Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)
Da li je istinao ovo za Silvu,nije mi nesto ovaj transfer,bolje dodati jos para pa dovesti Abumayanga.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Di ces njega pored Benzeme i Morate pa i Ronaldaemir18 je napisao/la:Da li je istinao ovo za Silvu,nije mi nesto ovaj transfer,bolje dodati jos para pa dovesti Abumayanga.
Pa sta ce nam Silva jedino ako se ne misli Morata rodati ponovo.andro234 je napisao/la:Di ces njega pored Benzeme i Morate pa i Ronaldaemir18 je napisao/la:Da li je istinao ovo za Silvu,nije mi nesto ovaj transfer,bolje dodati jos para pa dovesti Abumayanga.
A Spiderman moze na desno krilo ionako je Bale beskoristan pola one provede po bolnicama prodat dok je Man.Utd jos zagrijan.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Ma Silva ako i dode ce bar prve 2 sezone biti zamjena za (neunistivogemir18 je napisao/la:Pa sta ce nam Silva jedino ako se ne misli Morata rodati ponovo.andro234 je napisao/la:Di ces njega pored Benzeme i Morate pa i Ronaldaemir18 je napisao/la:Da li je istinao ovo za Silvu,nije mi nesto ovaj transfer,bolje dodati jos para pa dovesti Abumayanga.
A Spiderman moze na desno krilo ionako je Bale beskoristan pola one provede po bolnicama prodat dok je Man.Utd jos zagrijan.
Bale je trecinu sezone koristan, trecinu beskoristan, a trecinu ozljeden, ali i sam si svijestan da nema sanse za njegovom prodajom pogotovo ako nastavimo dominirat sezonu.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Nail for Real
- Kontakt:
Dominacija na nivou. Pogledajte Ramosa gospodina
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Luka Modric:
-Ronaldo
-Messi
-Bale
Sergio Ramos:
-Ronaldo
-Messi
-Iniesta
Uvijek objektivna gospoda iz bijelog dijela
Madrida.
Kakva dominacija Ronalda,sve je uzeo.
-Ronaldo
-Messi
-Bale
Sergio Ramos:
-Ronaldo
-Messi
-Iniesta
Uvijek objektivna gospoda iz bijelog dijela
Madrida.
Kakva dominacija Ronalda,sve je uzeo.
- Antipatican
- Kontakt:

Definitivno ima muda
Kakva je ovo 3-5-2 firnacija.Zizu inovator,cazo dominira na sredini.
Kazemiro prekuc'o. 
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Jbg.moralo je doci kad tad,svi oni golovi u 90+ minutama,moralo se jednom vratiti sad se ozbiljiti,nije trebao zidan igrati sa 352, siguran sam 100% da bi sa 4-4-2 dibili ovu tekmu al jbes ga.
Ne možeš ti dobiti kada igra onaj panj u napadu.
Još pogriješi kod gola je.bo sve svoje.
Dragi Navas kakvo je ono postavljanje?
Nije rukomet da čuvaš jednu stativu. 
Dragi Navas kakvo je ono postavljanje?
Ma mora igrati kad nema konkurebta ,iole ozibljan napadac da dodje bi ga izbacio iz prve postave,zato kazem dovesti Bubu da igra u spicu dosta mi je vise bjegove kurcobolje.arelinho je napisao/la:Ne možeš ti dobiti kada igra onaj panj u napadu.![]()
Još pogriješi kod gola je.bo sve svoje.
![]()
Dragi Navas kakvo je ono postavljanje?![]()
Nije rukomet da čuvaš jednu stativu.
A Navas kod oba gola kriv,al spasio je u sezoni toliko utakmica da je mu se nema sta zamjeriti.
De ba ljudi,jedna stvar se treba priznati,igra Reala je za **** vec duze vrijeme.U nizu od 40 utakmica na prste jedne ruke mozes izbrojati vrhunske partije,sve ostalo ili na kvalietet protiv slabih ili jedva nesto sa nikakvom igrom.Mi u 90 minuta dvije smislene akcije ne mozemo sloziti,**** ba ovo.
