Sve se nakupilo u tom momku.
Iskreno sa ovakvom igrom pitanje je bili zabili i taj jedan.nakon primljenog gola sve je ionako otislo u pm.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Sta to bi sa Kenom?geronimo je napisao/la:Nadam se da sa Kenom to nije previse ozbiljno, sta da se radi, padali smo i mi, obicni navijaci u nesvijest. Licno meni naruseno zdravlje ovih nekoliko dana
Ljudi, tj. igraci nase repke su zeljeli uspjeh vise od sviju nas, mi nijemi posmatraci guzicom nismo makli, pa se iskidasmo. Mozete misliti kako je tek njima.
Jos jednom, samo da okosnica ove reprezentacije ostane na okupu, da nekim slucajem ne dodje do rasula (pr. sl. Miske, ako je to tacno sto se navodi), i dalje ce nam priredjivati nezaboravne trenutke...a sto mi nekad previse ocekujemo, to je nas problem.
@manijak puno razocaran, nemojte mu zamjeriti![]()
@Goran - zivot ide daljehik hik
Znas, nije problem nesto ne znati. Problem je kada se covjek pravi pametan (a uz to je i nepismen, "sveznalica" se pise spojeno) pa na kraju ispadne samo jako, jako glup. Mi smo ti lijepo skrenuli paznju, bez uvreda a ti svoje komplekse neces lijeciti na meni. Jasno?Madafaka je napisao/la:pa naravno da ima, samo ne mozes ovim sve znalicama objasniti nista, odmah kontriraju a nisu ni pravila u stanju skontatidado83 je napisao/la: Ima baraz, 2 domacina, 9 pobjednika grupa, 1 najbolji drugoplasirani i 4 iz baraza.
izvini gramaticaru nisam te prepoznao.Megaloman je napisao/la:Znas, nije problem nesto ne znati. Problem je kada se covjek pravi pametan (a uz to je i nepismen, "sveznalica" se pise spojeno) pa na kraju ispadne samo jako, jako glup. Mi smo ti lijepo skrenuli paznju, bez uvreda a ti svoje komplekse neces lijeciti na meni. Jasno?Madafaka je napisao/la:pa naravno da ima, samo ne mozes ovim sve znalicama objasniti nista, odmah kontriraju a nisu ni pravila u stanju skontatidado83 je napisao/la: Ima baraz, 2 domacina, 9 pobjednika grupa, 1 najbolji drugoplasirani i 4 iz baraza.
Evo ti "sveznalice" pa pogledaj malo format takmicenja za proslo EP:
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2008_qualifying
Ako ti nesto nije jasno slobodno me mozes pitati, dijete drago.
Vazda nas neka budala od trenera zapadne.Onakva ekipa i na kraj kad najvise treba nula, prosto da ne povjerujespinoche je napisao/la:Vrlo lako je to skontat. Oni imaju trenera, a mi sarlatana ili dvorsku ludu. Pa ebote pogledajte ko igra za Sloveniju a ko za Zmajev. Nemojte mi o patriotizmu i pricama da je ovo dobro. Nije dobro, imamo ekužipu koja moze na velika takmicenja samo nemamo trenera i to je to, pa ko god iole prati fudbal zna da niko ziv sem Cire i Reje iz Hajduka ne igra 3-5-2, halooooo niko zivrob do bagro je napisao/la:opet kazem Rosetti nas je yebo i to fino
ne mogu skontat nikako da je Slovenija otisla na Mundijal
Ili me natjeraj da se poklopim ili **** u skokovima.Madafaka je napisao/la:zato se poklopi i ne javljaj se vise.
samo sto je za Euro 2012 7 grupa...14 direktno + 2 domacina...a ovo tije iz kalendara uefa_eurp_200..jako nema sta...sve se moze saznati..ajd zzzzdravo....zna se da su i prosle klafikacije GRCKA I TURSKA iz nase grupe isli direktno na EURO 7 grupa bilo,+ Svica,Austija...Megaloman je napisao/la:Znas, nije problem nesto ne znati. Problem je kada se covjek pravi pametan (a uz to je i nepismen, "sveznalica" se pise spojeno) pa na kraju ispadne samo jako, jako glup. Mi smo ti lijepo skrenuli paznju, bez uvreda a ti svoje komplekse neces lijeciti na meni. Jasno?Madafaka je napisao/la:pa naravno da ima, samo ne mozes ovim sve znalicama objasniti nista, odmah kontriraju a nisu ni pravila u stanju skontatidado83 je napisao/la: Ima baraz, 2 domacina, 9 pobjednika grupa, 1 najbolji drugoplasirani i 4 iz baraza.
Evo ti "sveznalice" pa pogledaj malo format takmicenja za proslo EP:
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2008_qualifying
Ako ti nesto nije jasno slobodno me mozes pitati, dijete drago.
fino na wikipediu ili fifinu stranicu pa trazi, nemam namjeru da trazim za tebe.Megaloman je napisao/la:Ili me natjeraj da se poklopim ili **** u skokovima.Madafaka je napisao/la:zato se poklopi i ne javljaj se vise.![]()
Btw, imas li neki konkretan dokaz da su uvedena nova pravila ili trebam da vjerujem tvojoj polupismenoj eminenciji?
Izgleda da si ti ipak u pravu. Ali ti gard nimalo ne valja, ama bas nimalo. Budi malo pametniji slijedeci put.Madafaka je napisao/la:fino na wikipediu ili fifinu stranicu pa trazi, nemam namjeru da trazim za tebe.
pa Murinjo cesto igra formaciju 3-5-2 Interom...ebo vas Ciro...kad je pobijedjivalo i davole se golova bilo je dobro..hvala mu a miske treba repki to se vidjelo iz aviona......nemoze pjanic jos je on dijete..koliko smo cekali misketa..docekat cemo pjankaru i jos 10 igraca novih u iducih 3,4 godine...daj nam bekove stopere...ostani CIRO naces ti za klafikacije bekova i stopera..zehha je napisao/la:Vazda nas neka budala od trenera zapadne.Onakva ekipa i na kraj kad najvise treba nula, prosto da ne povjerujespinoche je napisao/la:Vrlo lako je to skontat. Oni imaju trenera, a mi sarlatana ili dvorsku ludu. Pa ebote pogledajte ko igra za Sloveniju a ko za Zmajev. Nemojte mi o patriotizmu i pricama da je ovo dobro. Nije dobro, imamo ekužipu koja moze na velika takmicenja samo nemamo trenera i to je to, pa ko god iole prati fudbal zna da niko ziv sem Cire i Reje iz Hajduka ne igra 3-5-2, halooooo niko zivrob do bagro je napisao/la:opet kazem Rosetti nas je yebo i to fino
ne mogu skontat nikako da je Slovenija otisla na Mundijal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.