Horoz je napisao/la: ↑13 dec 2023, 13:55Grohnuli smo, ali se ne smiju dešavati gafovi kao sa Dedom Smajlovićem. Dođe čovjek na okupljanje, osjedi dvije ttekme na klupi i podigne sidro yebi ga. Ne pravdam ga i nisam ga pravdao, ali ne može mi niko reći da smo mi čisti u toj priči. Ima sigurno istine i onome što je Smajlović govori.
Eno Beganović je prošle sezone bio spreman za mlade, imao kvalitet, slao signale da hoće i izignorisali su ga. saće igrati za austriju, ista stvar i sa Hamzićem. Niko ne zna da li je Gigović ikada ozbiljno kontaktiran.
Najlakše je konstatovati da igrači neće da igraju za nas jer smo grohnuli, jer su nepatriote, a niko ništa ne radi da zaigraju. Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Tahirović su zaigrali na čisti patriotizam i pritisak porodica, zahvaljujući angažmanu entuzijasta, a ponajmanje zato što su Miske i savez uložili trud.
Evo posto cesto se raspitujes za Gigovica sta mi je covjek rekao za njega, kontaktiran vise puta, doduse to je bilo jos u ljetos kada sam pitao info. A menadzer mu je buzimljanin i ljeti odmara ovdje prosle god sam ga pitao isto mi je rekao.
A volio bih bas znati koji je to igrac, sto je sindikalac spominjao ako ima istine, nekako sumnjam da je klupirani Sucic uopste bio u kombinacijama za nas A tim, nema mi logike.