Kad spominjete Benza,slobodno i Ronalda spomenite i on je prekuco,vise nikoga zivog ne moze 1 na 1 proci.Situacija protiv Esqudera je bila smjesna.
Kad spominjete Benza,slobodno i Ronalda spomenite i on je prekuco,vise nikoga zivog ne moze 1 na 1 proci.Situacija protiv Esqudera je bila smjesna.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jbo igru,kad su nam svako malo bitni igraci povrijedeni,pa se ne moze to ni uigrati, Ronaldo nije u formi vec duze vrijeme i to fakt,al nema ni neku pomoc ostatka ekipe, prije se igralo lijepo pa se pusile tekme, bitno je pobijediti pa bilo koji nacin to bio,jer jedino tako i mozemo ovu ligu uzeti,uzivali smo mi u ljepoti prosli sezona,al sta smo zato dobili evo 5 godna zero tituli.
Nadam se da ce ova utakmica biti samo podstrek da dodju sebi ,da skontaju da nisu nepobjedivi.
Nadam se da ce ova utakmica biti samo podstrek da dodju sebi ,da skontaju da nisu nepobjedivi.
-
oldtown1990
- Kontakt:
Meni je nevjerovatna cinjenica da je Zidane izvrsio samo jednu izmjenu, pa yebo ga ti ćelavi ako vidis da u napadu nista ne funkcionise a na klupi imas jednog Vasqueza koji moze istrcati kontru a taj tip igraca je bio i potreban pri rezultatu 0-1 jer se znalo da ce Sevilla krenuti na sve ili nista i da ce bit prostora za kontre, al ne, strucnjak nista ne mijenja, da ne spominjem Moratu, Asensia pa i Diaza, cisto da se nesto promijeni jer se vidjelo cijelu tekmu da napadacki dvojac ne moze meda...
Prvi go Marcelo bez ikakve potrebe pravi prekrsaj, centarsut ide direktno ka Navasu-on stao gleda, pa izbij brate to boksuj... Drugi go, Sevilla pravi pressing Carvajal izvodi aut i umjesto da baci loptu sto dalje od svoje polovice-on je baca Benzemi koji se nalazi metar od njega i bezbeli uz sav taj pritisak igraca Seville Benz gubi loptu tako da mi je tu veci krivac Carvajal ili cak i Zidane koji ih nije naucio da se u takvim situacijama lopta baca sto dalje moze.. postvaljanje Navasa kod tog drugog gola ne treba ni komentarisati..
Kao sto neko rece toliko smo tekmi dobili na guzove gdje i nismo zasluzili pobjede tako da se to moralo negdje vratiti...
Igru Ronalda ne treba ni komentarisati, on ce uvijek davati fin broj golova u sezoni (penali, snalazljivost, golovi glavom..) ali da je on igrac odluke i da potegne kad najvise treba, tj da naniza 2-3 igraca i da ga zabije-nema vise kapacitet za takvo nesto. On je svoj maximum vec dao Realu i ja smatram da je greska bila produziti ugovor s njim, trebao se prodati dok se jos moze fino zaradit na njemu ali ipak je tu vise bilo do marketinga i nekih drugih stvari a najmanje do same igre..
Najgore sto ce i zaostala tekma protiv Valencie bit yebena jer oni se izvlace iz donjeg dijela tabele i pocet ce sigurno bolje igrati a uvijek su protiv nas bili nabrijani tako da su nam male sanse i na Mestalli sa ovakvom igrom..
