2014/2015 NBA Sezona

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

alemsa
Kontakt:

Re: 2014/2015 NBA Sezona

Post Postao/la alemsa » 29 jan 2015, 05:32

Guarin14 je napisao/la:NEZALAGANJE: Sta ti mislis, hoce li pokusati sa Chandlerom ili je neki drugi igrac u pitanju ?

Jamal je stvarno veliki umjetnik :clap: da igra u prosjeko oko nekih cetrdesetak minuta sigurno je da bi bio medju najboljim strijelcima lige, ako ne i najbolji.. Ali nece covjek, covjek zna sta je najbolje za ekipu, to je ta uloga sestog igraca, nije nikad zelio da pravi neku zvijezdu od sebe na silu.. Eh da su neki drugi pametniji bili, mozda bi sa ulogom sestog igraca nekad i prsten osvojili, a ovako ce citavu karijeru prokockati nabijajuci statistiku..Sta ti mislis Aleme ?
pa zato ti ne mos Bradu ne moze OKC do finala bez njeg, a Durant ti je ikona :rol:

:wave:

kralja

@raule

samo da jos vidim hack-a-Rondo cesce , mislim da i timovi ne radi to jos jer ni oni ne mogu da vjeruju da PG puca ispod 30% slobodna :rol: Oni i Dorsey braca, i ovaj Dorsey iz Rocketsa puca tu negdje

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 jan 2015, 05:35

Guarin14 je napisao/la:NEZALAGANJE: Sta ti mislis, hoce li pokusati sa Chandlerom ili je neki drugi igrac u pitanju ?

Jamal je stvarno veliki umjetnik :clap: da igra u prosjeko oko nekih cetrdesetak minuta sigurno je da bi bio medju najboljim strijelcima lige, ako ne i najbolji.. Ali nece covjek, covjek zna sta je najbolje za ekipu, to je ta uloga sestog igraca, nije nikad zelio da pravi neku zvijezdu od sebe na silu.. Eh da su neki drugi pametniji bili, mozda bi sa ulogom sestog igraca nekad i prsten osvojili, a ovako ce citavu karijeru prokockati nabijajuci statistiku..Sta ti mislis Aleme ?

Chandler bi im bio naajbolji ..ja bi ga volio u Bullsima ..vise iz razloga jer je odavdje i vjerujem da bi bio jos bolji ..igra dosta dobru odbranu i moze dati 10tak poeena ..nama bi to bilo odlicno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 29 jan 2015, 05:41

Ne mogu ja vehbosa jer je hebeni egomanijak koji bi pobio svakog saigraca samo da se njemu oda neko priznanje, ne podnosim ga zato sto npr u vecerasnjoj utakmici, ide u prodor udara Dirka laktom u lice i dobija 2+1, ne mogu ga sto je zasticen kao polarni medvjed i sto forsira maximalno individualnu statistiku, umjesto da se podredi ekipi, ne mogu ga zato sto se dere na saigrace, gura ih od lopte, ne bi li uhvatio skok koji mu fali do triple - doublea.. itd.. jednostavno bi mogao do sutra, ali nije tema ovog topica, zasto ja ne podnosim vehabiju..

Sunsi ubise Wizardse :wtf: Wall i Beal kombinovano pucaju 5 -19 Kevin Love like this :mrgreen:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 29 jan 2015, 05:44

Guarin14 je napisao/la:Ne mogu ja vehbosa jer je hebeni egomanijak koji bi pobio svakog saigraca samo da se njemu oda neko priznanje, ne podnosim ga zato sto npr u vecerasnjoj utakmici, ide u prodor udara Dirka laktom u lice i dobija 2+1, ne mogu ga sto je zasticen kao polarni medvjed i sto forsira maximalno individualnu statistiku, umjesto da se podredi ekipi, ne mogu ga zato sto se dere na saigrace, gura ih od lopte, ne bi li uhvatio skok koji mu fali do triple - doublea.. itd.. jednostavno bi mogao do sutra, ali nije tema ovog topica, zasto ja ne podnosim vehabiju..

Sunsi ubise Wizardse :wtf: Wall i Beal kombinovano pucaju 5 -19 Kevin Love like this :mrgreen:

slika
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 29 jan 2015, 06:11, ukupno mijenjano 1 put.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 29 jan 2015, 05:50

Nista drugo od tebe ni ocekivati :mrgreen:

Jedva cekam "vecerasnji" duel izmedju Juke i Gasola, da li ce opet "MVP" kanditata naruziti rookie from Bosnia, bit ce vatreno :mrgreen: :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 jan 2015, 05:54

Guarin14 je napisao/la:Ne mogu ja vehbosa jer je hebeni egomanijak koji bi pobio svakog saigraca samo da se njemu oda neko priznanje, ne podnosim ga zato sto npr u vecerasnjoj utakmici, ide u prodor udara Dirka laktom u lice i dobija 2+1, ne mogu ga sto je zasticen kao polarni medvjed i sto forsira maximalno individualnu statistiku, umjesto da se podredi ekipi, ne mogu ga zato sto se dere na saigrace, gura ih od lopte, ne bi li uhvatio skok koji mu fali do triple - doublea.. itd.. jednostavno bi mogao do sutra, ali nije tema ovog topica, zasto ja ne podnosim vehabiju..

