Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

harishp
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la harishp » 19 nov 2009, 01:02

Na Salihovica niko nije ljut niti ce biti.
Sve se nakupilo u tom momku.
Iskreno sa ovakvom igrom pitanje je bili zabili i taj jedan.nakon primljenog gola sve je ionako otislo u pm. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 nov 2009, 01:03

Nadam se da sa Kenom to nije previse ozbiljno :( , sta da se radi, padali smo i mi, obicni navijaci u nesvijest. Licno meni naruseno zdravlje ovih nekoliko dana :| Ljudi, tj. igraci nase repke su zeljeli uspjeh vise od sviju nas, mi nijemi posmatraci guzicom nismo makli, pa se iskidasmo. Mozete misliti kako je tek njima.
Jos jednom, samo da okosnica ove reprezentacije ostane na okupu, da nekim slucajem ne dodje do rasula (pr. sl. Miske, ako je to tacno sto se navodi), i dalje ce nam priredjivati nezaboravne trenutke...a sto mi nekad previse ocekujemo, to je nas problem.

@manijak puno razocaran, nemojte mu zamjeriti :mrgreen:
@Goran - zivot ide dalje ;) hik hik :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 19 nov 2009, 01:04

geronimo je napisao/la:Nadam se da sa Kenom to nije previse ozbiljno :( , sta da se radi, padali smo i mi, obicni navijaci u nesvijest. Licno meni naruseno zdravlje ovih nekoliko dana :| Ljudi, tj. igraci nase repke su zeljeli uspjeh vise od sviju nas, mi nijemi posmatraci guzicom nismo makli, pa se iskidasmo. Mozete misliti kako je tek njima.
Jos jednom, samo da okosnica ove reprezentacije ostane na okupu, da nekim slucajem ne dodje do rasula (pr. sl. Miske, ako je to tacno sto se navodi), i dalje ce nam priredjivati nezaboravne trenutke...a sto mi nekad previse ocekujemo, to je nas problem.

@manijak puno razocaran, nemojte mu zamjeriti :mrgreen:
@Goran - zivot ide dalje ;) hik hik :mrgreen:
Sta to bi sa Kenom?
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 nov 2009, 01:04

Bar imamo pozdrav od Mendele

[youtube][/youtube]

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Imace mo prilike opet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

apolo
Kontakt:

Post Postao/la apolo » 19 nov 2009, 01:05

Bilino Polje, stadion nad stadionima, vodi nas trener svi trenera, igra je bila odlicna, cak stovise momci su dali i vise nego se ocekivalo.Ni nakon Luza svjetlo se ne nazire...Neko slabo gorivo sipano u tu lokomotivu sto remetila san Portugalcima.Nemozemo se vaditi na to da teren trebalo prezubit prije utakmice, dostigli smo maximum zasad, kasnije vidjecemo... Dzeko je pokazao kako se igra lopte, Pjanicev udarac je bio extra lijep za oko, steta sto ne udje al jbg...Medjunanina ne treba krivit za nist, prvi macici se bacaju u vodu...Zmajevi bili i ostali bar u mom srcu,svi su u kompletu i jos dugo ce biti u mom srcu,kao sto je i Bosna... Ciro hvala ti za sve ipak si trener svih trenera i nadam se da ces nas jos dugo vodit u nove bitke a Bogami i poraze ...

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 19 nov 2009, 01:06

Moram da naglasim jednu jako bitnu stvar:

Strucni stab je pogrijesio u sljedecem:

Pred ovako jako jako bitnu utakmicu,utakmicu stoljeca oni igrace ne stave u potpuni karantin od svih navijaca,medija i razno raznih utjecaja

Dozvoljavaju da igraci se setkaju po Ilidzi,daju intervjuje,Dzeko prima nagradu ko ambasador UNESCO-a itd.

Sve je to fino i lijepo,ali se to treba raditi poslije ovakvih utakmica,a ne prije niposto!!!

Zato je Slovenija veceras slavila,sklonjena je od svih utjecaja i moguceg pritiska,u miru i tisini,tako smo i mi trebali da postupimo i da Ciro drzi igrace dalje od svih uticaja i da im stalno puca u glavu vaznost ove utakmice

Pa bi vidjeli kako bi momci jos vise grizli veceras,puni zelje,motivacije i hrabro se suprostaviti favoriziranom Portugalu

Ali bilo pa proslo

Sad mozemo kukati,traziti krivce,ali to nicemu ne vodi

Glave gore,biti ce bolje i nadati se da cemo iz ovoga i Danske nauciti vise pogreske i napokon se plasirati na neko veliko takmicenje

Navijaci i raja u ZN su me razocarali,imam osjecaj da se bolje i jace navijalo na K. polju (FAN ZONA) nego na samom stadionu,cak smo ismijavali navijace Portugala kako im je u subotu trebala muzika da ih pokrene iz mrtvih,a mi veceras budemo gori od njih i zakazemo kad najvise treba,umjesto da se orilo i treslo kako je prije znalo pa da se i Nani i Deco i svi ostali sminkercici useru i da vide kako navija B. Polje i da je za klasu bolje od vecine evropskih stadiona...

