Ma to su sve mahalske price nije on nikad nista izjavio povodom toga nit je kad bio u sukobu sa Jamesom.rio_Ferdy88 je napisao/la:Evo i oikamid je napisao, to je i onda bila priča kad je trejdan iz Spursa, da je cilj LA al ne sa Jamesom, hoće svoju ekipu valjda.GOAT je napisao/la:Sto bi kawhi iso u clipe pored lejkersa?rio_Ferdy88 je napisao/la:A i Clipsi idu all in za Davisa i Kawhia na ljeto izgleda, cap spacea sad ne fali, a dobili su ovaj Miamiev pick, izgledaju idealna ekipa za Kawhia, da preuzme u svoje ruke
NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA 2018/2019
23
Ostat ce misterija, bolji si ti troll sa imenom GOAT i slikom Jamesa thoGOAT je napisao/la:Toliko nemas pojma da si prvi koji ide na ignore listu.Il si glup ko k.. il trolas treceg objasnjenja nemam.Sarmelino je napisao/la:MVPG 5 tekmi sa 35+, jos DPOY nivo odbrane.
Svako ko misli da je Harden MVP, pojma nema.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Je li ko skontao gdje Rondo sjedi, na slici?
Covjek izgubi 40 razlike i na instagramu objavi sliku i pohvali se svojom statistikom s poenima, bow to the king

Covjek izgubi 40 razlike i na instagramu objavi sliku i pohvali se svojom statistikom s poenima, bow to the king
-
GeriOldman
- Kontakt:
Ja kad sam govorio da uništava saigrače i pravi od njih potrčke zarad lične statistike, onda su mi izvlačili nekakve glupe podatke i govorili kako on u stvari saigrače čini boljim.
Smeće pravo.
Smeće pravo.
1921
- BosniaBoston
- Kontakt:
Manipulator odvratni.Cini suigrace boljim u njegovom sistemu,a kad ga nema zaborave driblat loptu jer je nisu citavu sezonu 5 puta spustili na parker.Talenat je neosporan nazalost,definitivno top 5 svih vremena.Talentovanija,lukavija i inteligentnija verzija westbrookaGeriOldman je napisao/la:Ja kad sam govorio da uništava saigrače i pravi od njih potrčke zarad lične statistike, onda su mi izvlačili nekakve glupe podatke i govorili kako on u stvari saigrače čini boljim.
Smeće pravo.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- IlCapitano
- Kontakt:
Ono mu je kćerka do njega što sjedi.JHam je napisao/la:Je li ko skontao gdje Rondo sjedi, na slici?![]()
![]()
Covjek izgubi 40 razlike i na instagramu objavi sliku i pohvali se svojom statistikom s poenima, bow to the king![]()
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- BernardBarnjak
- Kontakt:
GeriOldman je napisao/la:Ja kad sam govorio da uništava saigrače i pravi od njih potrčke zarad lične statistike, onda su mi izvlačili nekakve glupe podatke i govorili kako on u stvari saigrače čini boljim.
Smeće pravo.
Pod kojim nickom si govorio?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Lik želio cijelu ekipu trejdat, i sad se nikom ne igra 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zdrava sredina oko Jamesa as alwaysBrokula je napisao/la:Lik želio cijelu ekipu trejdat, i sad se nikom ne igra
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jedini igrac koji ima slave owner mentalitySarmelino je napisao/la:Zdrava sredina oko Jamesa as alwaysBrokula je napisao/la:Lik želio cijelu ekipu trejdat, i sad se nikom ne igra
#Punoljetstvo
do kad se mogu igraci trejdovati, po nasem vremenu ??
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- BosniaBoston
- Kontakt:
Do 9 navecer u cetvrtakphily je napisao/la:do kad se mogu igraci trejdovati, po nasem vremenu ??
#Punoljetstvo
taman dosta vremena da LBJ posalje citavu ekipu u NOPBosniaBoston je napisao/la:Do 9 navecer u cetvrtakphily je napisao/la:do kad se mogu igraci trejdovati, po nasem vremenu ??
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zele da uzmu istok ali Hinkie bi ovdje gledao vise u buducnost. Tako da ce Brand da donese titulu narednih godina ili ispadne totalna budala.
Mogu Sixersi potpisati i Butlera i Harrisa.
To im je sigurno i cilj, inace ne bi dali ovaj MIA pick. Vlasnik voljan placat taxu.
Huh, trejd je RIZIK, jer nemas garanciju da ce ova dva ostati, ali kladis se na sebe.
Harris je All-Star kalibar igraca.
Simmons/JJ/Jimmy/Harris/Embiid
Landry
To im je sigurno i cilj, inace ne bi dali ovaj MIA pick. Vlasnik voljan placat taxu.
Huh, trejd je RIZIK, jer nemas garanciju da ce ova dva ostati, ali kladis se na sebe.
Simmons/JJ/Jimmy/Harris/Embiid
Landry
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Clutch je napisao/la:Mogu Sixersi potpisati i Butlera i Harrisa.
Simmons/JJ/Jimmy/Harris/Embiid![]()
Landry
Jesi li zadovoljan ili nezadovoljan tradeom?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Zadovoljan, ali svjestan rizika.BernardBarnjak je napisao/la:Clutch je napisao/la:Mogu Sixersi potpisati i Butlera i Harrisa.
Simmons/JJ/Jimmy/Harris/Embiid![]()
Landry
Jesi li zadovoljan ili nezadovoljan tradeom?
Playoff i ljeto ce dati konacan sud o trejdu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
ispravljenoBosniaBoston je napisao/la:Jedini crni igrac koji ima slave owner mentalitySarmelino je napisao/la:Zdrava sredina oko Jamesa as alwaysBrokula je napisao/la:Lik želio cijelu ekipu trejdat, i sad se nikom ne igra
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa da nije njega, finale NBA lige ne bi nikad okusili antialenti poput Zydrunasa Ilgauskasa, Andersona Varejaa i slicnih, a osvojili prsten JR Smith, Shumpert, Delavedova, Frye i takvi. Al et unistava saigrace.BosniaBoston je napisao/la:Manipulator odvratni.Cini suigrace boljim u njegovom sistemu,a kad ga nema zaborave driblat loptu jer je nisu citavu sezonu 5 puta spustili na parker.Talenat je neosporan nazalost,definitivno top 5 svih vremena.Talentovanija,lukavija i inteligentnija verzija westbrookaGeriOldman je napisao/la:Ja kad sam govorio da uništava saigrače i pravi od njih potrčke zarad lične statistike, onda su mi izvlačili nekakve glupe podatke i govorili kako on u stvari saigrače čini boljim.
Smeće pravo.
Evo sa kakvom je ekipom igrao finale
https://basketball.realgm.com/nba/teams ... ayoff/2007
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.