pa jbg nije jedina sankcija nepozivanje u repku a 2 stvar nije ni rekao da će 100% biti pozvan rekao je da računa na njega i da ''možda bude pozvan'' a vjerovatno je za to potrebno i izvinjenje Asmira (barem).gruezi je napisao/la:kao sto se i ocekivali...pape nema muda da uradi bilo sta po pitanju krsenja discipline u repci...ako se beg vrati reprezentacija je gotova jer ce se tada odnos i ovih najodanijih promijeniti...to je ljudska priroda...
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Kako me samo nervirate, pa prije nekoliko dana se pljuvali po Safetu zato sto je otjerao Asmira, a sad kad je rekao da je s Asmirom sve ok opet pljujete i govorite da ga treba otjerati...ccc
Šudan narod, biće kako Pape kaže i gotovoMrShadow je napisao/la:Kako me samo nervirate, pa prije nekoliko dana se pljuvali po Safetu zato sto je otjerao Asmira, a sad kad je rekao da je s Asmirom sve ok opet pljujete i govorite da ga treba otjerati...ccc

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Eto kako su radili svi prosli treneri, kada je Susic preuzeo ulogu naisao je na boze sacuvaj tim (u Evropskim mjerilima).
Svaka pozicija je bila da na njoj ima ili jedno ili nijedno polurjesenje. Tako ono boga molis da se netko ne povrijedi ili ne dobije karton inace sva taktika pada u vodu. Maltene su nas vile nosale prosle kvalifikacije nismo imali povreda i vecina igraca je bila u formi. Ciro nam je, netko ce mozda nekada sa distance to skontati i proanalizirati prodavao cijelo vrijeme M pod B. Devalvirao je ondasnji kvalitet, masa taktickih gresaka istovremeno sklanjao fokus sa pravih problema i bacao dimne zavjese.
Susic je u slucaju Begovica u principu nemocan. Evo recimo kazni Begovica a Hasagic se povrijedi sta onda ?? Staviti onakvog Sehica na klupu. Pape radi sistematski na pronalazenju novih igraca na svim pozicijama i cim nadje golmansku alternativu svirat ce druga melodija, Begovic ima da leti sve do Kanade. Sadasnja situacija zahtjeva mudrost i racionalnost. Ja mislim da ce te neke kazne prvi na svojoj kozi osjetiti Ibricic jer u njegovom slucaju Pape ima kvalitenijih alternative a Ibrine zasluge od prije su dobrano anulirane zadnjim potezom.
Svaka pozicija je bila da na njoj ima ili jedno ili nijedno polurjesenje. Tako ono boga molis da se netko ne povrijedi ili ne dobije karton inace sva taktika pada u vodu. Maltene su nas vile nosale prosle kvalifikacije nismo imali povreda i vecina igraca je bila u formi. Ciro nam je, netko ce mozda nekada sa distance to skontati i proanalizirati prodavao cijelo vrijeme M pod B. Devalvirao je ondasnji kvalitet, masa taktickih gresaka istovremeno sklanjao fokus sa pravih problema i bacao dimne zavjese.
Susic je u slucaju Begovica u principu nemocan. Evo recimo kazni Begovica a Hasagic se povrijedi sta onda ?? Staviti onakvog Sehica na klupu. Pape radi sistematski na pronalazenju novih igraca na svim pozicijama i cim nadje golmansku alternativu svirat ce druga melodija, Begovic ima da leti sve do Kanade. Sadasnja situacija zahtjeva mudrost i racionalnost. Ja mislim da ce te neke kazne prvi na svojoj kozi osjetiti Ibricic jer u njegovom slucaju Pape ima kvalitenijih alternative a Ibrine zasluge od prije su dobrano anulirane zadnjim potezom.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
naravno da ga nije prekrizio... ostavlja sebi sve mogucnosti otvorene.. pozvace ga, a mozda i nece... i uvijek ce se nac' neko ko ce svaku selektorovu odluku kritikovat'... u slucaju da pape izbaci begovica iz repke, a da protiv rumuna izgubimo zahvaljujuci greskama golmana, naslo bi se 'milion' pametnjakovica koji bi rekli, da je pogrijesio i da mi nismo u poziciji da se odreknemo bilo kojeg vrhunskog igraca...
Ma Pape je preuzeo ekipu koja je mogla dobiti svakoga u europi i svijetu bez vecih problema a za godinu dana je napravio ekipu koja ce se muciti i protiv divova kao sto su Albanija i Luxembrug...
Hajd doveo je dosta novih igraca, to je jedina svijetla tacna, no i to je uradio pod pritiskom....
Hajd doveo je dosta novih igraca, to je jedina svijetla tacna, no i to je uradio pod pritiskom....
Mrzim Real Madrid, dabogda se ugasili ko Yugo kad naleti na baru....
Jest kako da ne.Pape je doveo Gorcufa i smakeo Pjanu iz Lyona.isto tako otjerao Misketa iz Wolsburga i doveo mu Hagya da se izivljava nad njim.Salihovicu je on dao crveni karton.Zbog njega Vedo ubaci svake prestupne.BANovici je napisao/la:Ma Pape je preuzeo ekipu koja je mogla dobiti svakoga u europi i svijetu bez vecih problema a za godinu dana je napravio ekipu koja ce se muciti i protiv divova kao sto su Albanija i Luxembrug...
Besic bi kod drugog selekora igrao non stop u prvoj ekipi HSV,nebi se lomatao u drugoj ekipi i cetvrtoj ligi.Muslimovic nebi imao 45 minuta u deset meceva nego bi igrao non stop.Rahimic isto tako.
Imati igrace u onakvim u BB Buykursporu,Eskishehirsporu,Genclebirligiju,Yang Boysu itd dobijali bi jace ekipe kao i uvijek sto smo ih lako skidali.Ta ce Portugal,Spanija,Turska itd.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 22 feb 2011, 08:45, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
A koga je to bogati Ćiroguz dobio od boljih reprezentacija. U 6 jakih utakmica 1 u.... bod.BANovici je napisao/la:Ma Pape je preuzeo ekipu koja je mogla dobiti svakoga u europi i svijetu bez vecih problema a za godinu dana je napravio ekipu koja ce se muciti i protiv divova kao sto su Albanija i Luxembrug...
"Za njih još ne znam. Jahić nije igrao zadnju utakmicu za svoju ekipu i vidjećemo još ovih desetak dana šta će biti. Ko ne bude igrao u svom klubu ima male šanse da dobije poziv za reprezentaciju", kaže Sušić, koji se potom osvrnuo i na igre Edina Džeke u dresu svoje nove ekipe Manchester Citya.
Jahic je ozlijedjen, valjda to Pape zna al ovaj dio mi ne pokazuje da zna situaciju.
Jahic je ozlijedjen, valjda to Pape zna al ovaj dio mi ne pokazuje da zna situaciju.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Konju moronski, **** te Avdukic. Ne mogu vjerovat da nam ovaj kreten vodi reprezentaciju. Jahic moze bit profesor nogometa svim klocevima u odbrani poput Mravca i Pandze. Sramota od covjeka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
pa u zadnje vrijeme ne igra besic za prvi tim hsv-a niti mravac a biti ce pozvani
s takvim izjavama susic sam sebi skace u usta.

