FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
svicete vi banove popit
Blackmore2 je napisao/la:svicete vi banove popit

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- Suljo20002
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Neslušajte Mortusa on je navijo za Zmaj, treniro ga onaj Juhaz 
Gdje vam je onaj slatinaš nema ga na forumu

Gdje vam je onaj slatinaš nema ga na forumu
Neki troler, pretpostavljam iz Sarajeva il' Mostara.Mortus je napisao/la:Blackmore2 je napisao/la:svicete vi banove popitgudljavina
hahaha valja tebi na sIJever (siever) doći ako banuju raju zbog tebe

-
- Kontakt:
Ja sam Fukara iz grada soli i k... me boli, Tuzla me voli... koje Fukrara taj pic..ka bije, jer Fukara voli pic..ke da nije
Baci ga sa Burj KhalifeBeduin je napisao/la: Nema me najvjerovatnije do pred pocetak Ramazana (6. juna pocinje Ramazan). Osim ako sta ne izmajmunisem ovamo.
Ko ce cuvati Lil Wayna naredni cetvrtak ako ja odem.Ili nedavno Ronaldinha, 50 Centa, Ludacrisa, Akona, prosle sedmice Flo-Ridu (jos i Badr Hari dosao u klub)
Lik se odvalio, samo sam cekao koga ce istuci.
![]()
A dje ce Ahmetovic otici sad kad Uprava zeli izboriti Evropu i boriti se za titulu, to mi je u rangu da dovedemo sad Medunjanina, u najmanju ruku. A i kad bi otisao, posto je pod ugovorom sa nama onda bismo mogli zahtjevati veliku odstetu i da zaradimo dobre pare. Al nista od toga.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Druze sta koristis ti veceras, nesto opasno to kod tebeBlackmore2 je napisao/la:Ja sam Fukara iz grada soli i k... me boli, Tuzla me voli... koje Fukrara taj pic..ka bije, jer Fukara voli pic..ke da nije

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
A sta mislis da prodamo Ahmetovica za 3 miliona a da nam ova dvojica ostanu ?Blackmore2 je napisao/la:mozemo prodat ahmetovica, sad za milijon i ako udjemo u Evropu prodat Ordagića i Prica za milijon ukpuno i netreba nam re program
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Haha ide tebi ban uskoro...Blackmore2 je napisao/la:stobom neprićam ti imas plavo na kaveru, ti se seljo, mislim seljin navijac caooooosamirr je napisao/la:A sta mislis da prodamo Ahmetovica za 3 miliona a da nam ova dvojica ostanu ?Blackmore2 je napisao/la:mozemo prodat ahmetovica, sad za milijon i ako udjemo u Evropu prodat Ordagića i Prica za milijon ukpuno i netreba nam re program
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Sta bi ovom bio je normalan do sad

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Interni moderator
- Kontakt:
evo sam ja prijavio ovog kretena iz vrapcica....valjda ga banuju mada ce se bolesnik vjerovatno ponovo registrovat
...covjek je bas prsnuo,jbt
....ja sve kontam zezancija neka al frajeru bas nije dobro 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
I on nasao nekog prozivat i pricati.staragarda je napisao/la:evo sam ja prijavio ovog kretena iz vrapcica....valjda ga banuju mada ce se bolesnik vjerovatno ponovo registrovat![]()
![]()
![]()

Tacno stanje u mostarskoj epruveti steti mu mozgu.
Jos ako bude pobacaj do ljeta strah me za njega,bogami.

Ovaj je nas lik ...Agamemnon86 je napisao/la:I on nasao nekog prozivat i pricati.staragarda je napisao/la:evo sam ja prijavio ovog kretena iz vrapcica....valjda ga banuju mada ce se bolesnik vjerovatno ponovo registrovat![]()
![]()
![]()
![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Imas 3 opcijeDoeTz je napisao/la:Sta bi ovom bio je normalan do sad![]()
![]()
![]()
1. Alkohol
2. Droga
3. Neko mu usao na profil

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
Zbog radi čega ban... sto sam postavijo svoje mišljenje.... i odma sam se opijo ili drogiro... ako vam se ne sviđa nemojte ćitat, ali nemate prava da me banujete
Ija sam ravnopravan sa svim...
Ija sam ravnopravan sa svim...
- Beduin
- Kontakt:
Kad sastavis svu RAju iz njihove tekije ne pogode pravilno napisati negaciju svakih 150 rijeci, ovaj CrnoMore mi djeluje kadar za to, kao i stavljanje zareza.Agamemnon86 je napisao/la:I on nasao nekog prozivat i pricati.staragarda je napisao/la:evo sam ja prijavio ovog kretena iz vrapcica....valjda ga banuju mada ce se bolesnik vjerovatno ponovo registrovat![]()
![]()
![]()
![]()

Al da je smor mora mu se odati priznanje, blize mi je Istoku, nego gradu na zrnu soli.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Beduin, ja sam na istoku odrasto ali i u gradu na zrnu soli.... kakve veze to ima... cuj kaze blize mije istoku nego gradu na zrnu soli... pa Istok je na tušnju
-
- Kontakt:
Ako me banujete jaću se žalit regulatornoj agenciji za komunikacije... ovo je medij i mi komuniciramo....nemožete mi to zabranit. Ovo je furum i ovdje se debatuje slobodno ko kako želi ili neželi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.