San Antonio Spurs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: San Antonio Spurs
Oduzilo mi se ovo k'o pauza u Premijer Ligi BiH... 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
San Antonio Spurs have agreed with guard Reggie Williams on a deal for the rest of season, **** tell RealGM. He finished second 10 day.
Mi zavrsili sa prinovama za ovu sezonu.Hrabar potez uprave,s obzirom na brojne poteze konkurenata....
Mi zavrsili sa prinovama za ovu sezonu.Hrabar potez uprave,s obzirom na brojne poteze konkurenata....
Joj utakmice, osijedicu...
EDIT: Gotovo...
Nadao sam se da cemo uzeti barem ovu prvu od B2B, ali nista od te ljubavi. Ovako su nam obje tekme pushalgin...
Nadao sam se da cemo uzeti barem ovu prvu od B2B, ali nista od te ljubavi. Ovako su nam obje tekme pushalgin...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema nista od ovog naseg tima ove godine...Godine i cinjenica da su 3-4 god uzastopno isli duboko u PO su ucinili svoje,nazalost.Pola igraca ne lici na sebe,pocevsi od Splittera,Diawa,Millsa,Ginobilia,pa nadalje.Sve zbog brojnih razloga,koji vise nisu ni bitni.Ekipa ne moze da dostigne konstantnost,a i ako to uspiju,bicemo bez HC-a,pa onda to nece ni znaciti nesto,osim mozda jedna dobijene serije,iako je i to upitno.Uprava me takodje razocarala,jer imas veliki dio MLE-a i mozes cekati buyout nekog igraca,ako vec neces uraditi trade,ali oni potpisuju Williamsa do kraja sezone,iako je i laiku vidljivo da im treba "svjeze krvi"!YaSSaL je napisao/la:Joj utakmice, osijedicu...
P.S.Apsolutno me ne zanima sta ce uraditi veceras,pa makr dobili GSW i sto puta,iako sumnjam da cemo i dobiti.Prije ce biti neki blowout s obzirom na to kako izgledamo...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
E da,ne spomenuh da primis 3-4 trojke,jer se ne zna kad ko treba da preuzima,a imao si odmor,treninge i ekipa si,koja bi trebala da se najbolje poznaje....Uzasna nekonstantnost i nevejrovatne mentalne greske kroz cijelu sezonu je ono sto smeta najvise.Takodje,nepisano pravilo nam je postalo da,kad Timmy ima monstruoznu utakmicu,mi gubimo.Isto tako,ako Manu brani posljednji sut,lik zabija i apsolutno je nebitno kako on brani-dobro ili lose.
Cek malo, nikako mi se ova tvoja dva posta ne poklapaju s onom "analizom" od sinoc, individualni matchupi izmedju OKC i Spursa? Sta se desilo u medjuvremenu?
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Taj match up i dalje stoji i spominjan je u "idealnim uslovima",zar ne?Ko garantuje da ce ona petorka OKC-a biti najbolja kao sto ej napisano??Celikovac je napisao/la:Cek malo, nikako mi se ova tvoja dva posta ne poklapaju s onom "analizom" od sinoc, individualni matchupi izmedju OKC i Spursa? Sta se desilo u medjuvremenu?
Niko ne garantuje, ali da je bolja od ovih Spursa, jeste i to daleko.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Po cemu je bolja?Pa jbt nisu ni izasli na parket zajedno, a ti vec napises takvo nesto protiv ekipe koja se dokazala milion puta.Neozbiljan si totalno...Celikovac je napisao/la:Niko ne garantuje, ali da je bolja od ovih Spursa, jeste i to daleko.
Sve to stoji, ja i jesam opusten vecim dijelom sezone, pogotovo nakon osvojene titule prosle godine, ali jednostavno ne mogu da se ne iznerviram na neke stvari i na neke poteze. To i jeste ono sto sam nekoliko puta govorio, zbog cega ne vjerujem u HC, upravo te "sitne" stvari koje nikako nisu tipicne za nas. A ne prestajemo da ih ponavljamo kako sezone odmice, isto nekakvi pocetnici...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To je i mene pocelo nervirati.Hajde da su ljudi toliko bolji,pa da nas dobiju,nego bukvalno poklanjamo poene,promasujemo otvorene suteve,dok, s druge strane,primamo iste preko ruke...Nevjerovatno.YaSSaL je napisao/la:Sve to stoji, ja i jesam opusten vecim dijelom sezone, pogotovo nakon osvojene titule prosle godine, ali jednostavno ne mogu da se ne iznerviram na neke stvari i na neke poteze. To i jeste ono sto sam nekoliko puta govorio, zbog cega ne vjerujem u HC, upravo te "sitne" stvari koje nikako nisu tipicne za nas. A ne prestajemo da ih ponavljamo kako sezone odmice, isto nekakvi pocetnici...