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
ja mislim da je susicu najbolje da prestane davati izjave za medije, i zbog sebe, i zbog igraca, a vala i zbog nas navijaca!
Volim te Bosno!!!
Njemu je najbolje da ode u Sibir, i da se ne vraca.xavi26 je napisao/la:ja mislim da je susicu najbolje da prestane davati izjave za medije, i zbog sebe, i zbog igraca, a vala i zbog nas navijaca!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Igra Muhamed u 16. ligi Njemačke standardno.STEVIE je napisao/la:pa u zadnje vrijeme ne igra besic za prvi tim hsv-a niti mravac a biti ce pozvanis takvim izjavama susic sam sebi skace u usta.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
I poznata recenica,dobit ce poziv oni koji budu nastupali za svoje klubove,znaci da ne ocekujemo Misimovica i Pjanica..Za Jahica se zna da ga nece pozvati,ako ga i pozove,to bi bio napredak za Susica.Ko je nama selektor
bolje da je sam sebe prekrizio,al eto mora se takticar ucit na repki.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Taj Muhamed je bog fudbala za sve koji su ikad sutnuli loptu u dresu zerlje, osim Dzeke (zasad)Željovac je napisao/la:Igra Muhamed u 16. ligi Njemačke standardno.STEVIE je napisao/la:pa u zadnje vrijeme ne igra besic za prvi tim hsv-a niti mravac a biti ce pozvanis takvim izjavama susic sam sebi skace u usta.
Igra i Cocalic u panioniosuŽeljovac je napisao/la:Igra Muhamed u 16. ligi Njemačke standardno.STEVIE je napisao/la:pa u zadnje vrijeme ne igra besic za prvi tim hsv-a niti mravac a biti ce pozvanis takvim izjavama susic sam sebi skace u usta.

SUSICU ODLAZI !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Evo sad sam procitao ovaj tekst na sportsport.ba... Sada neznam jeli sve to istina ili ne (poznavajuci nase novinare...) ali Pape sve vise i vise gubi moje povjerenje. Sada cete reci "Bas je Papetu stalo do tvog povjerenja" ali jbg, nisam jedini i to se moze osjetiti... A i igraci ne izgledaju bas nesto uvjereni u njegove sposobnosti...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.