Drugi tim lige+polufinale lige prvaka>Klub se blamira cijelu sezonu, postanje predmet sprdnje i onda uzme trofej u nižerazrednom takmičenju u kojem Bodo G. igra pulufinale.
Ako neko misli drugačije, pogriješio je sport. Ili ga ne razumije.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Drugi tim lige+polufinale lige prvaka>Klub se blamira cijelu sezonu, postanje predmet sprdnje i onda uzme trofej u nižerazrednom takmičenju u kojem Bodo G. igra pulufinale.
Ma vazi, ako te to tjesi samo furaj tu pricu, pa mozda i sebe uspijes ubijediti u njuBrokula je napisao/la: ↑09 maj 2025, 13:30Druze liga konferencije, bukvalno vise vrijedi onaj Audi kup sto je Totenhem osvojio
druze ljudi su 15. i 16. na tabeli, pazi odsustva mozga ljudima bitnije osvojiti evropa ligu ili konferenciju nego biti u prici za titulu dobar dio sezone i doci u polufinale lige prvaka svakakvih mongoloida ovdje obitava
A svasta, ja ne znam ko je vama mozak oprao sa tim da ste bili u prici za titulu. Svi ste izgleda delulu kao i vas trener. Ne znam za ostale, ali ja sam oduvijek ucio da je jedan vise od nula, moguce da se nesto promijenilo.QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 maj 2025, 13:45druze ljudi su 15. i 16. na tabeli, pazi odsustva mozga ljudima bitnije osvojiti evropa ligu ili konferenciju nego biti u prici za titulu dobar dio sezone i doci u polufinale lige prvaka svakakvih mongoloida ovdje obitava
Liga evrope OK, respektabilan trofej ako je godina losa velikom timu, ali liga konferencije je otprilike fudbalska zlatna malinasuperFrankie je napisao/la: ↑09 maj 2025, 13:45Ma vazi, ako te to tjesi samo furaj tu pricu, pa mozda i sebe uspijes ubijediti u nju
Ne tako davno ovdje su navijaci Uniteda predstavljali veci uspjeh top 4 i plasman u Ligu prvaka negoli osma pozicija i osvanjanje FA Cupa, pa me zanima odakle sad ovakav narativ? Sta se promijenilo?
Ma 100%. Zamisli osvojiti europski trofej, nidje veze bas.Brokula je napisao/la: ↑09 maj 2025, 13:53Liga evrope OK, respektabilan trofej ako je godina losa velikom timu, ali liga konferencije je otprilike fudbalska zlatna malinasuperFrankie je napisao/la: ↑09 maj 2025, 13:45Ma vazi, ako te to tjesi samo furaj tu pricu, pa mozda i sebe uspijes ubijediti u nju
Arsenal ima dva evropska trofeja.superFrankie je napisao/la: ↑09 maj 2025, 14:03Ma 100%. Zamisli osvojiti europski trofej, nidje veze bas.Brokula je napisao/la: ↑09 maj 2025, 13:53Liga evrope OK, respektabilan trofej ako je godina losa velikom timu, ali liga konferencije je otprilike fudbalska zlatna malinasuperFrankie je napisao/la: ↑09 maj 2025, 13:45
Ma vazi, ako te to tjesi samo furaj tu pricu, pa mozda i sebe uspijes ubijediti u nju
Samo smijesno mi sto navijaci Arsenala pricaju ovdje o tome koliko koji europski trofej vrijedi, nesto kao kad nevin lik prica o yebanju.
Cijenim svaki trofej koji nije Mickey Mouse kup ili Charitiy Shield. Ali me ne cudi sto to navijac Arsenala poput tebe ne moze skontati. I cestitke na europskim trofejima koji se ne igraju vec 25 i 55 godinaBrokula je napisao/la: ↑09 maj 2025, 14:06Arsenal ima dva evropska trofeja.superFrankie je napisao/la: ↑09 maj 2025, 14:03Ma 100%. Zamisli osvojiti europski trofej, nidje veze bas.
Samo smijesno mi sto navijaci Arsenala pricaju ovdje o tome koliko koji europski trofej vrijedi, nesto kao kad nevin lik prica o yebanju.
A nista, ako toliko cijenis ligu konferencije ja vam od srca zelim da je svake godine osvajate
Ti si novi na forumu, ali vecina je krajem 2020te tako predstavljala sezonu Uniteda uspjesnijom.
Nece ni to osvojiti jer idu na Antonya masinu.Brokula je napisao/la: ↑09 maj 2025, 14:06Arsenal ima dva evropska trofeja.superFrankie je napisao/la: ↑09 maj 2025, 14:03Ma 100%. Zamisli osvojiti europski trofej, nidje veze bas.
A nista, ako toliko cijenis ligu konferencije ja vam od srca zelim da je svake godine osvajate
Chelsea je za jednu godinu potrosio na pojacanja vise nego Betis u zadnjih 50chily-rz je napisao/la: ↑09 maj 2025, 14:17Ljudi pričaju o uspjehu takmičenju u kojem je jedan Borac došao do 16 najboljih i gdje su najveći konkurenti osrednje ekipe poput Fiorentine ili Betisa, i to ljudi koji navijaju za klub koji je potrošio više love u zadnje dvije godine nego ostatak ekipa toga istog takmičenja zajedno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.