Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Da mi je bilo ko reko pa hajd al ti mrazonja......maskoto foruma...Agamemnon je napisao/la:Ma bravo hule,olicenje inteligencije.
Kiticu u ruke pravac cenifa,izbaci to udara ti u vijugehulehule je napisao/la:Da mi je bilo ko reko pa hajd al ti mrazonja......maskoto foruma...Agamemnon je napisao/la:Ma bravo hule,olicenje inteligencije.
A sta tebe boli ****.DoeTz je napisao/la:Solinas brajto nije provokacija, al kako to da si sudionik svake svadje...
Vidi ti price odmah druzeAgamemnon je napisao/la:A sta tebe boli ****.DoeTz je napisao/la:Solinas brajto nije provokacija, al kako to da si sudionik svake svadje...
Drugo mrzim ove tkz.carsijanere sto glume nesto,
i navlace mrznju citavog kantona na nas Klub.
jesi ti gluh,sta nisi razumio u prijasnjem postu...DoeTz je napisao/la:Vidi ti price odmah druzeAgamemnon je napisao/la:A sta tebe boli ****.DoeTz je napisao/la:Solinas brajto nije provokacija, al kako to da si sudionik svake svadje...
Drugo mrzim ove tkz.carsijanere sto glume nesto,
i navlace mrznju citavog kantona na nas Klub.![]()
Ne mjesam se ja u to sto rade al sto ti svakom loncu moras bit poklopac?
Druze uopste me ne zanima tvoja biografija,i tifo putovanja,Imam ih i sam vagon,Ali koga na forumu boli **** za tvojim,ili mojim navijackim ekskurzijama.hulehule je napisao/la:Nisi ti rodjak zbog mene sigurno napustio tribinu budi siguran, jer ja sam sa navijacima u 20 godina kolko idem po utakmicama bio svega 5-6 puta i to na gostovanjima, nije sto mi je iz ponizenja ili da nesto glumim, nego vise volim da sjedim i rahat gledam utakmicu, piva koja i tako, i radi ovakvih kao ja ljudi ne mrze Tuzlu i Slobodu...ti malo razmisli u svom ponasanju i o tome sta pises po forumu pa tek onda komentarisi druge i govori kako treba i kako ne treba....pa bolan nema grada i kluba u BiH kojeg ti nisi popljuvo i omalozavo i onda ocekujes da neko tebe postuje, ustvari tvoj klub, jer ti nisi bitan...jadan ne bio ja sam vise prijatelja steko po gostovanjima u gradovima gdje je sloboda igrala neg ti sto ih u Tuzli imas jado jadni...al hajd, nisi ti djete pa da ti neko treba govorit kako da se ponasa i sta da radis, ti to najbolje znas...pozz
ne zamjerim se ja niskim dado,prati oko cega je ovo bilo,neka iznosi misljenje,nek iznosi sta to mene zanima,ali kada drugi iznese svoje onda frajer replicira,**** te on i ti njega..SaltCityAttack je napisao/la:brate kacis se sa nasim navijacima nasim ljudima nije to fino..polahko brate ima covjek svoje misljenje barem je to napisao ovdje a ne otisao na ine bolesne teme I rasoravljao se...I tebi je najbolje da malo odmoris od foruma I da svatis.da one teme gdje.se raspravljas I dobijas banove nebitbi..hajde javit se nesto replicirat jesnom dva puta ali.citav danas , svaki dan previse je ...meni je posevno.zao vidjet da se zamjeris sa nasim ljudima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.