Šteta zbog ovakvih utakmica, siguran sam da cemo u PO biti dosta bolji. Ali teško da bez HC možemo šta uraditi, jer fakat nam je konstantnost bljak ove sezone.
Dobro yebiga, zadnja tri-cetiri PO smo vodili glavnu rijec, tako da je moralo negdje puknuti. Ovako gledano nismo mi ni daleko te 3.-4. pozicije, ali kako igramo teško da možemo to uhvatiti.
Dobro yebiga, zadnja tri-cetiri PO smo vodili glavnu rijec, tako da je moralo negdje puknuti. Ovako gledano nismo mi ni daleko te 3.-4. pozicije, ali kako igramo teško da možemo to uhvatiti.
Ja fakat ne mogu da vjerujem kakve mi tekme gubimo. I dalje očekujem minimalno finale zapada. Ne smijemo upropastiti ovakvu Duncanovu sezonu.
Kawhi i Bobo ce se dići u PO sigurno, nažalost to ne mogu za Manua reći. Tony izgleda sve bolje i stvarno mislim da s njim na top nivou nas i dalje samo dvije ekipe mogu zaustaviti.
Kawhi i Bobo ce se dići u PO sigurno, nažalost to ne mogu za Manua reći. Tony izgleda sve bolje i stvarno mislim da s njim na top nivou nas i dalje samo dvije ekipe mogu zaustaviti.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- adriano_leite
- Kontakt:
Neosnovano si preoptimistican brate. Playoff je druga prica, da, ali Spursi ne lice na Spurse i ja sam licno za njih u playoffu zabrinut.Kawhi je napisao/la:Ja fakat ne mogu da vjerujem kakve mi tekme gubimo. I dalje očekujem minimalno finale zapada. Ne smijemo upropastiti ovakvu Duncanovu sezonu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Vidi nešto, igramo užasnu sezonu i opet se ne može reci da smo ostali bez nade za HC. Na zapadu imaš pored nas samo dvije ekipe koje su se dokazale u PO, Oklahomu i Memphis. Memphis jeste prvi favorit, ali Oklahoma je slabija nego prošle sezone kad smo ih dobili tako da bi i protiv njih bili favoriti.adriano_leite je napisao/la:Neosnovano si preoptimistican brate. Playoff je druga prica, da, ali Spursi ne lice na Spurse i ja sam licno za njih u playoffu zabrinut.Kawhi je napisao/la:Ja fakat ne mogu da vjerujem kakve mi tekme gubimo. I dalje očekujem minimalno finale zapada. Ne smijemo upropastiti ovakvu Duncanovu sezonu.
GSW je idealan matchup za nas, a i zavise od šuta i tempa što im u PO svako može uzeti.
Clippersi, Blazersi i Mavsi su nekonstantni ko i mi i vise vjerujem da mi kao iskusnija možemo dići formu u PO nego oni. S tim da ja Mavse i Clipperse ne vidim kao ozbiljne ekipe. Blazersi jesu opasni, ali ne vjerujem da su za godinu mogli toliko napredovati i mi nazadovati da nas uzmu u 7.
Rocketsi su one man team, a i s takvim znamo igrati.
Najveći problem ove sezone je Manuovo slabljenje gdje klupa više ne čini razliku kao nekad. Tu se mora nešto uraditi i zao mi je sto nismo trgovali. Ovako se oslanjamo na rast Millsa i Josepha sto je kockanje.
Btw naša najjača petorka je startala samo 2-3put ove sezone.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jos jedna tekma u kojoj pobjedjujemo sami sebe.More glupih gresaka i lagana polaganja protivnika na drugoj strani plus ljudi veceras odlicno sutiraju za 3p,iako to nije iznenadjenje...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kakav raspad sistema u 2min.Ocekivan blowout...
Usput,prvi slijedeci put kad Parker udje ovako u tekmu,neagresivan,treba ga bencirati i pustiti Josepha da igra.
Usput,prvi slijedeci put kad Parker udje ovako u tekmu,neagresivan,treba ga bencirati i pustiti Josepha da igra.
Ocekivan poraz, kao sto smo i najavili juce...
Ovo bi mogao biti prvi RRT s negativnim omjerom, nakon...hm, i ne sjecam se uopste...
Ovo bi mogao biti prvi RRT s negativnim omjerom, nakon...hm, i ne sjecam se uopste...
Ovo sinoć nisam ni gledao. Znao sam da će je Pop predati.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nikad nismo imali negativan RRT.YaSSaL je napisao/la:Ocekivan poraz, kao sto smo i najavili juce...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.