FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Znaci DeVrij yebi se djubre jedno 
O **** sve,dva puta skida u pm
I sad infarktno stanje na drugoj strani,spasava Berisha
I sad infarktno stanje na drugoj strani,spasava Berisha
Ja sam očekivao ovakav pristup.Svi su pisali da će sad past,ali Spalletti je uz sve ipak klasa više u odnosu na prijašnje trenere i teško bi se to kod njega desilo.Bas sam bio pozitivan oko današnje utakmice kroz cijeli tjedan.Izjavama su ostavljali dojam da nema predaje nego se ide uzet sve do kraja pa kako bude.Znalo je i prije bit tako u izjavama,ali ovaj put je drugaciji osjecaj.Iako mi nije bilo svejedno kad sam opet Candrevu umjesto Skarabua vidio ili kad se Santon najavljivao.
Retard je baš odličan.Šuti i radi kako i treba bit.Kad bi ovakav bio cijele sezone bio bi prevrijedan za ekipu i kao sto sam sinoc pisoa mislim da je da konačno na dobrom putu da tako nesto i postane jer nesto se promijenilo kod njega u pristupu svemu.

Više reakcija je bilo u ovom stilu
Kad bi izgubio loptu vidiš da je ljut na sebe,al odmah se vraca nazad u obranu dok bi se prije okretao i gledao koga će okrivit i 20 sekundi u mjestu stoji i širi ruke.
Kako volim ovog igrača.Priča u dosta stvari slicna onoj R.Carlosa.Mozda neće bit R.Carlos,ali ima sve da bude ponajbolji bek u Europi godinama.
Šta sam napisao da treba Dalbert startat do kraja...zaboravio sam da je Danilo tu,samo ga zbog kartona nije bilo.Danilo-Cancelo i dalje do kraja ove sezone.Dalbert prva uvijek prva opcija sa klupe.
Treba pohvalit i Borju za danas.Još jednom sasvim solidan.Kada su ostali na ovoj razini onda se od njega nužno ni ne trazi više u ovom trenutku.Lijepa završnica danas za zadnji gol.
Nije mi ono danas za crveni,ali penal je.I nisam bio siguran za zaleđe kod Borjinog gola,al evo gledam sad i izgleda da nije bilo što je odlično.
Retard je baš odličan.Šuti i radi kako i treba bit.Kad bi ovakav bio cijele sezone bio bi prevrijedan za ekipu i kao sto sam sinoc pisoa mislim da je da konačno na dobrom putu da tako nesto i postane jer nesto se promijenilo kod njega u pristupu svemu.

Više reakcija je bilo u ovom stilu
Kako volim ovog igrača.Priča u dosta stvari slicna onoj R.Carlosa.Mozda neće bit R.Carlos,ali ima sve da bude ponajbolji bek u Europi godinama.
Šta sam napisao da treba Dalbert startat do kraja...zaboravio sam da je Danilo tu,samo ga zbog kartona nije bilo.Danilo-Cancelo i dalje do kraja ove sezone.Dalbert prva uvijek prva opcija sa klupe.
Treba pohvalit i Borju za danas.Još jednom sasvim solidan.Kada su ostali na ovoj razini onda se od njega nužno ni ne trazi više u ovom trenutku.Lijepa završnica danas za zadnji gol.
Nije mi ono danas za crveni,ali penal je.I nisam bio siguran za zaleđe kod Borjinog gola,al evo gledam sad i izgleda da nije bilo što je odlično.
Dobro je. Opet od nas sve zavisi.
Nece ni Roma dobit veceras.
Forza Inter!
Nece ni Roma dobit veceras.
Forza Inter!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Znaci opet sami sebi sve krojimo....vec sam rekao sa ovakim Brozom i Perisicem ova ekipa moze svakoga dobiti....
Nema više popravnih,sad il nikad 
Velika šteta što su i bod uzeli jer bi u slucaju da Crotone-Lazio zavrsi X, nama odgovarao i X u zadnjem kolu.
