Sutra Euromilion preko 50 miliona.ako dobijem samo nebo nam je granicaSaltCityAttack je napisao/la:700 miliona je loto u USA ...ovo ako u bodem nadkriti cemo sve, a I parking ce biti ispod stadiona gradit

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sutra Euromilion preko 50 miliona.ako dobijem samo nebo nam je granicaSaltCityAttack je napisao/la:700 miliona je loto u USA ...ovo ako u bodem nadkriti cemo sve, a I parking ce biti ispod stadiona gradit
a DitaSaltCityAttack je napisao/la:700 miliona je loto u USA ...ovo ako u bodem nadkriti cemo sve, a I parking ce biti ispod stadiona gradit
ako ubodjes, automatski imas 200 rodjaka sa forumaSaltCityAttack je napisao/la:Da je ba ugrabit 700 m dolara ebote majkemi niko bi stadion odmah ...ja danas cu uplatiti za 200 dolara listica izgibim izgubim ..valjda ubodem
Dobar bi bio kao zamjena AhmetuTZ075 je napisao/la:http://****/ino-fudbal/niko-ga-ne-zeli-propala-zvijezda-pred-zadnjom-epizodom-karijere/07012016/
Azmireeee
Armagedon ti si ne pismenAgamemnon86 je napisao/la:Ovo se nemoze otvoritiTZ075 je napisao/la:http://****/ino-fudbal/niko-ga-ne-zeli-propala-zvijezda-pred-zadnjom-epizodom-karijere/07012016/
Azmireeee
Nece djubre jedno, nema vremena od partyjanja. Al uporan je Beduin, cuj da ga ja stitim i tako da mi vraca, hhh.Agamemnon86 je napisao/la:Jesu nam to apetiti opet poskocili![]()
Sta ce falcao,beduin nagovara Ronaldinja da potpise
Sljedeci vikend je prozivkaMortus je napisao/la:Jel prozivka sad za vikend ili sljedeći ?
Baš me zanima ko će se pojavit na istoj, tj. na koga više ne računamo
RuleHz je napisao/la:Hoce li vam Stojcev doci, ja imam neke informacije koje kazu da vam dolazi. Pozz.
druže moj, više ni portali ne pišu kao prije, jer nemaju info, barem se ništa ne može saznat' iz kluba, tako da, sve je to rekla-kazala, za razliku od Haurdića kada je potvrdio i Husref da je dogovor postignut'RuleHz je napisao/la:Hoce li vam Stojcev doci, ja imam neke informacije koje kazu da vam dolazi. Pozz.
Igracina, ali ako mislite da on, Zeba i Ordagic igraju na istom terenu morat ce se uvesti pravilo o bar 2 lopte na terenu..Gorki je napisao/la:RuleHz je napisao/la:Hoce li vam Stojcev doci, ja imam neke informacije koje kazu da vam dolazi. Pozz.
Nije zvanično još,ali izgleda da da,kakav je?
Sta li je Husref zamislio ko znajoker90 je napisao/la:Igracina, ali ako mislite da on, Zeba i Ordagic igraju na istom terenu morat ce se uvesti pravilo o bar 2 lopte na terenu..Gorki je napisao/la:RuleHz je napisao/la:Hoce li vam Stojcev doci, ja imam neke informacije koje kazu da vam dolazi. Pozz.
Nije zvanično još,ali izgleda da da,kakav je?
**** je prvi objavio, ne znam ni kakvi su, jesu li koliko-toliko pouzdani, nikada nisam čuo za taj portalBeduin je napisao/la:BHT Premijer liga portal objavio, kao sto je objavio da i Ibricic dolazi u Zelju pa opet nista ne bi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.