English Premier League

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

MarcoBorriello
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la MarcoBorriello » 09 maj 2025, 13:33

Otelo je napisao/la:
09 maj 2025, 09:18
Trofej i plasman u LP > Plasman u LP
Drugi tim lige+polufinale lige prvaka>Klub se blamira cijelu sezonu, postanje predmet sprdnje i onda uzme trofej u nižerazrednom takmičenju u kojem Bodo G. igra pulufinale.

Ako neko misli drugačije, pogriješio je sport. Ili ga ne razumije. :yawn:

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 09 maj 2025, 13:37

Mozes i ovako, novi trener koji je tu 6 mjeseci osvoji "bitniji" trofej nego delulu trener koji je tu 6 godina i koji je ulupao 800m u ekipu :kafa:

Uniited
Kontakt:

Post Postao/la Uniited » 09 maj 2025, 13:40

Torres_9 je napisao/la:
09 maj 2025, 13:37
Mozes i ovako, novi trener koji je tu 6 mjeseci osvoji "bitniji" trofej nego delulu trener koji je tu 6 godina i koji je ulupao 800m u ekipu :kafa:
Trust the process :urnebes: :urnebes:
Forza Željo
Željo je šampion

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 09 maj 2025, 13:45

Brokula je napisao/la:
09 maj 2025, 13:30
superFrankie je napisao/la:
09 maj 2025, 12:53
Brokula je napisao/la:
09 maj 2025, 12:45
Sve na stranu, al spominjati Celzi u ovim pricama je tragikomicno.
E zamisli onda koliko je Arsenal tragikomican
Druze liga konferencije, bukvalno vise vrijedi onaj Audi kup sto je Totenhem osvojio
Ma vazi, ako te to tjesi samo furaj tu pricu, pa mozda i sebe uspijes ubijediti u nju

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 09 maj 2025, 13:45

nerkolfc je napisao/la:
09 maj 2025, 10:13
Otelo je napisao/la:
Smiješno da se nekom ovo mora objašnjavati.
druze ljudi su 15. i 16. na tabeli, pazi odsustva mozga ljudima bitnije osvojiti evropa ligu ili konferenciju nego biti u prici za titulu dobar dio sezone i doci u polufinale lige prvaka svakakvih mongoloida ovdje obitava

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 09 maj 2025, 13:49

QUARTERBACK je napisao/la:
09 maj 2025, 13:45
nerkolfc je napisao/la:
09 maj 2025, 10:13
Otelo je napisao/la:
Smiješno da se nekom ovo mora objašnjavati.
druze ljudi su 15. i 16. na tabeli, pazi odsustva mozga ljudima bitnije osvojiti evropa ligu ili konferenciju nego biti u prici za titulu dobar dio sezone i doci u polufinale lige prvaka svakakvih mongoloida ovdje obitava
A svasta, ja ne znam ko je vama mozak oprao sa tim da ste bili u prici za titulu. Svi ste izgleda delulu kao i vas trener. Ne znam za ostale, ali ja sam oduvijek ucio da je jedan vise od nula, moguce da se nesto promijenilo.

Uniited
Kontakt:

Post Postao/la Uniited » 09 maj 2025, 13:50

Bolje je biti i 15., 16. i uzeti trofej pa kakav god, nego biti drugi treći i biti najbolji tim lige prvaka bez osvajanja
Forza Željo
Željo je šampion

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 09 maj 2025, 13:53

Brokula je napisao/la:
09 maj 2025, 12:53

E zamisli onda koliko je Arsenal tragikomican
Druze liga konferencije, bukvalno vise vrijedi onaj Audi kup sto je Totenhem osvojio
Ma vazi, ako te to tjesi samo furaj tu pricu, pa mozda i sebe uspijes ubijediti u nju
Liga evrope OK, respektabilan trofej ako je godina losa velikom timu, ali liga konferencije je otprilike fudbalska zlatna malina
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 09 maj 2025, 13:56

