Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

bevanda4
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la bevanda4 » 18 nov 2013, 22:56

bevanda4 je napisao/la:slika

Srednji ulog, dobra kvota. Polažem neke nade u ova 4 para :mrgreen:

slika

Hvala kolega Eko!
Ako je tko pratio, još sam sretniji radi prolaza ;)

Čestitke i ostalim tipserima, plodan početak tjedna.. Kao i svaki uostalom, uvijek vam govorim da se ponedjeljkom lova diže! 8-)
U desetom selu živi Antuntun!

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 18 nov 2013, 22:57

Hvala svim jarugama! Bevanda, lloris, Edinho, zgmiky..prekucali ste, a ja samo dodao X na Partizan.

Veceras ocekujem da bar damo jedaan gol Gaaucosima pa cu promati pm3 (oba daju i 3+) @2,09
Ocekujem da bude otvorena tekma. Mi igramo napadacki, to svi znamo..ali isto tako ostavljamo mnogo prostora da protivnik iskoristi nasu poroznost u defanzivi, pogotovo na desnoj strani. Valjda ga i sudac malo zasilji u nasu korist (nase gore list). Pribojavam se samo da dalek put ne utice na raspolozenje i nasih a i gaucosa..pa cu ici na srednji ulog.

Strijeci Higuain, Hajrovic,Vedo.
Nesto sad kontam..mogao bi i neki penal biti..Spaha u stilu Hadžialagića na Aguera :D
Zadnja izmjena: edoox, dana/u 18 nov 2013, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.

sphenoideum
Kontakt:

Post Postao/la sphenoideum » 18 nov 2013, 23:00

bevanda4 je napisao/la: Hvala kolega Eko!
Ako je tko pratio, još sam sretniji radi prolaza ;)

Čestitke i ostalim tipserima, plodan početak tjedna.. Kao i svaki uostalom, uvijek vam govorim da se ponedjeljkom lova diže! 8-)
Ispratio, svaka čast!

ramos4
Kontakt:

Post Postao/la ramos4 » 18 nov 2013, 23:03

ljudi sta mislite ljudi malo da zarizikam posto sam dobio na Lorisov listic

slika

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 18 nov 2013, 23:10

Idemo sa NBA:

Joe Johnson 13,5 OVER

Vidim kvota je vec pocela padati, razlog nocas u sastavu Brooklyna nema Lopeza, Pierca, Kirillenka, Williamsa a ni Garnett nije siguran, dakle veliki teret je na Johnsonu koji ce morati odigrati dobru utakmicu ako Brooklyn hoce da dobije kuci Portland koji igra odlicno ove sezone 8-2 imaju omjer. U posljednja dva meca Johnson je postizao po 13 poena uz los procenat suta, nocas ce biti glavni igrac na terenu i nadam se u OVERU

Aldridge 21,5 OVER

Kao sto sam reko nocas najvjerovatnije nema Lopeza a i Garnett ako bude igrao to ce bit 20-ak minuta, to su igraci koji bi cuvali Aldridga koji igra odlicno i uzima 20-25 suteva po mecu. Sa klupe su tu Blatche, Evans i nas Mirza, i mislim realno da ni jedan od njih ne moze sprijeciti Aldridga ako ga sut krene. U posljednje dvije utakmice je postizao 25 i 27 poena uz cak 45 uzetih suteva, nocas se nadam neizvjesnoj utakmici i Aldridga u OVERU, valjda me nece iznevjeriti

Lee 17,5 OVER

Meni jedan od drazih igraca pod kosem, dobra igra ledjima i dobar sut sa poludistance, uvijek se vrti oko 20 poena, ove sezone mu je prosjek 17,7 poena, igram ga u OVERU jer igraju protiv Utah koja je ove sezone dosta losa 1-10 omjer, inace igrali su prije dvije noci a tad su GS kuci dobili Utah sa 14 razlike, a Lee je za 26 minuta dao 13 poena, inace igra 35+ min