Ovako, ako ne izgube od Crotonea, moramo pobjediti...
Immobile i L.Alberto im vrlo vjerovatno nece biti spremni za tekmu protiv nas
#Ausilio OUT
Šta je sa L.Albertom na kraju?

Ma meni glavno da su im bilo šta uzeli.Ako ne mozes dobit direktnog rivala i u gostima zašto bi išao u LP.Sve je u rukama Spallettija i igrača.Sassuolo prvo.Što neću moć gledat live jer već imam kartu za koncert kuknjava Odmah u nedjelju ujutro snimka bez znanja o rezultatu.
Nemam toliko osjecaj kao sto sam imao za Lazio-Atalanta,ali nesto je u zrakuMago je napisao/la:Nece ni Roma dobit veceras.
Ma meni glavno da su im bilo šta uzeli.Ako ne mozes dobit direktnog rivala i u gostima zašto bi išao u LP.Sve je u rukama Spallettija i igrača.Sassuolo prvo.Što neću moć gledat live jer već imam kartu za koncert kuknjava Odmah u nedjelju ujutro snimka bez znanja o rezultatu.
Odlicno je i ovako, mada nisu zasluzili ni ovaj bod. Sve je opet u nasim rukama. Znamo sta trebamo da ucinimo. Zgaziti Sassuolo i po LP na Olimpico. Takodjer je dobro sto je Crotone izgubio od Chieva. Igraju slijedecu s Laziom kuci. Morace i oni ici na makar bod u borbi za opstanak. U zadnjem kolu idu Napoliju td. ce trebati 200% dati protiv rimljana.
Dvije pobjede nas dijele od tiketa za LP. Mozemo mi to. FORZA RAGAZZI!
Dvije pobjede nas dijele od tiketa za LP. Mozemo mi to. FORZA RAGAZZI!
Nema jos nista sluzbeno, al djelovalo je kao povreda zadnje loze. Sumnjam da ce bit spreman za 2 tjedna ako je ona u pitanju.SiamoNoi je napisao/la:Šta je sa L.Albertom na kraju?
#Ausilio OUT
Maicon nije bio tako dobar u njegovim godinamaSiamoNoi je napisao/la:
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Zenga je trener Crotonea.Ako im je zadnje kolo Napoli u gostima,oni moraju dobit Lazio doma iduce.Nema im druge.Inter igra svoju utakmicu prvi,u subotu.
Negdje sam čitao da bi Gagliardini mozda mogao biti spreman već za Sassuolo.
Negdje sam čitao da bi Gagliardini mozda mogao biti spreman već za Sassuolo.
Više bih volio da im odgovara i remi jer takve ekipe se znaju branit i izganjat bod ali ako moraju ić na pobjedu samo će izgubit.SiamoNoi je napisao/la:Zenga je trener Crotonea.Ako im je zadnje kolo Napoli u gostima,oni moraju dobit Lazio doma iduce.Nema im druge.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- PaskalHens
- Kontakt:
Ne znam kako nam ne bi odgovarao svaki x u Rimu osim 0:0..Jericho je napisao/la:Velika šteta što su i bod uzeli jer bi u slucaju da Crotone-Lazio zavrsi X, nama odgovarao i X u zadnjem kolu.
Viva la France, as they say in Rome.
Hmmmh zaebao sam onda.PaskalHens je napisao/la:Ne znam kako nam ne bi odgovarao svaki x u Rimu osim 0:0..
