Haaland farmeru pusta penal. Oni su svi totalno izgubili samopouzdanje. Treba komplet ekipu mijenjati.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: English Premier League
Arsenal u grcevitoj borbi za top 4
.
Moglo bi se reci football heritage.
Moglo bi se reci football heritage.
Pep unistio Marmousha
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
E moj đete
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- JayCatwright
- Kontakt:
Celava ubleha potrosila 250 miliona na cetiri prevaranta. Ovdje nas culesi ubjedjivali kakva igracina je Nico Gonzales 
10min ?
Isto tako je zamalo uništio i Ibrinu karijeru.. nadam se da će se Marmuš brzo sabrati i napustiti još jedan arapski promašaj. Hansi Flick je izmislio ovaj posao za njega.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Jel realno ovih 12 minuta?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Pep je unistio i Grealisha, Bernarda Silvu i bilo kojeg drugog igraca koji je prije dolaska u City imao slobodu u igri. Najrigidniji trener u historiji fudbala.
Foden lansira centaršut na tribinu pa se onda ljuti na Dokua što ništa nije uradio 
Fkt dovedes po formi najbolje krilo na svijetu i gurnes ga na 10ku
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Palace zasluzeno , samo idalje mi nije jasno kako golman nije dobio crveni na početku ,niti je VAR gledao situaciju ,barem publicly
Kako bi se tek ispišao po ligi da ih nije uništioJayCatwright je napisao/la: ↑17 maj 2025, 19:26Pep je unistio i Grealisha, Bernarda Silvu i bilo kojeg drugog igraca koji je prije dolaska u City imao slobodu u igri. Najrigidniji trener u historiji fudbala.
Pep je zapeo u proslosti i nekom svom svijetu. Ovi mu igrači ne mogu igrati ovo sto on želi.
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Ma imao je i Palas sreće, da je Haland igrao danas sigurno bi druga priča bila. Al aj.
- JayCatwright
- Kontakt:
Znam da ti tesko pada. Najbolja sezona u historiji lige, a Guardiola bez trofeja u takvoj sezoni. Precijenjenost se zove imenom njegovim.Rajaz je napisao/la: ↑17 maj 2025, 19:32Kako bi se tek ispišao po ligi da ih nije uništioJayCatwright je napisao/la: ↑17 maj 2025, 19:26Pep je unistio i Grealisha, Bernarda Silvu i bilo kojeg drugog igraca koji je prije dolaska u City imao slobodu u igri. Najrigidniji trener u historiji fudbala.![]()
Ne bi ovi ovalili i da je produzio i 30'
Crystal Palace have won a major top-flight trophy for the very first time. Oliver Glasner becomes the first ever Austrian manager to win the FA Cup and secures the Eagles' first major trophy in their 120-year history.
Crystal Palace have won a major top-flight trophy for the very first time. Oliver Glasner becomes the first ever Austrian manager to win the FA Cup and secures the Eagles' first major trophy in their 120-year history.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.