Odavno tvrdim da je ovo jedino objasnjenje
Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Ma kakva titula, City premoćan...
Gledam neke pundite i među njima o današnjoj utakmici priča i Scott Parker, koliko nas uhvali
posebno Artetu, a za Jesusa kaže da je za njegov ukus idealna devetka.
Gledam neke pundite i među njima o današnjoj utakmici priča i Scott Parker, koliko nas uhvali
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ako imadnemo borbu za titulu zadnja 3 kola nek me bAnell banuje na sezonu
Igramo protiv Brajtona u kupu? Ja bi ovo odma u startu pustio niz vodu. Izvesti barem 8 od 10 rezervi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja dobrog zdrijeba u EL, izvisit ce dosta dobrih timova 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Jel Gabriel odmarao protiv Ciriha?
I ja se slazem da Zincenko treba startati, nek malo zagrije noge.
Sto se tice svjetskog ja vjerujem da su oba Gabriela duboko razocarani, ali ovo je Arsenalu toliko odlicna stvar....
Pozvani Marineli i Jesus
Thiago Silva pozvan, a Gabriel ne lol
Navodno, idemo all in na Mudrika u januaru.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Sad mi krivo što nismo izgubili od Chelsea da čujem od Seamena kakav je ovaj mali
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Može i Mudryk, daj šta daš.
Ili planiraju napad na titulu sljedeće sezone kada ova ekipa Kitija dočeka stare godine u kosturu ekipe.
Ili planiraju napad na titulu sljedeće sezone kada ova ekipa Kitija dočeka stare godine u kosturu ekipe.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Kako god okreneš nama vraćanje Pepea sa posudbe može bit najvece pojačanje.
Apsurdno je, ali nama je najveća šansa ova sezona.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 nov 2022, 00:34Može i Mudryk, daj šta daš.
Man C ima mali roster na koji bi SP moglo puno uticati. De Bruyne ima posljednju šansu sa Belgijom na SP, 2026. će imati 35 godina. Jesu jaki, Haaland je čudovište, Alvarez možda i bolji, Gündogan i Silva daju golove baš kad treba, ali kad dođe proljeće u Ligi prvaka + zgusnut raspored sa zaostalim utakmicama koje ne znaju gdje će staviti, možda je tu naša šansa.
Spursi su u tranziciji u Conteov tim, iduće sezone možda ne budu ovakva komedija od tima.
Liverpool je isto tako sad grozan, ali dvije takve sezone zaredom se Kloppu ne dešavaju.
Ten Hag se još nije riješio smeća iz ekipe, a para će za rekonstrukciju dobiti.
Chelsea je doveo sjajnog trenera, biće i oni bolji iduće sezone.
Konačno, Newcastle možda baci stotine miliona pred neke od naših igrača (Martinelli, Saka, Saliba, Jesus). Ko zna koliko će nam ostati vjerni. Ako ne uzmemo titulu, možda se igrači razočaraju pa iduće sezone grohnemo kao 2008-09.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
To je to, ne zna niko sta se desava i koji je plan.Artetitis je napisao/la: ↑08 nov 2022, 08:29Apsurdno je, ali nama je najveća šansa ova sezona.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 nov 2022, 00:34Može i Mudryk, daj šta daš.
Man C ima mali roster na koji bi SP moglo puno uticati. De Bruyne ima posljednju šansu sa Belgijom na SP, 2026. će imati 35 godina. Jesu jaki, Haaland je čudovište, Alvarez možda i bolji, Gündogan i Silva daju golove baš kad treba, ali kad dođe proljeće u Ligi prvaka + zgusnut raspored sa zaostalim utakmicama koje ne znaju gdje će staviti, možda je tu naša šansa.
Spursi su u tranziciji u Conteov tim, iduće sezone možda ne budu ovakva komedija od tima.
Liverpool je isto tako sad grozan, ali dvije takve sezone zaredom se Kloppu ne dešavaju.
Ten Hag se još nije riješio smeća iz ekipe, a para će za rekonstrukciju dobiti.
Chelsea je doveo sjajnog trenera, biće i oni bolji iduće sezone.
Konačno, Newcastle možda baci stotine miliona pred neke od naših igrača (Martinelli, Saka, Saliba, Jesus). Ko zna koliko će nam ostati vjerni. Ako ne uzmemo titulu, možda se igrači razočaraju pa iduće sezone grohnemo kao 2008-09.
⚜️~⚜️~⚜️
Al kakva čast za Martinelija, 21 godina i pozvan u reprezantaciju Brazila 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.