Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

bayer 04
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la bayer 04 » 19 nov 2009, 00:14

Pošto sm ja poprilično hladan reći ću vam nešto...Jadni ste...Pokazali smo(ste)kakvi smo divljaci...Sudija nas nije oštetio ,a ako jeste to je bilo beznačajno...

Ćao divljačine! ;)

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 19 nov 2009, 00:15

harishp je napisao/la:
fabio je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Yebo vas murat. Sta to je Pjanic kriv za poraz? Ili mozda igrac utakmice za nas Bajramovic? Yebo li vas onaj invalid Muratovic.
**** TE MURAT STA TIJE ON SKRIVIO OGRAO JE DOBRO I HVALA MU...NA MEDUNJANINU I BAJRAMU OSTAJE...A DO KLAFIKACIJA ZA EURO DOCE NOVI BOSNIEN :lol: DAJ VISE TE STOPERE BEKOVE...IMALI IH IGDJE?????????
Da je bogdo Murat bio makar ovu da malo kara zguza spreda i tako to one koji ga hrakaju.
Trebao si staviti tog @kartmana sa avatara dobar za veznog :lol: :lol:
ufatio ka kritizirat,a samo mi onda reci kakav nam je vezni red bio u ovoj utakmici.nije bilo murata i odma nije niko sjecko njihove pasove vec cim neko od nasih zijani loptu mene strah da gol ne primimo.svi cete vi molit Boga da se pojavi novi murat
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 19 nov 2009, 00:16

Lokomotiv Jaroslavl je napisao/la:brate ovakvu igru nisam ni sanjao i dobro sam rekao medunjanin je **** od igraca !!!!!

HVALA CIRI HVALA IGRACIMA ...ali protiv FIFE I UEFE SE NE MOZE!!!! blater seljacino eto ti Ronaldo neka igra neka se manekenise po terenu ....

a aaaa boze a bio sam optimista pred ovu tekmu :(
O cemu ti majketi, pa hoces da Platini dodje i zabije ga, koji vam je kujac vise, sve neke zavjere, koje zavjere ode slovenija na sp, ima ih 2 miliona, a rusa ko zna koliko

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 19 nov 2009, 00:17

**** ispadosmo. prejak je portugal. nismo cestite prilike napravili.

nista bez misimovica...

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 19 nov 2009, 00:17

Mi napadačka (treći u kvalifikacijama po učinkovitosti) ekipa u baražu smo igrali protiv pravog bedema, odbrambene ekipe (samo 5 golova primili u kvalifikacijama) Ishod je poznat, oni nama 2 gola mi njima ni jedan! Zaključak? Bolje je imati jaku zadnju liniju odnosno odbranu nego samo ubojit napad! Još jedan primjer je reprezentacija Srbije! Eto, to je to.

Ja stvarno više nemam šta reći, hvala momcima na svemu, tužni su tužni smo, ostaje ta žal jer smo bili tako blizu, al kad neće neće! Još jednom smo došli do izvora ali se vode nismo napili. Ništa, glavu gore i čekati novu priliku. Druge nam nema! Ja se sad samo bojim da ne dođe do totalnog rasula u repki i da nas dosta igrača odjednom ne napusti, zajedno sa selektorom...ma na*ebali smo pa eto! :|

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 19 nov 2009, 00:20

rob do bagro je napisao/la:Kolko sam fatiha proucio i dova i svasta nesto...al kad neda Bog...ne znam sta je ovo :cry:
I ja koliko samo ?

Pa moj boze dali je ovaj napaceni narod zaslusio makar malo te **** srece ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 nov 2009, 00:21

T-MAC je napisao/la: ufatio ka kritizirat,a samo mi onda reci kakav nam je vezni red bio u ovoj utakmici.nije bilo murata i odma nije niko sjecko njihove pasove vec cim neko od nasih zijani loptu mene strah da gol ne primimo.svi cete vi molit Boga da se pojavi novi murat
me hebo sjeckanje, kada nema inteligencije u igri. veceras mi je Rahimaga strasno nedostajao.
Vom Jäger zum Gejagten

Lokomotiv Jaroslavl
Kontakt:

Post Postao/la Lokomotiv Jaroslavl » 19 nov 2009, 00:21

pinoche je napisao/la:
Lokomotiv Jaroslavl je napisao/la:brate ovakvu igru nisam ni sanjao i dobro sam rekao medunjanin je **** od igraca !!!!!