razumijem ja da ti njega ne volis kao i Jamesa..ni ja ne volim Jamesa ali ebiga Vehabos je igracina, James jos veca ..ali brate ne mozes umanjiti Hardenov ucinak tokom dosadasnjih sezona..ali dobro ti znas najbolje :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 29 jan 2015, 05:55

Guarin14 je napisao/la:Nista drugo od tebe ni ocekivati :mrgreen:

Jedva cekam "vecerasnji" duel izmedju Juke i Gasola, da li ce opet "MVP" kanditata naruziti rookie from Bosnia, bit ce vatreno :mrgreen: :mrgreen:
pa sta ocekujes, ozbiljnu repliku na obicno balezganje i gluposti?

slika

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 29 jan 2015, 06:00

Ma James je igracina, nema tu rasprave, jedan od najboljih koje sam ikada gledao, nema sa tim rasprave, njega ne podnosim, sto se na silu pokusavao napraviti kao najvecim ili jednim od najvecih..

Sta je tacno ovdje napisano glupost aleme ? Zapravo ne zanima me, nemoj ni odgovoriti, sa tobom se ne moze voditi normalna rasprava, zivio, odoh da spavam :salut:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 29 jan 2015, 06:02

Guarin14 je napisao/la:Ma James je igracina, nema tu rasprave, jedan od najboljih koje sam ikada gledao, nema sa tim rasprave, njega ne podnosim, sto se na silu pokusavao napraviti kao najvecim ili jednim od najvecih..

Sta je tacno ovdje napisano glupost aleme ? Zapravo ne zanima me, nemoj ni odgovoriti, sa tobom se ne moze voditi normalna rasprava, zivio, odoh da spavam :salut:
ma nije bitno, samo ti po svom, upravu si :thumbup:

slika

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 29 jan 2015, 07:08

Irving 55 da vidimo ko ce sad pametovat adrianu
ocekujem adriana da mi pojasni neke stvarvi vezano za ovu utakmicu

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 jan 2015, 08:28

[youtube][/youtube]

:tokralju:

LMA je imao strašnu tekmu također, 38-11 :thumbup:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 29 jan 2015, 09:57

:ljepota:

slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 29 jan 2015, 10:06

miki_92 je napisao/la::ljepota:

slika
Bolje sto nije takav format jer bi opet bili pregazeni od strane preplacenog i precijenjenog, u prvom krugu :D .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 29 jan 2015, 10:20

nema veze, barem se ne bi brinuo hocemo li uopste igrati playoff

btw. Irvingov stat pad se konacno isplatio :tralala:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 29 jan 2015, 10:26

Adriano koliko god smore neki o Irvingu preplacenom toliko ti smoris kad Cavsi dobiju.
Pola ekipe se krpa, neki radi ozljeda i nema. Ok, dobili kraj price.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 29 jan 2015, 10:29

Lillard je napisao/la:Adriano koliko god smore neki o Irvingu preplacenom toliko ti smoris kad Cavsi dobiju.
Pola ekipe se krpa, neki radi ozljeda i nema. Ok, dobili kraj price.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Naravno, Robin Lopez vise fali nego Cavsima James :roll: . Koliko ja smaram, toliko smaraju i ostali, uzajamno je, na provokacije odgovaram provokacijama i uzivam kada vam ovako Kyrie dodje i zacepi usta ;) .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 jan 2015, 11:19

Ne znam ko im je meta...Nije mi logicno da to bude neki igrac,pa makar to bio i Chandler,koji ce im dodatno optertiti SC,a da ne znaju kako ce se uklopiti plus Chandler ima ugovor od 7mil za slijedecu sezonu koji nije garantovan!?U prevodu,ako ne garantuju,znaci da bi Jacksona pustili za dz,a ako garantuju,znaci da bi vec imali 75mil SCa(sto ce,vjerovtno,biti preko granice) za slijedecu sezonu,a bili bi bez rezervnog C i PF posto isticu ugovori Perkinsu i Collisonu,te bez rezervnog PG i kreatora sto je itekako problem.Mada,ako bi nekog ciljali u DEN,mislim da bi to bio Afflalo,jer nemaju SG koji moze igrati u oba pravca.S obzirom na sve,mislim da ce,ako dodje do ovog trejda uopste,glavna meta OKCu biti pik DEN,jer je to danas najbolji naci da se dobije igrac koji moze pomoci u rotaciji,a da je jeftin. ;)

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 29 jan 2015, 12:02

+1.
Sport je lijek za tijelo i duh.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 29 jan 2015, 12:14

koja hrpa gluposti dan te yebo
egomanijak, gleda sam sebo etc. a ekipa ima 3. najbolji omjer na super jakom zapadu
normalno da ce se kao lider ekipe derati na igrace a ne sutiti ko ckapi
eto Harden je jedini koji odgurne igraca da uhvati skok za TD, niko to drugi ne radi LOL

doduse ti mrzis sve i svakoga u ovoj ligi, ne znam zasto je uopste i pratis

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 jan 2015, 12:31

Dallas 2-9 protiv playoff ekipa na zapadu, plus u ovom trenutku bliži Phoenix njima nego Oklahoma Phoenixu. Rondo bi mogao biti junak Sunsa ove sezone :hmmmmm:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.