Uniited je napisao/la:
09 maj 2025, 13:50
Bolje je biti i 15., 16. i uzeti trofej pa kakav god, nego biti drugi treći i biti najbolji tim lige prvaka bez osvajanja
Ne tako davno ovdje su navijaci Uniteda predstavljali veci uspjeh top 4 i plasman u Ligu prvaka negoli osma pozicija i osvanjanje FA Cupa, pa me zanima odakle sad ovakav narativ? Sta se promijenilo?
Rođen s tobom da budem

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 09 maj 2025, 14:03

Plasman u LP >osvajanje trofeja bez plasmana u LP

Plasman u LP i osvajanje trofeja > drugo mjesto u ligi

Fkt ovim glupanima sve treba crtati

Uniited
Kontakt:

Post Postao/la Uniited » 09 maj 2025, 14:03

To što drugi predstavljaju, ne znači da smo svi istog mišljenja.
Zar nije bolje uzeti trofej, pa kakav god on bio, nego završiti 2., 3.(bubam), i ne osvojiti ništa.
Ispravi me ako sam nešto pogriješio
Forza Željo
Željo je šampion

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 09 maj 2025, 14:03

Brokula je napisao/la:
09 maj 2025, 13:53
Brokula je napisao/la:

Liga evrope OK, respektabilan trofej ako je godina losa velikom timu, ali liga konferencije je otprilike fudbalska zlatna malina
Ma 100%. Zamisli osvojiti europski trofej, nidje veze bas.

Samo smijesno mi sto navijaci Arsenala pricaju ovdje o tome koliko koji europski trofej vrijedi, nesto kao kad nevin lik prica o yebanju.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 09 maj 2025, 14:06

09 maj 2025, 14:03
Brokula je napisao/la:

Samo smijesno mi sto navijaci Arsenala pricaju ovdje o tome koliko koji europski trofej vrijedi, nesto kao kad nevin lik prica o yebanju.
Arsenal ima dva evropska trofeja.

A nista, ako toliko cijenis ligu konferencije ja vam od srca zelim da je svake godine osvajate
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 09 maj 2025, 14:11

Brokula je napisao/la:
09 maj 2025, 14:06
Brokula je napisao/la:

A nista, ako toliko cijenis ligu konferencije ja vam od srca zelim da je svake godine osvajate
Cijenim svaki trofej koji nije Mickey Mouse kup ili Charitiy Shield. Ali me ne cudi sto to navijac Arsenala poput tebe ne moze skontati. I cestitke na europskim trofejima koji se ne igraju vec 25 i 55 godina

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 09 maj 2025, 14:13

Uniited je napisao/la:
To što drugi predstavljaju, ne znači da smo svi istog mišljenja.
Zar nije bolje uzeti trofej, pa kakav god on bio, nego završiti 2., 3.(bubam), i ne osvojiti ništa.
Ispravi me ako sam nešto pogriješio
Ti si novi na forumu, ali vecina je krajem 2020te tako predstavljala sezonu Uniteda uspjesnijom.
Naravno da nije bolje uzeti bilo kakav trofej. Evo ja ovu sezonu Arsenala nikad ne bih nazvao neuspjesnom u odnosu na sezonu Chelsea ako uzmu trofej u takmicenju gdje su morali igrati protiv ekipa treceg ranga europe gdje Borac zamalo nije dobacio do osam najboljih ekipa.
Rođen s tobom da budem

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 09 maj 2025, 14:15

Zanimljiva diskusija, Arsenal jeste u boljoj situaciji, jaci su, bolje skockan klub u ovom momentu itd. Projektovani su da osvoje neki od pehara vec 2-3 sezone. Sigurno da je frustrirajuce sto svake sezone prave mic po mic i na kraju ostaju suhi, to pocinje da daje neki ozbiljan uzorak i pokazuje da nesto toj ekipi fali, a ja cu malo da skrenem s uobicajenog narativa i reci da to nije samo jedan igrac, jedan napadac, ima tu vise stvari. Normalno da mnogi pocinju sumnjati u trenera i ostatak struke na klupi Arsenala, a zasto ih mnogi ismijavaju je ponsanje ponekad na terenu, a vecinom van terena, narativi, uverenja koja cesto nemaju podlogu dovoljno cvrstu da bi se potkrijepila. Ove sezone cu cak nazadovali igrom jer izgledaju losije na terenu, u ligi se to odrazilo najvise, u kupovima takoder su ispadali gdje su se favorizirali. Tu par povreda nema nikakve veze jer su i drugi timovi bili bez par igraca, svaki tim ima isti problem samo razliciti intervali tako da ta prica ne pije vode. Samo forsiranje od strane Artete par igraca za koje su i laici pricali po netu da ce se kad-tad povrijediti sto se i desilo, to je propust struke, ne dovodenje ofanzivnih igraca te trpanje i gomilanje fizikalaca, skakaca i nekih hibrida je rezultirala losim rezultatima i zna se cija je to odgovornost sto dovodi do konacnog pitanja da li je Arteta zaist sposoban da odvede ekipu preko linije i pocne da dize najjace trofeje, u ovakoj situaciji bilo kakve trofeje da budem precizniji ?

