Pogrešno...
Boljević i Krpić su mu morali igrati i držati svlačionicu.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Zeljo ima duplu krunu 2012 i titulu 2013, od tad jos jedan kup osvojen, ne kontam poentu komentara.
Nijedan trener nece javno pljuvati svoje igrace, dok je na klupi i dok ih vodi. To ti je ravno pucanju u sopstvenu nogu.
Pa ne bojkotuje ga cijela ekipa nego 4,5 njih kako se priča. Imenuj ih koji su i makni ih u stranu klub nek ih otpusti ili nek pokrene disciplinski postupak protiv njih. A svi će stati iza njega da tako kaže i presjeklo bi se već jednom sa tom pričom o bojkotovanju svakog trenera. Do tada samo možeš nagađati a i ovo što je rekao svaki drugi normalan čovjek bi rekao. Šta je trebao reći bravo momci primili ste petardu ne dei.
Aferim!Zrinjski ponizio Željezničar i nanio mu najteži poraz u historiji Premijer lige
Zato sto brate moj Balija nece da radi… navikao od rata pa do sada na donacije itd. samo daj mu… a radit ma nema sanse…. Bitno je da on ima vikendicu na jezeru ili na nekoj planini i da moze rostilj bacit etgodrina je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:39Tek ako mu daju odkaz sad mi smo pali na dno.
Puno puno ce vode Miljackom protec dok mi opet budemo ozbiljan klub.
Godisnje 2 trenera i oko 15 igraca, bez ikakvog plana, vizije, bez skautinga i op, bez kesa.
Ne moze to nijedno ime podnijet a ne Zeljo.
Samo se zapitajte zasto sarajevski klubovi imaju cak toliko titula zadnju deceniju. U svim sportovima.
avalPacidoroP je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:48Te priče "pojedini igrači nek se stide" kod mene ne piju vode..
Da je fakat tako, neko bi se od ove mase trenera do sad oglasio TAJ TAJ I TAJ.
Dok ne bude tako, ne vjerujem u šuplje priče.
Otkaz im svima visio u zraku, ali jok ne smiju progovorit..
Ma hajde bolan.
I pokojnom Odi se to desilo, tada smo svi kolektivno pali na ispiru i grdno se osramorili. Moramo napokon poceti uciti iz vlastitih gresaka.Igraci su djubrad najveca, posebo smradovi koji imaju autoritet da preuzmu svlacionicu.zeljovac21 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 20:15Lahko je bojkotovati nekoga ko dodje sa strane, hajde bojkotuj trenera koji je citav zivot uz Zelju ne ide bas
Trenutno korisnika/ca: Hazre, nedimmmm1337 i 51 gost.