Za teren ne bi da govorim,mislim da boljih terena i pasnjaka ima po Igmanu,Bjelasnici nego ovo veceras na B. Polju :(

Onom pametnjakovicu sto je pogodio sudiju,volio bi da ga je kakva kamera zabiljezila pa da se javno okaci i imenom i prezimenom predoci u javnosti pa da vidimo kome ce iduci put pasti na pamet da gadja ;)

Zmajevi sretno na putu u svoje klubove ;)
Zadnja izmjena: Janez, dana/u 19 nov 2009, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 19 nov 2009, 01:06

Madafaka je napisao/la:
dado83 je napisao/la: Ima baraz, 2 domacina, 9 pobjednika grupa, 1 najbolji drugoplasirani i 4 iz baraza.
pa naravno da ima, samo ne mozes ovim sve znalicama objasniti nista, odmah kontriraju a nisu ni pravila u stanju skontati
Znas, nije problem nesto ne znati. Problem je kada se covjek pravi pametan (a uz to je i nepismen, "sveznalica" se pise spojeno) pa na kraju ispadne samo jako, jako glup. Mi smo ti lijepo skrenuli paznju, bez uvreda a ti svoje komplekse neces lijeciti na meni. Jasno?

Evo ti "sveznalice" pa pogledaj malo format takmicenja za proslo EP:

http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2008_qualifying

Ako ti nesto nije jasno slobodno me mozes pitati, dijete drago.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 nov 2009, 01:09

Nesto sam i ja naucio citajuci pojedine postove ovdje. Ima da sjednem i da napisem neku knjigu o zavjerkama, nema veze o cemu, naprimjer delfini i pinguini su se zavjerili protiv nas. Meni se cini da takva knjiga ima dobar potencijal. Pa kad bude bestseller i ja se fino obogatim, dignem nos i ne poznajem vas vise. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 19 nov 2009, 01:10

Megaloman je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:
dado83 je napisao/la: Ima baraz, 2 domacina, 9 pobjednika grupa, 1 najbolji drugoplasirani i 4 iz baraza.
pa naravno da ima, samo ne mozes ovim sve znalicama objasniti nista, odmah kontriraju a nisu ni pravila u stanju skontati
Znas, nije problem nesto ne znati. Problem je kada se covjek pravi pametan (a uz to je i nepismen, "sveznalica" se pise spojeno) pa na kraju ispadne samo jako, jako glup. Mi smo ti lijepo skrenuli paznju, bez uvreda a ti svoje komplekse neces lijeciti na meni. Jasno?

izvini gramaticaru nisam te prepoznao.

sam si rekao za PROSLO EP, uvedena su nova pravila, zato se poklopi i ne javljaj se vise.

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 19 nov 2009, 01:11

pinoche je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:opet kazem Rosetti nas je yebo i to fino

ne mogu skontat nikako da je Slovenija otisla na Mundijal
Vrlo lako je to skontat. Oni imaju trenera, a mi sarlatana ili dvorsku ludu. Pa ebote pogledajte ko igra za Sloveniju a ko za Zmajev. Nemojte mi o patriotizmu i pricama da je ovo dobro. Nije dobro, imamo ekužipu koja moze na velika takmicenja samo nemamo trenera i to je to, pa ko god iole prati fudbal zna da niko ziv sem Cire i Reje iz Hajduka ne igra 3-5-2, halooooo niko ziv
Vazda nas neka budala od trenera zapadne.Onakva ekipa i na kraj kad najvise treba nula, prosto da ne povjerujes

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 nov 2009, 01:12

Janeze janeze upravu si posebno za one zadnje rijeci.
One cigane sto su gadjali predmetima vise ne upustati u stadion.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 19 nov 2009, 01:12

Začu' se glas, čitav svijet je protiv nas :mrgreen:

Sta je sa Kenom? :evil:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 19 nov 2009, 01:12

Madafaka je napisao/la:zato se poklopi i ne javljaj se vise.
Ili me natjeraj da se poklopim ili **** u skokovima. ;)
Zadnja izmjena: Megaloman, dana/u 19 nov 2009, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 19 nov 2009, 01:13

