FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pa naviklo se da na svakoj pauzi dođe jedno sedam glava, a ode isto toliko 

hajde da pustimo ekipe i pogledamo malo trenere, mi imamo Husrefa koji je uzeo titulu sa Pitama i sigurno zna sta mu je potrebno da uzme i sa nama (najbitnije je da je dugo u ovoj ligi i ima ogromno iskustvo)
Siroki-Musa, Zrinjski-Marinovic, Pite-Jesic i Radnik-Celo nit su uzeli titulu niti su bili blizu titule, jedini Musa ima iskustva sa ovim natjecanjem
zeljinog Spidermana necu ni komentarisati 

Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne bi me cudilo da se pojavi neki igrac na prozivci samo kojeg su rivali traziliCoraco je napisao/la:Eto ako je vjerovati intervjuima, završena su još dva igrača samo što čekaju 16. januar kad je prozivka. To će biti to, odlaze trojica a dolazi isto tako trojica. Mene ne iznenađuje ova tajnost i tišina, jer svi znamo i zbog čega je tako.

-
- Kontakt:
Pa ne kontam gdje ces gomilat ekipu, ako smo Premier liga nemojte zaboravit da je BH a ne Engleska gdje Mancester moze imat 50 seniora a imaju 3 ekipe koje se takmice. Nikog nismo prodali, Sale, Karlos i Mujic otisli su znaci trojica i trojica ce po nekoj logici doci u klub. Al eto praznim glavama nikad dosta objasnjavati da nemamo ni 1% kao sto smo imali prije 5+ godina kad je dolazio i odlazio ko je htio. Nafuravaju se da treba doci 10 novih igraca da bi bili jaci 

-
- Kontakt:
Musemić je također dodao da se vode pregovori sa određenim igračim i s njima bi se trebali dogovoriti do početka priprema, tačnije do 16. januara.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/musemic- ... aca/181422
ETO USRALI SE DABOGDA OD POJACANJA, BIT CE U NAREDNA 4 DANA BEZ BRIGE
P.S. Da li neko zna hoce li se neki juniori prikljuciti pripremama?
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/musemic- ... aca/181422
ETO USRALI SE DABOGDA OD POJACANJA, BIT CE U NAREDNA 4 DANA BEZ BRIGE
P.S. Da li neko zna hoce li se neki juniori prikljuciti pripremama?
- Beduin
- Kontakt:
Nece jer smo tad isli po svaku cijenu da dovedemo dobre igrace koji ce prvenstveno pomoci u ostanku u ligi. Sad je lakse, imamo dobar tim, a to forsirano dovodjenje igraca po svaku cijenu ostavljamo drugima. Koji rahatluk, vec se navikavam na to.tuzlak1987 je napisao/la:Ne bi me cudilo da se pojavi neki igrac na prozivci samo kojeg su rivali traziliCoraco je napisao/la:Eto ako je vjerovati intervjuima, završena su još dva igrača samo što čekaju 16. januar kad je prozivka. To će biti to, odlaze trojica a dolazi isto tako trojica. Mene ne iznenađuje ova tajnost i tišina, jer svi znamo i zbog čega je tako.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
bice tu jos odlazaka, a trebalo bi i dolazaka po meni
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma iz nas jos izbija dojam proslih vremena,sto rece momak gore,navikli smo mjenjati haman pa cijelu postavu svaku polusezonu
Sarajevo se mora pojacati oni ako kiksaju protiv svinjskog,kroz prvenstvo im je upitna i evropa o tituli da ne pricamo.
Siroki ako kiksa protiv selje,bice u teskoj poziciji.
Nasa pobjeda u Banja Luci stavlja ostale u tezak polozaj,
pobjeda zrinjskog,Selje i Slobode
Bjezimo 7 sirokom,9 pitarima.
Remi svinjskog,remi selje pobjeda Slobode
Bjezimo 3 svinjskom,8 pitama,i 6 sirokom.
Mislim da pite i siroki nemogu i nece pobjediti
Sve odlucuje Sloboda,i trijumfom protiv borca,bili bi korak blize evropi.
Nama ne treba puno igraca,ali ovim igracima treba podrska velika.
Nadam se da ce je dobiti.

