FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: FK Crvena zvezda
Previše se vjeruje Lukoviću, bar po meni.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Dva velika kluba, dvije velike istorije! Nazalost, najvise nas povezuje ta velika tragedija...
Nadam se da postoji mogucnost i sansa da odigramo taj prijateljski (oprostajni) mec Nemanje Vidića na nasem Rajku...
Nadam se da postoji mogucnost i sansa da odigramo taj prijateljski (oprostajni) mec Nemanje Vidića na nasem Rajku...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Lukovica se koliko ja kontam vraca u formu. Prosle polusezone se vidjelo da i dalje nije to taj Lukovic, osim na par utakmica gdje je bio odlican. Ja samo pisem cinjenicno stanje, a to je da Vule pored Edsona i Lukovica nece imati dovoljnu minutazu. A iskreno, i da igra svaku utakmicu, ne vjerujem da mu cijena moze biti puno vece od ove trenutne.
Bitno je da se koliko-toliko radi planski sa klincima iz OS.. Sledece sezone definitivno ocekujem Manojlovica i Stojanovica u prvom timu.. a nakon nje ce vjerovatno ovi sto su bili u Sloveniji, Adzic, ilic i Joveljic..
Sta je sa Parkera i Vereda? Koliko sam upratio nismo ih se jos rijesili.. ne znam sta se ceka.
Bitno je da se koliko-toliko radi planski sa klincima iz OS.. Sledece sezone definitivno ocekujem Manojlovica i Stojanovica u prvom timu.. a nakon nje ce vjerovatno ovi sto su bili u Sloveniji, Adzic, ilic i Joveljic..
Sta je sa Parkera i Vereda? Koliko sam upratio nismo ih se jos rijesili.. ne znam sta se ceka.
Dobili smo trecu ekipu litvanskog prvenstva.
Zvezda-Atlantas 2-1, Marko Grujić 2x.
Kahriman (81' Stanković) - Cvetković, Luković, Edson (60' Stojanović), Ibanjez - Donald, Le Talek, Grujić - Srnić, Katai, Vieira.
Zanimljivo da je prema izvjestajima Edson odigrao veoma dobar mec, ali je bio krivac za penal iz kojeg su Litvanci poveli...
Zvezda-Atlantas 2-1, Marko Grujić 2x.
Kahriman (81' Stanković) - Cvetković, Luković, Edson (60' Stojanović), Ibanjez - Donald, Le Talek, Grujić - Srnić, Katai, Vieira.
Zanimljivo da je prema izvjestajima Edson odigrao veoma dobar mec, ali je bio krivac za penal iz kojeg su Litvanci poveli...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
[youtube][/youtube]
Za ovaj penal bi u kosarci svirali flopovanje.marconato je napisao/la:
Kad sam procitao izvjestaj, reko skrljao ga ovaj nas...Kad ono lik odglumi za oskara...dscile je napisao/la: Za ovaj penal bi u kosarci svirali flopovanje.
P.S. Opet Luković kiksa
To mislim da je vise greska Cvetkovica. Mislim, na ovom snimku se samo vidi kako kasni i ne stize do lopte, ali su u tekstualnom valjda napisali da je Cvetkovic poslao los povratni pas. Mada i da je iskljucivo njegova greska, ne cudi me.. imao je gotovo svaki mec takvu jednu.
Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su bez golova protiv Volgara iz Astrahana nakon 40.minuta utakmice na Pafosu. Utakmica je završena u 40.minutu nakon problema sa reflektorima.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Vule nece potpisati sa Zenitom, danas je stigao na Kipar. Misljenje o transferu sam vec napisao, ali sada kada je vec ostao, nadam se da ce dobiti dobru minutazu u ovoj polusezoni.. mislim da je realno da bude u prvoj vec protiv Radnika jer je Grof izjavio kako Edson nije dovoljno spreman trenutno.
http://www.mozz.artsport.com/vesti/emot ... nik/127214 (samo obrisite tacku izmedju u rijeci mozz.artsport)

http://www.mozz.artsport.com/vesti/emot ... nik/127214 (samo obrisite tacku izmedju u rijeci mozz.artsport)
Ma bice sigurno u startnoj. Samo je izgubio dosta jer nije prosao komplet pripreme.
- alan_kardec
- Kontakt:
Dobro je što je Vule ostao. 2.5 miliona nisu malo, ali ako ga uspijemo zadržati do kraja kvalifikacija za evrotakmičenja, možemo uzeti i više. Biće vremena da ide.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ako odigra prolecni deo prvenstva kako je odigrao jesenji, najmanje 3 miliona ce se uzeti za njega.alan_kardec je napisao/la:Dobro je što je Vule ostao. 2.5 miliona nisu malo, ali ako ga uspijemo zadržati do kraja kvalifikacija za evrotakmičenja, možemo uzeti i više. Biće vremena da ide.
- alan_kardec
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:Ako odigra prolecni deo prvenstva kako je odigrao jesenji, najmanje 3 miliona ce se uzeti za njega.
Ma ja kontam da bi njegove dobre igre u evroutakmicama mogle još da mu dignu cijenu, a igre u prvenstvu manje-više.
Ko je ovaj Živković Andrija što hoćemo da ga ukrademo grobarima? Kakav je, jel ga gledao neko? Kažu mali razvaljuje.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nacuo sam da je dobar malacalan_kardec je napisao/la: Ko je ovaj Živković Andrija što hoćemo da ga ukrademo grobarima? Kakav je, jel ga gledao neko? Kažu mali razvaljuje.![]()
![]()
![]()
Nego, nismo dugo o dresovima i nisam siguran jesmo li ikako nosili ovaj rezervni u tekucoj sezoni, a meni je prosto savrsen?!

- alan_kardec
- Kontakt:
marconato je napisao/la:Nego, nismo dugo o dresovima i nisam siguran jesmo li ikako nosili ovaj rezervni u tekucoj sezoni, a meni je prosto savrsen?!![]()
Protiv Radničkog u gostima kad je Katai uvalio onu golčinu, ne znam jesmo li još negdje.
I meni se sviđa.
Pa tako sam i pretpostavljao.marconato je napisao/la:Nacuo sam da je dobar malacali posto su to samo novinarska naklapanja, nema potrebe da razglabamo oko toga...
![]()
![]()
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nije to taj, i ja sam mislio da jeste, ali ipak nije...U Nišu smo igrali u ovom:alan_kardec je napisao/la: Protiv Radničkog u gostima kad je Katai uvalio onu golčinu, ne znam jesmo li još negdje.
I meni se sviđa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.