Ćao divljačine!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
ufatio ka kritizirat,a samo mi onda reci kakav nam je vezni red bio u ovoj utakmici.nije bilo murata i odma nije niko sjecko njihove pasove vec cim neko od nasih zijani loptu mene strah da gol ne primimo.svi cete vi molit Boga da se pojavi novi muratharishp je napisao/la:Da je bogdo Murat bio makar ovu da malo kara zguza spreda i tako to one koji ga hrakaju.fabio je napisao/la:**** TE MURAT STA TIJE ON SKRIVIO OGRAO JE DOBRO I HVALA MU...NA MEDUNJANINU I BAJRAMU OSTAJE...A DO KLAFIKACIJA ZA EURO DOCE NOVI BOSNIENCartman je napisao/la:Yebo vas murat. Sta to je Pjanic kriv za poraz? Ili mozda igrac utakmice za nas Bajramovic? Yebo li vas onaj invalid Muratovic.DAJ VISE TE STOPERE BEKOVE...IMALI IH IGDJE?????????
Trebao si staviti tog @kartmana sa avatara dobar za veznog![]()
O cemu ti majketi, pa hoces da Platini dodje i zabije ga, koji vam je kujac vise, sve neke zavjere, koje zavjere ode slovenija na sp, ima ih 2 miliona, a rusa ko zna kolikoLokomotiv Jaroslavl je napisao/la:brate ovakvu igru nisam ni sanjao i dobro sam rekao medunjanin je **** od igraca !!!!!
HVALA CIRI HVALA IGRACIMA ...ali protiv FIFE I UEFE SE NE MOZE!!!! blater seljacino eto ti Ronaldo neka igra neka se manekenise po terenu ....
a aaaa boze a bio sam optimista pred ovu tekmu
I ja koliko samo ?rob do bagro je napisao/la:Kolko sam fatiha proucio i dova i svasta nesto...al kad neda Bog...ne znam sta je ovo
me hebo sjeckanje, kada nema inteligencije u igri. veceras mi je Rahimaga strasno nedostajao.T-MAC je napisao/la: ufatio ka kritizirat,a samo mi onda reci kakav nam je vezni red bio u ovoj utakmici.nije bilo murata i odma nije niko sjecko njihove pasove vec cim neko od nasih zijani loptu mene strah da gol ne primimo.svi cete vi molit Boga da se pojavi novi murat
o kome o cemu? ja o tekmi ...ma daj jel to sportki fer i korektno da jedan presjednik FIFE UEFE prica kako bih volio vidjet portugal na SP ??? nidje veze!!! to mi je krivo sto nas podcjenjuju!!! PODCJENJUJU NAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pinoche je napisao/la:O cemu ti majketi, pa hoces da Platini dodje i zabije ga, koji vam je kujac vise, sve neke zavjere, koje zavjere ode slovenija na sp, ima ih 2 miliona, a rusa ko zna kolikoLokomotiv Jaroslavl je napisao/la:brate ovakvu igru nisam ni sanjao i dobro sam rekao medunjanin je **** od igraca !!!!!
HVALA CIRI HVALA IGRACIMA ...ali protiv FIFE I UEFE SE NE MOZE!!!! blater seljacino eto ti Ronaldo neka igra neka se manekenise po terenu ....
Pa ajde rci mi gdje se veceras vidjela naklonost fife ili uefe portugalcima, sudija odsudio za 10, a sad sto hrdjavim k.u.rcima i dlake smetaju, to je drugi par rukavicaLokomotiv Jaroslavl je napisao/la:o kome o cemu? ka o tekmi ...ma daj jel to sportki fer i korektno da jedan presjednik FIFE UEFE prica kako bih volio vidjet portugal na SP??? nidje veze!!! to mi je krivo sto nas podcjenjuju!!!pinoche je napisao/la:O cemu ti majketi, pa hoces da Platini dodje i zabije ga, koji vam je kujac vise, sve neke zavjere, koje zavjere ode slovenija na sp, ima ih 2 miliona, a rusa ko zna kolikoLokomotiv Jaroslavl je napisao/la:brate ovakvu igru nisam ni sanjao i dobro sam rekao medunjanin je **** od igraca !!!!!
to mi je krivo zbog njega ...a za repku goru tekmku nismo odigrali jbga sta je tu je ...
e drug, da ne bude da sam ostao duzan odg... pobrkao sam profil na sportsport i sarajevo-x, sorry... moja greskageronimo je napisao/la:ne kontam jarane_dreamer_ je napisao/la:
jbg da ne se.rem vise, imam svoje misljenje i ono se nije rodilo prije pola sata a to je da 3-5-2 nije dobitna kombinacija niti da je zenica vise idealan stadion za nas...
ako mi ne vjerujes, ima postova koji su stari i po 4-5 mjeseci gdje sam rekao da je baraz kapak... tako je i bilo et...
koji ti je prosli profil? naravno, ako se smije znati
slazem se. nema veceg bakzusa, to sam ja ima par godina primjetio.Bosnier je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovaj komentator je bakzus
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.