DaVinci je napisao/la: ↑12 dec 2023, 21:51
Imajednabrigada je napisao/la: ↑12 dec 2023, 10:11
Sindikat12 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 09:35
Brigada osjetim vid ljubomore kod tebe, zaista ne znam zasto. Ima bitniji stvari od ovoga. Meni fudbal i reprezentacija dodju kao odušak od dunjalucki obaveza, i nije mi cilj nekog ismijavat ili gibetit.
I Fabrizio Romano je imao gresaka u svojim insajderskim da ja obicni miskin nemam.
Trudim se koliko mogu.
Hvala lijepo, i jedan savjet i meni i vama. Nikad namaz en propustajte!
Ma nije brate bgm, vidis da malo podjebavam ove levate, a ti imas moju apsolutnu podrsku ali samo pocni da se baviš konkretnim stvarima.
Sa ovim objavama samo sebe diskreditujes, ovo ti isto dodje napisao ambalažu a kutija bez sadržaja tj prazna nema logike
Da te nema trebalo bi te izmisliti, fol ti je ovo bas se ismijem
I slazem se za namaz obavezno
Ono kad se sretnu 2 ista @#$%&%$%#@# pa stanu jedan drugog hrabrit' i podrzavat' naocigled citavog foruma ...
Tako je odmah sam vidio da si ti neki bistar i naocit momak, cak mislim da sam ti nedavno replicirao neki post gdje si razvalio objasnjenjem.
Samo sto vi ne kontakte da se covjek sprda sa vama i zajebava otkako se pojavio na forumu naocigled citavog foruma, i moram priznat jako dobro mu idee mnogi levati puse njegove fore jos ga kao podržavate nauštrb meni kao da je meni nesto krivo,..koje budale.
Tako djeluje, covjek ovamo baci neku provalu i smije se dok cita svakakve gluposti vjerovatno.
Ali covjek ima stila za to, mene bas zasmije i pozitivan je posebno sa dzematom i mujezinim, mirsom, svadbom .
Tako da bas ima moju apsolutnu podrsku da vas i dalje levati bolje citati i ove njegove sale nego kojekakve gluposti o tudjim, karijerama, zenama i smaranje samoprozvani strucnjaka o nekim talentima koji ni do vrbanjuse ne doguraju.
P.s. ja mislim da je sindikalac taj hodza iz dzemata u Stokholmu 100%

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz