AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Nedostaje kreativac u sredini i neko bolji za slobodne/kornere. Nadam se da ce Toti i Mire uci u 2.poluvremenu.
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
napeto..moze otici na obje strane..nedostaje zavrsni pas (citaj totti i pjanic)
Unica grande amore
Adem u pravom trenutku 1-0 ......... 

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Bit će to još bolje kad Pjanić uđe u drugom pol. Samo jako u odbrani i na kontre.
-
treba nam pjanic, vezni red lahko uzima lopte igracima verone ali problem je sto ne znaju sta bi sa njom. adem dade gol u pravom trenutku, medjutim, ne treba stati. zabit' jos jedan i onda lagano privesti utakmicu kraju.
benatia
benatia

Gervinho pomahnito
hehehe

ebo majku nama se svaka ebena greška vrati golom, bezveze se kastan zajebaje i primimo gol
drugi put ove sezone lopta ružno odskace ispred golmana i primamo gol
zaslužena pobjeda svakako, al igra baš i nije bila nešto. ddr ubjedljivo najgora utakmica ove sezone
penal smješan

zaslužena pobjeda svakako, al igra baš i nije bila nešto. ddr ubjedljivo najgora utakmica ove sezone
penal smješan
nema potpisa
-
s pola snage dobismo utakmicu. barem se nadam da je tako jer igra je bila krs . . . cast izuzecima.
Ovakve pobjede su najbitnije, sta imas od ekstra igre, recimo kao protiv caglarija ili juveta u prvom, kad bodovi izostanu
.... ovim pobjedama se stvara sampionski mentalitet

za gol je kriv grcki kreten je.bo oca svog kako me taj lik nervira. krece fol u kontru i gubi loptu i naravno catsan ne zatvori dobro njegovu stranu i eto ga..Admir_Sa je napisao/la:ebo majku nama se svaka ebena greška vrati golom, bezveze se kastan zajebaje i primimo goldrugi put ove sezone lopta ružno odskace ispred golmana i primamo gol
![]()
![]()
penal smješan
@nedim93 odlican, danas igrac utakmice.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
-
jeste i torosidis pogrijesio ali ta greska bi bila bezazlena da je ovaj uradio sto je trebao tj nabio loptu na tribine. ovako pokusava nemoguce i spetlja se.
to me nervira, ebote kad vodiš samo 1-0 nema tu petljanije puno, nabi što dalje i ne igraj se. kasnije je svaku nabijao, al eto srecom nije nas to koštalo bodovaEvil Genius II je napisao/la:jeste i torosidis pogrijesio ali ta greska bi bila bezazlena da je ovaj uradio sto je trebao tj nabio loptu na tribine. ovako pokusava nemoguce i spetlja se.
sljedeca je parmica, ne vjerujem da se oni mogu baš zabunkerisati kao ovi ostali, tako da ocekujem dobru tekmu i dosta golova, realno 4-0

nema potpisa
-
ma mi redovno seremo sa igrom kada povedemo u gostima, da prostis. neki sitni vez, kratki pasovi, romantika i akrobacije izmedju de sanctisa i odbrane. to me ubjedljivo najvise nervira kod ove ekipe.
De Santis kad god izbije loptu to je lopta za protivnika. Ne znam kako ne vjezba na treninzima.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
-
- Kontakt:
Benatia nas kostao u Torinu i izgubili smo 2 boda, ovdje nas je Castan mogao kostati 2 boda opet ali na srecu tu je Gervinho. Uostalom to su jedine dvije greske nasih stopera ..
A imao je De Santis jedno dobro ispucavanje prema Maiconu samo ovaj nije dobro primio
A imao je De Santis jedno dobro ispucavanje prema Maiconu samo ovaj nije dobro primio

-
jeste. to mu je prvo ove sezoneAsRomaTuzla je napisao/la: A imao je De Santis jedno dobro ispucavanje prema Maiconu samo ovaj nije dobro primio

-
- Kontakt:
Da je primio, go bi bio iz te akcije 100% 

dobar je on igrač, samo mu fali mozga u završnici, a naspram EPL serie A je prelagana liga, zato sam i davno napisao kad je tek prešao da bi mu trebala sjest odlično.ElLoco7 je napisao/la: @nedim93 odlican, danas igrac utakmice.
Znao je on i kod nas zaredat 7-8 golova u isto toliko utakmica, ali najviše mu je karijeru promijenio promašen penal u finalu AKN i od tad je drugi čovjek.
Drago mi je zbog njega što mu ide, samo naprijed filozofe nesuđeni !

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.