Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Serie A
Prilo ostaje dakle 99%, ne baš vijest koja raduje naše drage Juventine ovdje. A Atalanta bila i ostala provincijski klub. Kako su se brzo pojavili, tako će i nestati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sta reci, veliki Pirlo uzima 2 trofeja u debi sezoni.
Ovo je brainfart koji imam.
Jedini spas Juventusove bliže budućnosti lezi kod Milana, nadam se da ce dobiti ove koje smo sad emotivno ispraznili.
Jer, ako ne bude tako Pirlo ce nas povesti i naredne sezone s Rabiotom, Bentom i co.
Jedini spas Juventusove bliže budućnosti lezi kod Milana, nadam se da ce dobiti ove koje smo sad emotivno ispraznili.
Jer, ako ne bude tako Pirlo ce nas povesti i naredne sezone s Rabiotom, Bentom i co.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Treća sezona kako se spominje pad Atalanta, a oni svake sezone konstantni.Romagnoli13 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 23:00Prilo ostaje dakle 99%, ne baš vijest koja raduje naše drage Juventine ovdje. A Atalanta bila i ostala provincijski klub. Kako su se brzo pojavili, tako će i nestati.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
uvijek je uzitak gledati gasperinija kako gubi, sad ce kmecat na press konferenciji, kao i kad su izgubili od lazija u finalu
- Juventinisimo
- Kontakt:
Pogba je napisao/la: ↑19 maj 2021, 23:02Sta reci, veliki Pirlo uzima 2 trofeja u debi sezoni.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedini spas Juventusove bliže budućnosti lezi kod Milana, nadam se da ce dobiti ove koje smo sad emotivno ispraznili.![]()
Siamo, sta mai?
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Spominje on samo.Mokes je napisao/la: ↑19 maj 2021, 23:04Treća sezona kako se spominje pad Atalanta, a oni svake sezone konstantni.Romagnoli13 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 23:00Prilo ostaje dakle 99%, ne baš vijest koja raduje naše drage Juventine ovdje. A Atalanta bila i ostala provincijski klub. Kako su se brzo pojavili, tako će i nestati.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan ce ih razbiti ili biti razbijen, nema između.Pogba je napisao/la: ↑19 maj 2021, 23:02Sta reci, veliki Pirlo uzima 2 trofeja u debi sezoni.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedini spas Juventusove bliže budućnosti lezi kod Milana, nadam se da ce dobiti ove koje smo sad emotivno ispraznili.![]()
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Burberry46
- Kontakt:
Juve igra najgoru sezonu u zadnjih 9 godina i opet uzme 2 trofeja
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dzaba dva trofeja kad je ekip u kurcu.
Kakva tišina, da nije neki dan šutnje
a sinoć je bilo krenulo ofanzivno. Nije valjda da i kup toliko boli

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
To je jedno nebitno takmičenje rekose jednom jedni juventini kada su htjeli umanjiti Interovu tripletu...
Iskreno bolje da je juve osvojio, da Pirlo ostane da ga još malo kunete...
Iskreno bolje da je juve osvojio, da Pirlo ostane da ga još malo kunete...
Možeš zamislit tek kolika će bit tišina ako Napoli ili (pogotovo) Milan prokockaju svoju šansu pa vas gurnu u CL. Zapravo neće bit tišina, BuffonGigi & Co će se dignut kao su vidjeli Buffona kako diže klempu
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Tesko ce Juventus u LP naredne sezone, nije sreca na strani Juventusa ove godine definitivno.
Ali neupitno je da ce iz rupa izaci svi oni koji su protekli 9 spavali zimski san.
Venezia prvi finalista, Lecce promasi penal pred kraj za finale.
Sad da vidimo mogu li Silvio-Gala do velikog preokreta i finala
Balo-Boateng koliko debilizma na jednom mjestu 
Ali neupitno je da ce iz rupa izaci svi oni koji su protekli 9 spavali zimski san.
Sad da vidimo mogu li Silvio-Gala do velikog preokreta i finala
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ako ćemo realno i ja sam se više radovao onda kada smo Lazio dobili 3-2 u Rimu i obezbijedili CL nego ovoj tituli
. Iako me doduše ovaj Milan podsjeća na nas tada i volio bih da oni (uz Napoli) obezbijede a red je da i vi malo vidite kako je tavorit u donjem domu Evrope, pa ćete možda imat više poštovanja prema protivnicima kada ponovo osvojite ligu. Realno dosta vaših navijača ovdje je počelo navijat poslije 2012. pa će im dobro doći da osjete i patnju kao što su stariji među vama, to jača karakter.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
A da su dali gol bil oni usli u Seriu A? Sta se gleda, jel golovi u gostima il tabela iz regularnog dijela sezone?Padovan je napisao/la: ↑20 maj 2021, 20:25Tesko ce Juventus u LP naredne sezone, nije sreca na strani Juventusa ove godine definitivno.
Sad da vidimo mogu li Silvio-Gala do velikog preokreta i finalaBalo-Boateng koliko debilizma na jednom mjestu
![]()
Il Club più titolato al mondo!
Tabela na kraju regularnog dijela prosli bi, ali frajer zapucao loptu van stadiona 
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Vodi Monza 2-0 15tak minuta do kraja, a Balonja nije na terenu . Kaakve utakmice 
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- akisarajevo92
- Kontakt:
Brocchi izgleda kao mini verzija Berlusconija
nadam se da Venezia ulazi, to bi bilo "manje lose" za Serie A nego jos jedan klubic kao Cittadella
nadam se da Venezia ulazi, to bi bilo "manje lose" za Serie A nego jos jedan klubic kao Cittadella
Don't believe the hype.
Ko god da udje od te dvojice, nama ce otkinuti 2 do 4 boda naredne sezone.akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 22:37Brocchi izgleda kao mini verzija Berlusconija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.