FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sramota!
-
- Kontakt:
Gospodin Coric objasnio u par rijeci, ako mislite da sam problem i ako ima bolji izvolite, ne trebaju ni pare, daje mandat na raspologanje. Ekipa ogranicena ko balkon.
-
- Kontakt:
Samo mi nije jasno zasto se toliko prostora i igre daje Dangubicu, lik hoda po terenu iz utakmice u utakmicu.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Korektna izjava Ćorića, mnogi igrači ne zaslužuju nositi Željin dres, treba ih pola otjerati još večeras, a on je odgovoran jer ih je branio mjesecima i zato će vjerovatno biti bivši.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Tako je. Daleko mu Grbavica bila.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Neko je doveo ove "igrače" i dao im dobre plate pa sad jeli u pitanju bojkot ili neznanje pokazaće vrijeme. Sad ide jagnjetina kod Kovačevića
Ni slučajno prihvatiti ostavku. Uprava odmah da pruži punu podršku Denisu.
Pošteno od Ćorića, eto ako ima neko, ako se nekome priprema teren, onda neka prihvate ostavku i to je to.
Samo se nadam da će biti prvi trener koji će progovoriti, koji će konkretno o imenima i svim igrankama koje se dešavaju.
Samo se nadam da će biti prvi trener koji će progovoriti, koji će konkretno o imenima i svim igrankama koje se dešavaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma i basic je isto ovako ponudio pa su odbili i nakon 3 kola ga smijenili.
Talovi do tabuta ovaj klub vode.
-
- Kontakt:
Budes mangup pa kazes. Ovaj i ovaj nogometas nece da igra. Druze imena. Sve dok se gura pod tepih nema napretka.
Ali cekaj sto ih stavlja u ekipu ako ne zasluzuju dres? Nije mi jasno
Tek ako mu daju odkaz sad mi smo pali na dno.
Puno puno ce vode Miljackom protec dok mi opet budemo ozbiljan klub.
Godisnje 2 trenera i oko 15 igraca, bez ikakvog plana, vizije, bez skautinga i op, bez kesa.
Ne moze to nijedno ime podnijet a ne Zeljo.
Samo se zapitajte zasto sarajevski klubovi imaju cak toliko titula zadnju deceniju. U svim sportovima.
Puno puno ce vode Miljackom protec dok mi opet budemo ozbiljan klub.
Godisnje 2 trenera i oko 15 igraca, bez ikakvog plana, vizije, bez skautinga i op, bez kesa.
Ne moze to nijedno ime podnijet a ne Zeljo.
Samo se zapitajte zasto sarajevski klubovi imaju cak toliko titula zadnju deceniju. U svim sportovima.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Pa naravno da će prihvatiti ostavku, pa neće valjda nakon ovoga nastaviti sarađivati sa ovim koje je prozvao, znači narednu je očekivati poraz od 12 razlike
Ponuditi ostavku i dati ostavku nije isto. Pustite se coricevog populizma
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Railwayman30 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:38Budes mangup pa kazes. Ovaj i ovaj nogometas nece da igra. Druze imena. Sve dok se gura pod tepih nema napretka.
Trebao je navesti imena igrača koji ne zaslužuju dres Željezničara, tada bi, na stranu sve ovo dosad, ja prvi bio da ostane jos 4 godine trener
Što je najjače i da mu daju podršku, najdalje poslije derbija je bivši ako budu ovako igrali.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Suplja ko i uvijekHrasno15 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:42Railwayman30 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:38Budes mangup pa kazes. Ovaj i ovaj nogometas nece da igra. Druze imena. Sve dok se gura pod tepih nema napretka.
Trebao je navesti imena igrača koji ne zaslužuju dres Željezničara, tada bi, na stranu sve ovo dosad, ja prvi bio da ostane jos 4 godine trener
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma bolje ugasiti klub nego se brukati protiv ovih provincijskih klubova
Podrška treneru, nadamo se na ljeto boljim pojačanjima u odbrani
Podrška treneru, nadamo se na ljeto boljim pojačanjima u odbrani
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.