnjaka o nekim talentima koji ni do vrbanjuse ne doguraju.

P.s. ja mislim da je sindikalac taj hodza iz dzemata u Stokholmu 100% :urnebes:
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 13 dec 2023, 09:28

12 dec 2023, 23:42
DaVinci je napisao/la:
12 dec 2023, 21:51

Tako je odmah sam vidio da si ti neki bistar i naocit momak, cak mislim da sam ti nedavno replicirao neki post gdje si razvalio objasnjenjem.
Zato si ti obicni shalabajzer ... kolega ti je cak za nijansu gori ... nadam se da bar u svojoj mahali raji glumite da niste... :roll:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 13 dec 2023, 11:13

skoro je bila ona prica da sucic hoce za hrvatsku, izgleda da je bila istinita

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 13 dec 2023, 13:23

Ko malo prati intervjue i podcaste mogao je zakljuciti da su Jankovic i Belmin javno izjavili za Sucica da je poceo kalkulisat oko izbora A repke, cim je krenuo dobijat finu minutazu u Dinamu. Takodjer se i govorilo da ce se zvati sada sa Basicem odmah i usutilo se odjednom poslje toga.
Tako da insajderi i ne trebaju sto se tice toga :D

Ni prvi ni zadnji s kojim se to desava.
Svakako ne treba odustajati od njega.
BašČelik!

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 13 dec 2023, 13:32

Sučić nema kvalitet ni za BiH reprezentaciju, ali očigledno ga srce vuče i hoće da rizikuje, vjerovatno ga neko i savjetuje da proba.
Elem nek mu je sa srećom, nije kakva šteta. Završiće kao Ilinković i slični, možda dobije poziv za na neko okupljanje igrača iz HNL i to je to.

Vrijeme i energiju je bolje trošiti da se probaju izanimirati ovi klinci iz bundeslige, švedske itd. Da se ne događaju propusti poput Hamzića, Beganovića, koji su posljedica nezainteresovanosti i korupcije.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 13 dec 2023, 13:43

Meni je vece cudo da neko iz Livna i slicnih gradova uopste hoce da igraju za Bosnu, pa ovo nasi tzv. Hrvati bi dali sve sto imaju da igraju za Hrvatsku, i ovo ako neko zaigra je jer bude negdje tamo svjestan da ne moze za njih zaigrati i eto, bilo je par igraca tipa Simunovic ili jos neki koji znaju da nemaju sanse tamo opet ne mogu prevaliti preko srca da igraju za nas.

Mi smo toliko grohnuli da ni Bosnjaci izvana nece za nas da igraju, mi smo miljama daleko od osjecaja pripadnosti svom narodu i drzavi.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 13 dec 2023, 13:49

Horoz je napisao/la:
13 dec 2023, 13:32
Sučić nema kvalitet ni za BiH reprezentaciju, ali očigledno ga srce vuče i hoće da rizikuje, vjerovatno ga neko i savjetuje da proba.
Elem nek mu je sa srećom, nije kakva šteta. Završiće kao Ilinković i slični, možda dobije poziv za na neko okupljanje igrača iz HNL i to je to.

Vrijeme i energiju je bolje trošiti da se probaju izanimirati ovi klinci iz bundeslige, švedske itd. Da se ne događaju propusti poput Hamzića, Beganovića, koji su posljedica nezainteresovanosti i korupcije.
Zar nije bio ovdje objavljen neki screenshot gdje Sucic govori da ce igrati za BiH, da je kapiten u21, da je ponosan ili tako nesto. Ili sam pobrkao s nekim drugim igracem?
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 dec 2023, 13:50

forgempp je napisao/la:
13 dec 2023, 13:49
Horoz je napisao/la:

Zar nije bio ovdje objavljen neki screenshot gdje Sucic govori da ce igrati za BiH, da je kapiten u21, da je ponosan ili tako nesto. Ili sam pobrkao s nekim drugim igracem?
To svi oni kazu dok ne vide neku sansu za drugu reprezentaciju. On ce ako ode u Hrvatsku zavrsiti kao Ilinkovic, jer nema kvalitet za njih.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 13 dec 2023, 13:55

Grohnuli smo, ali se ne smiju dešavati gafovi kao sa Dedom Smajlovićem. Dođe čovjek na okupljanje, osjedi dvije ttekme na klupi i podigne sidro yebi ga. Ne pravdam ga i nisam ga pravdao, ali ne može mi niko reći da smo mi čisti u toj priči. Ima sigurno istine i onome što je Smajlović govori.

