i Messi nekad odigra ko ka.rina pa sta. Uostalom ko je to bio dobar iz Sarajeva sinoc, hajde da čujem?Shategabri je napisao/la: ↑08 maj 2023, 09:32Jučer to nismo vidjeli od njega.RollingPaper je napisao/la: ↑08 maj 2023, 09:31Almedin je igracina i kao covjek je odlican i posten momak.
Valjda iz poštovanja prema bivšem klubu.
Trebao ga je Mirza ostaviti na klupi.
Premijer liga BiH - aktuelno
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Shategabri
- Kontakt:
Više je uradio Kyeremeh od njega po drugoj strani.RollingPaper je napisao/la: ↑08 maj 2023, 09:33i Messi nekad odigra ko ka.rina pa sta. Uostalom ko je to bio dobar iz Sarajeva sinoc, hajde da čujem?Shategabri je napisao/la: ↑08 maj 2023, 09:32Jučer to nismo vidjeli od njega.RollingPaper je napisao/la: ↑08 maj 2023, 09:31Almedin je igracina i kao covjek je odlican i posten momak.
Valjda iz poštovanja prema bivšem klubu.
Trebao ga je Mirza ostaviti na klupi.
Valjda se od njega očekuje da nešto uradi kao kapiten i ponajbolji igrač Sarajeva.
Nije ni jednom probio, ništa. Non-faktor.
Koševo Zapad
Andjusic je jak ko beton..tesko mu je uzeti loptu u duelu al ima potez viska uvijek. Da nema bio bi u jacoj ligi. Zahvalan igrac kad je spreman u potpunosti.Lewy21 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 23:34Hvala ti, kazem uvijek kako mislim, doduse nekad se iznerviram pa kazem i sta ne treba, u svakom slucaju okej mi je da se neko slaze ili ne slaze.
Jedno pitanje, interesuje me je li onaj vaš Anđušić stvarno onako dobar ili mu mi jednostavno ne možemo ništa jer smo loši? Sve vrijeme se to pitam, a gledao sam neke vaše utakmice protiv Zrinjskog, Borca i ne mogu se sjetit šta sam još gledao, sjećam ga se samo po prezimenu i to je to. Tri utakmice zaredom nam je čovjek gol zabio, dva puta nam presudio, večeras zamalo.
A već sam neki dan pisao da vi trebate da navijate da mi budemo četvrti, jer kakvi smo baksuzi osvojit ćete kup u tom slučaju.![]()
To za cetvrto mjesto se nece znati do zadnjeg kola, al ce vec u srijedu biti potpuno nebitno

Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 08 maj 2023, 09:39, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Razlika gresaka klubovi iz RS i ostali..
Ove ostale pogura sudija al uglavnom je to plod njegovog neznanja, nije vidio ili podlegne pritisku tiribna...zaista rijetko kad bi mogao tvrditi da tu postoji neka namjera da se neko osteti ili pogura..
Sa druge strane ovo sto se pomaze borcu i leotaru je direktiva i planski osmisljeno....
Ove dvije stvari uopste ne treba mjesati
Ove ostale pogura sudija al uglavnom je to plod njegovog neznanja, nije vidio ili podlegne pritisku tiribna...zaista rijetko kad bi mogao tvrditi da tu postoji neka namjera da se neko osteti ili pogura..
Sa druge strane ovo sto se pomaze borcu i leotaru je direktiva i planski osmisljeno....
Ove dvije stvari uopste ne treba mjesati
Komentari:Shategabri je napisao/la: ↑08 maj 2023, 09:04Daj nam objasni šta ti nije jasno? Gdje su ti komentari za Traku?Suvorov je napisao/la: ↑08 maj 2023, 08:51Gigovic je sudio kako su svi ocekivali pred utakmicu, nista novo.
Ali nisu mi jasni navijaci Sarajeva kod crvenog kartona, ono je cist drugi zuti karton, lakat Trake u lice Kulasina, Kulasinu raskrvarena usna. Na prvom snimku i na prvom usporenom snimku se ne vidi nista, ali na onom drugom (kamera iza gola) se tako jasno vidi lakat u bradu.
Neki portal pise nije ni faul, ajde i Gigovic i sve, ali dajte malo objektivnosti u toj situaciji. Pa imate oci jbt.
Ako neko moze da okaci taj snimak bilo bi dobro.
Koji portal piše?
viewtopic.php?f=98&t=16066&start=113300
Portal
https://sport ske.ba/lakrdija-gigovica-iskljucio-igraca-sarajeva-iako-nije-bio-ni-faul-foto/
Samo obrisi razmak.
- Shategabri
- Kontakt:
Ok, u toku utakmice par komentara vruće glave.Suvorov je napisao/la: ↑08 maj 2023, 09:45Komentari:Shategabri je napisao/la: ↑08 maj 2023, 09:04Daj nam objasni šta ti nije jasno? Gdje su ti komentari za Traku?Suvorov je napisao/la: ↑08 maj 2023, 08:51Gigovic je sudio kako su svi ocekivali pred utakmicu, nista novo.
Ali nisu mi jasni navijaci Sarajeva kod crvenog kartona, ono je cist drugi zuti karton, lakat Trake u lice Kulasina, Kulasinu raskrvarena usna. Na prvom snimku i na prvom usporenom snimku se ne vidi nista, ali na onom drugom (kamera iza gola) se tako jasno vidi lakat u bradu.
Neki portal pise nije ni faul, ajde i Gigovic i sve, ali dajte malo objektivnosti u toj situaciji. Pa imate oci jbt.
Ako neko moze da okaci taj snimak bilo bi dobro.
Koji portal piše?
viewtopic.php?f=98&t=16066&start=113300
Portal
https://sport ske.ba/lakrdija-gigovica-iskljucio-igraca-sarajeva-iako-nije-bio-ni-faul-foto/
Samo obrisi razmak.
Poslije utakmice niko nije pričao o toj situaciji kao o nekakvoj grešci.
Taj što je napisao članak nek sam da otkaz.
Koševo Zapad
Sarajevo sa igračem manje odlično pariralo Borcu, mora se priznati da Varesanovic radi dobar posao.
Steta sto i Zeljo i Velez ne mogu u Evropu. Velez odlično djeluje kako je Jusufbegović trener, al povrede i skraceni roster uzimaju danak.
Siroki po igrama u drugom djelu najmanje zasluzuje Evropu. Bice ekstra zanimljivo do kraja.
Sta moze promasiti igračina ko Haskić, nerealno
Steta sto i Zeljo i Velez ne mogu u Evropu. Velez odlično djeluje kako je Jusufbegović trener, al povrede i skraceni roster uzimaju danak.
Siroki po igrama u drugom djelu najmanje zasluzuje Evropu. Bice ekstra zanimljivo do kraja.
Sta moze promasiti igračina ko Haskić, nerealno

Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
-
- Kontakt:
Tebra ne provociram, brojnost vam je ekstra, mozda i najmasovnije gostovanje u ligi ove sezone, ali ja se sjecam vasih izdanja i kakve su ozbiljne face bile u kopu, cinjenica da sam skontao da su vam vecina mladja ekipa, ali ne djeluje mi to na stare horde,nekako sinoc dojam kao da su ljudi dosli na izlet, mislim ovo je moje subjektivno misljenje,...Miljacka je napisao/la: ↑08 maj 2023, 02:51exFighter1926 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 01:06Uuu horde su bas u kanalu, brojka super, navijanje totalno lose, ne znam jel im pofalici vode jos tribinu, ali manijaci dva koplja ispred trenutno...Nema se sta ovdje nervirati ova liga je bila katastrofa i prije 20 godina, a i sad je isto...![]()
![]()
Je li te fakat nije stid to reći?![]()
Na tribini bili 25 min. Sta si mogao ocekivati Argentinu, spicu, ludilo, euforiju.exFighter1926 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 09:58Tebra ne provociram, brojnost vam je ekstra, mozda i najmasovnije gostovanje u ligi ove sezone, ali ja se sjecam vasih izdanja i kakve su ozbiljne face bile u kopu, cinjenica da sam skontao da su vam vecina mladja ekipa, ali ne djeluje mi to na stare horde,nekako sinoc dojam kao da su ljudi dosli na izlet, mislim ovo je moje subjektivno misljenje,...Miljacka je napisao/la: ↑08 maj 2023, 02:51exFighter1926 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 01:06Uuu horde su bas u kanalu, brojka super, navijanje totalno lose, ne znam jel im pofalici vode jos tribinu, ali manijaci dva koplja ispred trenutno...Nema se sta ovdje nervirati ova liga je bila katastrofa i prije 20 godina, a i sad je isto...![]()
![]()
Je li te fakat nije stid to reći?![]()
- FKS -
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Ma ne nema govora o faulu, start sa dvije noge grob te yebo

- Shategabri
- Kontakt:
Znači nije se ni počešao za pištaljku dobri stari Giga

Koševo Zapad
gigovic odsudio top utakmicu, bas onako kako mu je receno. Kome se ne svidja nek place pred savezom.
NEMA NAZAD
Jbt ni faul ne sudi sinoc. Treba covjeka ubit da ovo djubre samo svira faul. Jos onih par osoba govori sinoc normalno sudjenje bilo. Start sa dvije noge u zraku, ma nema bas je normalno. Dabogda vama ovako sudio ako vam je ovo normalno. Inace ne navijam za Sarajevo, al sam morao nesto napisat povodom jucerasnje lakrdije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jusufbegovic i Basic, isti ku.rac pravio
Sve što radi Borac sad prije je radio Željo samo nije liga ovoliko praćena i nisi imao prenos svih utakmica!Tako da nema potrebe za nekim čuđenjem!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- Meraak1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovo sto radi Borac nije vidjeno ni u vrijeme Jelica...nema potrebe fkt izjednacavt sa bilo cim..samim tim im se nalazi opravdanje za ovu lakrdiju kakva u Evropi ne postoji
Zadnja izmjena: Napoleon1921, dana/u 08 maj 2023, 10:34, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 41 gost.