Megaloman je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:

samo sto je za Euro 2012 7 grupa...14 direktno + 2 domacina...a ovo tije iz kalendara uefa_eurp_200..jako nema sta...sve se moze saznati..ajd zzzzdravo....zna se da su i prosle klafikacije GRCKA I TURSKA iz nase grupe isli direktno na EURO 7 grupa bilo,+ Svica,Austija...

sms
Kontakt:

Post Postao/la sms » 19 nov 2009, 01:14

Malo na temu nepravda . henry rukom nabaci sebi loptu i doda je za izjedancenje protiv irske :oops: :oops: :twisted:
E brate pa nemogu da vjerujem jos se poslije raduje i to namjerno se vidi da je ruko ´svjesno dirno loptu. vidjecemo sutra sta ce FIFA uradit ako nista ne poduzmu pa tp ce stvarno biti sramota stoljeca :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Bosna veceras nije se pokazala u pravom svjetlu igrali smo slabije neg u portugalu al moramo prizant da su portugalci spremniji i tehnicki potkovaniji neg mi al haj to sve na stranu :shock: :shock: :shock:

Sudija ispod svih kriterija kad mi igramo rukom svira kad oni ne svira :evil: :evil: :evil:
Onaj prekrisaj na Ibisvicu 100% prekrsaj ne svira. :cry: :!: :!:
Svaki nas kontakat s portugalcima prekrsaj okej ima 70% istine al brate ako je nama dao onoliko zutih pa trebo je njima podjelit najmanje 3 a nigdje pa nemozes ni napravit akciju kad se takve stvari desavaju strasno mi je tesko i zao NAS SVIJU al eto imama mlade igrace znaci vrijeme je na nasoj strani samo treba reorganizajcija saveze i pravi ljudi na pravim pozcijama i bice i nama bolje.

Cestitam Slovenicma oni imaju ono sto mi nemamo samo malo oragnizacije i to je to navijam za zmajceke u JRA ;) ;) ;)

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 19 nov 2009, 01:14

Megaloman je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:zato se poklopi i ne javljaj se vise.
Ili me natjeraj da se poklopim ili **** u skokovima. ;)
Btw, imas li neki konkretan dokaz da su uvedena nova pravila ili trebam da vjerujem tvojoj polupismenoj eminenciji?
fino na wikipediu ili fifinu stranicu pa trazi, nemam namjeru da trazim za tebe.

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 19 nov 2009, 01:15

hasagicu svaka cast
dzeko dobar jos ga trojica cuvala
bajramovic super odigro
nadarevic isto super
salihovic totalno lose jedno od naj gorih izdanja dosad
ibisevic ne zasluzuje da bude u prvih jedanest jer on stvarno nije ni n od napadaca prvo treba da uci da trci
medunjanin nemam rjeci samo suta loptu dalje od sebe
ibricic solidan
pjanic naj bolji na terenu
ovi ostali tu i tamo

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 19 nov 2009, 01:16

Madafaka je napisao/la:fino na wikipediu ili fifinu stranicu pa trazi, nemam namjeru da trazim za tebe.
Izgleda da si ti ipak u pravu. Ali ti gard nimalo ne valja, ama bas nimalo. Budi malo pametniji slijedeci put. ;)

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 19 nov 2009, 01:17

zehha je napisao/la:
pinoche je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:opet kazem Rosetti nas je yebo i to fino

ne mogu skontat nikako da je Slovenija otisla na Mundijal
Vrlo lako je to skontat. Oni imaju trenera, a mi sarlatana ili dvorsku ludu. Pa ebote pogledajte ko igra za Sloveniju a ko za Zmajev. Nemojte mi o patriotizmu i pricama da je ovo dobro. Nije dobro, imamo ekužipu koja moze na velika takmicenja samo nemamo trenera i to je to, pa ko god iole prati fudbal zna da niko ziv sem Cire i Reje iz Hajduka ne igra 3-5-2, halooooo niko ziv
Vazda nas neka budala od trenera zapadne.Onakva ekipa i na kraj kad najvise treba nula, prosto da ne povjerujes
pa Murinjo cesto igra formaciju 3-5-2 Interom...ebo vas Ciro...kad je pobijedjivalo i davole se golova bilo je dobro..hvala mu a miske treba repki to se vidjelo iz aviona......nemoze pjanic jos je on dijete..koliko smo cekali misketa..docekat cemo pjankaru i jos 10 igraca novih u iducih 3,4 godine...daj nam bekove stopere...ostani CIRO naces ti za klafikacije bekova i stopera..

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 19 nov 2009, 01:20

mi nemamo odbrane uopste u drugom polu vremenu portugal koda je igro protiv djece iz vrtica sramota a sto se tice misimovica saznacete sto nije igro u emisiji 60 minuta nista je to sa koljenom sto vi mislite da je koljeno u pitanju dobio bi on inekciju i igro bi utakmicu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.