PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

AMADUDI
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la AMADUDI » 14 sep 2015, 00:14

DoeTz je napisao/la:
AMADUDI je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Nemam namjeru da provociram
, al druze @amadudi kad se nesto okrene za 360 stepeni ono dodje na isto :D mislis za 180 stepeni ? ?
Izvinjavam se moja greška.Ispravio,uglavnom ste razumijeli sta sam htijeo da kazem.

Razmjeli* Htio* Kažem* kad vec furas kvakice furaj do kraja.
Aferim brate,pored Veleza je li ti to i pravopis smeta?

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 14 sep 2015, 00:15

AMADUDI je napisao/la:
Aha.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la tuzla87 » 14 sep 2015, 01:43

AMADUDI je napisao/la:
Ma drug ne smeta nama Velez, samo nam je krivo sto ste ispali supci prema nama i to je to uglavnom :D

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 14 sep 2015, 10:32

Ipaj više RA juče u Tuzli, nego Fukara ukupno u istoriji kod nas :rol:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 14 sep 2015, 11:06

[youtube][/youtube]

za Pastrmku i ekipu iz Vrapcica.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 sep 2015, 16:29

Citavih 28 navijaca na Kosevu :D

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 sep 2015, 16:54

Baader je napisao/la:Ipaj više RA juče u Tuzli, nego Fukara ukupno u istoriji kod nas :rol:
Uz onu poznatu: boli nac kurrac za rezultate, mi smo se dosli samo zayebava? :urnebes:

Donedavno mi je bilo simpa prepucavanje sa vama, sad mi nelagodno, odoh se presaltati na jace i organizovnije. Suzu bih pustio, ali sam musko.

Pastrmkaa javi see, zirant ce uteci pa vas nigdje nema.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2015, 13:01

Velez se sigurno okrece kupu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 sep 2015, 13:22

ostavite se veleza,meni nisu zanimljivi vise,sta se imas raspravljati sa propalim navijacima,propalog kluba,kluba koji je nesto znacio u fudbalu jos dok je moj djedo rahmetli jos mogo karindjat.. :roll:
napustili su forum,imaju oni svoj,kontas,napustaju i ligu izgleda,osnovace svoju.. :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 sep 2015, 15:20

Probisvjet je napisao/la:Velez se sigurno okrece kupu.
:urnebes: :urnebes:

075 ❤

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 sep 2015, 08:28

Ko zeli da pise na temi zelje, obavezno da slika clansku :mrgreen:
Ovo obavjestenje se odnosi na nove forumase i one koji se reregistruju zbog bana :D

Babinho
Kontakt:

Post Postao/la Babinho » 17 sep 2015, 08:59

solinas je napisao/la:ostavite se veleza,meni nisu zanimljivi vise,sta se imas raspravljati sa propalim navijacima,propalog kluba,kluba koji je nesto znacio u fudbalu jos dok je moj djedo rahmetli jos mogo karindjat.. :roll:
napustili su forum,imaju oni svoj,kontas,napustaju i ligu izgleda,osnovace svoju.. :urnebes:
Vidis, Velez je bar nekad nesto znacio, dok tvoj klub ako ga tako mozemo nazvat, je uvijek bio jedna obicna filijala i drugoligas.. eto sad ce vas taj seljak drzat par godina u vrhu pa onda opet druga liga i mozda fuzija sa Slavenom iz Zivinica ovaj put bude aktuelna? Jbg kod vas su samo fuzije aktuelne ili da se pojavi neki milioner, ne znaju to " Tuzlanski navijaci" spasit...