S druge strane United, Spursi, Chelsea koliko god ispod Arsenala na tabeli i koliko god situacija bila alarmantna pogotovo prva dva kluba jer se Chelsea polako konsoliduje i napreduje, opet ajmo biti realni i sagledati cinjenice, vecinu sezone Arsenal je do prije dvije noci imao uzbudljiviju sezonu, jaca takmicenja i bolje prilike ali nakon provalije gdje su sve izgubili, Tot ili United tj, njihovi navijaci imaju mnogo vise razloga da slave, vidjet cemo koji na kraju ali jedni ce slaviti kraj sezone s trofejom u rukama i plasmanom u LP, mnogo sretniji i uzbudljiviji kraj sezone i imaju razlog da se nasladjuju Arsenalu. Chelsea takoder, nema veze sto je LK ali trofej je trofej jbg, npr, Chelsea ima sansu da osvoji i to takmicenje i kompletira sva 3 trofeja u Evropi, odlicna stvar za prestiz, to pokazuje da klub gdje god da se nalazi zeli trofej, zasto da ne, a vjerovatno ce izboriti i LP svakako dako d ai oni mogu reci da su imali uspjesniju kampanju ove sezone. City koji igra najlosiju sezonu pod Pepom ce mozda i prestici Arsenala i zavrsiti drugi na tabeli, usput imaju sansu da osvoje Fa kup sto ce isto biti uspjesnija sezona od Arsenala, to su cinjenice, ti navijaci tih klubova ce biti sretniji i gledati u iducu sezonu s vecom nadom i boljim momentumom dok ce fanovi Arsenala i dalje se pitati pitanje koje sma gore postavio, da li je Arteta pravi covjek i da li njegova filozofija moze da se trpi i dalje dok se klubovi ispod Arsenala pojacavaju, vracaju i izlaze iz kriza, a konkurenti za top takoder jacaju i idu ka vecim levelima ?

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 maj 2025, 14:17

Ljudi pričaju o uspjehu takmičenju u kojem je jedan Borac došao do 16 najboljih i gdje su najveći konkurenti osrednje ekipe poput Fiorentine ili Betisa, i to ljudi koji navijaju za klub koji je potrošio više love u zadnje dvije godine nego ostatak ekipa toga istog takmičenja zajedno.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 09 maj 2025, 14:18

Brokula je napisao/la:
09 maj 2025, 14:06
Brokula je napisao/la:

Nece ni to osvojiti jer idu na Antonya masinu. :yawn:

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 09 maj 2025, 14:19

Nek neko priglupom brokuli pojasni da se liga konferencije ne moze odbraniti jer pobjednik direktno ide u EL. Jedino evropsko takmicenje koje se moze odbraniti sada je LP, ali kako da to zna prosjecan navijac Arsenala iz Maoče

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 maj 2025, 14:20

chily-rz je napisao/la:
09 maj 2025, 14:17
Ljudi pričaju o uspjehu takmičenju u kojem je jedan Borac došao do 16 najboljih i gdje su najveći konkurenti osrednje ekipe poput Fiorentine ili Betisa, i to ljudi koji navijaju za klub koji je potrošio više love u zadnje dvije godine nego ostatak ekipa toga istog takmičenja zajedno.
Chelsea je za jednu godinu potrosio na pojacanja vise nego Betis u zadnjih 50 :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.