HahahahahahahahhhahBlackmore2 je napisao/la:Ako me banujete jaću se žalit regulatornoj agenciji za komunikacije...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
HahahahahahahahhhahBlackmore2 je napisao/la:Ako me banujete jaću se žalit regulatornoj agenciji za komunikacije...
Jesil bijo na stadijonu u zapadnome dijelu tusnja, radilse sta? Radeli se weceovi? Jeli dzevad ocistijo sta snijega da neodgajdamo utakmicu?Blackmore2 je napisao/la:Išo sam na stadijon nema bagera, haman su ga preraspodijelili na ćišćenje s njega
Jel' to najnoviji update uradjen?tuzlak1987 je napisao/la:Na TM Ordagic i Piric po 600 hiljada eura..
Jeste, cijena kompletnog tima porasla je na 6,73 mio. €. Mnogim igračima je porasla cijena, a najskuplji su Ordagić i Pirić sa cijenom od 600.k €Beduin je napisao/la:Jel' to najnoviji update uradjen?tuzlak1987 je napisao/la:Na TM Ordagic i Piric po 600 hiljada eura..
hahahahahahahhahahah on mene ismijava a njemu nickname PROBISVJET, umjesto probisvijetProbisvjet je napisao/la:Jesil bijo na stadijonu u zapadnome dijelu tusnja, radilse sta? Radeli se weceovi? Jeli dzevad ocistijo sta snijega da neodgajdamo utakmicu?Blackmore2 je napisao/la:Išo sam na stadijon nema bagera, haman su ga preraspodijelili na ćišćenje s njega
tuzlak1987 je napisao/la:Na TM Ordagic i Piric po 600 hiljada eura..
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Evo jedne lijepe price iz Tuzle, koja potvrduje odakle smo. Ali opet, nigdje bez Slobode![]()
Pa slazem se,da se i zapad ovakav kakav je natkrije,bio bi bombonaBeduin je napisao/la:Asocirao sam na natkrivenost Sjevera i kako odmah ociscena, nema snijega na njoj, rahatluk.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.