FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

warden
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la warden » 11 avg 2011, 13:58

ACMILAN4EVER je napisao/la:
Boateng_27 je napisao/la:Apsurdno je traziti za jednog igrača od 30 godina, 30 miliona :roll:

ako ode za 22-25 vičite Elhamdulillah
Slazem se a ocigledno se i svi ostali slazu ,jer sky i studio sport javljaju da je inter pristao na 23 mil,ovo je ocigledan znak da morrati stvarno nema vise novca jer sta inter moze kupiti za 23 mil a da je priblizno dobar kao eto.

http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?a ... XQtMzAzMzk" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol: :lol: :lol: :lol: Ako sky i studio sport javljaju onda je tako ? :lol: :lol: :mrgreen:
Hmm vidim da si novi i da ne znas kako stvari funkcionisu ,ukratko to nije pravi nacin ;)
Ama covjece Inter dovodi odmah napadaca (Lavezzi ,vjerovatno ) koje kosta 30 mil :lol: i sta sad nasi trebaju dat ETo"o i jos para (pandeva ) za njeg ? :lol:
Ako ode( a hoce ) otice ce za 30 -35 mil ko sta Interista kaze ,a razlog tome ,GODINE...
I da te napomenem za Sky i MIlan :MIlan doveo Fabregasa ,Gasan ,Hamsika itd..Galliani u Londonu potpisuje ,u Santos odletio sam a vraca se sa Gansom ,Kaka stize besplatno ...i milijarde drugih gluposti :shock: a sve to Sky ..
Zadnja izmjena: warden, dana/u 11 avg 2011, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 avg 2011, 13:58

Nije to sisanje vesla. Vidi, njima je potreban neki medijski jak igrač kako bi u budućnosti bili u stanju privoliti mlađe ali dokazane igrače da zaigraju za njih. Kada se sljedeći put budu interesovali za nekog igrača, onda će isti biti mnogo otvoreniji, jer će igrati zajedno sa Eto'om (dakle, već će imati jednu zvijezdu u ekipi). Ono što je bitno je da će Rusi morati svakog igrača preplatiti da bi zaigrao za njih (klima, nedovoljno zvučna liga, mafija...). U svakom slučaju, mislim da Moratti može ovdje izvući 30 miliona. Pa nije valjda na prosjačkom štapu pa da mu je odlazak Samuela prioritet broj jedan kako bi napunio klupsku blagajnu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 11 avg 2011, 13:58

Boateng_27 je napisao/la:Apsurdno je traziti za jednog igrača od 30 godina, 30 miliona :roll:

Slazem se a ocigledno se i svi ostali slazu ,jer sky i studio sport javljaju da je inter pristao na 23 mil,ovo je ocigledan znak da morrati stvarno nema vise novca jer sta inter moze kupiti za 23 mil a da je priblizno dobar kao eto.

http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?a ... XQtMzAzMzk" onclick="window.open(this.href);return false;

Ahh kako je lijepo vidjeti da se navijaci milana brinu za nas Inter i o tome ko ima a ko nema para...Halooo bolan Moratti ima kesa da vas sve kupi zajedno...Pogledaj malo neke stvari...

Tržišna Vrijednosti klubova (broj igrača):

Inter 359.950.000 (38)
Juventus 270.025.000 (40)
Milan 247.075.000 (33)

Plate igrača (cifre za mjesec):

Inter 9.472.368
Milan 7.487.121
Juventus 6.750.625

Ehhh sada se postavlja pitanje ko ima a ko nema para :o :o

Za Inter je bitnije da se rijesi godisnje plate Eto-a nego ukupan transfer,jer Moratti ako dovede Lavezzia za 25-30mil njegova plata nece biti ni blizu koju je imao Eto,plus Tevez ce imati manju platu nego sto je imao Eto...

Po meni ako dovedemo Teveza i Lavezzia bit cemo puno jaci,mislim da ce biti ista situacija kada smo prodali Ibru Barsi.

Sve u svemu digla se hajka novinara (u Italiji su mediji u rukama Berlusconija (Sportmediaset) a Tuttosport je juventusov.Gazzetta nas napada jer im je Moratti objavio rat) protiv Intera koji svaki dan plasiraju lazi i neistine samo da bi destabilizovali klub i sve sto se veze za Inter,ali nece moci **** jedni...IZACE INTER JACI I VECI ZA PAR DANA ! ! !

FORZA INTER ! ! !
Zadnja izmjena: Grande, dana/u 11 avg 2011, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
INTER SIAMO NOI ! ! !

