Portugalci su dobili aplauz 3 covjeka su mozda zvidzala jer uvije ima onaj neko ko ce kontra svihJohnnyDinamitas je napisao/la:Zasto bih, samo sto apelujem da se ne zvizdi kod tudje himne? ne, nismo svi takvi hvala Bogu, ima u nama islama i bosanske kulture.Moggiano je napisao/la: kakvi smo,takvi smo,ako ti smeta mogao si obuci dres portugala i lagano se zatvoriti u kucu
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Upravo tako hahaha,ja trebo malo ocistiti auto ali nista od toga.BaDa12 je napisao/la:Eto, baš neka ste mi pokazali ovu stranicu, sad ću gledati njihov let, umjesto da radim šta pametno.![]()
Uh evo ih vise mora,
*p!p!t@* je napisao/la:Slovenski kapetan u avionu: " Dobrodošli na let za pobjedu! "
Ozbiljno to rek'o?
Insallaahhhh!!!!*p!p!t@* je napisao/la:Slovenski kapetan u avionu: " Dobrodošli na let za pobjedu! "
AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Pod jedan ,ONI SU PRVI POCELI,pod dva: Ono sta su oni nama uradili nije ni 1000000000000 dio ,kako su oni prosli u Zenici. Molim te hoces reci,da je prebijanje djevojke pred stadionom u Portugalu ,isto onome skandiranju Messi,Messi? Hoces li mozda reci,da je isto njihov prolazak iz aviona do autobusa za 1 minutu,nalik onome,gdje su oni nase igrace maltretirali pola sata i zajebavati ih cijelo vrijeme?Laserovanje,WTF cega ,koga,to ima na svakoj utakmici Reala,je li pyzdio tam na TV,zbog toga? Koliko jadikuju i tuzakaju UEFA-i ,radi svake sitnice,jos im se i svestenici upleli u pogansko jadikovanje.Sramnota je da takva nacija uopste vidi prvenstvo jer su smece,da vece ne moze biti.Uz to imaju iza sebe od sudija do cijele Evrope,UEFA-e i FIFA-e,a i dalje Pyzde. A tebi ako ih je zao,vodi ih sebi kuci.Principatus je napisao/la:Ne ali navijati za nase.ZOI84 je napisao/la:Trebali smo cijelo vrijeme navijati za njh, bacati ruže
Skandirati Papetu umjesto Argentincu.
Cigani?ZOI84 je napisao/la: Nisu vrijedani na rasnoj.... osnovi
Ponijeli su se jedanput. Odmah poslije toga im je reprezentacija napadnuta i popljuvana na aerodromu.ZOI84 je napisao/la:Kako su se oni prema nama ponijeli i dalje odnose kao divljacima, nisu zaslužili ni toliko, nego gore, kašto neko rece s konjima konjski s gospodom gospodski
Za sta je bilo sad ovo?
Istina oni su obicni seljaci, ali veoma vjesto iza kamera, dok se mi blamiramo.
Laserovanje na treningu i utakmici, pokusaj ometanja pri spavanju, skandiranje Messiju. Sve to po meni vrijedja same nase reprezentativce kojima nije potrebna takva "pomoc" da savladaju Portugal.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
-
necko_gradacac
- Kontakt:
majko moja koji su u guti hehesedra je napisao/la:Upravo tako hahaha,ja trebo malo ocistiti auto ali nista od toga.BaDa12 je napisao/la:Eto, baš neka ste mi pokazali ovu stranicu, sad ću gledati njihov let, umjesto da radim šta pametno.![]()
Uh evo ih vise mora,drzite se Zmajjeviiii!!!!
![]()
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Dijaspora družePa s pravom to kazu, sta da mi odemo negdje gostovati a himna nam se i ne cuje od zvizdanja? dzeko bude popljuvan do maksimuma? laserom ga gadjaju? treba biti objektivan, kontam pa zar je moguce da toliki seljaci idu na nase utakmice.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Normalno da ce navijati kad su dobili 700 karti,ha ja

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
sta je huligan neznas se javitEmir ZENICA je napisao/la:Normalno da ce navijati kad su dobili 700 karti,ha ja![]()
evo nasi blizu Parme
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- Emir ZENICA
- Kontakt:
O brate moj kakav si mi
Ma tek na net dosao,nisam bio tu
Bgm udarili u 2 aviona,ali dobri su

Bgm udarili u 2 aviona,ali dobri su
Volim te Celik ! ! !
