FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Coraco
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Coraco » 13 jan 2016, 22:02

Ostade nam samo Ahmetović :urnebes: koji glupan jbt, zna da je na uslovnoj i opet pravi belaj, znači valja u tvorza :facepalm:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 13 jan 2016, 22:12

bas nam ovakav kao Krpic i treba, jos od vremena one stare ekipe nismo imali ovakvu budalu u ekipi (tad smo ih imali na pretek) :bow: al bez zayebancije stvarno Krpa nije kriv, ovaj lik sto je primio udarac je psihicki bolesnik odranije poznat po problemima samo sto se ovaj put na pogresnog namjerio :urnebes: :urnebes:
Sloboda Tuzla

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 13 jan 2016, 22:18

Znaćii ovakve stvari mu ne trebaju pogotovo ne sad u ovim trenucima
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

TZ075
Kontakt:

Post Postao/la TZ075 » 13 jan 2016, 22:24

udri krpaa banduuu lopovsku
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 13 jan 2016, 22:59

Ovdje sam se vec poceo gusiti

Trenutačno je na uvjetnoj kazni godinu dana jer me istukao prije dvije godine ispred kafića Bolero u Orašju

:urnebes: :urnebes: :urnebes:

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 13 jan 2016, 23:12

Agamemnon je napisao/la:Ma bravo hule,olicenje inteligencije. :thumbup:
Da mi je bilo ko reko pa hajd al ti mrazonja......maskoto foruma...

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 13 jan 2016, 23:15

hulehule je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:Ma bravo hule,olicenje inteligencije. :thumbup:
Da mi je bilo ko reko pa hajd al ti mrazonja......maskoto foruma...
Kiticu u ruke pravac cenifa,izbaci to udara ti u vijuge :thumbup:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 13 jan 2016, 23:24

Solinas brajto nije provokacija, al kako to da si sudionik svake svadje...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 13 jan 2016, 23:27

DoeTz je napisao/la:Solinas brajto nije provokacija, al kako to da si sudionik svake svadje...
A sta tebe boli ****.
Drugo mrzim ove tkz.carsijanere sto glume nesto,
i navlace mrznju citavog kantona na nas Klub.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 13 jan 2016, 23:45

A Krpe brata jeste se namjerio na Esrefa dodje u Orasje i samo Esrefa tuce :urnebes:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 13 jan 2016, 23:53

Agamemnon je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Solinas brajto nije provokacija, al kako to da si sudionik svake svadje...
A sta tebe boli ****.
Vidi ti price odmah druze ;)
Ne mjesam se ja u to sto rade al sto ti svakom loncu moras bit poklopac?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jan 2016, 23:56

Mozda Husref sad pozeli konacno dovesti napadaca ili jos uvijek zeli par lijevih bekova :D

Kod nas u ligi slabo se rade statistike ali da ih ima mi bi vjerojatno imali najslabiji omjer sut/gol u ligi :p

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 14 jan 2016, 00:01

DoeTz je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:
A sta tebe boli ****.
Vidi ti price odmah druze ;)
Ne mjesam se ja u to sto rade al sto ti svakom loncu moras bit poklopac?
jesi ti gluh,sta nisi razumio u prijasnjem postu... :crazy:
zbog ovakvh carsijanera i tribinu sam napustio,zadnji put kada sam bio,u navijackom kopu,isamarase momke iz banovica,momke koji su dosli navijati ZA SLOBODU...
i doe,izvini brate,ali to svakako nije tvoj problem,stisni ignore i vozdra...
skini mi se skurca
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Blackmore2
Kontakt:

Post Postao/la Blackmore2 » 14 jan 2016, 00:09

Krpic ce da bude u zatvoru analno osvećen :D

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 14 jan 2016, 00:23

Nisi ti rodjak zbog mene sigurno napustio tribinu budi siguran, jer ja sam sa navijacima u 20 godina kolko idem po utakmicama bio svega 5-6 puta i to na gostovanjima, nije sto mi je iz ponizenja ili da nesto glumim, nego vise volim da sjedim i rahat gledam utakmicu, piva koja i tako, i radi ovakvih kao ja ljudi ne mrze Tuzlu i Slobodu...ti malo razmisli u svom ponasanju i o tome sta pises po forumu pa tek onda komentarisi druge i govori kako treba i kako ne treba....pa bolan nema grada i kluba u BiH kojeg ti nisi popljuvo i omalozavo i onda ocekujes da neko tebe postuje, ustvari tvoj klub, jer ti nisi bitan...jadan ne bio ja sam vise prijatelja steko po gostovanjima u gradovima gdje je sloboda igrala neg ti sto ih u Tuzli imas jado jadni...al hajd, nisi ti djete pa da ti neko treba govorit kako da se ponasa i sta da radis, ti to najbolje znas...pozz