Oklahoma - Denver 210,5 OVER

Volim ekipe sa zapadne konferencije jer igraju dosta brzu i atraktivniju kosarku, takav je i ovaj mec u kojem se sastaju dvije revolveraske ekipe koje imaju veoma dobre igrace sto se tice napada, Durant, Westbrook, Lawson su sve veliki igraci, Denver skoro svaki mec ide na 215-220 poena, Oklahoma takodje igra brzu kosarku pogotovo kad igraju protiv ekipa kao sto su Denver, Houston, Dallas, nocas ocekujem dosta poena i mislim da bi OVER mogao doci
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 18 nov 2013, 23:12

Nek ste vi svi uzeli lovu kladionicama na dan kad ja nisam stigao, ne samo da uplatim nista, vec ni da jedem kako treba :mrgreen: Svaka cast, braco po poroku, treba bandi uzeti sve da nemaju ni za olovaka nipapira za printanje ponude ;)
Nego, imam neki solidan dobitak od prekjucer nedotaknut, kontao dodati jos malo i investirati na Hrvatsku, Francusku i Alzir. Kvota malo jaca od tri. Isplati li se? :?
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 18 nov 2013, 23:25

Kurbla je napisao/la:Nek ste vi svi uzeli lovu kladionicama na dan kad ja nisam stigao, ne samo da uplatim nista, vec ni da jedem kako treba :mrgreen: Svaka cast, braco po poroku, treba bandi uzeti sve da nemaju ni za olovaka nipapira za printanje ponude ;)
Nego, imam neki solidan dobitak od prekjucer nedotaknut, kontao dodati jos malo i investirati na Hrvatsku, Francusku i Alzir. Kvota malo jaca od tri. Isplati li se? :?
Budimo realni, Hrvati i Francuzi bi trebali tuć. I to u hendikepu!
Ja osobno ne volim igrat parove koje milijarda ljudi ima na tiketu, uvijek nekako nađem načina da izbjegnem te najtipovanije ili da od tih parova nađem nešto deseto u razradi (korneri,kartoni..) što većina ne bi ni pomislila odigrat.
Dakle, sve ti ovisi o tome kakav si tip kladioničara, ako misliš to odigrat, ne trebaš pitat ovdje isplati li se, nego odigraj i napiši što analize ako stigneš. Pitanjem "valja li tiket" samo stavljaš sumnju na listić i očito nisi toliko siguran u ta 3 para te ti predlažem da ne ideš na jači ulog!
Zadnja izmjena: bevanda4, dana/u 18 nov 2013, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 18 nov 2013, 23:25

@Lloris pa zar je moguće kolega da nisi stavio zicer večeri kad su u pitanju igrači??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
MIA SAN MIA!!!

Edinho992

Post Postao/la Edinho992 » 18 nov 2013, 23:26

Kurbla je napisao/la:Nek ste vi svi uzeli lovu kladionicama na dan kad ja nisam stigao, ne samo da uplatim nista, vec ni da jedem kako treba :mrgreen: Svaka cast, braco po poroku, treba bandi uzeti sve da nemaju ni za olovaka nipapira za printanje ponude ;)
Zajebi Alžir, Francuze u hendikepu i Hrvatsku, i idemo po pare. :D

mrkva
Kontakt:

Post Postao/la mrkva » 18 nov 2013, 23:26

Koji je zicer?

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 18 nov 2013, 23:27

MMarcos je napisao/la:@Lloris pa zar je moguće kolega da nisi stavio zicer večeri kad su u pitanju igrači??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Koji je zicer ?

