E sad ti javno kažem.Da si mozak uključio i čitao ranije postove vidio bi da Sarajevo najmanje volim od svih klubova ali je problem razmišljati.open je napisao/la:Opa, dobio sam na pp prijetnju da će mi otkinuti glavu. Kakav bolesnik. Samo ne znam s kojim nickom će mi otkinuti glavuVeliki pitar poznat kao HORDE MALTA na jednom drugom forumu.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
A znaci picic koji se prodao Gracicu da promovise Olimpic na forumu, e nemogu da vjerujem 
NO PYRO NO PARTY
A ovako je dozvoljeno vrijeđati.Buu je napisao/la:A znaci picic koji se prodao Gracicu da promovise Olimpic na forumu, e nemogu da vjerujem
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
I pod nickom Hearts ne voliš Sarajevo ???? Sad mi se javi na pp kao Vamos, pa pokušaj zavarati trag za Mincinija

[quote="open"]I pod nickom Hearts ne voliš Sarajevo ???? Sad mi se javi na pp kao Vamos, pa brani Mincinija
[/quotKakva si ti nula od čovjeka kada možeš tako lagati.
- storm_raider
- Kontakt:
Daj mu 10 km i bice na tvojoj strani.open je napisao/la:Opa, dobio sam na pp prijetnju da će mi otkinuti glavu. Kakav bolesnik. Samo ne znam s kojim nickom će mi otkinuti glavuVeliki pitar poznat kao HORDE MALTA na jednom drugom forumu.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Još jednom čestitke Želji na zasluženoj pobjedi.
- storm_raider
- Kontakt:
Hvala i sretno Olimpicu u nastavku. Nadam se da cete ostati u Sarajevu, jer vam je tu i mjesto!
Sport je lijek za tijelo i duh.
Onaj pod nickom hearts stariji čovjek od mene se nedavno čudi kakve ovaj gluposti piše i da ga sa mnom povezuje ali džaba čovjek uporan. 
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 05 maj 2013, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam priču o lijepim stvarima. Odličan ambijent jučer.storm_raider je napisao/la:Hvala i sretno Olimpicu u nastavku. Nadam se da cete ostati u Sarajevu, jer vam je tu i mjesto!
Napisat cu ovdje jer je ova tema manje posjecena nego tema Zelje pa mislim da je ipak ovdje mjesto za komentar.
Kasnilo se jucer na utakmicu. Stiglo sa par minuta prije gola Hodzica. Malo zatezali na ulazu, lafo nema mjesta, nesto nema karata a kad sam uslo bilo je mjesta. Nekako sam jucer zamalo postao simpatetican prema Olimpiku. Sjedio sam medju ljudima koji nisu navijali. Ali vidjelo se da Olimpik ima simpatizera jer se vidjela nervoza i nezadovoljstvo kod Zeljinih golova. Ali onda sam se sjetio da je Nijaz kompleksas alfa i omega. Ali ovaj Olimpik zasluzuje navijace. Jer se da na onoj tribini i stadionu napraviti fina atmosfera. Mada ce proci jos dugo dok se to ostvari nekih 10-tak godina minimum.
Travnjak je livada zesca. Igra na terenu ok. Zeljo agilniji, Olimpik zna dati go ali nema kvalitet. Ima kvalitet na klupi, zanimljivoga trenera ali igracki kadar nekako nasilu, ispran, neprirodan. 3-4 igraca koja bi mogli biti super dobri, ali daleko su od toga. Ostali ispod prosjeka. Sudija par glupih gresaka ali nista novo u nasem fudbalu. Zeljini igraci nafurani pravo i zbog toga su i nastavili niz protiv Olimpika.
Mali derbi odradjen fino, na velikom necu biti jer u srijedu letim sarajevo-istanbul-washington dc i necu rezultat znati do cetvrtka. Ali neka veliki derbi zavrsi kao i mali. A Olimpik ako zeli ima sansu za Evropu, sve je do njih.
Kasnilo se jucer na utakmicu. Stiglo sa par minuta prije gola Hodzica. Malo zatezali na ulazu, lafo nema mjesta, nesto nema karata a kad sam uslo bilo je mjesta. Nekako sam jucer zamalo postao simpatetican prema Olimpiku. Sjedio sam medju ljudima koji nisu navijali. Ali vidjelo se da Olimpik ima simpatizera jer se vidjela nervoza i nezadovoljstvo kod Zeljinih golova. Ali onda sam se sjetio da je Nijaz kompleksas alfa i omega. Ali ovaj Olimpik zasluzuje navijace. Jer se da na onoj tribini i stadionu napraviti fina atmosfera. Mada ce proci jos dugo dok se to ostvari nekih 10-tak godina minimum.
