Amar Dzeko je napisao/la:Mislim da ce Mou sad igrati 4-2-3-1.Ta je taktika totalno in sada, to je igrao i kad je trenirao Inter, i sa tom bi formacijom igrala 2 zadnja vezna tako da ce biti mjesta za sve vase ljubimce bili to gago, lass,momo ili ko vec..samo nezz kako ce se higuain snaci sa tom taktikom usamljenog spice no vidjecemo..Samo da prodjemo osminu finala !
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Zadnja izmjena: Makaveli, dana/u 28 nov 2017, 02:47, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sta je sa onim Drentheom, znam da igra za real, pa reko jeli ziv, nisam ga nesto vidjao u zadnjim utakmicama lige, ili grijesim
Drenthe je dugo vukao povredu, rijetko kad je pozivan na utakmice i bio je takoreci suvisan.QUARESMA 18<<< je napisao/la:sta je sa onim Drentheom, znam da igra za real, pa reko jeli ziv, nisam ga nesto vidjao u zadnjim utakmicama lige, ili grijesim
Nedavno se spekuliralo da ce preci u Sporting, a oni su bas jucer objavili da nemaju novca da ga kupe. Sad ga Real planira ponuditi Fiorentini ili Juventusu
- Nail for Real
- Kontakt:
Gago je losiji defanzivni vezni od Lassa, ima bolju tehniku i pas, ali je u defanzivnim zadacima los. Za pas igru je zaduzen Alonso za razbijanje Gago
Neko rece Gago ima dobar zavrsni pas. Pa brate nije on ofanzivni vezni, vise treba da se fokusira na defanzivne zadatke, a tu je Lass mnogo bolji.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

ko da kaze mater im njihovu sta rade xD
- Nail for Real
- Kontakt:
Svaki pocetak je tezakBrnjoo je napisao/la:

Ovo su ovi iz Castille, toliko o talentima

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Nail for Real
- Kontakt:
Kakve su ovo nove lopte?
Pedro Leon prosao lijecnicki pregled. Trenutno traje predstavljanje igraca na Santiago Bernabeu. Danas u 17:30 ce biti na treningu

Nove lopte La Lige

Nove lopte La Lige

Ovaj Perez dosadan sa svojim govorima.. nikad igraca docekati da izadje da ga vidim
Preko cega pratis??Brnjoo je napisao/la:Ovaj Perez dosadan sa svojim govorima.. nikad igraca docekati da izadje da ga vidim
evo ima na as.com uzivo.. http://www.as.com/video-directo/directo-as
nemoj jos paliti da ti ne ode limit, perez satre pricom xD
eh evo predstavio ga je evo igraca tu je
lijepo odijelo, moram priznati XD nesto malo navijaca, samo jednu tribinu otvorili
nemoj jos paliti da ti ne ode limit, perez satre pricom xD
eh evo predstavio ga je evo igraca tu je

Evo sad ce slikanje njega i nekoliko clanova porodice sa par celnika reala
evo sad je na stadionu, sad ce porodica izaci sa njim pa ce se slikati sa medijima i pozdraviti sa navijacima
Evo obukao je i dres real Madrida, ljubi grb 
http://www.as.com/futbol/video/todos-go ... sftb_5/Ves ovdje mozete pogledati sve njegove golove
Jos nema broja na ledjima, bas me zanima koji ce mu dati

http://www.as.com/futbol/video/todos-go ... sftb_5/Ves ovdje mozete pogledati sve njegove golove
Jos nema broja na ledjima, bas me zanima koji ce mu dati
- legenda reala
- Kontakt:
Ma bruka postali smo klub bez duše ,dovodimo neke igrače bezveze trošimo pare ,a puštamo naše legende da idu. Više mi postaje nezanimljiv Real bez Raula, izgubiće Real dosta simpatizera sad vidim da su pravu drugi kad kažu da je Real najgori pa upravu su.
Pa sta bi trebali sa Raulom? Za razlikud od Gutija on prosle sezone nije pokazao nsita. Ima 33 godine i daleko je od dobre forme. Trebaju nam svjezi igraci a ne starci. Nismo Milanlegenda reala je napisao/la:Ma bruka postali smo klub bez duše ,dovodimo neke igrače bezveze trošimo pare ,a puštamo naše legende da idu. Više mi postaje nezanimljiv Real bez Raula, izgubiće Real dosta simpatizera sad vidim da su pravu drugi kad kažu da je Real najgori pa upravu su.
Uostalom, Real ga ne tjera iz kluba, Real mu je dao mogucnost - Ostani ili idi, postujemo tvoju odluku. On zna da zauzima mjesto mladjima od sebe
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Čitav život je u Realu a onda mu daju izbor - idi ili ostani. Ne shvatam!! Da su fino pričali sa njim i rekli mu takva je i takva situacija - dajemo priliku mlađim, željnim dokazivanja, budi tu da im budeš primjer,da se ugledaju na tvoju veličinu, sigurno bi shvatio to i pristao, a ne tako jednostavno pustiti legendu kluba 

Jeste vi smjesni. Pa to je njegova odluka, ne mogu oni njemu zabraniti da ode.OTNYS_YNWA je napisao/la:Čitav život je u Realu a onda mu daju izbor - idi ili ostani. Ne shvatam!! Da su fino pričali sa njim i rekli mu takva je i takva situacija - dajemo priliku mlađim, željnim dokazivanja, budi tu da im budeš primjer,da se ugledaju na tvoju veličinu, sigurno bi shvatio to i pristao, a ne tako jednostavno pustiti legendu kluba
Da si upucen u desavanja u Real Madridu znao bi da su Valdano i Mourinho licno s njim razgovarali i rekli mu da moze slobodno ostati i da za njega uvijek ima mjesta.
On zna da je ovo mozda njegov zadnji veliki ugovor i hoce da igra i zna da je njegova karijera skoro zavrsena. On je taj koji ne zeli da samo sjedi na klupi.
Ljudi ga postuju. Da su mu kojim slucajem zabranili bilo bi koja su to **** zabranili legendi da ode
Ova mi je slika na desktopuBrnjoo je napisao/la:

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.