San Antonio Spurs

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

YaSSaL
Kontakt:

Re: San Antonio Spurs

Post Postao/la YaSSaL » 19 feb 2015, 14:33

Oduzilo mi se ovo k'o pauza u Premijer Ligi BiH... :mrgreen:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 feb 2015, 23:10

San Antonio Spurs have agreed with guard Reggie Williams on a deal for the rest of season, **** tell RealGM. He finished second 10 day.
Mi zavrsili sa prinovama za ovu sezonu.Hrabar potez uprave,s obzirom na brojne poteze konkurenata....

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 20 feb 2015, 07:35

Joj utakmice, osijedicu...

EDIT: Gotovo... :thumbdown:

Nadao sam se da cemo uzeti barem ovu prvu od B2B, ali nista od te ljubavi. Ovako su nam obje tekme pushalgin...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 feb 2015, 08:08

YaSSaL je napisao/la:Joj utakmice, osijedicu...

EDIT: Gotovo... :thumbdown:

Nadao sam se da cemo uzeti barem ovu prvu od B2B, ali nista od te ljubavi. Ovako su nam obje tekme pushalgin...
Nema nista od ovog naseg tima ove godine...Godine i cinjenica da su 3-4 god uzastopno isli duboko u PO su ucinili svoje,nazalost.Pola igraca ne lici na sebe,pocevsi od Splittera,Diawa,Millsa,Ginobilia,pa nadalje.Sve zbog brojnih razloga,koji vise nisu ni bitni.Ekipa ne moze da dostigne konstantnost,a i ako to uspiju,bicemo bez HC-a,pa onda to nece ni znaciti nesto,osim mozda jedna dobijene serije,iako je i to upitno.Uprava me takodje razocarala,jer imas veliki dio MLE-a i mozes cekati buyout nekog igraca,ako vec neces uraditi trade,ali oni potpisuju Williamsa do kraja sezone,iako je i laiku vidljivo da im treba "svjeze krvi"! :roll: Posebno sam razocaran vecerasnjom predstavom i nemogucnoscu da zaustavis ljude bez najboljeg strijelca,pa onda pravis faulove 3 sata. :oops: :oops: Apsolutno je neshvatljivo i neprihvatljivo da te ljudi dobiju sa 7 igraca i pri tme ti ubace 120p.Smijesno.Znam da cu do kraja sezone gledati opusteno tekme i uzivati u dobrim tekmama u POu.To je savjet i za tebe,prijatelju. ;)
P.S.Apsolutno me ne zanima sta ce uraditi veceras,pa makr dobili GSW i sto puta,iako sumnjam da cemo i dobiti.Prije ce biti neki blowout s obzirom na to kako izgledamo...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 feb 2015, 08:45

E da,ne spomenuh da primis 3-4 trojke,jer se ne zna kad ko treba da preuzima,a imao si odmor,treninge i ekipa si,koja bi trebala da se najbolje poznaje....Uzasna nekonstantnost i nevejrovatne mentalne greske kroz cijelu sezonu je ono sto smeta najvise.Takodje,nepisano pravilo nam je postalo da,kad Timmy ima monstruoznu utakmicu,mi gubimo.Isto tako,ako Manu brani posljednji sut,lik zabija i apsolutno je nebitno kako on brani-dobro ili lose.

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 20 feb 2015, 08:47

Cek malo, nikako mi se ova tvoja dva posta ne poklapaju s onom "analizom" od sinoc, individualni matchupi izmedju OKC i Spursa? Sta se desilo u medjuvremenu?
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 feb 2015, 08:49

Celikovac je napisao/la:Cek malo, nikako mi se ova tvoja dva posta ne poklapaju s onom "analizom" od sinoc, individualni matchupi izmedju OKC i Spursa? Sta se desilo u medjuvremenu?
Taj match up i dalje stoji i spominjan je u "idealnim uslovima",zar ne?Ko garantuje da ce ona petorka OKC-a biti najbolja kao sto ej napisano??

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 20 feb 2015, 08:51

Niko ne garantuje, ali da je bolja od ovih Spursa, jeste i to daleko.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 feb 2015, 08:55

Celikovac je napisao/la:Niko ne garantuje, ali da je bolja od ovih Spursa, jeste i to daleko.
Po cemu je bolja?Pa jbt nisu ni izasli na parket zajedno, a ti vec napises takvo nesto protiv ekipe koja se dokazala milion puta.Neozbiljan si totalno...

