Pa ne vidim smisao da iz čista mira jedan čitav sektor postave u drugoj boji, kontam da tu imaju neke druge planove. Na ovo mislim:123456 je napisao/la:Ja koliko vidim Jug je sa stolicama.Mozda te bune dvije nijanse plave boje?Edol je napisao/la:Po ovom renderu Grbavice... je l' mi se čini, ili planiraju imati dio juga bez stolica? To s montažom stolica po potrebi (za Evropu), ili eventualno sklopive stolice, bi bila super odluka, nema smisla ugrađivati stolice po kojima će se gaziti.

Šta da ti kažem, tako to ide, a ako se zna da će na tribini 99% ljudi u 99% utakmica stajati a ne sjediti, onda je glupo postavljati fiksne stolice.Signore je napisao/la: Moguce da ce biti drugi tip stolica na tom bijelom, ali je*em ja one navijace koji na svom stadionu unistavaju stolice hodajuci i stajuci na njih. Ako ce se strahovati za stolice na jugu, sta onda za stolice na gostujucem sektoru.
Za domaće navijače, ja sam više za sklopive stolice jer će one ostajati takve i na Euro utakmicama, nema posla oko postavljanja i tako to, mada je i opcija da se jednostavno postavljaju i skidaju po potrebi OK. Na gostujućem sektoru sam, s druge strane, za ovu drugu soluciju da nemaju šta odvaliti.