Agamemnon je napisao/la:koji je vama **** ljudi....sta ste mi se popeli na **** ba...
ko vas **** i vas i forum

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Agamemnon je napisao/la:koji je vama **** ljudi....sta ste mi se popeli na **** ba...
ko vas **** i vas i forum
ne razumijem ove ljude ozbiljno ti kazem.....napisao sam samo da nije uredu tjerat ljude od tuzle i slobode svaki covjek,svaka marka koja dodje u klub,i covjek na tribinu,je bitan...i gledaj rasprave covjece...boli me **** za koga navija momak ba,docice nekada,makar iz znatizelje,dosade,da pogleda tu Slobodu koja je prva,koja igra tako dobro,PLATICE ULAZNICU,mozda i sezonac,...staragarda je napisao/la:Agamemnon je napisao/la:koji je vama **** ljudi....sta ste mi se popeli na **** ba...
ko vas **** i vas i forum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...BRAT
...SAMO MALTRETIRAT ONE VRAPCICANE I ONE STRUMFOVE
![]()
![]()
A jesi naporan vise s nasom djecom, fakat neces nikad prestati. Ajde Rahmanovic, mada je i on tek otisao u Maribor i tek treba da se pokaze tu (igrao je i Nusmir Fajic tu pa eno ga u Vitezu), a Semir Music nastupa za drugi tim Grasshopera koji se takmici u 4. ligi Švicarske. To je onaj isti sto je isao po "probama" u City i Galatasaray a zna se dobro kako je isao. Na kraju krajeva pitanje je i kako je u Grasshopers dosao, jer je imao prosjecne statistike u Travniku.joksimovic je napisao/la:Maaaaalo da se neki od vas zabave lijepiim stvarima
Zelim da uputim nasoj djeci,reprezentativcima veeeeeeliike cestitke
Amar Rahmanovic potpisao za Maribor
Semir Music potpisao za Grasshopers
P.S.Cudno zar ne, ova djeca kao i mnoooga druga nisu imala mjesta u FK Slobodii,a imaju u klubovima koji igraju
Ligu prvaka.
ZALOSNO!!!!!!!!!!!!!!
ne znamooooooooooooo i Boli naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas kiiiiiiiiiiiiittttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajoksimovic je napisao/la:Da se ne zaboravi!!!!!!!
Tino
S desna na lijevo
Cejvanovic,Zukic,CovicGojkovic,Borogovac
Husejnovic,Osmanagic,Al,BekicMusic
RahmanovicAm.Bekic,Mesanovic
Juce me u Sarajevu pita jedan od najjacih nasih menadzera,da mu kazem jesmo li dobili ijednu ponudu za nase igrace
Kazem onako stidno ne znam
On mi kaze....NISTEEE
E sad ja vas pitam Zaaaaaaasssssttttooooooo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.