Enivej, volio bih vidjeti V.Italiana u malo jačoj ekipi. Meni fin trener koji bi mogao odraditi dobar posao s nekom mid-table ekipom.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Jbg nije atalanta kriva što je Franck postao Makelele na 90 min, a i što je Davide strpao Zapatu u džep.
Enivej, volio bih vidjeti V.Italiana u malo jačoj ekipi. Meni fin trener koji bi mogao odraditi dobar posao s nekom mid-table ekipom.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Veliki gubitak za Sassuolo, ali normalno je da čovjek želi novi izazov, Gattuso u Fiorentini sasvim solidan potez.
Zanima me da li će Inzaghi napusitit fašiste.
Zanima me da li će Inzaghi napusitit fašiste.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kaže struka samo je bitno da na stadione ne ulaze ljudi a na ostalim vanjskim i unutrašnjim prostorima ih može biti koliko hoće
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
wtfIvan Juric is the new coach of Torino. (Sky)
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Gradski rival plaća stan + režije + marendu , zaslužio je
.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
hladno covjek ode iz verone u toro lol
al ko zna sta mu je bio prioritet, mozda je dobio bolji ugovor, mozda je htio novi izazov itd
al ko zna sta mu je bio prioritet, mozda je dobio bolji ugovor, mozda je htio novi izazov itd
Pa Torino je veci klub od Verone, sta je tu cudno, igrali su i Europu u bliskoj proslosti, mozda mu je Kairo obecao pojacanja.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
kao da je to bitno, verona je trenutno bolja ekipa od toro-a
ajde da je otisao u juve, inter, milan, lazio, romu, napoli il fiorentinu, pa da kazes da je zbog toga sto su to veci klubovi, a toro iako je veci klub, nije bas nesto relevantan u "serie a"... s magarca na magarca, reklo bi se
ajde da je otisao u juve, inter, milan, lazio, romu, napoli il fiorentinu, pa da kazes da je zbog toga sto su to veci klubovi, a toro iako je veci klub, nije bas nesto relevantan u "serie a"... s magarca na magarca, reklo bi se
Igracki Verona nije mnogo bolja od Torina, smijesno je da se Torino borio za opstanak.
Sirigu, Ansaldi, Izzo, Rodriguez, Murru, Naselli, Mandragora, Zaza, Belotti, Verdi.
Ako Verona ima mnogo bolje od ovog onda si upravu.
Trener mnogo znaci.
Slazem se da je mogao/trebao u bolji klub, ali sigurno nije imao ponude :/
Sirigu, Ansaldi, Izzo, Rodriguez, Murru, Naselli, Mandragora, Zaza, Belotti, Verdi.
Ako Verona ima mnogo bolje od ovog onda si upravu.
Trener mnogo znaci.
Slazem se da je mogao/trebao u bolji klub, ali sigurno nije imao ponude :/
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
od tih navedenih, samo belotti i izzo odskacu, ovi ostali su mrtvi prosjek, a neki nisu ni to :mrgreen:
imaju mnogo veznih igraca, a kreativnosti ni u tragovima, bukvalno poradjaju golove, a baselli je propustio veliki dio sezone
imaju mnogo veznih igraca, a kreativnosti ni u tragovima, bukvalno poradjaju golove, a baselli je propustio veliki dio sezone
Cuj mrtvi prosjek za ekipe tipa Verone i Torina 
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Nece liga naprijed dok je gattuso tu neka hot roba 
Jurić je overrated, dobar za ekipe koje se bore za opstanak ali čak i u klubu više srednje klase poput Lazia ili Rome bi propao. Stvarno ne kontam što je čudno što je preuzeo Torino, to mu je plafon a naredna sezona će to i pokazati.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Romagnoli13
- Kontakt:
"Antonio Conte and Inter Milan will part ways in the next 48 hours."
@Gazzetta_it
@Gazzetta_it
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ako Conte ode, a Allegri ne bude vodio Inter ili Juventus treba uplatiti pare na Romu, jer jednini koji nije yebenea luzercina i koji zna igrati prvenstvo je Jose...sve odron treneri i ista imena se vrte u krug oko istih klubova...
cuj roma
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Konte je shvatio da max ovog time je upravo ova sezona i otici ce dok je na vrhu.
Ovakav Inter u Lp može proći grupu i možda uz dobar zdrijeb prvu prepreku,uostalom pokazalo se ove sezone.
Reklo bi se diplomatska odluka
Ovakav Inter u Lp može proći grupu i možda uz dobar zdrijeb prvu prepreku,uostalom pokazalo se ove sezone.
Reklo bi se diplomatska odluka
Cuj Jose hahahah ...taj je znao igrat prvenstva prije 10 god ... i on je izlapio ... da nije ne bi Romu vodio
Inter iz grupne faze i ovaj na kraju sezone su 2 različite ekipe, ovaj drugi na kraju je prilično uštimana ekipa u svim linijama, Eriksen postao prvotimac, defanziva stabilna, svi ostali dali doprinos itd.
Conte ima opet sličan problem kao u Juventusu oko vizije za budućnost, Inter ima određene finansijske probleme i neće moći dovesti ono što bi on htio, a ako bi prodali neku bitnu polugu on bi otišao sigurno.
Radi lige je bolje da ostane jer nisam siguran da ima ikakve šanse npr. da preuzme Juve, možda jedino Napoli, ali režiser reče da već zna ime novog trenera.
Što se tiče Rome i Joze, ne podnosim istog naravno kao i svako (izuzev interista), ali u Romi on s odriješenim rukama može dosta napraviti koliko god izlapio. To je klub koji je uvijek igrao dobar fudbal i ako bi on ustabilio hronični problem odbrane to bi već bio ozbiljan tim.
Conte ima opet sličan problem kao u Juventusu oko vizije za budućnost, Inter ima određene finansijske probleme i neće moći dovesti ono što bi on htio, a ako bi prodali neku bitnu polugu on bi otišao sigurno.
Radi lige je bolje da ostane jer nisam siguran da ima ikakve šanse npr. da preuzme Juve, možda jedino Napoli, ali režiser reče da već zna ime novog trenera.
Što se tiče Rome i Joze, ne podnosim istog naravno kao i svako (izuzev interista), ali u Romi on s odriješenim rukama može dosta napraviti koliko god izlapio. To je klub koji je uvijek igrao dobar fudbal i ako bi on ustabilio hronični problem odbrane to bi već bio ozbiljan tim.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Toliko o tome da Inter nema problema sa novcem. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.