Premijer liga BiH - aktuelno

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 08 maj 2023, 11:34

Ali kad ti navijaci zeljeznicara pricaju o moralu... :bow:
Pa silovali ste sudijama sve redom 10 godina, dobijali golove, ofsajde, penale ( postavih i par primjera neki dan sa godinom i imenom sudije). Stimali ste ne samo titule vec i ispadanje iz lige.
Ko o cemu k*rva o postenju. Mrš.

PS: i ne, ne trazite vi fer sudjenje, vec sudjenje u svoju korist (ah ta stara dobra vremena). Treba vas k*rati narednih 4-5 godina da dodjemo u ravan i pricamo o nekoj ravnotezi. E onda tek mozemo sjesti i pricati o boljitku lige i sudjenja.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 08 maj 2023, 11:36

I da, ontopic....Sarajevo bas lose izgleda. Nisu akciju napravili za 90 min, nigdje plana, kvaliteta, sve na silu i na Ziljku, sa onakvim imenima to mora puno bolje, a ekipa ni glave ni repa. Lici mi na nas od prosle sezone, jaka imena na papiru, a na terenu sve jalovo.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 08 maj 2023, 11:37

Ko o čemu, Velez o postenju....

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 maj 2023, 11:38

maliboro je napisao/la:
08 maj 2023, 11:32
Shategabri je napisao/la:
08 maj 2023, 11:27
MortemHz je napisao/la:
08 maj 2023, 11:25

Ko vjeruje da smo bolji od Zrinjskog? Bez obzira na našu pobjedu, generalno fenomenalnu igru i tri gola protiv njih oni su trenutno daleko ispred nas.
Mi smo tu utakmicu dobili u sportskom nadmetanju.
Nešto se ne sjećam nekakvih sudijskih greški koje su nam pomogle da dođemo do iste?!
Sam si rekao sa su dva žuta i crveni ispravne odluke. Gol Borca je regularan. Kakve greške? Jeste li imali jednu izrađenu akciju i stvorili jednu priliku za gol samo jednu? Tjerate mirzu jer je provala od trenera i odjednom se čudite kako ne pobjedjujete. Sjeckanje igre. Povezi 7 pasova jarane ne moze ti bog isjeckati igru
Izašla lopta, očiti prekršaj na Musi, sitni prekršaji u korist Borca i na štetu FKS.
Pogledaj onu kompilaciju ima snimio čovjek na našoj temi pa reci šta stoji šta ne.
Ja ću odmah reći da ne stoji za Trakine kartone, da je oba dobio zasluženo.
Dakle, to nije nikakva greška, ali ona izašla lopta u kontri jeste, faul nad Musom jeste, pa onda nekakvi fantomski fauli (isto imaš na videu), pogledaš igrača Borca, faul.
Ne možeš imati izgrađenu akciju u takvim uslovima suđenja.
Ne bi mogao niko vjeruj.

Bezobrazno je tvrditi da je suđenje bilo pošteno i regularno.
Koševo Zapad

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 08 maj 2023, 11:39

ZaNjuBoriSe je napisao/la:
08 maj 2023, 11:34
Pa silovali ste sudijama sve redom 10 godina, dobijali golove, ofsajde, penale ( postavih i par primjera neki dan sa godinom i imenom sudije). Stimali ste ne samo titule vec i ispadanje iz lige.

PS: i ne, ne trazite vi fer sudjenje, vec sudjenje u svoju korist (ah ta stara dobra vremena). Treba vas k*rati narednih 4-5 godina da dodjemo u ravan i pricamo o nekoj ravnotezi. E onda tek mozemo sjesti i pricati o boljitku lige i sudjenja.
Potpisujem od do. Koga god pokradete u ovoj cipiripi ligi pozdravljam. :)
Jedino ne protiv Slobode, ne jer je moj klub, nego jer nikad nikog nismo zakinuli, pogotovo ne sa sudijama, mislim da se svi možemo složiti. Kakva je tekma za 2 sedmice? :D
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 08 maj 2023, 11:40

08 maj 2023, 11:36
I da, ontopic....Sarajevo bas lose izgleda. Nisu akciju napravili za 90 min, nigdje plana, kvaliteta, sve na silu i na Ziljku, sa onakvim imenima to mora puno bolje, a ekipa ni glave ni repa. Lici mi na nas od prosle sezone, jaka imena na papiru, a na terenu sve jalovo.
hahahahahaha e svašta, nemaš ti pojma o fudbalu ili se praviš glup

jesi li primjetio možda da nismo mogli prići golu od sudije, što ofsajda što nekakvih faulova, što kad te udari igrač jadnog borca nema faula sine, nema
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 08 maj 2023, 11:40

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 08 maj 2023, 11:41

Virtu4l je napisao/la:
08 maj 2023, 11:23
ledesma je napisao/la:
08 maj 2023, 11:10
Ma mislim da ovi iz kantona smradovi ne žele da promijene ništa, pare su redovne, na utakmicama repke u ložama,uzimaju od štimanja u nižim ligama, zato i šute, dobro im ba, al doci ce đavo kad tad po to sve.
Zato sam u jednom od prethodnih postova napisao da je fudbalski savez samo još jedna u nizu institucija koju je SDA predala, a post Milana Tegeltije na Tviteru najbolje pokazuje da je sve ovo politički projekat.