Valjat će nam i svaki X (osim 0:0) zadnje kolo, u slucaju kiksa Lazia protiv Crotonea
Forza Zenga
#Ausilio OUT
mislim da se gleda redom:
- medjusobni omjer
- gol razlika u dva meca
- ukupna gol razlika
- veci broj postignutih golova
- jos ponesto
shodno ovome, Lazio je ekipa kojoj bi vise odgovorao remi, u slucaju da se sa istim brojem bodova udje u posljednje kolo
(mislim, dakle nisam siguran, da ovo sto je PaskalHens napisao ne stoji, tj da se gledaju golovi u gostima kada se radi o dvomecu)
Luis Alberto ima nekakav problem s aduktorom, procitao sam izjavu klupskog doktora, kaze da je izveden iz predostroznosti, a Inzaghi je rekao da ce ga pokusat osposobit za Crotone, sto znaci da nije povreda zbog koje bi okoncao sezonu, iako su novinari Sky-a bas to kazali
- medjusobni omjer
- gol razlika u dva meca
- ukupna gol razlika
- veci broj postignutih golova
- jos ponesto
shodno ovome, Lazio je ekipa kojoj bi vise odgovorao remi, u slucaju da se sa istim brojem bodova udje u posljednje kolo
(mislim, dakle nisam siguran, da ovo sto je PaskalHens napisao ne stoji, tj da se gledaju golovi u gostima kada se radi o dvomecu)
Immobile nije otpisan, ako bude postojala i najmanja mogucnost da zaigra, igrat ce, a misljenja sam da hoce, jer nema sumnje da ce ucinit sve da ubrzaju proces oporavka i da ce rizikovat s njim, jer se rizik moze isplatit, ako i ne bude mogao, nema stete jer je kraj sezoneJericho je napisao/la:Immobile i L.Alberto im vrlo vjerovatno nece biti spremni za tekmu protiv nas :zviz:
Luis Alberto ima nekakav problem s aduktorom, procitao sam izjavu klupskog doktora, kaze da je izveden iz predostroznosti, a Inzaghi je rekao da ce ga pokusat osposobit za Crotone, sto znaci da nije povreda zbog koje bi okoncao sezonu, iako su novinari Sky-a bas to kazali
- PaskalHens
- Kontakt:
Gleda se međusobni skor. Prva završila 0:0, ako druga završi 1:1 uz isti broj bodova Inter će biti ispred na tabeli. Prosto ko pasulj.
Viva la France, as they say in Rome.
Rafinha posle utakmice u Udinama: ,,Veoma sam srećan zbog gola i zbog pobede u ovoj utakmici. Moramo nastaviti ovako. Čekao sam na gol mesecima! U tom trenutku sam pomislio da prvo dodam loptu Candrevi, ali defanzivac je pokrio prolaz pa sam se odlučio na šut. Znali smo da je to teška utakmica, ali smo dali sve od sebe. Želimo da pobedimo sve do kraja."
-Bilo je pitanja i o tome ostaje li u Interu, a on je odgovorio:
,,Opstanak ne zavisi od mene, ali ja to želim. U mojoj glavi je samo Inter. Ovde u Italiji se osećam dobro, brzo sam se prilagodio i jako mi je drago što ovde igram sa mojim drugovima koji su mi puno pomogli."
-Bilo je pitanja i o tome ostaje li u Interu, a on je odgovorio:
,,Opstanak ne zavisi od mene, ali ja to želim. U mojoj glavi je samo Inter. Ovde u Italiji se osećam dobro, brzo sam se prilagodio i jako mi je drago što ovde igram sa mojim drugovima koji su mi puno pomogli."
evo sada gledam tabele iz prethodnih sezona i nadjoh dva slucaja, al postavit cu samo jedan:PaskalHens je napisao/la:Gleda se međusobni skor. Prva završila 0:0, ako druga završi 1:1 uz isti broj bodova Inter će biti ispred na tabeli. Prosto ko pasulj.
sezona 13/14
7. Toro 57 (+10)
8. Milan 57 (+8)
Toro 2-2 Milan, Milan 1-1 Toro
dakle, u ovom dvomecu je Milan postigao vise golova u gostima, no to se ne gleda, a na sta ti aludiras
da bi se Inter plasirao u LP, morat ce imat ili veci bodovni saldo ili bolju gol razliku, koja je na strani Lazija (+5), cak i ako bude ista gol razlika na kraju, gleda se broj postignutih golova u Serie A, a tu Inter nikako ne moze stici Lazio :mrgreen:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.