Idemo sa NBA:
Joe Johnson 13,5 OVER
Vidim kvota je vec pocela padati, razlog nocas u sastavu Brooklyna nema Lopeza, Pierca, Kirillenka, Williamsa a ni Garnett nije siguran, dakle veliki teret je na Johnsonu koji ce morati odigrati dobru utakmicu ako Brooklyn hoce da dobije kuci Portland koji igra odlicno ove sezone 8-2 imaju omjer. U posljednja dva meca Johnson je postizao po 13 poena uz los procenat suta, nocas ce biti glavni igrac na terenu i nadam se u OVERU
Aldridge 21,5 OVER
Kao sto sam reko nocas najvjerovatnije nema Lopeza a i Garnett ako bude igrao to ce bit 20-ak minuta, to su igraci koji bi cuvali Aldridga koji igra odlicno i uzima 20-25 suteva po mecu. Sa klupe su tu Blatche, Evans i nas Mirza, i mislim realno da ni jedan od njih ne moze sprijeciti Aldridga ako ga sut krene. U posljednje dvije utakmice je postizao 25 i 27 poena uz cak 45 uzetih suteva, nocas se nadam neizvjesnoj utakmici i Aldridga u OVERU, valjda me nece iznevjeriti
Lee 17,5 OVER
Meni jedan od drazih igraca pod kosem, dobra igra ledjima i dobar sut sa poludistance, uvijek se vrti oko 20 poena, ove sezone mu je prosjek 17,7 poena, igram ga u OVERU jer igraju protiv Utah koja je ove sezone dosta losa 1-10 omjer, inace igrali su prije dvije noci a tad su GS kuci dobili Utah sa 14 razlike, a Lee je za 26 minuta dao 13 poena, inace igra 35+ min
Oklahoma - Denver 210,5 OVER
Volim ekipe sa zapadne konferencije jer igraju dosta brzu i atraktivniju kosarku, takav je i ovaj mec u kojem se sastaju dvije revolveraske ekipe koje imaju veoma dobre igrace sto se tice napada, Durant, Westbrook, Lawson su sve veliki igraci, Denver skoro svaki mec ide na 215-220 poena, Oklahoma takodje igra brzu kosarku pogotovo kad igraju protiv ekipa kao sto su Denver, Houston, Dallas, nocas ocekujem dosta poena i mislim da bi OVER mogao doci
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!