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 14 jan 2016, 00:48

hulehule je napisao/la:Nisi ti rodjak zbog mene sigurno napustio tribinu budi siguran, jer ja sam sa navijacima u 20 godina kolko idem po utakmicama bio svega 5-6 puta i to na gostovanjima, nije sto mi je iz ponizenja ili da nesto glumim, nego vise volim da sjedim i rahat gledam utakmicu, piva koja i tako, i radi ovakvih kao ja ljudi ne mrze Tuzlu i Slobodu...ti malo razmisli u svom ponasanju i o tome sta pises po forumu pa tek onda komentarisi druge i govori kako treba i kako ne treba....pa bolan nema grada i kluba u BiH kojeg ti nisi popljuvo i omalozavo i onda ocekujes da neko tebe postuje, ustvari tvoj klub, jer ti nisi bitan...jadan ne bio ja sam vise prijatelja steko po gostovanjima u gradovima gdje je sloboda igrala neg ti sto ih u Tuzli imas jado jadni...al hajd, nisi ti djete pa da ti neko treba govorit kako da se ponasa i sta da radis, ti to najbolje znas...pozz
Druze uopste me ne zanima tvoja biografija,i tifo putovanja,Imam ih i sam vagon,Ali koga na forumu boli **** za tvojim,ili mojim navijackim ekskurzijama.
Ti ako mozes usutiti na konstantna pljuvanja svog grada,kluba,tvoj problem.
Ja nemogu i necu,svidjalo se to kome ili ne.
Nismo ovdje da vodimo ljubav,ili ostvarujemo ljubavna poznanstva.
Isto tako u vezi tvog pisanja,pljujete momke koji navijaju za selju,pitare,a ne pitate se zasto je to tako,kada nesto hoces kreni öd sebe.
Isto tako boli me taki,hoces li ti ili neki bilo koji forumas iskazati meni ili nekome forumsko postovanje,lizite se ljubite se,ja van necu sprecavat.
Ovo je forum,neka svako pise sta hoce,kome se nesvidja ignore i zdravo.
Hvala bogu,zabolje me za vase forumsko misljenje u vezi toga druze,i samo ti se druzi skupljaj jarane lijepo je to,a na tu konstataciju necu ti nista odgovoriti,jer je djetinjasta.koliko cega ovdje ili u stvarnom svijetu,svakom svacije.ako ti tako mislis tvoj problem :thumbup:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 jan 2016, 01:08

brate kacis se sa nasim navijacima nasim ljudima nije to fino..polahko brate ima covjek svoje misljenje barem je to napisao ovdje a ne otisao na ine bolesne teme I rasoravljao se...I tebi je najbolje da malo odmoris od foruma I da svatis.da one teme gdje.se raspravljas I dobijas banove nebitbi..hajde javit se nesto replicirat jesnom dva puta ali.citav danas , svaki dan previse je ...meni je posevno.zao vidjet da se zamjeris sa nasim ljudima.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 14 jan 2016, 01:18

SaltCityAttack je napisao/la:brate kacis se sa nasim navijacima nasim ljudima nije to fino..polahko brate ima covjek svoje misljenje barem je to napisao ovdje a ne otisao na ine bolesne teme I rasoravljao se...I tebi je najbolje da malo odmoris od foruma I da svatis.da one teme gdje.se raspravljas I dobijas banove nebitbi..hajde javit se nesto replicirat jesnom dva puta ali.citav danas , svaki dan previse je ...meni je posevno.zao vidjet da se zamjeris sa nasim ljudima.
ne zamjerim se ja niskim dado,prati oko cega je ovo bilo,neka iznosi misljenje,nek iznosi sta to mene zanima,ali kada drugi iznese svoje onda frajer replicira,**** te on i ti njega..
i sta to bude uredu...
to uredu komunikacija po tebi...
on nepodnosi lukavcane,gracanlije,i momke iz okolnih mjesta,i sta kada kazes da to nije uredu,frajer psuje jbt..
svaki momak koji dodje sa strane meni je drazi od ovakvih kvazi carsijanera,koji su i razjebali tribinu(ne mislim na njega licno,nego ovakvo ponasanje i stavove.)
i sta ce on meni drzati neki ders tu,ako hoce eno mu ostalih tema neka se lize sa sarajlijama i svima ostalima,zabolje me ba.
kosto i mene zabolje sta ko pise na drugim temama ba,nisam im ja mati da ih spreecavam.
koji **** jbt,sve pametnjakovici,ako mu se ne svidja nek stavi na ignore i zdravo jbt
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 14 jan 2016, 01:50

Agamemnon :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: hehehehe

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 14 jan 2016, 01:58

koji je vama **** ljudi....sta ste mi se popeli na **** ba...
ko vas **** i vas i forum
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.