Eno Beganović je prošle sezone bio spreman za mlade, imao kvalitet, slao signale da hoće i izignorisali su ga. saće igrati za austriju, ista stvar i sa Hamzićem. Niko ne zna da li je Gigović ikada ozbiljno kontaktiran.
Najlakše je konstatovati da igrači neće da igraju za nas jer smo grohnuli, jer su nepatriote, a niko ništa ne radi da zaigraju. Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Tahirović su zaigrali na čisti patriotizam i pritisak porodica, zahvaljujući angažmanu entuzijasta, a ponajmanje zato što su Miske i savez uložili trud.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 13 dec 2023, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 13 dec 2023, 13:55

Horoz je napisao/la:

Trenutno nema, ali u buducnosti bi mogao biti standardan ako se nastavi ovako razvijat, iako imamo Tahirovica koji ce biti svakako kvalitetniji na toj poziciji, ali nema vise izbora nekog.

Dok mislim da se nece razviti do te mjere da dobija uvijek poziv Hrv repke i minute, to mu neko treba malo ubacit u glavu.
Bilo je i sa Basicem polemike kada je izjavio za Ruske medije kada su ga htjeli da ima Hrv i BiH pasos pa ce vidit.
Tako da je obojici bolje za karijeru.
BašČelik!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 dec 2023, 14:00

Horoz je napisao/la:
13 dec 2023, 13:55
Grohnuli smo, ali se ne smiju dešavati gafovi kao sa Dedom Smajlovićem. Dođe čovjek na okupljanje, osjedi dvije ttekme na klupi i podigne sidro yebi ga. Ne pravdam ga i nisam ga pravdao, ali ne može mi niko reći da smo mi čisti u toj priči. Ima sigurno istine i onome što je Smajlović govori.

Eno Beganović je prošle sezone bio spreman za mlade, imao kvalitet, slao signale da hoće i izignorisali su ga. saće igrati za austriju, ista stvar i sa Hamzićem. Niko ne zna da li je Gigović ikada ozbiljno kontaktiran.
Najlakše je konstatovati da igrači neće da igraju za nas jer smo grohnuli, jer su nepatriote, a niko ništa ne radi da zaigraju. Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Tahirović su zaigrali na čisti patriotizam i pritisak porodica, zahvaljujući angažmanu entuzijasta, a ponajmanje zato što su Miske i savez uložili trud.
Ali ne mozes nakon 2 utakmice odmah govoriti necu igrati i slicno. Eto otisao je nakon toga u Svedsku, pa ga nisu zvali. Ocigledno da nema neki kvalitet, cim jos uvijek igra za mladi tim Leccea.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 13 dec 2023, 14:00

mrAdislic je napisao/la:
13 dec 2023, 13:55
Trenutno nema, ali u buducnosti bi mogao biti standardan ako se nastavi ovako razvijat, iako imamo Tahirovica koji ce biti svakako kvalitetniji na toj poziciji, ali nema vise izbora nekog.

Dok mislim da se nece razviti do te mjere da dobija uvijek poziv Hrv repke i minute, to mu neko treba malo ubacit u glavu.
Bilo je i sa Basicem polemike kada je izjavio za Ruske medije kada su ga htjeli da ima Hrv i BiH pasos pa ce vidit.
Tako da je obojici bolje za karijeru.
Ja od početka mislim da on nema kvalitet veći od igrača rotacije u Dinamu, ali i takav bi nam valjao. Međutim džaba ako neće da igra za nas.
Šta se dešavalo sa Bašićem ne znam, ali razumijem da neko više voli probati i popušiti kod Hrvata, nego igrati za BiH. Pogotovo jer je Sučić u Hrvatskkoj, ide mu malo bolje, vjerovatno mu i obećavaju ponešto.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 13 dec 2023, 14:03

DamirT je napisao/la:
13 dec 2023, 14:00
Ali ne mozes nakon 2 utakmice odmah govoriti necu igrati i slicno. Eto otisao je nakon toga u Svedsku, pa ga nisu zvali. Ocigledno da nema neki kvalitet, cim jos uvijek igra za mladi tim Leccea.
Ma nema potrebe da diskutujemo o smajloviću, malo ko je opravdao njegovu odluku, ali se ne može i ne smije zanemariti i naša odgovornost.
koliko ga moraš zanemariti, razočarati da napravi takav potez? Nije tu u pitanju isključivo minutaža, nego cjelokupan odnos.
Nemoj mi reći da ti misliš da je krivica potpuno na Smajloviću? Znamo mi dobro ko vodi naše reprezentacije

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 dec 2023, 14:05

Horoz je napisao/la:
13 dec 2023, 14:03
DamirT je napisao/la:
13 dec 2023, 14:00
Ma nema potrebe da diskutujemo o smajloviću, malo ko je opravdao njegovu odluku, ali se ne može i ne smije zanemariti i naša odgovornost.
koliko ga moraš zanemariti, razočarati da napravi takav potez? Nije tu u pitanju isključivo minutaža, nego cjelokupan odnos.
Nemoj mi reći da ti misliš da je krivica potpuno na Smajloviću?
Ma vjerovatno nije, ali mi je glupo da odmah odustaje. Strpi se malo, doci ce i tvoja sansa. Tek si poceo karijeru.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.