Interista di cuore je napisao/la:sretan rođendan
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Hammers, sretan rodjendan, sve najbolje, dabogda WHU izborio evropsku ligu, dovoljno? 
EDIT:[youtube][/youtube]
šta je ovaj Bogu skrivio
EDIT:[youtube][/youtube]
šta je ovaj Bogu skrivio
Zadnja izmjena: QUARESMA 18<<<, dana/u 03 jul 2010, 16:00, ukupno mijenjano 2 puta.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sretan rodjendan, sve najbolje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bas svaki sport pratim, al ne mogu bicikla organski.Devil je napisao/la:Sutra,ustvari danas 3.jula pocinje Tour De France,pratili iko to osim mene ovde?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Sretan 50-ti rođendanmajestic24 je napisao/la:Treba mi neka cestitka za 50 rodjendan. Ima li neko kakvu dobru da napise?? Ako jos u tu cestitku mozes ubaciti poklon (poklon bon za masazu)
Šalim se, ma napišeš nešto kako je život lijep i da je u najboljim godinama života, nemoj govorit da je ostario i tako to...
Colour of Manchester is blue...
omerbavarac je napisao/la:Sretan rodjendan, sve najbolje.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Maloprije mi crko TV. CLASSE 72cm kupljen u robotu za 199 KM
i trazim garanciju da vidim kad sam ga kupio, a znam da mu je garancija 1 godina, i nadjem garanciju i racun kad tamo pise da je kupljen 11.07.2009
Odoh sutra po drugi
Odoh sutra po drugi
Hvala jos jednom svimaa :* 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
meni je tako na mobitelu garancija bila godinu dana, uzo ga 7.1.2009 godine, a sjebo se dan prije nove godine. i ja sav hepi, kontam garancija traje jos odem do te radnje gdje sam kupio mob., kad njih nema, radnja zatvorenaBilal je napisao/la:Maloprije mi crko TV. CLASSE 72cm kupljen u robotu za 199 KMi trazim garanciju da vidim kad sam ga kupio, a znam da mu je garancija 1 godina, i nadjem garanciju i racun kad tamo pise da je kupljen 11.07.2009
![]()
Odoh sutra po drugi
oj sto ga slomi ovajSenator je napisao/la:Oscar goes to...![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
mozda ga neka visa sila pogodilaSenator je napisao/la:Oscar goes to...![]()
Kotrljaj se mileeeeeeSenator je napisao/la:Oscar goes to...![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Moj babo nedavno kupio LCD TV za 700 il 800 KM nezz tačno,, nakon par gledanja kaže ma nevalja slika ništa,,, odo ja njega prodat uzet nešto drugo. Odmah ga tušno nekom liku za 100 KM manje i kupi plazmu 106 cm diagonala za 1000 KMBilal je napisao/la:Maloprije mi crko TV. CLASSE 72cm kupljen u robotu za 199 KMi trazim garanciju da vidim kad sam ga kupio, a znam da mu je garancija 1 godina, i nadjem garanciju i racun kad tamo pise da je kupljen 11.07.2009
![]()
Odoh sutra po drugi
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
plazma je dobra, al kratko traje, tj. nekih 10 godina, jer ima neki plin u sebi, pa se to polako trosi, tako sam ja cuoUnica_Liverpool_ je napisao/la:Moj babo nedavno kupio LCD TV za 700 il 800 KM nezz tačno,, nakon par gledanja kaže ma nevalja slika ništa,,, odo ja njega prodat uzet nešto drugo. Odmah ga tušno nekom liku za 100 KM manje i kupi plazmu 106 cm diagonala za 1000 KMBilal je napisao/la:Maloprije mi crko TV. CLASSE 72cm kupljen u robotu za 199 KMi trazim garanciju da vidim kad sam ga kupio, a znam da mu je garancija 1 godina, i nadjem garanciju i racun kad tamo pise da je kupljen 11.07.2009
![]()
Odoh sutra po drugi
u mene Samsung lcd, full HD, ma ljepota, covjece jos kad gleda kanale na digitalnoj, nezzz sta vis da kazem
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
samo me interesuje, dokle ce ovaj Ekrem
hahahah
samo me interesuje, dokle ce ovaj Ekrem
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ma ne voli ni kod nas nikog kad je razvučena slika,,, zato ova nije ni razvučenakosta_AR je napisao/la:ma **** to....sreca je samo sto sam nakon jedne kupljene plazme skontao koliko je to sranje....Unica_Liverpool_ je napisao/la:Moj babo nedavno kupio LCD TV za 700 il 800 KM nezz tačno,, nakon par gledanja kaže ma nevalja slika ništa,,, odo ja njega prodat uzet nešto drugo. Odmah ga tušno nekom liku za 100 KM manje i kupi plazmu 106 cm diagonala za 1000 KMBilal je napisao/la:Maloprije mi crko TV. CLASSE 72cm kupljen u robotu za 199 KMi trazim garanciju da vidim kad sam ga kupio, a znam da mu je garancija 1 godina, i nadjem garanciju i racun kad tamo pise da je kupljen 11.07.2009
![]()
Odoh sutra po drugi
msm. dobra je za veliki boravak i gledanje dnevnika....al' ovako,razvucena je slika,ne volim je gledati...nije to za nase prostore
kode mene u sobi imam veliki televizor....prezadovoljan sam ...**** plazmu....mozda jednu malu okacim na plafon samo
Izračene presude
Pomagačima ubice Denisa Mrnjavca ukupno 25 godina zatvora
Pravosnažnom presudom Apelacionog vijeća Vrhovnog suda FBiH Ademir Lelović osuđen je na 15 godina zatvora, a Berin Talić na deset godina, dok je Armina Milić oslobođena optužbi. Podsjećamo, Lelović i Talić su se teretili za pomaganje maloljetnome Nerminu Sikiriću u ubistvu Denisa Mrnjavca, koje se dogodilo 5. februara 2008. godine u sarajevskom tramvaju.