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 11 avg 2011, 13:59

Moze,7 dana avatar po mojoj/tvojoj zelji ;)

Nije mu 31 godina,vec 30.Usao je u 31....Eto'o vrijedi i vise od 30 miliona,puuno vise.

@Grande

Ako bi dosli i Lavezzi i Tevez ( u sto sumnjam) sigurno je da bi bili jaci.Realnije je da dodje jedan od njih dvojice.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

ACMILAN4EVER
Kontakt:

Post Postao/la ACMILAN4EVER » 11 avg 2011, 14:03

Interista di cuore je napisao/la:Ispod 30 nema sanse da ce otic ;)

Inter i dalje trazi 40 miliona jer su svjesni da ce Rusi dizat cijenu jer su se dogovorili sa igracem.Ispod 30 nema sanse da ce otici,a vrlo je moguce da to bude i vise ;)

Gdje je logika njemu platu 21 miliona a da Interu isto toliko plate ? Smijesno...Ispod 30 Eto'o ne ide.20 miliona Inter moze dobiti i za Maicona ;)

Zamjena je Tevez na posudbu,sa Sneijderom se nema sta rjesavat jer on ostaje.
imam nekoliko pitanja .ali da mi odgo. na lijep nacin jer te tako i pitam i citao sam dosta tvojih postova i jako su realni i ok.
1.jesi ti iz uprave intera pa kazes sljedece:Smijesno...Ispod 30 Eto'o ne ide.
2.logika placanja njemu nema veze sa samim ugovorom igraca za drugi klub.a eto jos jednom ima 31 god
3.ponovo isto kako znas da je ovo 100% a izjava je: sa Sneijderom se nema sta rjesavat jer on ostaje
4.zasto bi city da teveza na pos. interu a odbio 41 mil od corintiansa i nemoj reci da tevez zeli inter jer je on bio dog. sve sa corintiansom
5.kome odgo. odugovlacenje ovoga do 25 ili 26 avgusta i kad mislis da bi inter onda nasao zamjenu.

evo sad javlja sky da je inter prihvatio 23 mil + 4 mil bonusa za eta .

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 11 avg 2011, 14:04

Grande je napisao/la: Sve u svemu digla se hajka novinara (u Italiji su mediji u rukama Berlusconija (Sportmediaset) a Tuttosport je juventusov.Gazzetta nas napada jer im je Moratti objavio rat) protiv Intera koji svaki dan plasiraju lazi i neistine samo da bi destabilizovali klub i sve sto se veze za Inter,ali nece moci **** jedni...
:lol: :lol:

Ako imaju gdje su rezultati ? Kakve veze imaju plaće i trzisna vrijednost sa Eto'm. Pa i Schalke je imao drasticno niza primanja i trzisnu cijenu pa su vas nagu'zili, ne vidim u cemu je tvoja poenta :?:

Niko nije rekao da Inter nema para, ja samo kazem da nema sanse da igrač od 31 godinu ode za 30 miliona :!: :roll:
Interista di cuore je napisao/la:Moze,7 dana avatar po mojoj/tvojoj zelji ;)

Nije mu 31 godina,vec 30.Usao je u 31....Eto'o vrijedi i vise od 30 miliona,puuno vise.
Ibra prema transfermarktu vrijedi 35 miliona, jel ti stvarno mislis da bi mi nejga mogli sad 'udat' za 30 miliona a ne 35 :?: NEMA ŠANSE ! sad za Ibru se moze uzeti MAXIMUM 25m ... Godine čine svoje što se tiče cijene ma kolko on dobro igrao !

http://www.transfermarkt.de/de/zlatan-i ... _3455.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

ACMILAN4EVER
Kontakt:

Post Postao/la ACMILAN4EVER » 11 avg 2011, 14:07

Grande je napisao/la:

Ahh kako je lijepo vidjeti da se navijaci milana brinu za nas Inter i o tome ko ima a ko nema para...Halooo bolan Moratti ima kesa da vas sve kupi zajedno...Pogledaj malo neke stvari...

ja sa vama razgovaram na ljep i normalan nacin ,a ne brinem se ja za inter vec za talijanski nogomet a to da moratti moze sve da nas kupi heheheheh

74 Silvio Berlusconi & family Italy 73 10.0 bil euro

ko koga moze kupiti pitanje je sad.
Tržišna Vrijednosti klubova (broj igrača):

Inter 359.950.000 (38)
Juventus 270.025.000 (40)
Milan 247.075.000 (33)

Plate igrača (cifre za mjesec):

Inter 9.472.368
Milan 7.487.121
Juventus 6.750.625

Ehhh sada se postavlja pitanje ko ima a ko nema para :o :o

Za Inter je bitnije da se rijesi godisnje plate Eto-a nego ukupan transfer,jer Moratti ako dovede Lavezzia za 25-30mil njegova plata nece biti ni blizu koju je imao Eto,plus Tevez ce imati manju platu nego sto je imao Eto...