Travnjak je livada zesca. Igra na terenu ok. Zeljo agilniji, Olimpik zna dati go ali nema kvalitet. Ima kvalitet na klupi, zanimljivoga trenera ali igracki kadar nekako nasilu, ispran, neprirodan. 3-4 igraca koja bi mogli biti super dobri, ali daleko su od toga. Ostali ispod prosjeka. Sudija par glupih gresaka ali nista novo u nasem fudbalu. Zeljini igraci nafurani pravo i zbog toga su i nastavili niz protiv Olimpika.
Mali derbi odradjen fino, na velikom necu biti jer u srijedu letim sarajevo-istanbul-washington dc i necu rezultat znati do cetvrtka. Ali neka veliki derbi zavrsi kao i mali. A Olimpik ako zeli ima sansu za Evropu, sve je do njih.
Sve je u redu ali šta znači ispran igrački kadar?
Recimo neka Regoje bude primjer. On je doveden onako zato sto je u karijeri imao par svijetlih trenutaka ali nikad nije imao konstantu. Muharemovic isto tako. Kao da nisu ciljano dovedeni. Nekako kao da su dovedeni da se popuni igracki kadar pa uprava vodjena nacinom razmisljanja "ma dobri su" ih dovodila. A mnogo para im je dato. A i previse je igraca u zadnje 3 godine doslo i otislo. Samo 5 napadaca. Mozda malo pretjerujem. Ali mnogo gresaka od Vladavica, Rascica do Bucana i Skore. Ima toga jos.Mancini je napisao/la:Sve je u redu ali šta znači ispran igrački kadar?
Ali posto Nijaz ima pare vise smisla bi bilo da ciljano dovodi igrace. Recimo Travancica da zaganja jer ga moze platiti. Recimo onaj Diatta je igrac za Olimpica, pa Arezina, pa Suljic, pa Tomic iz Zelje, isto tako i Brkovic. Znaci mladi igraci ali ne djeca, nego mladi a kvalitetni igraci sa nekim iskustvom. Vi imate dosta iskusnih igraca koji ne posjeduju kvalitet i ako ga posjeduju dostigli su svoj maksimum, nemaju prostora za napredak kao recimo ovi nabrojani.
E vidiš taj Regoje drži odbranu već skoro dvije godine ali ne može sam jer nemaju drugog stopera od kako je Škaljić otišao.A Muharemović je toliko dao golova i asistencija da mu nema niko ništa da govori.Sa mladim igračima se možeš boriti za opstanak ali teško za vrh.A treba znati da je na zimu otišlo 13 igrača.
Decko, prvo pojma nemas sta se desava u tvom klubu, jedini pouzdan ovdje je @open.Mancini je napisao/la:Bh sport Opet si pokazao da nemaš pojma ni o čemu.A ovo za koljena još smješnije,jedva pobijede.
Sto se penala tice, nakon godina i godina fudbala, skontat ces zasto je ono bio penal.
Nego opet ste dobili po usima, poklopi se fino i suti i slijedeci put napravi sta slatko za cascenje.
Reci mi samo sta kazes za manijake i atmosferu?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Da penal je bio iako je start na loptu.A tog provokatora nemoj spominjati jer ima na ovom forumu upućenijih od njega.A neka vas počaste i drugi put pa neka im drugi put uvale što više golova.A koga su vaši onako ugostili?
Nismo domacini ko vi, prosle godine smo vam dali bod na Grbavici. Dosta!Mancini je napisao/la:Da penal je bio iako je start na loptu.A tog provokatora nemoj spominjati jer ima na ovom forumu upućenijih od njega.A neka vas počaste i drugi put pa neka im drugi put uvale što više golova.A koga su vaši onako ugostili?
-
Sapunaru28
- Kontakt:
Da li ce Olimpic ikad dobiti taj obecani €500,000,000?
Niste vi dali Olimpicu nego Leotaru tri.
Ako se budes ljutio necemo vam opet 15 godina dati nista.Mancini je napisao/la:Niste vi dali Olimpicu nego Leotaru tri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.