Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Nije obrisana, nego premještena pod " Ostalo " na pdf - u BH Fudbala ako se ne varam
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kolasinac, ponovo u prvoj postavi,protiv Wolfsburga
Hildebrand -
Höger ,
Höwedes ,
Matip ,
Kolasinac -
J. Jones ,
Neustädter -
Farfan ,
Draxler ,
Michel Bastos -
Huntelaar
Hildebrand -
Höger ,
Höwedes ,
Matip ,
Kolasinac -
J. Jones ,
Neustädter -
Farfan ,
Draxler ,
Michel Bastos -
Huntelaar
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
evo posto nema Majstora da ja uradim jedan post sa slikom
da se ne zaboravi Seo

da se ne zaboravi Seo

Kajkuta treba u reprezentaciju pozvati 3 gola su tri gola
Kola katastrofalan u prvom poluvremenu...Sva dodavanja su mu bila pogresna...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Od pocetka govorim da to vrlo slabo radi. On je stoper, ne bek. I nije nikakvo rijesenje za nas ljevi bek trenutno, tu su bolji i Lulic i Sejo.gringobih je napisao/la:Kola katastrofalan u prvom poluvremenu...Sva dodavanja su mu bila pogresna...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
jel se vi zajebavate ?Cartman je napisao/la:Od pocetka govorim da to vrlo slabo radi. On je stoper, ne bek. I nije nikakvo rijesenje za nas ljevi bek trenutno, tu su bolji i Lulic i Sejo.gringobih je napisao/la:Kola katastrofalan u prvom poluvremenu...Sva dodavanja su mu bila pogresna...
Husejinovic usao u 72minuti za DInamo i asistirao za 3:0,Halilović je aistent bio za 2:0..
Sta? Mislis da je Kolasinac dobar u ofanzivnom dijelu igre? Nije ni blizu. Lik je veliki odbrambeni talenat, a igra beka umjesto stopera jer je onaj Fuchs vrlo los i sto je mladom igracu lakse dat priliku na beku nego stoperu. Isto sto Jones i Smalling cesto igraju beka u Unitedu, iako to ocito nisu. Ili sto je Schweinsteiger igrao krilo, a ne centralnog veznog. Njegova buducnost nije na beku. Moze bit prosjecan bek ili odlican stoper.MrShadow je napisao/la:jel se vi zajebavate ?Cartman je napisao/la:Od pocetka govorim da to vrlo slabo radi. On je stoper, ne bek. I nije nikakvo rijesenje za nas ljevi bek trenutno, tu su bolji i Lulic i Sejo.gringobih je napisao/la:Kola katastrofalan u prvom poluvremenu...Sva dodavanja su mu bila pogresna...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kolasinac nije neki tehnicar... valjda ste to do sada svi vidjeli... ali njega krasi snaga i brzina, itekako bi nam dobro dosao u odbrani.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Goalgetter
- Kontakt:
Rekao sam vec jednom, koliko je los naprijed, toliko je dobar nazad. Ima fkt deficite u igri prema naprijed, ali sam i dalje misljenja da bi mogao igrati na beku, ima brzinu i snagu, ofanzivni dio ce se popraviti s vremenom. Tehnika mu je dobar dio, ali kada krene naprijed, jednostavno svako drugo je u prazno, ubacaji mu isto nisu bas najbolji, ali sto me zadivljuje, njega boli qrac, i dalje trci naprijed i uvestvuje u akcijama i ne sakriva se od lopte.
Naravno, kao sto je @Cartman naveo, u ovom momentu, posto ima deficita naprijed, bio bi jako dobar za poziciju stopera, ali dobro, ako mu Keller vjeruje, neka i dalje igra na beku.
Naravno, kao sto je @Cartman naveo, u ovom momentu, posto ima deficita naprijed, bio bi jako dobar za poziciju stopera, ali dobro, ako mu Keller vjeruje, neka i dalje igra na beku.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 02 mar 2013, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Jeli to nam saopstavas da smo coravi?MrShadow je napisao/la:jel se vi zajebavate ?Cartman je napisao/la:Od pocetka govorim da to vrlo slabo radi. On je stoper, ne bek. I nije nikakvo rijesenje za nas ljevi bek trenutno, tu su bolji i Lulic i Sejo.gringobih je napisao/la:Kola katastrofalan u prvom poluvremenu...Sva dodavanja su mu bila pogresna...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Istina nije nesto jak ofanzivno ali reci da nije za lijevog beka i da BH ima boljih opcija je neozbiljno,Lulic i Sejo su jaki defanzivno koliko Kolasinac ofanzivno
Kolasinacu je konkurencija na poziciji za prvu postavu kapiten austrijske reprezentacije Fuchs
Kolasinacu je konkurencija na poziciji za prvu postavu kapiten austrijske reprezentacije Fuchs
Fakat sta ste zapeli za Salihovica vise? Covjek vise nego dobro odradjuje svoj dio posla. A protiv Latvije, Litvanije i Lihtenstajna je 10 puta vaznije kakav je bek ofanzivno nego kakav je defanzivno. A Sejo uopste nije toliko los ni u odbrani, Lulic zna dobro zayebat, to je istina. Salihovic je imao jednu gresku u Atini, osim toga je bio dobar kao bek. Kolasinac jednostavno ne zna u napadu. Ne zna dodat, ima los prijem lopte, ima los pregled i tako dalje. BETON je u odbrani i rodjeni stoper. Jak, hrabar, dobro se postavlja itd.santos je napisao/la:Istina nije nesto jak ofanzivno ali reci da nije za lijevog beka i da BH ima boljih opcija je neozbiljno,Lulic i Sejo su jaki defanzivno koliko Kolasinac ofanzivno
Opet kazem, moze bit prosjecan bek ili odlican stoper, na nivou Spahica ako ne i bolji. Isto tako mislim da Besic ne moze igrat stopera u ozbiljnoj ligi, ali moze zadnjeg veznog ili beka. Pogotovo ovo prvo. U Madjarskoj moze igrat i centarfora.
