Ispali od rukometaša
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trincao je Keirrison vol. 2
ma moze se on razviti, samo ne u Barci, treba ga na dobru posudbu poslati gdje ce igrati sezonu i po i onda ga pozvati nazad, valjda bude nesto od njega.. Nije se lako adaptirati na igru Barce, na La Ligu, a i opcenito momak jedva da ima sezonu odigranu u karijeri, malo je previse da ga odmah ubacis u vatru, sad bi mu posudba u Celti ili tako negdje super dosla.
Dembele mora popraviti finishing. Izgubljene lopte se i mogu tolerisat jer je ekipa u drugoj dimenziji s njim ofanzivno, ali onakva završnica je level Viniciusa.
Da, ali slažeš li se, kako je to vrlo neobično?
Normalno bi bilo, kad vidiš, da ti krilu bek "leži", neka ga "pila" do kraja.
Ovako smo postali tanki na obe strane. Do tad samo na jednoj.
Generalno, igraju bez Messi-ja, trebao je RK započeti u formaciji 442, Martin van, Pjanić ili Puig unutra.
Trincao i Martin, na žalost, trenutno nisu kvalitet za ono što FCB treba.
Ja bi volio, nemam ništa protiv te dvojice, ali.................
Albert Rogé (novinar Sporta): "Jedini razlog zašto Francisco Trincão dobiva minutažu u Barceloni je taj što je plaćen 31 milijun eura. Konrad de la Fuente i Álex Collado su bolji igrači od njega i mislim da zaslužuju dobiti svoju priliku u prvom timu."
Uglavnom, mediji polako pripremaju teren i vrše pritisak da se Trincao liferuje iz Barce, a da se na njegovo mjesto ubaci Collado.Francisco Trincão i Álex Collado su fudbaleri iste životne dobi. Obojica imaju po 21 godinu i obojica su ljevaci.
Prvi je koštao klub 31 milion eura, a drugi je produkt La Masije.
Prvi je neprimjetan u prvoj ekipi, a drugi blista za B tim Barçe.
Ronald Koeman je svega toga svjestan i pitanje je vremena kada će pružiti priliku Colladu.
Možda nepravedno prema momku, al teba reci da se i sam Trincao svojski trudi da ga pošalju negdje na posudbu - jer je u svakoj utakmici u kojoj je dobio priliku bio katastorfa.
Sinoc je ušao u 78 minuti, odigrao tih 12 minuta plus pola sata produžetka i bio ubjedljivo najgori igrac na terenu. Momak na terenu daje utisak da je zalutao u ovaj kub, da je ovo too much za njega.
S druge strane Imanol ubaci nekakvog Januzaja u 103 minuti koji napravi dar -mar u par napada, stvori dvije šanse, pogodi stativu iz slobodnjaka, pokaže zašto trener računa na njega. Ovaj naš ništa, svaku loptu izgubio, svaki napad usro. A ne ide mu na ruku i to što ga trenira i vodi totalna neznalica. Koji ga ne može unaprijediti igracki. Jbg
Nije isto ući u sistem, i imati tačno zamišljenu ulogu i zadatak u tom sistemu, i ući u Barsinu postavu pri čemu ti trener kaže idi i to je to. Ni kvalitetniji igrači se nisu ponekad uspjevali snaći, te ako se i ovaj ne snađe uskoro ništa čudno. Poslati ga negdje na posudbu, i eventualno prodati ako to ne bude to, izvuće se bar pola uloženog novca u krajnjem slučaju. Sa druge strane Collado mi djeluje nevjerovatno zrelo za svoje godine, i poprilično formiran igrač, bar ono što sam gledao utakmica Barce B.
Trincao je krampa , jednodimenzionalan igrac.
Plafon igrac za Betisa ili Villareala.