Najtužnije mi je od svega gledati igrače Borca kako se ponašaju kao da se ništa ne dešava. Pa majku mu, jesi li sportista ili nisi, ima li bar malo morala u tim ljudima.
Najace mi je krvnicki ti rasturi igraca u duealu,okrene se i kao cudi se. Politicki projekat od vrha im kliba do uprave,sudija itd. Niko nikad nije ovako sudio,bude po hedna greska ili tri,medjutim srbi su doktori za kriminal i zlocine jer ovo je genocid nad fudbalom

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 maj 2023, 11:43

Haos u derbiju Rivera i Boce: Gol u 93. pa sedam crvenih kartona i 19 minuta nadoknade
Ništa smo dok ne bude ovako :kafa:
Koševo Zapad

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2023, 11:44

Balorda je napisao/la:
08 maj 2023, 09:06
Izbacili smo već saopštenje, isto kao i ono prošlo o šteti na stadionu. Doduše samo u njegovoj glavi, tzv. shizosaopštenje.
Da budem iskren, ne znam kako su prošli put izdržali da ne izbace saopštenje, ali zato ovaj put. :kafa:

https://fkvelez.ba/sivcu-i-topalovicu-o ... -opstanak/

Shizosaopštenje, veliš. :ljepota:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 08 maj 2023, 11:45

maliboro je napisao/la:
08 maj 2023, 11:32
Shategabri je napisao/la:
08 maj 2023, 11:27
MortemHz je napisao/la:
08 maj 2023, 11:25

Ko vjeruje da smo bolji od Zrinjskog? Bez obzira na našu pobjedu, generalno fenomenalnu igru i tri gola protiv njih oni su trenutno daleko ispred nas.
Mi smo tu utakmicu dobili u sportskom nadmetanju.
Nešto se ne sjećam nekakvih sudijskih greški koje su nam pomogle da dođemo do iste?!
Sam si rekao sa su dva žuta i crveni ispravne odluke. Gol Borca je regularan. Kakve greške? Jeste li imali jednu izrađenu akciju i stvorili jednu priliku za gol samo jednu? Tjerate mirzu jer je provala od trenera i odjednom se čudite kako ne pobjedjujete. Sjeckanje igre. Povezi 7 pasova jarane ne moze ti bog isjeckati igru
Imas video isjecke pa pogledaj,mozda napokon malo realan budes i skontas zasto nismo sa igracem manje nesto napravili,mada smo za vas na terenu bili sila i sa igracem manje i sa ovom lakrdijom. Igraci su vam dno,lrvnicki udaraju i cude se sto je faul,eto imas video pa pogledaj prvi zuti i drugi Trake ono je teski vic. Koliko ste bolji pokazuje i delegiranje Vice jer niste u stanju boda uzet. Dobra vam je uprava,direktor,predsjednik politicki klub u svakom pogledu. Zrlic u upravi a predsjednik komiteta za sudjenje to nema u Tadzikistanu

Tranbjerg
Kontakt:

Post Postao/la Tranbjerg » 08 maj 2023, 11:46

Čuo sam da od iduće sezone kreće emisija o PL BiH u redovnom emitiranju na TVu. Također sam načuo da se priča o uvođenju VAR-a u idućih par sezona. Zna li se išta o tome ili su samo glasine?

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 08 maj 2023, 11:47

Virtu4l je napisao/la:
08 maj 2023, 11:44
Balorda je napisao/la:
08 maj 2023, 09:06
Izbacili smo već saopštenje, isto kao i ono prošlo o šteti na stadionu. Doduše samo u njegovoj glavi, tzv. shizosaopštenje.
Da budem iskren, ne znam kako su prošli put izdržali da ne izbace saopštenje, ali zato ovaj put. :kafa:

https://fkvelez.ba/sivcu-i-topalovicu-o ... -opstanak/

Shizosaopštenje, veliš. :ljepota:
Čestitke, konačno si ubo jedno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 08 maj 2023, 11:48

Virtu4l je napisao/la:
08 maj 2023, 11:23
Najtužnije mi je od svega gledati igrače Borca kako se ponašaju kao da se ništa ne dešava. Pa majku mu, jesi li sportista ili nisi, ima li bar malo morala u tim ljudima.
Kako su se ponasali Beslija, Svraka, Jamak u Ivicino vrijeme? Kad su gazili ljude kramponima na zemlji.
Pogledaj jos jednom ovaj video dole pa uporedi ko je bio grublji i bezobzirniji.
Prvi video, 1-0 rezultat.
Schlager je napisao/la:
19 nov 2022, 14:11
Demi je napisao/la:
17 nov 2022, 10:31
Dobro jutro svima! Otrgnimo ove nemile scene zaboravu!