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 20 feb 2015, 10:09

Sve to stoji, ja i jesam opusten vecim dijelom sezone, pogotovo nakon osvojene titule prosle godine, ali jednostavno ne mogu da se ne iznerviram na neke stvari i na neke poteze. To i jeste ono sto sam nekoliko puta govorio, zbog cega ne vjerujem u HC, upravo te "sitne" stvari koje nikako nisu tipicne za nas. A ne prestajemo da ih ponavljamo kako sezone odmice, isto nekakvi pocetnici...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 feb 2015, 10:39

YaSSaL je napisao/la:Sve to stoji, ja i jesam opusten vecim dijelom sezone, pogotovo nakon osvojene titule prosle godine, ali jednostavno ne mogu da se ne iznerviram na neke stvari i na neke poteze. To i jeste ono sto sam nekoliko puta govorio, zbog cega ne vjerujem u HC, upravo te "sitne" stvari koje nikako nisu tipicne za nas. A ne prestajemo da ih ponavljamo kako sezone odmice, isto nekakvi pocetnici...
To je i mene pocelo nervirati.Hajde da su ljudi toliko bolji,pa da nas dobiju,nego bukvalno poklanjamo poene,promasujemo otvorene suteve,dok, s druge strane,primamo iste preko ruke...Nevjerovatno. :roll:

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 20 feb 2015, 10:45

Šteta zbog ovakvih utakmica, siguran sam da cemo u PO biti dosta bolji. Ali teško da bez HC možemo šta uraditi, jer fakat nam je konstantnost bljak ove sezone.

Dobro yebiga, zadnja tri-cetiri PO smo vodili glavnu rijec, tako da je moralo negdje puknuti. Ovako gledano nismo mi ni daleko te 3.-4. pozicije, ali kako igramo teško da možemo to uhvatiti.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 20 feb 2015, 13:43

Ja fakat ne mogu da vjerujem kakve mi tekme gubimo. I dalje očekujem minimalno finale zapada. Ne smijemo upropastiti ovakvu Duncanovu sezonu.
Kawhi i Bobo ce se dići u PO sigurno, nažalost to ne mogu za Manua reći. Tony izgleda sve bolje i stvarno mislim da s njim na top nivou nas i dalje samo dvije ekipe mogu zaustaviti.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 feb 2015, 15:30

Kawhi je napisao/la:Ja fakat ne mogu da vjerujem kakve mi tekme gubimo. I dalje očekujem minimalno finale zapada. Ne smijemo upropastiti ovakvu Duncanovu sezonu.
Kawhi i Bobo ce se dići u PO sigurno, nažalost to ne mogu za Manua reći. Tony izgleda sve bolje i stvarno mislim da s njim na top nivou nas i dalje samo dvije ekipe mogu zaustaviti.
Neosnovano si preoptimistican brate. Playoff je druga prica, da, ali Spursi ne lice na Spurse i ja sam licno za njih u playoffu zabrinut.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 20 feb 2015, 18:56

adriano_leite je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Ja fakat ne mogu da vjerujem kakve mi tekme gubimo. I dalje očekujem minimalno finale zapada. Ne smijemo upropastiti ovakvu Duncanovu sezonu.
Neosnovano si preoptimistican brate. Playoff je druga prica, da, ali Spursi ne lice na Spurse i ja sam licno za njih u playoffu zabrinut.
Vidi nešto, igramo užasnu sezonu i opet se ne može reci da smo ostali bez nade za HC. Na zapadu imaš pored nas samo dvije ekipe koje su se dokazale u PO, Oklahomu i Memphis. Memphis jeste prvi favorit, ali Oklahoma je slabija nego prošle sezone kad smo ih dobili tako da bi i protiv njih bili favoriti.
GSW je idealan matchup za nas, a i zavise od šuta i tempa što im u PO svako može uzeti.
Clippersi, Blazersi i Mavsi su nekonstantni ko i mi i vise vjerujem da mi kao iskusnija možemo dići formu u PO nego oni. S tim da ja Mavse i Clipperse ne vidim kao ozbiljne ekipe. Blazersi jesu opasni, ali ne vjerujem da su za godinu mogli toliko napredovati i mi nazadovati da nas uzmu u 7.
Rocketsi su one man team, a i s takvim znamo igrati.

Najveći problem ove sezone je Manuovo slabljenje gdje klupa više ne čini razliku kao nekad. Tu se mora nešto uraditi i zao mi je sto nismo trgovali. Ovako se oslanjamo na rast Millsa i Josepha sto je kockanje.

Btw naša najjača petorka je startala samo 2-3put ove sezone.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 feb 2015, 05:42

Jos jedna tekma u kojoj pobjedjujemo sami sebe.More glupih gresaka i lagana polaganja protivnika na drugoj strani plus ljudi veceras odlicno sutiraju za 3p,iako to nije iznenadjenje...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 feb 2015, 06:26

Kakav raspad sistema u 2min.Ocekivan blowout...
Usput,prvi slijedeci put kad Parker udje ovako u tekmu,neagresivan,treba ga bencirati i pustiti Josepha da igra.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 21 feb 2015, 09:56

Ocekivan poraz, kao sto smo i najavili juce...

Ovo bi mogao biti prvi RRT s negativnim omjerom, nakon...hm, i ne sjecam se uopste... :|

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 21 feb 2015, 14:52

Ovo sinoć nisam ni gledao. Znao sam da će je Pop predati.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 feb 2015, 16:36

YaSSaL je napisao/la:Ocekivan poraz, kao sto smo i najavili juce...

Ovo bi mogao biti prvi RRT s negativnim omjerom, nakon...hm, i ne sjecam se uopste... :|
Nikad nismo imali negativan RRT.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []