U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

reptile
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la reptile » 11 jun 2013, 20:06

Filip Arežina je rusilac i to treba da se zna. Momak je inace legenda. Mislim na Fiću.
shandrlike-tandrlike

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 jun 2013, 20:06

Crni gavran je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Stvarno ne znam zasto je Duljevic bio na klupi, odlican igrac. On i Arezina imaju najveci potencijal po meni. Bevab ima fantasicnu kondiciju. Jedino me je Maletic malo razocarao, i donekle Hajrovic. Ovaj zadnji puno grijesi sa pasovima i ne izgleda mi bas jak fizicki, ali valjda ce bit bolje kad odigra nekoliko seniorskih utakmica. Grahovac nema neki ekstra kvalitet po meni, i kad se Besic vrati mogao bi mozda i na klupu. Ali njegovo iskustvo je vazno. Jos vrijedi spomenut Kovacevica koji je po meni bio bolji od Hajrovica. Naravno i Mesanovic vrlo dobar, mogao bi bit treci napadac A-repke sa svojom brzinom.
Mesanoviuc jeste brz, ali jos je zelen za treceg napadaca A repke jer nema neophodne rutine prije svega , ali mlad je i razvijace se. Treci napadac za repku? Po meni to su trenutno Emin Zec ili Said Huseinovic. Ali ne bi Papetu da se mjesam u posao.

Kad smo vec kod Zeca, zna li iko sta mu je sa onim burazom sto je dosao iz bugojanjske Iskre u Cesku. Meni se cini strasan napadac
Naravno nisam mislio odma za Mesanovica, nego da vremenom moze to postat. Slazem se za Zeca. Husejinovic je malo druga pozicija.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 11 jun 2013, 20:07

Filip je igracina, vidi se da je na suhom mesu. :D

Ozbiljno, momak je pokidao ove tri tekme.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 11 jun 2013, 20:07

ultrasstyle_tz je napisao/la:nema ovdje puno materijala za A tim, u optimalnom slucaju max 2-3 igraca.

a jbg skandiranje je realnost i u Tuzli, Zenici, Mostaru, Banja Luci, Sirokom Brijegu, Bijeljini ma u 80-90% drzave , i jbg svi nenormalni samo oni normalni il tu ima jos nesto. Smucilo se ljudima da ih zajebajes.
Duljevic i ostali iz Sarajeva su se vjerovatno fino osjecali haha kad A repka bude igrala isto uradite,da vidimo Dzeksonovu reakciju,kako vam je inace u 2 ligi,super je bez vas dabogda se nikad ne vratili od srca vam zelim

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 11 jun 2013, 20:07

Crni gavran je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Stvarno ne znam zasto je Duljevic bio na klupi, odlican igrac. On i Arezina imaju najveci potencijal po meni. Bevab ima fantasicnu kondiciju. Jedino me je Maletic malo razocarao, i donekle Hajrovic. Ovaj zadnji puno grijesi sa pasovima i ne izgleda mi bas jak fizicki, ali valjda ce bit bolje kad odigra nekoliko seniorskih utakmica. Grahovac nema neki ekstra kvalitet po meni, i kad se Besic vrati mogao bi mozda i na klupu. Ali njegovo iskustvo je vazno. Jos vrijedi spomenut Kovacevica koji je po meni bio bolji od Hajrovica. Naravno i Mesanovic vrlo dobar, mogao bi bit treci napadac A-repke sa svojom brzinom.
Mesanoviuc jeste brz, ali jos je zelen za treceg napadaca A repke jer nema neophodne rutine prije svega , ali mlad je i razvijace se. Treci napadac za repku? Po meni to su trenutno Emin Zec ili Said Huseinovic. Ali ne bi Papetu da se mjesam u posao.

Kad smo vec kod Zeca, zna li iko sta mu je sa onim burazom sto je dosao iz bugojanjske Iskre u Cesku. Meni se cini strasan napadac
Pa treba konacno Pape smoci snage i pozvati mladog igraca nek se kali u A-repci sta se vise svi bojimo neiskustva, pa kako ce ga sticati neg kroz tekme na najvisem nivou.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 11 jun 2013, 20:09

vendeta87 je napisao/la:kako nema materijala za A-tim, pa Mesanovica Pape komotno moze pozvati kao treceg napadaca kada ne bude potreban mladoj repci, Kovacevic odlican al ga hebe sto imamo previse igraca na stoperskoj poziciji u A-timu, Bevab moze odmah u A-tim mi svakako nemamo klasicnog ljevog beka.
Bevab je po meni los, potencijala ima ali hebes beka koji kada krene naprijed odmah gleda da padne.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 11 jun 2013, 20:10

Ako nasa A repka dobije obe tekme portiv Slovacke ( a siguran sam da hoce) onda Pape treba pozvati Bevaba i Mesanovica protiv Lichtenstajna i Litvanije jer oni igraju na onim pozicijama gdje smo najtanji.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 11 jun 2013, 20:11

kinder_jaje je napisao/la:Pa dobro ljudi sad cemo citavu utakmicu komentarisati ovo maloljetno prepucavanje ili pricati o tome kako ovi mladi momci fino igraju.Po meni bi u drugom trebao uci Duljevic umjesto Jevtica ostalo sve 5
8-)