Plafon igrac za Betisa ili Villareala.
let3 je napisao/la: ↑14 jan 2021, 20:05Albert Rogé (novinar Sporta): "Jedini razlog zašto Francisco Trincão dobiva minutažu u Barceloni je taj što je plaćen 31 milijun eura. Konrad de la Fuente i Álex Collado su bolji igrači od njega i mislim da zaslužuju dobiti svoju priliku u prvom timu."Uglavnom, mediji polako pripremaju teren i vrše pritisak da se Trincao liferuje iz Barce, a da se na njegovo mjesto ubaci Collado.Francisco Trincão i Álex Collado su fudbaleri iste životne dobi. Obojica imaju po 21 godinu i obojica su ljevaci.
Prvi je koštao klub 31 milion eura, a drugi je produkt La Masije.
Prvi je neprimjetan u prvoj ekipi, a drugi blista za B tim Barçe.
Ronald Koeman je svega toga svjestan i pitanje je vremena kada će pružiti priliku Colladu.
Možda nepravedno prema momku, al teba reci da se i sam Trincao svojski trudi da ga pošalju negdje na posudbu - jer je u svakoj utakmici u kojoj je dobio priliku bio katastorfa.
Sinoc je ušao u 78 minuti, odigrao tih 12 minuta plus pola sata produžetka i bio ubjedljivo najgori igrac na terenu. Momak na terenu daje utisak da je zalutao u ovaj kub, da je ovo too much za njega.
S druge strane Imanol ubaci nekakvog Januzaja u 103 minuti koji napravi dar -mar u par napada, stvori dvije šanse, pogodi stativu iz slobodnjaka, pokaže zašto trener računa na njega. Ovaj naš ništa, svaku loptu izgubio, svaki napad usro. A ne ide mu na ruku i to što ga trenira i vodi totalna neznalica. Koji ga ne može unaprijediti igracki. Jbg
Davno sam ja govorio da je Collado za prve ekipe, najveci mu je problem sto su Dembele i Messi ispred njega jer je on bas iskljucivo na toj poziciji, 10ka il desno krilo, nesto u tom Messi/Dybala djiru.
Jedno je sigurno, bolji je igrac od portugalca, poznaje filozofiju ako se to uopce moze reci, Trincao daleko od toga da ne kuzi igru, da je njega i Dembelea spojiti imao bi vrhunsko krilo u svakom smislu te rijeci, Trincao je malo bolji u toj link-up igri i bolji je u igri na prvi dodir, Dembele je tu bas operiran, pogotovo kad su sutevi na prvu u pitanju.
Collado je vrhunski playmaker, odlican sut izvana ima, dribling odlican, radilica, jednostavno momak koji je trebao davno dobiti sansu, za mene je talentiraniji od Riquija npr. a i nema fizicke predispozicije koji su mu na putu kao Riquiju, al razlicite pozicije pa nije ni bitno.
Iskreno se nadam da ce uskoro biti pridruzen prvoj ekipi, da ce bar u kupu zaigrati protiv nizeligasa onog.
Danas ovaj sastanak, brzo cemo znati sta sa izborima, vlast je prebacila sve na Barcu kao klub da odluce sta ce, navodno je Laporta jedini koji zeli izbore odmah, Font ih navodno ne zeli zbog brige za zdravlje clanova, a svi znamo da i on i Freixa moron nece izbore da bi skupili vise glasova.
Ovaj Tusquets gori od Barte
Pomjereni izbori izgleda i definitivno 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Znali se šta o Leu, ide li na ljeto?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Ma sumnjam da ce zbog dvije-tri godine Spaniju zamijenit Engleskom.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma otice qurac. Dobit ce Laportu i 100M eura platu opet i to je to. Svakako mu ostaje 2-3 godine. Igrat tipa u 35oj negdje drugo se probavat, mozda bi to i bilo moguce da ima karakter Ronalda. Ovako, nece on nigdje. Mada ce ocigledno traziti neki zdrav sportski projekat kao garant, koji ce mu Laporta i obecat.
27.10.2020
Veće je pitanje može li se on fiizički bolje spremiti i prilagoditi ekipi. Takav Leo u službi tima bi više vrijedio.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Imam los osjecaj za Nedelju ..... vise bi volio raspali Real.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Messi nespreman igra,
biće gusto
biće gusto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.