Prvi go Marcelo bez ikakve potrebe pravi prekrsaj, centarsut ide direktno ka Navasu-on stao gleda, pa izbij brate to boksuj... Drugi go, Sevilla pravi pressing Carvajal izvodi aut i umjesto da baci loptu sto dalje od svoje polovice-on je baca Benzemi koji se nalazi metar od njega i bezbeli uz sav taj pritisak igraca Seville Benz gubi loptu tako da mi je tu veci krivac Carvajal ili cak i Zidane koji ih nije naucio da se u takvim situacijama lopta baca sto dalje moze.. postvaljanje Navasa kod tog drugog gola ne treba ni komentarisati..
Kao sto neko rece toliko smo tekmi dobili na guzove gdje i nismo zasluzili pobjede tako da se to moralo negdje vratiti...
Igru Ronalda ne treba ni komentarisati, on ce uvijek davati fin broj golova u sezoni (penali, snalazljivost, golovi glavom..) ali da je on igrac odluke i da potegne kad najvise treba, tj da naniza 2-3 igraca i da ga zabije-nema vise kapacitet za takvo nesto. On je svoj maximum vec dao Realu i ja smatram da je greska bila produziti ugovor s njim, trebao se prodati dok se jos moze fino zaradit na njemu ali ipak je tu vise bilo do marketinga i nekih drugih stvari a najmanje do same igre..
Najgore sto ce i zaostala tekma protiv Valencie bit yebena jer oni se izvlace iz donjeg dijela tabele i pocet ce sigurno bolje igrati a uvijek su protiv nas bili nabrijani tako da su nam male sanse i na Mestalli sa ovakvom igrom..
Koji se od delegata krije nemam pojma ali ovo je jadno.
Nakon 40 tekmi bez poraza i godine u kojoj se osvojilo vise titula nego imalo poraza ovaj post je joke.
Nisam imao pojma da su hejteri u tolikom qrcu dok sinoc nisam procitao postove na Primeri.
U svakom slucaju splet okolnosti da se prime dva autogola protiv istog protivnika u 4 dana govori o jos nekim problemima.
Ali da bi se bio sampion valja se uzdici i nakon poraza.
Valjda se ove baksuzne povrede prorijede a i onaj velsanin ubrzo vrati..
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Protiv Escudera, pa protiv Mariana i na kraju protiv Ramija/N'Zonzija...L-Train je napisao/la:De ba ljudi,jedna stvar se treba priznati,igra Reala je za **** vec duze vrijeme.U nizu od 40 utakmica na prste jedne ruke mozes izbrojati vrhunske partije,sve ostalo ili na kvalietet protiv slabih ili jedva nesto sa nikakvom igrom.Mi u 90 minuta dvije smislene akcije ne mozemo sloziti,**** ba ovo.
Hajde što on ne pravi izmjenu tipa Vazqueza nego se još više zatvara na 0-1. Autogol Danila pa i Ramosa su čisto zato što lopta upada gdje nikako ne bi smjela, uz malo konfuzije -> dva autogola u dvije utakmice ili možda Ramos nije mogao više trpit zvižduke pa da se dodvorioldtown1990 je napisao/la:Meni je nevjerovatna cinjenica da je Zidane izvrsio samo jednu izmjenu, pa yebo ga ti ćelavi ako vidis da u napadu nista ne funkcionise a na klupi imas jednog Vasqueza koji moze istrcati kontru a taj tip igraca je bio i potreban pri rezultatu 0-1 jer se znalo da ce Sevilla krenuti na sve ili nista i da ce bit prostora za kontre, al ne, strucnjak nista ne mijenja, da ne spominjem Moratu, Asensia pa i Diaza, cisto da se nesto promijeni jer se vidjelo cijelu tekmu da napadacki dvojac ne moze meda...
Navasovo postavljanje nema komentara, ali da ga nije bilo ranije bi utakmica bila riješena.
Vidis ta teorija sa Ramom mi nije pala na pamet, ali je najlogicnije objasnjenje 
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Nastavlja se,neka super.Davno je ovaj kilavi Real trebao poceti gubiti.Samo steta sto nakon prvih 45 minuta nisam ugasio tv da ne gledam ovaj jad.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.