FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa bojkot je bio posle sirokog pa onda dobijes igmana u 90 i kazu kakav bojkot ko moze odglumit ono slavlje 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Treba se pojačat iz Slobode i Goška.
MRŠ u pm svi odreda.
MRŠ u pm svi odreda.
Ne znam cemu ta prizivanja bivsih non stop. Objavljeno je ko sta misli i kakva je situacija sa njim. Uostalom dosta godina je proslo, nije to to vise.dubioza144 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:02avenija je napisao/la: ↑19 apr 2025, 20:58Dobro uskoro će 15 godina bez titule za 2 godine.. Ispravka.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 20:10
Zeljo ima duplu krunu 2012 i titulu 2013, od tad jos jedan kup osvojen, ne kontam poentu komentara.
Ako ćemo još realnije iducih 5 godina Željo je bliži ispadanju iz lige nego prva tri mjesta a o tituli vise ni u snovima ne pricaju ni najveci fanatici Zelje.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Ali uvijek bojkot.dubioza144 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:36Pa bojkot je bio posle sirokog pa onda dobijes igmana u 90 i kazu kakav bojkot ko moze odglumit ono slavlje![]()
Do jucer Stilic, Kosoric, Mekic, Cocalic
Danas Galic, Krpic, Boljevic
-
- Kontakt:
Mi smo primili 28 golova, Borac je primio 9, Zrinjski 12, Nja 18, Sloga 28, Velwz 31, Posusje 32. Pametnom dosta. Denis nijr los sto se tice ofanzivne postavke igre, ako nam dopuste, sto se tice defanzive tu dobro steka i to se vidi.
I ne branim igrace, ovo se nije smjelo desiti taman da su bez trenera. Bas sramota. To se zove losa selekcija igraca bez karaktera, u sustini. I na sve to smo nespremni, to je isto vidljivo.
I ne branim igrace, ovo se nije smjelo desiti taman da su bez trenera. Bas sramota. To se zove losa selekcija igraca bez karaktera, u sustini. I na sve to smo nespremni, to je isto vidljivo.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Volim Želju kao život svoj, biću u srijedu na Grbavici jer sam tu u dobru i zlu, biću na Grbavici pa makar igrali i Kantonalnu ligu, ali treba ih izviždati protiv Borca u srijedu čim dođu na zagrijavanje. Nisu svjesni da igraju za klub koji je svetinja hiljadama ljudi i kad pogledam zadnje dvije tekme Široki/Zrinjski, Bogami nije mi problem rezultat, koliko pristup, spor, trom, bez energije, agilnosti i nekog pritiska prema protivniku. Velike stvari se u fudbalu ne postižu kroz talenat i kvalitet, već kroz trku i motivaciju. Ako nećeš da daš 120% jarane mrsh iz kluba, idi igraj za Dečić i Rabotnički.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Neko je selektirao i doveo te igrače. Ako ih nisu dovodili Denis i Elvir, ko ih je doveo?
-
- Kontakt:
Trebalo je zvizdati puno ranije.
Sami sebe lazemo da valja cijele sezone..
Vec protiv Sloge 1:1 i Siroki 0:1 tad im se trebala majka ****.
Sami sebe lazemo da valja cijele sezone..
Vec protiv Sloge 1:1 i Siroki 0:1 tad im se trebala majka ****.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Odakle ti ta prica ?
- jointunija
- Kontakt:
Pa ti tvoji parolaši su prvi koji su počeli prozivati UO,yebo li vas Kovačević,koji je i ove zavalio izmišljenom dubinskom analizom,a na sudu svaku tužbu izgubio.Pablo11 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:41Ne znam cemu ta prizivanja bivsih non stop. Objavljeno je ko sta misli i kakva je situacija sa njim. Uostalom dosta godina je proslo, nije to to vise.
Sram vas bilo!
