Gol i asistencija, stvarno je pravo los. Ma..jko moja, stvarno si realan u 3 PMMancini je napisao/la:Duljević je zaista pravo loš i nema šta tražiti u prvoj ekipi!
Da je bar dao 5 golova pa hajd, jelde
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Gol i asistencija, stvarno je pravo los. Ma..jko moja, stvarno si realan u 3 PMMancini je napisao/la:Duljević je zaista pravo loš i nema šta tražiti u prvoj ekipi!
Potpis!vrebac86 je napisao/la:OTVORITE SEBI TEMU "PREPUCAVANJE NAVIJACA NA RELACIJI TUZLA-SARAJEVO-ZENICA -ITD" PUSTITE NAS "OSTALE" DA PISEMO O REPCI I IGRI![]()
To je neki moj idealni sastav, nisam razmišljao o tome da će Vlado takve izmjene i rokade da vrši.bavarian_bk je napisao/la:Misliš da će Vlado samo tako izbaciti Grahovca iz prvih 11?
A i vi ste neke prelivode; Grahovac odigra jednu tekmu malo slabije i odmah bi ga vadili iz prvog sastava, zaboravljate njegove prethodne utakmice , Cimirot odigra solidno na desnom beku, odmah zaboravite prethodne 2-3 gdje je bio propuh .
Primitivce je danas putem tv ekrana mogla cuti cijela drzava.. Dok su u Sarajevu odrzavani protesti koji se ticu cijele drzave, u Zenici se psovao glavni grad BIH.. Giganti ste, nema staCrni gavran je napisao/la:Potpis!vrebac86 je napisao/la:OTVORITE SEBI TEMU "PREPUCAVANJE NAVIJACA NA RELACIJI TUZLA-SARAJEVO-ZENICA -ITD" PUSTITE NAS "OSTALE" DA PISEMO O REPCI I IGRI![]()
Jbg, primitivci ne mogu bez primitivizma, oni za to zive, tim se hrane, oni nisu sposobni da se suzdrze, oni moraju da pisu o tome, jer je jednostavno to je jace od njih![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajd da je bila tekma protiv Spanije pa eto falili nam dva najjaca igraca tj. odbrana..calcio je napisao/la:Nisam gledao ali odlicna pobjeda bez (po meni) dva nasa najjaca igraca, Zolotica i Besica.
Pregledaj Stange, pa ti kao stručnjak, prenesi nam svoje mišljenje o igri U - 21 reprezentacije BiH.calcio je napisao/la:Nisam gledao ali odlicna pobjeda bez (po meni) dva nasa najjaca igraca, Zolotica i Besica.
zizu1991 je napisao/la:Pregledaj Stange, pa ti kao stručnjak, prenesi nam svoje mišljenje o igri U - 21 reprezentacije BiH.calcio je napisao/la:Nisam gledao ali odlicna pobjeda bez (po meni) dva nasa najjaca igraca, Zolotica i Besica.
Mravnjak je napisao/la:Ajd da je bila tekma protiv Spanije pa eto falili nam dva najjaca igraca tj. odbrana..calcio je napisao/la:Nisam gledao ali odlicna pobjeda bez (po meni) dva nasa najjaca igraca, Zolotica i Besica.
THIS IS ALBANIA
Trenutno korisnika/ca: Confiance, dena24, LukavacBHF i 26 gostiju.