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 18 nov 2013, 23:27

MMarcos je napisao/la:@Lloris pa zar je moguće kolega da nisi stavio zicer večeri kad su u pitanju igrači??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rose? :)

Pity1900
Kontakt:

Post Postao/la Pity1900 » 18 nov 2013, 23:28

bevanda4 je napisao/la:
Rose? :)
Ellis ?

nadam se da nije westbrook jer to nije zicer :D
FK Sloboda Tuzla

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 18 nov 2013, 23:28

DURANT !
BHF Bosanska Krajina!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 18 nov 2013, 23:29

Predpostavljam da mislis na Rose, ako je on njega nocas zaobilazim SIROKIM LUKOM :lol: :lol: :lol:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 18 nov 2013, 23:29

Evo dajem ruku da je Lloris vec skontao na koga mislim, volio bih da je i on to potvrdi. Uglavnom, mala asocijacija....najbrži plej NBA lige.....
MIA SAN MIA!!!

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 18 nov 2013, 23:31

bevanda4 je napisao/la:
Budimo realni, Hrvati i Francuzi bi trebali tuć. I to u hendikepu!
Ja osobno ne volim igrat parove koje milijarda ljudi ima na tiketu, uvijek nekako nađem načina da izbjegnem te najtipovanije ili da od tih parova nađem nešto deseto u razradi (korneri,kartoni..) što većina ne bi ni pomislila odigrat.
Dakle, sve ti ovisi o tome kakav si tip kladioničara, ako misliš to odigrat, ne trebaš pitat ovdje isplati li se, nego odigraj i napiši što analize ako stigneš. Pitanjem "valja li tiket" samo stavljaš sumnju na listić i očito nisi toliko siguran u ta 3 para te ti predlažem da ne ideš na jači ulog!
Nemoj mi to radit :)

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 18 nov 2013, 23:33

Za mene, vrlo teska ponuda veceras za NBA, svasta se nudi a mnogo zamki skriva, ja cu ici na ova 3, osjecaj je pomijesan :) :

J.Johnson over (14,5) - Ovo ce biti cista lutrija jer nije u elementu, plus ako ne bude ovih povrijedenih(svi su time decision) onda ce sva paznja biti na njemu tj. duplanje i eto belaja, ali ocekujem veceras da povuce, da pokaze da je pravi sampion + bolje igra kuci.

Chicago - Charlotte (+11,5) 1 - Ja ne vidim nista drugo ovdje nego i puno veci hendikep od ovoga. Chicago hvata zalet, zele ovu mini seriju domacih tekmi zavrsiti sa puno morala. S druge strane, gosti bez centra nemaju sta traziti, ne moze se ovisiti o individualnim akcijama protiv jedne od najboljih odbrana. Za one koji vise vole koseve, neka se nade Chicago over (95,5)

K.Durant over (29,5) - Utakmica u egalu, brza kosarka, prosla utakmica "samo" 24 i skroman broj suteva tako da imam dosta razloga da ga ganjam u over.

Sretno kockari. ;)
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 18 nov 2013, 23:33

Eh ovako moje misljenje za veceras..
Prvo sto se tice nase utakmice odigrao sam PM3, Argentina vise kornera i BiH vise zutih kartona..

Od NBA odigrano je

Johnnson vise
Ibaka vise
Rose vise

Drugi listic :
Griifin manje
Lee vise
Chicago kp1

I treci listic :
Johnnson vise
Aldridge vise
Durant vise

Nakon danasnjeg dobitka, nadam se da ce i veceras jedan listic proci, sretno svima...

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 18 nov 2013, 23:36

Niko da se sjeti :( moraću odati onda poslovnu tajnu :D
šalu na stranu ljudi večeras ne znam samo šta treba da se desi da Rašo Westbruk ne ode u over 21,5....pa proslu tekmu je onom jadnom Lawsonu do polluvremena ubacio 22-23 poena...od kako se vratio dosta sili igru, tačno se vidi da se uželio :D
Očekujem kao i većina vas ogroman broj poena, i opet podvlačim ne vidim razlog da RW ne udje u over 21,5. Toliko od mene :ugeek:
MIA SAN MIA!!!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.