Po meni ako dovedemo Teveza i Lavezzia bit cemo puno jaci,mislim da ce biti ista situacija kada smo prodali Ibru Barsi.

Sve u svemu digla se hajka novinara (u Italiji su mediji u rukama Berlusconija (Sportmediaset) a Tuttosport je juventusov.Gazzetta nas napada jer im je Moratti objavio rat) protiv Intera koji svaki dan plasiraju lazi i neistine samo da bi destabilizovali klub i sve sto se veze za Inter,ali nece moci **** jedni...IZACE INTER JACI I VECI ZA PAR DANA ! ! !

FORZA INTER ! ! !

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 11 avg 2011, 14:08

Inter i dalje trazi 40 miliona jer su svjesni da ce Rusi dizat cijenu jer su se dogovorili sa igracem.Ispod 30 nema sanse da ce otici,a vrlo je moguce da to bude i vise ;)

Gdje je logika njemu platu 21 miliona a da Interu isto toliko plate ? Smijesno...Ispod 30 Eto'o ne ide.20 miliona Inter moze dobiti i za Maicona ;)

imam nekoliko pitanja .ali da mi odgo. na lijep nacin jer te tako i pitam i citao sam dosta tvojih postova i jako su realni i ok.
2.logika placanja njemu nema veze sa samim ugovorom igraca za drugi klub.a eto jos jednom ima 31 god
3.ponovo isto kako znas da je ovo 100% a izjava je: sa Sneijderom se nema sta rjesavat jer on ostaje
4.zasto bi city da teveza na pos. interu a odbio 41 mil od corintiansa i nemoj reci da tevez zeli inter jer je on bio dog. sve sa corintiansom
5.kome odgo. odugovlacenje ovoga do 25 ili 26 avgusta i kad mislis da bi inter onda nasao zamjenu.

1.Jesam.
2.Kako nema ? Gdje je logika da das igracu tolike pare,a klubu tako malo ?
3.Od pocetka se zna da ce jedan fuoriclasse otici iz Intera.To ce biti Eto'o.Za Sneijdera nije dosla ni jedna ponuda
4.Tevez zeli ici,jel tako ? Sto vise vremena prodje City ce ga se morati rjesiti zbog plate.
5.Nikom

Sky nista ne javlja jer upravo gledam SKY,nema potrebe da izmisljas :lol:

P.S. Welcome back Silvio :lol:

@Rob

http://www.transfermarkt.de/de/samuel-e ... _4257.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ACMILAN4EVER
Kontakt:

Post Postao/la ACMILAN4EVER » 11 avg 2011, 14:12

L'idea: prestito per un anno, con obbligo d'acquisto a giugno 2012 per 31 mil. I Citizens, però, vogliono soldi subito o, al massimo, una riduzione di prezzo nella trattativa per Sneijder.

inter zeli teveza na posudbu i sa opcijom da moraju kupiti teveza sljedece za 31 mil aliii citiy zeli samo pare sad i nista drugo ili da se u pregovore ukljuci snijder

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 11 avg 2011, 14:13

Inter zeli 40 miliona za Eto'oa pa ih nece dobit...Sve se da sredit ;)

ACMILAN4EVER
Kontakt:

Post Postao/la ACMILAN4EVER » 11 avg 2011, 14:14

Interista di cuore je napisao/la:

1.Jesam.
2.Kako nema ? Gdje je logika da das igracu tolike pare,a klubu tako malo ?
3.Od pocetka se zna da ce jedan fuoriclasse otici iz Intera.To ce biti Eto'o.Za Sneijdera nije dosla ni jedna ponuda
4.Tevez zeli ici,jel tako ? Sto vise vremena prodje City ce ga se morati rjesiti zbog plate.
5.Nikom

Sky nista ne javlja jer upravo gledam SKY,nema potrebe da izmisljas :lol:

P.S. Welcome back Silvio :lol:

@Rob

http://www.transfermarkt.de/de/samuel-e ... _4257.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ja ne znam na cemu si ti ali ja ti kazem a u narednim satima cu biti u mogucnosti da ti pokazem i link da je sve dog.
a ti sam o sebi govoris kad na normanla pitanja odg. na takav nacin.
i izvini ja nisam nikakva silvio ali sam veliki navijac fudbala i milana