Nama i ne treba da majstor10 bude ofanzivan naprijed, tu smo dovoljno jaki i bez njeg. Odbrana je problem.
Problem lijevog beka se nece javiti u tekmama lakih reprezentacija koje si naveo i protiv njih moze odigrati bilo ko na toj poziciji jer nemaju tri ozbiljnija napada po utakmici ,problem nastaje kad se naidje na jace reprezentacije a tu nema mjesta improvizacijamaCartman je napisao/la:Fakat sta ste zapeli za Salihovica vise? Covjek vise nego dobro odradjuje svoj dio posla. A protiv Latvije, Litvanije i Lihtenstajna je 10 puta vaznije kakav je bek ofanzivno nego kakav je defanzivno. A Sejo uopste nije toliko los ni u odbrani, Lulic zna dobro zayebat, to je istina. Salihovic je imao jednu gresku u Atini, osim toga je bio dobar kao bek. Kolasinac jednostavno ne zna u napadu. Ne zna dodat, ima los prijem lopte, ima los pregled i tako dalje. BETON je u odbrani i rodjeni stoper. Jak, hrabar, dobro se postavlja itd.santos je napisao/la:Istina nije nesto jak ofanzivno ali reci da nije za lijevog beka i da BH ima boljih opcija je neozbiljno,Lulic i Sejo su jaki defanzivno koliko Kolasinac ofanzivno
Opet kazem, moze bit prosjecan bek ili odlican stoper, na nivou Spahica ako ne i bolji. Isto tako mislim da Besic ne moze igrat stopera u ozbiljnoj ligi, ali moze zadnjeg veznog ili beka. Pogotovo ovo prvo. U Madjarskoj moze igrat i centarfora.
jednostavno evo vec drugi trener mu pruza sansu na toj poziciji u Salkeu,oni sigurno bolje znaju nego mi
Joj sto lazu. Sead je odlicno odigrao opet i uskoro cu napraviti novi video da vidite sami.
Pustimo sad repku, iako licno mislim da nam je veca rupa drugi stoper nego ljevi bek, a i vaznija je pozicija.santos je napisao/la:Problem lijevog beka se nece javiti u tekmama lakih reprezentacija koje si naveo i protiv njih moze odigrati bilo ko na toj poziciji jer nemaju tri ozbiljnija napada po utakmici ,problem nastaje kad se naidje na jace reprezentacije a tu nema mjesta improvizacijamaCartman je napisao/la:Fakat sta ste zapeli za Salihovica vise? Covjek vise nego dobro odradjuje svoj dio posla. A protiv Latvije, Litvanije i Lihtenstajna je 10 puta vaznije kakav je bek ofanzivno nego kakav je defanzivno. A Sejo uopste nije toliko los ni u odbrani, Lulic zna dobro zayebat, to je istina. Salihovic je imao jednu gresku u Atini, osim toga je bio dobar kao bek. Kolasinac jednostavno ne zna u napadu. Ne zna dodat, ima los prijem lopte, ima los pregled i tako dalje. BETON je u odbrani i rodjeni stoper. Jak, hrabar, dobro se postavlja itd.santos je napisao/la:Istina nije nesto jak ofanzivno ali reci da nije za lijevog beka i da BH ima boljih opcija je neozbiljno,Lulic i Sejo su jaki defanzivno koliko Kolasinac ofanzivno
jednostavno evo vec drugi trener mu pruza sansu na toj poziciji u Salkeu,oni sigurno bolje znaju nego mi
Pricam za njega generalno da je veci potencijal kao stoper. Ali situcija u Schalkeu je takva da imaju dosta dobrih stopera, ali beka nemaju. A isto tako je ta stoperska pozicija vrlo osjetljiva, i rijetko koji igrac direkt dobije priliku tu u velikom klubu. Badstuber je isto tako bio bek u pocetku, i to je solidno radio, iako je bilo ocito da je stoper. 90% sam siguran da ce Kolasinac za dvije sezone igrat iskljucivo stopera.
- legenda reala
- Kontakt:
Nek on samo zaigra za nas, pa nek ga stave i ko golmana, samo da ga kaparišemo, Solskjere šta tražiš dlaku u jajetu, nimalo nisi promjenio mentalitet iako si godinama Norveški reprezentativac 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kakve dlake moj Sovsicu, nije nijedan igrac perfektan, pa ni ovaj. Ali odlicno igra sa obzirom da ne igra na svojoj prirodnoj poziciji. Jos mi se krv zaledi kad se sjetim kako je Bicakcic odigrao kao bek protiv Bayerna...To neka Njemacka fora da mladi stoperi uvijek prvo zaigraju kao bekovi.legenda reala je napisao/la:Nek on samo zaigra za nas, pa nek ga stave i ko golmana, samo da ga kaparišemo, Solskjere šta tražiš dlaku u jajetu, nimalo nisi promjenio mentalitet iako si godinama Norveški reprezentativac
PS: Pogledajte poziciju: http://www.transfermarkt.co.uk/en/sead- ... 94005.html" onclick="window.open(this.href);return false;