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 17 sep 2015, 09:49

Babinho je napisao/la:
solinas je napisao/la:ostavite se veleza,meni nisu zanimljivi vise,sta se imas raspravljati sa propalim navijacima,propalog kluba,kluba koji je nesto znacio u fudbalu jos dok je moj djedo rahmetli jos mogo karindjat.. :roll:
Vidis, Velez je bar nekad nesto znacio, dok tvoj klub ako ga tako mozemo nazvat, je uvijek bio jedna obicna filijala i drugoligas.. eto sad ce vas taj seljak drzat par godina u vrhu pa onda opet druga liga i mozda fuzija sa Slavenom iz Zivinica ovaj put bude aktuelna? Jbg kod vas su samo fuzije aktuelne ili da se pojavi neki milioner, ne znaju to " Tuzlanski navijaci" spasit...
Na vrijeme se pripremajte :salut:
http://w.i.k.i.m.a.p.i.a.org/25824468/F ... -Simin-Han

slika
samo Sloboda

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 17 sep 2015, 10:19

Babinho je napisao/la:
Vidis, Velez je bar nekad nesto znacio, dok tvoj klub ako ga tako mozemo nazvat, je uvijek bio jedna obicna filijala i drugoligas.. e to sad ce vas taj seljak drzat par godina u vrhu pa onda opet druga liga i mozda fuzija sa Slavenom iz Zivinica ovaj put bude aktuelna? Jbg kod vas su samo fuzije aktuelne ili da se pojavi neki milioner, ne znaju to " Tuzlanski navijaci" spasit...
Je l' se zajebavas? :roll:
Jedan grad, jedna ljubav!

mostarac1312
Kontakt:

Post Postao/la mostarac1312 » 17 sep 2015, 11:10

Sad se nasli smijati velezu ovi iz tuzle a godinama tavore ko velez ili cak jos i gore a prozivaju velez

nesta se sad digli ove sezonw dobri i sad su odjednom nesto em im zeljo slab em im velez slab

molim nekog samo da mi nađe link na googlu za trofeje slobode ne mogu naci nisam informaticki pismen
nema veze,niđe veze,samo raja i to prava

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 17 sep 2015, 11:11

On tripuje da prica s navijacima GOSK-a :lol:

Pa i jeste slabi kako se Juga raspala, sta ste to postigli u ovoj ligi?
Zapamti karma is a bitch, sve se vracaaa, sve se placaa :salut:
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 17 sep 2015, 11:14, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 17 sep 2015, 11:13

mostarac1312 je napisao/la:Sad se nasli smijati velezu ovi iz tuzle a godinama tavore ko velez ili cak jos i gore a prozivaju velez

nesta se sad digli ove sezonw dobri i sad su odjednom nesto em im zeljo slab em im velez slab

molim nekog samo da mi nađe link na googlu za trofeje slobode ne mogu naci nisam informaticki pismen
Druga liga.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 sep 2015, 11:16

mostarac1312 je napisao/la:Sad se nasli smijati velezu ovi iz tuzle a godinama tavore ko velez ili cak jos i gore a prozivaju velez

Rodjak, imate duzi staz u 1. ligi FBiH od Slobode, i opet od naredne sezone cete igrati istu, a nemate dugova kao Sloboda. Zamisli tek da ste zaduzeni koliko i mi, ili zamislis da Sloboda nema dugova kao vi, auu.

Ustvari, vi imate kredit ali ga ne vraca klub, vec RAja... kazu, najpopularnije u 2015. u Mostaru je sergija, nafurali se na nju da iscupate klub... :urnebes:

075 ❤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 sep 2015, 11:17

Babinho je napisao/la:
Koliko ja znam i velez je nekoliko puta bio drugoligas.
Zasto lijepis taj epitet nama,a velez zanemarujes..
U oba izrecena slucaja,samo dokazujes kolika si neznalica i pacenik.ukoliko su najbolji igraci naseg Kluba mahom zavrsavali u zvijezdi ili partizanu,to po tebi znaci da smo bili filijala....ili sta...
Onda u evropi po toj logici postoje trenutno tri kluba,i jedno hiljadu filijala.....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 17 sep 2015, 11:59

Ma druze pusti ih vidis da na svakoj mogucoj temi pisu Velez ovo Velez ono,umjesto da im sloboda bude svako druga kod njih je Velez :) :)
#musvdg

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.