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 11 jun 2013, 20:12

ASD je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:kako nema materijala za A-tim, pa Mesanovica Pape komotno moze pozvati kao treceg napadaca kada ne bude potreban mladoj repci, Kovacevic odlican al ga hebe sto imamo previse igraca na stoperskoj poziciji u A-timu, Bevab moze odmah u A-tim mi svakako nemamo klasicnog ljevog beka.
Bevab je po meni los, potencijala ima ali hebes beka koji kada krene naprijed odmah gleda da padne.
Brate moj pa momak ima kondiciju ko konj a mora biti neko u ekipi ko ce stalno trcati takvih je kod nas vazda manjak a stojaca imamo dosta.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 jun 2013, 20:12

[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 11 jun 2013, 20:12

Cartman je napisao/la: Naravno nisam mislio odma za Mesanovica, nego da vremenom moze to postat. Slazem se za Zeca. Husejinovic je malo druga pozicija.
Koliko sam pratio Tursku Ligu, Zec igra na poziciji krila.
Po meni je Mesanovic bolji i mislim da bi ga trebalo odmah uvesti u A Repku, onako, barem da trenira sa njima i igra prijateljske za pocetak.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 11 jun 2013, 20:13

Imamo mi jos talenata, Asim Zec ima 19 godina brat Ermina:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Ja sam uvjeren da imamo jos mnogo ovakvih talenata, koji jos nigdje nisu igrali, tj. nisu otkriveni.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 11 jun 2013, 20:13

Ovaj Arezina nas je haman sve zabezeknuo :)

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 11 jun 2013, 20:14

ASD je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Naravno nisam mislio odma za Mesanovica, nego da vremenom moze to postat. Slazem se za Zeca. Husejinovic je malo druga pozicija.
Koliko sam pratio Tursku Ligu, Zec igra na poziciji krila.
Po meni je Mesanovic bolji i mislim da bi ga trebalo odmah uvesti u A Repku, onako, barem da trenira sa njima i igra prijateljske za pocetak.
Tako je treba momka pogurati, pa ljudi moji i velike repke guraju sve mladje igrace a kod nas se ceka da neko napuni 25-26 godina pa da ga selektor pozove.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 11 jun 2013, 20:14

vendeta87 je napisao/la:
ASD je napisao/la:
Brate moj pa momak ima kondiciju ko konj a mora biti neko u ekipi ko ce stalno trcati takvih je kod nas vazda manjak a stojaca imamo dosta.
Ima jos nesto kod njeg.
Klub mu je nazalost ispao iz HNL-a.
Da ne mislis mozda da je ipak previse da guramo u Repku igraca iz druge lige?

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 11 jun 2013, 20:16

ahmic je napisao/la:Ovaj Arezina nas je haman sve zabezeknuo :)
Jeste vala neznam kako bi ga opsiao, izgleda nekako nezgrapno i fiizicki slab, al ima tehniku i poteze svaka mu cast!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 jun 2013, 20:17

moze li meni neko reci kako je odigrao Bevab :)

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 11 jun 2013, 20:17

Crni gavran je napisao/la:Imamo mi jos talenata, Asim Zec ima 19 godina brat Ermina:

Ja sam uvjeren da imamo jos mnogo ovakvih talenata, koji jos nigdje nisu igrali, tj. nisu otkriveni.
On je u u-19 Repci.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 11 jun 2013, 20:19

ASD je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
ASD je napisao/la:
Ima jos nesto kod njeg.
Klub mu je nazalost ispao iz HNL-a.
Da ne mislis mozda da je ipak previse da guramo u Repku igraca iz druge lige?
O pa sacekaj malo ima ljetni prelazni rok, tako da se tu ne trebamo sikirati.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 jun 2013, 20:20

Što se tiče utakmice, uzeli smo ovo na taktiku. Ne sviđa mi se igra nikako.
Tek se sada pokazalo da u reprezentaciji imamo samo jednog dobrog napadača na raspolaganju, a to je
Mešanović.

Mentalno smo spremljeni katastrofa, za nadati se da će se to popraviti u toku kvalifikacija.
Rezultat je nerealan. Do 2 : 0 vrh.

Veznog reda nemamo nikako. Sve se pokušava preko krila, jako smo ograničeni na pozicijama DMF, bez obzira na duge lopte i pasove prvom do sebe, nema igrača koji će povući loptu u veznom redu kroz sredinu, to je falilo danas, jako falilo.

Vidi se koliko fali Zolotić i Bešić. Nadam se da će u idućoj utakmici biti u konkurenciji za susret. Cimirot me iznenadio igrom u obrani za razliku od susreta protiv Srbije, dobro se postavljao i bio je jedan od boljih, sigurno. Arežinu treba čuvati k'o oči u glavi. Toliko mali radijus kretanja ima, a mnogo uradi, ima dobre finte, ponekada se i zaigra, ali je logično da ima nedostataka, da se to ispraviti.

Jevtića zatjerati odakle je i došao. Obrana je solidna bila, mada se štoperi i nisu baš najbolje sporazumjevali, istina je i to da je na njima bio veliki pritisak zbog sterilnog veznog reda, prvenstveno mislim na DMF - ove.

Ovakvom igrom kakvu smo danas prikazali, pripremite se za " iznenađenja " protiv Mađarske i Austrije. Ako se šta ne promjeni, čisto sumnjam da možemo nešto uraditi protiv jedne Albanije koja je iz zadnjeg šešira u gostima, a ne da pričamo o Austrijancima i Mađarima. Ne bih Špance komentarisao zato što su space shuttle za sve ekipe ove grupe.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Micron i 11 gostiju.