Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
vecerasnje dvije nba utakmice su za sve samo ne za tipovanje 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Cetiri sam igraca izabrao i sve sam isao OVER. Kontam nalozit ce se citava ih Amerika gleda samo su dvije utakmice na rasporedu 
Glory Glory Man United!
Sacramento Kings - Memphis Grizzlies 2
Memphis u boljoj formi od domacina, mislim da domacinu fali neki igrac ali nisam siguran.
Memphis u boljoj formi od domacina, mislim da domacinu fali neki igrac ali nisam siguran.
pa stavi koji su ??????Anderson8 je napisao/la:Cetiri sam igraca izabrao i sve sam isao OVER. Kontam nalozit ce se citava ih Amerika gleda samo su dvije utakmice na rasporedu
Semper Fidelis
da zalijepim odma listic za sutra:
Austrija/21 i BiH ne gubi 2 razlike
Austrija/21 i BiH ne gubi 2 razlike
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
-
marioo8888
- Kontakt:
Listić 1
Randolph over 14.5
Paul Gasol over 14.5
3.42
Listić 2
Memphis 2
Smith under 16.5
3.23
Randolph over 14.5
Paul Gasol over 14.5
3.42
Listić 2
Memphis 2
Smith under 16.5
3.23
ja cu vjerovat starom liscu pa necu napast.. Mozda na 1-2 KM pokušam, čisto da se ubije dosada.LenBias je napisao/la:vecerasnje dvije nba utakmice su za sve samo ne za tipovanje
inače LenBias - odličan avatar! 12 angry men

U desetom selu živi Antuntun!
- DrinaJedina
- Kontakt:
De nam bevanda cire šta bi moglo, onako odokativno 
edit :
edit :
Cousins 22,5 UNDER
Nocas Sacramento ima tezak mec kod kuce protiv Memphisa, ekipe koja igra veoma dobru odbranu, Cousins je na prosjeku od 22,8 poena, iako je glavni igrac Sacramenta nocas ce ga cuvati jedan od najbolji odbranbeni centara u ligi Marc Gasol, i zbog toga sam najvise i igro Cousinsa UNDER, uz to morace se dosta trositi u odbrani protiv Gasola
Conley 17,5 OVER
Conley je glavna opcija u napadu Memphisa, pley koji ima i dobar sut i ulaz pod kos, na prosjeku je od 19,1 poen, nocas ocekujem neizvjesnu utakmicu i tu vidim priliku da Conley preuzme odgovornost vise i da predje ovu granicu
Meeks 13,5 OVER
Meeks je prvi strijelac LAL sa 13,2 poena po mecu, u odsustvu Nasha dobiva vecu minutazu i to dosta dobro koristi, u zadnjoj utakmici je postigao 25 poena uz 5 trica, igrac je koji dosta ovisi o sutu za tri poena, i covjek koji moze pogadjati u serijama, u dosadasnjih 10 meceva 6 puta je isao preko ove granice
LA Lakers - Detroit kp1
Na Lakerse kvota uvijek visoka kad igraju kuci, Detroit jeste favorit u ovom mecu, trenutno imaju kvalitetnije igrace od LAL koji su oslabljeni od pocetka sezone nema Kobea, Nash malo igra malo ne igra, i Gasol preuzima glavnu odgovornost, zbog toga tipujem na domacine koji imaju nekoliko igraca koji su zeljni igre i dokazivanja (Meeks, Henry, Hill, Blake) prosle sezone su dosta grijali klupu i tu vidim njihovu priliku za dokazivanjem, LAL igra brzu kosarku sa puno suteva i dosta zavise od vanjskog suta, ako ih bude sluzio nocas i Gasol odigra dobar mec onda su blizu pobjedi
Nocas Sacramento ima tezak mec kod kuce protiv Memphisa, ekipe koja igra veoma dobru odbranu, Cousins je na prosjeku od 22,8 poena, iako je glavni igrac Sacramenta nocas ce ga cuvati jedan od najbolji odbranbeni centara u ligi Marc Gasol, i zbog toga sam najvise i igro Cousinsa UNDER, uz to morace se dosta trositi u odbrani protiv Gasola
Conley 17,5 OVER
Conley je glavna opcija u napadu Memphisa, pley koji ima i dobar sut i ulaz pod kos, na prosjeku je od 19,1 poen, nocas ocekujem neizvjesnu utakmicu i tu vidim priliku da Conley preuzme odgovornost vise i da predje ovu granicu
Meeks 13,5 OVER
Meeks je prvi strijelac LAL sa 13,2 poena po mecu, u odsustvu Nasha dobiva vecu minutazu i to dosta dobro koristi, u zadnjoj utakmici je postigao 25 poena uz 5 trica, igrac je koji dosta ovisi o sutu za tri poena, i covjek koji moze pogadjati u serijama, u dosadasnjih 10 meceva 6 puta je isao preko ove granice
LA Lakers - Detroit kp1
Na Lakerse kvota uvijek visoka kad igraju kuci, Detroit jeste favorit u ovom mecu, trenutno imaju kvalitetnije igrace od LAL koji su oslabljeni od pocetka sezone nema Kobea, Nash malo igra malo ne igra, i Gasol preuzima glavnu odgovornost, zbog toga tipujem na domacine koji imaju nekoliko igraca koji su zeljni igre i dokazivanja (Meeks, Henry, Hill, Blake) prosle sezone su dosta grijali klupu i tu vidim njihovu priliku za dokazivanjem, LAL igra brzu kosarku sa puno suteva i dosta zavise od vanjskog suta, ako ih bude sluzio nocas i Gasol odigra dobar mec onda su blizu pobjedi
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
ja bih osobno, a vjerojatno i hoću - cousins under.. Moglo bi bit problema s faulovima na njegovoj poziciji, minutaža mi je isto upitna.. A ne pomaže ni to što ga Gasol čuva.. Ne znam, ne vjerujem da će se baš razbacivat poenima večeras.DrinaJedina je napisao/la:De nam bevanda cire šta bi moglo, onako odokativno
edit :
jennings over.. Mislim da bi bio red da otiđe večeras
conley over

Šteta Cezene - dva minuta prije kraja primise go ali opet ajd nije lose.
Usput Gremio live bi morao pobjediti-kvota 1.90
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
iz moje kladione maklo cousinsa.. ili su se prepali pustih undera koje ekipa igra ili je nešto ozbiljnije posrijedi. Ako tko što načuje, javite.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
svakako je gotovo..."poceli" subevanda4 je napisao/la:iz moje kladione maklo cousinsa.. ili su se prepali pustih undera koje ekipa igra ili je nešto ozbiljnije posrijedi. Ako tko što načuje, javite.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
dr.van nostrand je napisao/la:svakako je gotovo..."poceli" subevanda4 je napisao/la:iz moje kladione maklo cousinsa.. ili su se prepali pustih undera koje ekipa igra ili je nešto ozbiljnije posrijedi. Ako tko što načuje, javite.a mozda je zbog toga i maknut
ahahha, a ja računam u 1:30.. zanemarite
ne znam za vas, ali ja sam ga igrao over 
Evo već je dao 7 poena. Valjda posustane i ne ode preko 21.
valjda nastavi ovako i ode preko 
Gledam utakmicu, igra momak odlicno ako nastavi ovako...razbit ce 11 poen...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.