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Popij kafu smiri se.jointunija je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:51Pa ti tvoji parolaši su prvi koji su počeli prozivati UO,yebo li vas Kovačević,koji je i ove zavalio izmišljenom dubinskom analizom,a na sudu svaku tužbu izgubio.
Sram vas bilo!
Fk Željezničar.
Pablo11 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:53Popij kafu smiri se.jointunija je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:51Pa ti tvoji parolaši su prvi koji su počeli prozivati UO,yebo li vas Kovačević,koji je i ove zavalio izmišljenom dubinskom analizom,a na sudu svaku tužbu izgubio.
Sram vas bilo!
Amara spominju oni koji se sjećaju da su sa njim osvajane titule i da se nije primalo 5 komada u prvom poluvremenu. U prvom njegovom mandatu nakon ovakve igre bi ih u Sarajevu ih dočekali upaljeni reflektori i trening do 5 ujutro
od derbija naovamo smo za podvoz
nevalja i jedina utjeha, ako je uopšte utjeha, je sjetiti se gdje smo bili prošle godine u ovo doba
nevalja i jedina utjeha, ako je uopšte utjeha, je sjetiti se gdje smo bili prošle godine u ovo doba
ne bacaj bombe,**** te mahala u supak
Neka druga vremena drug. Havarija bi nastala u klubu kad bi se to potenciralo. Tebi ovdje ne moze klopp pomoci kakvi su olosi postali svi. I trenutno je havarija, ali eto. Nek rade sta misle da je najbolje, aposlutno me ne zanima da zdravlje gubim i zivce radi nekolicine debila. Na kraju samo mi ispastamo, ne vjerujem da ce se Boljevic zarcveniti ni peti ni deseti. Njega sam naveo ko primjer.Hrasno15 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:56Pablo11 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:53Popij kafu smiri se.jointunija je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:51
Pa ti tvoji parolaši su prvi koji su počeli prozivati UO,yebo li vas Kovačević,koji je i ove zavalio izmišljenom dubinskom analizom,a na sudu svaku tužbu izgubio.
Sram vas bilo!
Amara spominju oni koji se sjećaju da su sa njim osvajane titule i da se nije primalo 5 komada u prvom poluvremenu. U prvom njegovom mandatu nakon ovakve igre bi u Sarajevu ih dočekali upaljeni reflektori
I trening do 5 ujutro
Fk Željezničar.
Niko od njih se neće zacrveniti niti imati problem da večeras zaspe nakon ovog debaklaPablo11 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:58Neka druga vremena drug. Havarija bi nastala u klubu kad bi se to potenciralo. Tebi ovdje ne moze klopp pomoci kakvi su olosi postali svi. I trenutno je havarija, ali eto. Nek rade sta misle da je najbolje, aposlutno me ne zanima da zdravlje gubim i zivce radi nekolicine debila. Na kraju samo mi ispastamo, ne vjerujem da ce se Boljevic zarcveniti ni peti ni deseti. Njega sam naveo ko primjer.
Što je najgore dobijemo npr. derbi i ovo više niko neće spominjati, sa Denisom ili bez njega. Niti bi se ko osvrnuo na igrače niti bi ko šta rekao Boljeviću Krpiću ovom ili onom.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- WeekendOffender
- Kontakt:
Ma idu ovde jos dva poraza savrsen raspored da se raspadne sve.
Klosari iz uprave i skupstine jos niste nasli investitora? **** li vam mamice svima, i vi hocete da vam neko ulozi u 49% a vi da se fol pitate nesto za tih 51% bez marke. Ima da prodate 100% kluba majmuni i da **** jednom za sva vremena
Klosari iz uprave i skupstine jos niste nasli investitora? **** li vam mamice svima, i vi hocete da vam neko ulozi u 49% a vi da se fol pitate nesto za tih 51% bez marke. Ima da prodate 100% kluba majmuni i da **** jednom za sva vremena
Curva Sud
Sav ovaj bezobrazluk igrača je poceo od dana kad je amidza zavrsio u pritvoru. Igrači misle da se amidza nece vratiti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.