HVALA CIRI HVALA IGRACIMA ...ali protiv FIFE I UEFE SE NE MOZE!!!! blater seljacino eto ti Ronaldo neka igra neka se manekenise po terenu ....

O cemu ti majketi, pa hoces da Platini dodje i zabije ga, koji vam je kujac vise, sve neke zavjere, koje zavjere ode slovenija na sp, ima ih 2 miliona, a rusa ko zna koliko
o kome o cemu? ja o tekmi ...ma daj jel to sportki fer i korektno da jedan presjednik FIFE UEFE prica kako bih volio vidjet portugal na SP ??? nidje veze!!! to mi je krivo sto nas podcjenjuju!!! PODCJENJUJU NAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to mi je krivo zbog njega ...a za repku goru tekmku nismo odigrali jbga sta je tu je ...

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 19 nov 2009, 00:23

Lokomotiv Jaroslavl je napisao/la:
pinoche je napisao/la:

o kome o cemu? ka o tekmi ...ma daj jel to sportki fer i korektno da jedan presjednik FIFE UEFE prica kako bih volio vidjet portugal na SP??? nidje veze!!! to mi je krivo sto nas podcjenjuju!!!

to mi je krivo zbog njega ...a za repku goru tekmku nismo odigrali jbga sta je tu je ...
Pa ajde rci mi gdje se veceras vidjela naklonost fife ili uefe portugalcima, sudija odsudio za 10, a sad sto hrdjavim k.u.rcima i dlake smetaju, to je drugi par rukavica

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 19 nov 2009, 00:24

[youtube][/youtube]
Ovaj komentator je bakzus

Zao mi marjana covjek samo sto nije zaplako :( :(
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 nov 2009, 00:25

Ebalo nas je svasta pomalo.a pogotovo nas usrani mentalitet.
Kad god je zavrsni korak mi ko mutavi.
Zato Slovenci malo,malo pa prvenstvo.A cijela repka im vrijedi ko jedan Arsavin.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 19 nov 2009, 00:27

Ebo te sudija...papak jedan......HENRY sramoto jedna ...zao mije IRACA ...ovo bi se i nama desilo u produzetku.......mogu zamisliti kako IRCI,, LUDE SADA OD ZALA KAKO IH FIFA=UEFA POKRALA...a da Platini Uefa = FIFA.......pm...BLLATER dabogda umro do SP...ebo te Ronaldo ,Messi , Henry.....

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 19 nov 2009, 00:27

eh valjda ode sada pa da i ja mogu rahat navijat opet za svoju zemlju i ici na tekme, samo da ne ostane i dalje selektor kako cu opet izdrazti dvije godine da ne navijam za zemlju svoju, neka mu je setno u njegovoj hrvatskoj i amo odakle je govorio o nama svasta dok smo zivili pod agresijom, samo neka ode da i ja rahat ponovo navijam za svoju zemlju, nemam nista protiv njega, ali valjda sam i ja zasluzio da nakon dvije godine opet mogu navijat za svoju zemlju
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

steps
Kontakt:

Post Postao/la steps » 19 nov 2009, 00:28

Portugal je bolji i trebalo bi igrati još puno minuta da im damo gol, pri pozitivnom rezultatu za njih jako teško
FIFA i UEFA favoriziraju one sa vrha liste i uvijek će, a da bi se tamo stiglo treba nekoliko godina dobrih rezultata bojim se da zbog ova dva poraza ne potonemo opet u onaj četvrti šešir (ako smo i stigli ikad u treći) imam neki išaret da će nam Portugal biti nosioc grupe.
Tereni - ovaj ili onaj nebitno je, kao gledalac pored TV-a nisam baš osjetio taj pakao Bilinog polja, vjerovatno bi ga bilo da je bilo golova.
Savez, savez i opet savez sada bi ih neko trebao natjerati da dignu debela dupeta i prošpartaju evropu i pohvataju što više ove djece za našu repku, od PL BiH nema ništa jo narednih 5-6 godina najmanje
Bojim se za Misketa ovo mi nešto smrdi žestoko...
Ćiro - stvorio atmosferu, dao nam nadu, hvala mu za ovu euforiju ništa bolje do sada nismo uhvatili valjda ćemo u budućnosti.
Kada vidite u jednoj srednjoj školi jedan razred djevojaka u dresovim BiH cijeli dan to je nešto.
Molim vas ne svađajte se i ne pljujte po igračima koje ste juče zakivali u zvijezde (pročitajte svoje postove od juče) svi su dali sve od sebe, bolje nije moglo, akoBogda o nove kvalifikacije zajedno, sanjam da igraju po cijeloj BiH, zenica će ionako biti suspendovana, i zašto smo dobri navijači samo ako ne gubimo?

sakho
Kontakt:

Post Postao/la sakho » 19 nov 2009, 00:28

ma dajte ljudi Portugal je zasluzeno prosao,treba se priznat!nemozemo se sad vadit nema ovog nema onog,ovaj je bolji sudija ovo ono!pa nema logike nimalo!ljudi moji ajd sto smo mi ispali i top me stvarno boli, ali u dvije utakmice da mi sredinu nismo upste imali e to je rec neuspjeh!pored onakvih znalaca na tom dijelu terena,mi svaki napad igramo isto!primi je nadarevic i napuca prema Djeki i Ibisevicu i onda se cudimo nismo dali gol!pa nemoze ga nijedan igrac sam zabiti treba se dodavat malo, a mi to u barazu nismo znali!to je najveca istina, i kakva je takva je moramo se trudit da je ispravimo!sto se tice vecerasnje tekme necu nikog sad kritizirat,kad se sjetim koliko lijepih trenutaka smo dozivjeli sto da sad kritiziram, ali samo cu reci da je bajramovic strasan svaka mu cast igra momacki,i Keno je bio maestralan ponovo ii safet nadarevic.ostalo neka pozitivna nula!idemo dalje sretno nam u sljedecim prijateljskim i kvalifikacijama :D i trebalo bi se poradit na igri, odnosno pas igri!toliko od mene!pozz

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 19 nov 2009, 00:28

geronimo je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
jbg da ne se.rem vise, imam svoje misljenje i ono se nije rodilo prije pola sata a to je da 3-5-2 nije dobitna kombinacija niti da je zenica vise idealan stadion za nas...

ako mi ne vjerujes, ima postova koji su stari i po 4-5 mjeseci gdje sam rekao da je baraz kapak... tako je i bilo et...
ne kontam jarane :? koji ti je prosli profil? naravno, ako se smije znati ;)
e drug, da ne bude da sam ostao duzan odg... pobrkao sam profil na sportsport i sarajevo-x, sorry... moja greska
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 19 nov 2009, 00:28

Bosnier je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovaj komentator je bakzus
slazem se. nema veceg bakzusa, to sam ja ima par godina primjetio.

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 19 nov 2009, 00:30

bolja atmosfera i navijanje je bilo kod mog druga kuci...nego na stadionu...svaki onaj hajvan sto je bacio nesto u teren neka se stidi sebe seljacine nekulturne :? :?
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 19 nov 2009, 00:31

Ljudi moji.
Bosna je prokleta zemlja.
Mi smo prokleti ljudi.
Osudjena na patnju.
Uvijek.
Bosna ima svoju tugu,osjecamo je.
Drugaciju od ostalih.
Drugi je ne mogu razumjeti,niti ce ikada.
A i da im pokusamo objasniti,nikada ne bi shvatili.
A niko svoju zemlju ne voli kao mi.Niti ce ikada znati da je voli kao mi.
Stoga,enjoy life.Enjoy Bosnia and Herzegovina.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 19 nov 2009, 00:32

Ja zadovoljan i minimalnim porazima.
Idemo dalje.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.