Evo upravo preleljecu preko Parme 
- marseille7
- Kontakt:
BHT i njihovi Sound FXRaikkonen je napisao/la:Portugalci su dobili aplauz 3 covjeka su mozda zvidzala jer uvije ima onaj neko ko ce kontra svihJohnnyDinamitas je napisao/la:Zasto bih, samo sto apelujem da se ne zvizdi kod tudje himne? ne, nismo svi takvi hvala Bogu, ima u nama islama i bosanske kulture.Moggiano je napisao/la: kakvi smo,takvi smo,ako ti smeta mogao si obuci dres portugala i lagano se zatvoriti u kucu
Pa dobro jarane, oni su makar navijali, a šta je sa ostalima ?Emir ZENICA je napisao/la:Normalno da ce navijati kad su dobili 700 karti,ha ja![]()
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
evo vracaju se u rikverc, kazu zaboravili zeca na aerodromualacious je napisao/la:panties je napisao/la:nisu ba jos poletili.*p!p!t@* je napisao/la:U 15 sati sa aerodroma u Sarajevu naši Zmajevi su odletjeli za Lisabon ...
Sretno momci !
avion koji polijece u 3 sata je adria airlines, a na flightradaru ga jos nema.
http://www.flightradar24.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
broj leta ADR 925
edit: jesu ustvari
ADR925A
Evo ih iznad Busovace
EDIT: Evo samo da njih pratimo
http://www.flightradar24.com/ADR925A" onclick="window.open(this.href);return false;
fakat ovo nije lose pratit, onom kome je ono bas bas bas dosadno
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Kako se kod vas zavrsila sinocnja revans utakmica izmedju Portugala i BiH u snovima ?
Kod mene je bilo veselo
Gubili smo 1-0 a onda u drugom poluvremenu im Dzeko rasparo mrezu, 1-1 zavrsilo i plasirali se na EURO 
Kod mene je bilo veselo
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
ja sam bolesna evi vec treca sedmica...nisi svjestan na sta sve mos trosit vrijeme a da je neproduktivnoLimuntos je napisao/la:evo vracaju se u rikverc, kazu zaboravili zeca na aerodromu![]()
![]()
...
Hahaha, kakva smo mi nacija. Sad redovno pratiti kako nam reprezentacija nadlijeće mora i planine. 
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Uj jbt zamal` da zakače ovaj "Boeing 737-8F2"...
[youtube][/youtube]panties je napisao/la:nevjerovatno kako su neki zaboravni.twisttm87 je napisao/la:Amna je napisao/la:Ne znam da li je ovo nakon francuza neko stavljao, ako jeste izvinjavam se.
[youtube][/youtube]
Ko nije pogledao, neka to uradi, sjajno je ovo Mimo rekao.
"Treba nam bogda mangupluka"
hvala ti sto si ovo stavila,covjek je upravo od prve do posljednje rijeci svaki drugi komentar je suvisan,a to se je vidjelo i u ovoj utakmici,prvo poluvrijeme,strah i previse postovanja prema protivniku nas je moglo skupo kostat,drugo shvatili da su i oni ljudi od krvi i mesa i eto odma igra ne za 10 ali blizu bolji bili,upravu je kad kaze sve je do nas i jest
mimi da bude svaka na mjestu i da sjajno nesto kaze? fuj.
Pljuni pa polizi!
Bježi s foruma, zarazit ćeš nas sve.panties je napisao/la:ja sam bolesna evi vec treca sedmica...nisi svjestan na sta sve mos trosit vrijeme a da je neproduktivnoLimuntos je napisao/la:evo vracaju se u rikverc, kazu zaboravili zeca na aerodromu![]()
![]()
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.