Naime, presudom Kantonalnog suda u Sarajevu Ademir Lelović bio je osuđen na 15 godina zatvora zbog pomaganja ubici Nerminu Sikiriću.
Istom presudom je Berin Talić bio osuđen na četiri godine zatvora zbog nasilničkog ponašanja, nanošenja lakše povrede i pomaganja u skrivanju boskera kojim je Lelović u tramvaju tukao Mrnjavca, te noža kojim ga je Sikirić usmrtio.
Armina Milić, Lelovićeva majka je istom presudom proglašena krivom, ali joj nije izrečena sankcija jer je sud utvrdio da je kao majka pomagala sinu.
Nermin Sikirić, koji je nožem ubo Mrnjavca, pravosnažno je osuđen na deset godina zatvora.
Prema navodima iz prvostepene presude, Lelović je taj koji je u tramvaju prepunom putnika započeo svađu sa njemu nepoznatim Denisom Mrnjavcem, jer ga je dječak "krivo" pogledao. Lelović je zatim udario Mrnjavca bokserom u glavu te dodao nož Sikiriću koji je 16-godišnjaka ubo u predjelu stomaka nanijevši mu smrtonosne povrede.
Talić je, pak, Mrnjavca udario šakom prije nego što će ga Sikirić napasti nožem.
Uvaživši žalbe tužilaštva i odbrane Vrhovni sud FBiH je ukinuo presudu sarajevskog Kantonalnog suda.
Pomagačima ubice Denisa Mrnjavca ukupno 25 godina zatvora
Pravosnažnom presudom Apelacionog vijeća Vrhovnog suda FBiH Ademir Lelović osuđen je na 15 godina zatvora, a Berin Talić na deset godina, dok je Armina Milić oslobođena optužbi. Podsjećamo, Lelović i Talić su se teretili za pomaganje maloljetnome Nerminu Sikiriću u ubistvu Denisa Mrnjavca, koje se dogodilo 5. februara 2008. godine u sarajevskom tramvaju.
Naime, presudom Kantonalnog suda u Sarajevu Ademir Lelović bio je osuđen na 15 godina zatvora zbog pomaganja ubici Nerminu Sikiriću.
Istom presudom je Berin Talić bio osuđen na četiri godine zatvora zbog nasilničkog ponašanja, nanošenja lakše povrede i pomaganja u skrivanju boskera kojim je Lelović u tramvaju tukao Mrnjavca, te noža kojim ga je Sikirić usmrtio.
Armina Milić, Lelovićeva majka je istom presudom proglašena krivom, ali joj nije izrečena sankcija jer je sud utvrdio da je kao majka pomagala sinu.
Nermin Sikirić, koji je nožem ubo Mrnjavca, pravosnažno je osuđen na deset godina zatvora.
Prema navodima iz prvostepene presude, Lelović je taj koji je u tramvaju prepunom putnika započeo svađu sa njemu nepoznatim Denisom Mrnjavcem, jer ga je dječak "krivo" pogledao. Lelović je zatim udario Mrnjavca bokserom u glavu te dodao nož Sikiriću koji je 16-godišnjaka ubo u predjelu stomaka nanijevši mu smrtonosne povrede.
Talić je, pak, Mrnjavca udario šakom prije nego što će ga Sikirić napasti nožem.
Uvaživši žalbe tužilaštva i odbrane Vrhovni sud FBiH je ukinuo presudu sarajevskog Kantonalnog suda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 230 gostiju.