Uvijek se lijepo prisjetiti kako se "posteno" sudilo u vrijeme starog Osima, jeebo li vam Beslija majku.

Na ovom sazetku:

2 nepostojeca ofsajda za Borac na pocetku
Beslija gazi igraca na zemlji, nema faula
Bogicevic hvata igraca za glavu na zemlji, nema faula, ni usmene opomene
Otvoreni djon Kvesica, nema faula
Ispruzena ruka Beslije, rukometni potez, sudija ne vidi
Lakat Jamaka, nema kartona, pustena prednost, u nastavku akcije jos jedan nepostojeci ofsajd za Borac
Lakat Svrake u lice, nema ni faula
Kajkut dobija udarac u lice, nema faula
Klizeci Zebe, nema kartona
Jos grublji klizeci u Raspudica, opet nema kartona itd.

I onda dodju i placu zbog gola iz ofsajda i jer je Bilbija jos 2 faula na centru dosudio za Borac.
Ili zbog penala u Bijeljini.
A oni nekad gazili kopackama ljude jer im se moglo. Jbg tad nije bilo toliko prenosa, a i pola vas je tad pišalo u pelene pa se ne sjecate. Postene su kao te Zeljine titule iz doba komiteta. Ahaa kako da ne.

Samo otimaj Vico, boli te kuurac.

Ova utakmica,koju citiras sa stranice na stranicu,je jedna od regularnijih za vrijeme "Komiteta za normalizaciju" i dominacije Amara Osima..Svaka je bila ovakva,ako ne i gora...A i prije Komiteta,je bilo i gorih utakmica od ove. Samo tad nije bilo prenosa,kao sad,gdje je svaka budala,Mateo Beusan.. ..Pogledaj recimo ovo..Ovaj "penal" nad Stilicem,na 0.50....zbog koga smo ispali iz Lige..Svakom ovom goovnaru koji ti pocne glumiti borca za pravdu,samo ovo okaci..

Ovo ti sve govori..
1-Stilic nije sportista,nego krmaca
2-Nijedan,ali bukvalno NIJEDAN,navijac Zeljeznicara,se nije tih godina bunio zbog nepravdi u njihovu korist...Svi su,kao papagaji ponavljali..."Alo,seljaci..Ne moze nikad Osasuna imati sudjenje kao Barcelona.zna se ko je ko..
3-Kome se vi pravdate,da li ste normalni,uopste???

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 maj 2023, 11:49

Yebali ste im koncepciju.....ovakvo sudjenje treba biti, kao u ovom prilogu
🔴⚫️

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 08 maj 2023, 11:51

Tranbjerg je napisao/la:
08 maj 2023, 11:46
Čuo sam da od iduće sezone kreće emisija o PL BiH u redovnom emitiranju na TVu. Također sam načuo da se priča o uvođenju VAR-a u idućih par sezona. Zna li se išta o tome ili su samo glasine?
Dok smrdljiva Arena ima prava, nema sigurno nikakve emisije o suđenju.
Rezultat je trend, ideal je vječan!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 08 maj 2023, 11:51

Hahah ja pratim ligu od nastanka nikad ovakvo sudje je nije bilo,bude greski al ovo je lakrdija,dozvoljava da ti 90 min bije igrace po terenu. Gdje se to bilo kojem yimu svaku hebenu utakmicu u sezoni 90 min siljilo? Mogao si uvijek barem da pokusas igrat ovdje nije bilo ni te mogucnosti. Svirne 30 zutih a ni jedan za Bojac,oborili ste rekord Zrinjskom 90 faulova Bojcu 1,bukvalno svaka tekma lakrdija

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 08 maj 2023, 11:51

Tuzno je ovo sudjenje, ali tuzno je i ovo sta se radi navijacima na gostovanjima. Izgubis citav dan, potrosis svoje pare, vrijeme i zivce da bi gledao pola utakmice ili jos gore vrate te i ne gledas ni minutu. Kako da ti se ne ogadi sve ovo...
A kad se zapali koja baklja i napravi lijepa atmosfera slijede kazne. Tacno se radi na tome da se svima ovo ogadi i da je manje gledalaca na stadionima umjesto obrnuto da se malo popravi posjeta jer je liga zanimjiva u svakom pogledau i ima potencijal da bude lijepa atmosfera i bolja posjeta

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 08 maj 2023, 11:51

Velež je uvijek bio seoski klub, ali ovo što sad rade je dno dna.
Prvo ono saopštenje prije 20ak dana, pa sad ovo, cirkus... :urnebes:

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 08 maj 2023, 11:53

Lopovi najveci gledaj kako su Borca krali i sada spocitavaju Banjalucanima o moralu. Najveci rak bh fudbala ali ide ubrzo sunovrat "gospodina" sa probusenom carapom na peti

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: supervizor, zeljovolimte i 33 gosta.