Magicni ozbiljno sam mislio i to je jedino rjesenje...zar sam pogrijesio??
drugo je pitanje jel to realno ili ne...al to je jedini recept i nisam ga ja izmislio...primjer su ostali klubovi,nema potrebe biti ironican i izmisljati toplu vodu..
Juventus mora da dodaje po nekoliko jakih igraca godisnje + ima gomilu igraca na otkupu + nema top trenera + gradi stadion + mozda ostane bez LS ponovo.
5 godina je proslo...sta su radili...gomilali polovne igrace sa velikim platama,koji ce radije biti rezerve i na tribinama nego otici...i na taj nacin opteretili toliko budzet...stadion su izgradili,rezultatski nista nisu napravili da bi pokrili to...klub doveli u rang prosjecnog tima...s tim da sve vise tonemo...
u tom peridou potroseno je i vise od tih 100 miliona..ni na sta bukvalno...da smo po jednog klasnog igraca dovodili svake godine.veceras bi gledo Juventus u LP i o tome pisao..a ne ovo...
rekao sam,dajte djeca da igraju..nije problem..bar znam sta gledam...dosta je vise obecenja,revolucija i svega ostalog...polovnih i potrosenih igraca,koji ne shavataju ili tacnije ne mogu odgovoriti dresu i imenu Juventusa...
U nedjelju smo izgubili od juniorskog tima leccea fakticki...ko je kriv?? Bruka i sramota..
Posljednje dvije godine imamo vise poraza nego pobjeda u serie A....da mi je neko pricao ja ne bi vjerovao...al sam dozivio da svjedocim tome..
"Sve mozete prodati al Juventus ne dirajte"...pokojni Gianni je rekao i ostavio u amanet unucima da cuvaju Juventus...a ovako mu vracaju...sigurno se prevrce u grobu
krivi su oni i samo oni...uprava nas je dovela na dno...da se ne vracam i ne nabrajam sve razloge zasto je to tako..pocevsi od 14.7.2006.
Bila je kriza i nakon odlaska platinija al nikada nismo izgubili svoj identitet...sada se to desava...drugo vise nije ni bitno...cekacu 100 godina...al ovo ne vodi nigdje i krivi su oni koji vode klub...
Juventus je svetinja..takvu historiju i takvu ljubav niko nema,nema kluba nas svijetu koji se moze voljeti toliko i takvu emotivnu stranu i karizmu da ima... al to nije dovoljno izgleda..ne shavataju oni to
bar da ne daju lazna obecanja...
kada budu znali sta zele i imali jasnu predstavu sta je Juventus...e onda ce biti nesto...sa ovim ljudima tesko...
do tada cu ja i 120 000 000 Juventina sirom svijeta,na manageru i slicnim virtuelnim igricama,trosti 100 miliona i sanjati neki bolji Juventus...
Juventus je zivot,sve ostalo su sitnice...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★