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 11 avg 2011, 14:15

Pa sad ti govorim, daj mi primjer jednog igrača od 30 i iznad godina da je plećen 27 i preko miliona :?:

Ne postoji, al vi ste zapeli za tih 30 i Bog. Pa da je tako onda bi bilo bolje Gazelu prodat za tih vasih 30m a ostavit Sneijdera isti ti ku'rac. Sneijder je jos i bolji i mladji, a mlada i pristojna zamjena za Eta od 30 m se itekako moze nac ...
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

ACMILAN4EVER
Kontakt:

Post Postao/la ACMILAN4EVER » 11 avg 2011, 14:16

Interista di cuore je napisao/la:Inter zeli 40 miliona za Eto'oa pa ih nece dobit...Sve se da sredit ;)
ja sve se da srediti kad vama od. jer vi eto koji ima 31 god ne date za manje od 40 mil a na drugoj strani sve ce se srediti ma mozda vam i poklone teveza ali sve jedno .

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 11 avg 2011, 14:18

Gdje je to SKY javio da je sve zavrseno molim te ? Otkako sam usto upaljen mi je SKY i nema nikakvih novosti za Eto'oa u odnosu na jucer...

Nemoj da izmisljas,mogu i ja ubaacit link kad bude zavrsen transfer,al ne lazi da su na SKY-u tako nesto objavili...

P.S. na stolici sam Silvio ;)
Pa sad ti govorim, daj mi primjer jednog igrača od 30 i iznad godina da je plećen 27 i preko miliona

Ne postoji, al vi ste zapeli za tih 30 i Bog. Pa da je tako onda bi bilo bolje Gazelu prodat za tih vasih 30m a ostavit Sneijdera isti ti ku'rac. Sneijder je jos i bolji i mladji, a mlada i pristojna zamjena za Eta od 30 m se itekako moze nac ...
Cut cemo se kad sve prodje...Upravo iz tog razloga Eto'o ce i otici a Sneijder ostat,nisu ludi da prodaju Eto'oa (jednog od najboljih na svijetu) za male pare.

@Silvio

Upravo tako seici su odlucili da poklone Teveza Interu :lol:

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 11 avg 2011, 14:21

Monolog je napisao/la:Dajte ba, pa sasvim je sigurno da se za Eto'a može dobiti 30-ak miliona Eura. Samuel je jedan od najboljih svjetskih napadača, a Rusi imaju para na bacanje. Jedino ukoliko nije želja da ga se čim prije riješe, pa da se zadovolje i sa ovih 22-23 miliona. S obzirom da je Eto'o već sve dogovorio sa Anzhijem (tako barem tvrde mediji), onda se može malo igrati sa živcima Rusa. Dakle, podići to na 30 miliona i riješen problem. Sasvim sam siguran da bi oni to platili. On je dokazan napadač; zabija iz svih mogućih situacija, a Anzhi za te pare ne može dobiti boljeg i provjerenijeg napadača. :D
Slažem se sa cijenjenim Monologom, Eto'o je imao odličnu sezonu, daju mu platu 20 miliona eura, pa neka daju i 40 miliona eura odštetu.Tevez, Lavezzi i ostali nisu ni do koljena Samuelu, bojim se da nemamo za njega zamjenu, on ima takvu konstituciju da će još 5 godina bez problema igrati, čovjek nikada nije povrijeđen...

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 11 avg 2011, 14:24

Mister No je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Dajte ba, pa sasvim je sigurno da se za Eto'a može dobiti 30-ak miliona Eura. Samuel je jedan od najboljih svjetskih napadača, a Rusi imaju para na bacanje. Jedino ukoliko nije želja da ga se čim prije riješe, pa da se zadovolje i sa ovih 22-23 miliona. S obzirom da je Eto'o već sve dogovorio sa Anzhijem (tako barem tvrde mediji), onda se može malo igrati sa živcima Rusa. Dakle, podići to na 30 miliona i riješen problem. Sasvim sam siguran da bi oni to platili. On je dokazan napadač; zabija iz svih mogućih situacija, a Anzhi za te pare ne može dobiti boljeg i provjerenijeg napadača. :D
Slažem se sa cijenjenim Monologom, Eto'o je imao odličnu sezonu, daju mu platu 20 miliona eura, pa neka daju i 40 miliona eura odštetu.Tevez, Lavezzi i ostali nisu ni do koljena Samuelu, bojim se da nemamo za njega zamjenu, on ima takvu konstituciju da će još 5 godina bez problema igrati, čovjek nikada nije povrijeđen...
Kada se nasla zamjena za Ibru za kojeg sam mislio da necemo nikada naci nacemo i za Eto-a...