Sarajevo se mora pojacati oni ako kiksaju protiv svinjskog,kroz prvenstvo im je upitna i evropa o tituli da ne pricamo.
Siroki ako kiksa protiv selje,bice u teskoj poziciji.
Nasa pobjeda u Banja Luci stavlja ostale u tezak polozaj,
pobjeda zrinjskog,Selje i Slobode
Bjezimo 7 sirokom,9 pitarima.
Remi svinjskog,remi selje pobjeda Slobode
Bjezimo 3 svinjskom,8 pitama,i 6 sirokom.
Mislim da pite i siroki nemogu i nece pobjediti
Sve odlucuje Sloboda,i trijumfom protiv borca,bili bi korak blize evropi.
Nama ne treba puno igraca,ali ovim igracima treba podrska velika.
Nadam se da ce je dobiti.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Kad shvatite da smo prvi i da se drugi pojačavaju zato jer zaostaju za nama bit će vam lakše. Uostalom pregovaramo s igračima, samo što se sve radi u tajnosti, ne znam šta hoćete.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ako želimo ostati prvi onda se moramo i mi pojačati kako bi omjer snaga ostao isti kao na jesen. Nije kao da imamo 10b viška pa ono, nakon dvije vezane loše utakmice možemo pasti na posljednje mjesto koje vodi u europu. Nama je ova sezona velika šansa da dođemo do trofeja, što se kaže "sve nam se poklopilo", iduće sezone možemo uložiti duplo više para a da rezultata ne bude, zato mislim da svi od Azmira,preko Husrefa i igrača do nas navijača moramo dati sve od sebe da pokušamo to i ostavriti.pinoglavi je napisao/la:Kad shvatite da smo prvi i da se drugi pojačavaju zato jer zaostaju za nama bit će vam lakše. Uostalom pregovaramo s igračima, samo što se sve radi u tajnosti, ne znam šta hoćete.
Pojačanja će biti naravno samo polako, nije se ekipa još ni okupila, Azmir još nije došao također. Svake godine mi potpišemo na kraju igrače (očigledno postoji usmeni dogovor i onda samo paraf). Meni je drago da više ne cure nikakve informacije iz kluba, mada bi ono volio znati kao i svako šta se dešava

Trebamo se pojačati ali nema potrebe žaliti za svakim igračem koji dovedu drugi timovi, isto kao da trebamo pola tima mijenjati. 2-3 igrača i to je to, tako da nema potrebe spominjati Bekriće, Tomiće i sl.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Pošaljte tu trojicu nama, da što prije obezbjedimo opstanak u ligi.
sta si ovde doso prosit, trazi od pitara, svoji ste, ucherali ti oni....SiouxLukavac je napisao/la:Pošaljte tu trojicu nama, da što prije obezbjedimo opstanak u ligi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
MUJIC ce vjerovatno u Zvijezdu..oni se bore za PL a on je kalibar za to objektivno..tacnije I za nas je samo haman se nesto zamjerio sa Musemicem ko znaSiouxLukavac je napisao/la:Pošaljte tu trojicu nama, da što prije obezbjedimo opstanak u ligi.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Hule hajd ne seri.hulehule je napisao/la:sta si ovde doso prosit, trazi od pitara, svoji ste, ucherali ti oni....SiouxLukavac je napisao/la:Pošaljte tu trojicu nama, da što prije obezbjedimo opstanak u ligi.
I kada mu takav punoglavac dodje ovako srat,normalno da ce prije navijat za pitare,makar mu Tusanj pred kucom bio.
Mozete li normalno komunicirat **** vas dan....

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ma ovdje se naviklo da prvo carsija sazna ko je potpisao, pa onda taj koji treba da potpise hahahaha
Normalno komunicirati?

Normalno komunicirati?

Sta se ba smijes...NYKnicks Fan je napisao/la:Ma ovdje se naviklo da prvo carsija sazna ko je potpisao, pa onda taj koji treba da potpise hahahaha
Normalno komunicirati?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Covjek lijepo ostavio upis,ovaj nas kao hajvan.
I onda se cude sto kanton ne gotivi Slobodu.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Zato jer mi je smiješno, eto što se smijem...Agamemnon je napisao/la:Sta se ba smijes...NYKnicks Fan je napisao/la:Ma ovdje se naviklo da prvo carsija sazna ko je potpisao, pa onda taj koji treba da potpise hahahaha
Normalno komunicirati?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Covjek lijepo ostavio upis,ovaj nas kao hajvan.
I onda se cude sto kanton ne gotivi Slobodu.

Ko ih ****, dobro mu je i rekao

Neka ima Sarajevo i Željezničar pomažu i šalju igrače. Čitav život oni (Lukavac, Živinice...) navijaju za njih, za Slobodu ih boli kurcina.

ČAST IZUZECIMA, ČAST!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.