Meni je bilo gore kada smo prodali Ibru,konto sam ma kakav Eto nece se snaci a ispade duplo bolji od onog.Osvojismo sve sa njim.Nadam se da cemo dovesti i Lavezzia (njega za kes,a danas nasi ponudli Santona,Panedva i Marigu za njega) i Teveza posudba...
INTER SIAMO NOI ! ! !

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 11 avg 2011, 14:28

Po meni realno Samuel moze uzeti do 30 miliona (jer ga kupuje Anzi, za nekog drugog bi bio 25-28 max) mozda se to pokaze kao dobro, ako dodju Lavezzi i Tevez, ali za njih dvojicu treba izdvojiti blizo 50-tak mil (ako planiraju otkupiti ugovor Teveza). Dalje Tevez ima veliku platu (možda kao Samuel ili nešto manje), takodjer i Lavezzi će tražiti veću platu, a kod vas su već problem plate, jer su nakon oni godina uspjeha plate povećavane svim igračima, a ima tu mnogo igrača koji su potrošeni, a primaju ogromne plate!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 11 avg 2011, 14:34

Grande je napisao/la:Meni je bilo gore kada smo prodali Ibru,konto sam ma kakav Eto nece se snaci a ispade duplo bolji od onog.Osvojismo sve sa njim.Nadam se da cemo dovesti i Lavezzia (njega za kes,a danas nasi ponudli Santona,Panedva i Marigu za njega) i Teveza posudba...
Ti dobro znaš kako je Ibro otišao, sezonu 08/09 odigrao ispod nivoa, zakačio se sa navijačima, Jose vidio da sa njim nema brze igre i da nas u Evropi mlati ko stigne , naši izvisili cijenu, Real se povukao nakon završetka sa CR i Kakom ( bio prva opcija ), i onda smo imali ludu sreću da Pep nije htio Samuela ( ili veću platu ) i ostalo je historija.
Da nam umjesto Samuela dolazi Cavanni ne bih bio toliko zabrinut ...
Ako je boldirano istina , MM odmah neka izvrši suicid...

Saras Spa.
Kontakt:

Post Postao/la Saras Spa. » 11 avg 2011, 14:44

Interista di cuore je napisao/la:Inter zeli 40 miliona za Eto'oa pa ih nece dobit...Sve se da sredit ;)
ja sve se da srediti kad vama od. jer vi eto koji ima 31 god ne date za manje od 40 mil a na drugoj strani sve ce se srediti ma mozda vam i poklone teveza ali sve jedno .

hajd ba besime iskuliraj odavde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 11 avg 2011, 14:45

Mister No je napisao/la:
Grande je napisao/la:Meni je bilo gore kada smo prodali Ibru,konto sam ma kakav Eto nece se snaci a ispade duplo bolji od onog.Osvojismo sve sa njim.Nadam se da cemo dovesti i Lavezzia (njega za kes,a danas nasi ponudli Santona,Panedva i Marigu za njega) i Teveza posudba...
Ti dobro znaš kako je Ibro otišao, sezonu 08/09 odigrao ispod nivoa, zakačio se sa navijačima, Jose vidio da sa njim nema brze igre i da nas u Evropi mlati ko stigne , naši izvisili cijenu, Real se povukao nakon završetka sa CR i Kakom ( bio prva opcija ), i onda smo imali ludu sreću da Pep nije htio Samuela ( ili veću platu ) i ostalo je historija.
Da nam umjesto Samuela dolazi Cavanni ne bih bio toliko zabrinut ...
Ako je boldirano istina , MM odmah neka izvrši suicid...
Cavani nije profil igraca koji nama treba ,nama vise treba polu/krilo znaci Tevez ,Lavezzi ,Cavani je igrom slican Pazziniu ,MIlitu nama treba neko brz i prodoran ..
A ova 3-ca ,Pandev ,Mariga ,Santon ja sam cijelo vrijeme bio za njihov ostanak ,medutim svi smo uvidjeli da naborajni igraci nazalost nemaju buducnost u Interu :Santon mozda ,mozda mada sumnjam i za njeg jer svaka bekovksa strana je popunjena sa 2 igraca koji ce igrati umjesto njeg ,tako da ....Pandev nema vise mjesta u napadu ,MAriga njeg mi je posebno zao on ce bit novi VIera abd al eto ..tako da je bolje da ih se rijesimo ,smanjimo igracki kadar a dovedemo kvalitentno pojacanje ...
@ DOSTA SPAMANJA LJUDI NA TEMU eTO"O :arrow: aNZHI nema potrebe za tim ,nit mozemo utjecati na cijenu nit koji vrag ...
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.