Mirza Teletović

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna

nele-BHF
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la nele-BHF » 23 feb 2013, 18:33

mirzatele je napisao/la:nista ako dovedu bavcica i sabeta za trenera just sky is limit hahahah
Izvini molim te, vidim sarkazam u tvom postu pa imam potrebu da ti kažem da Sabetu nemaš šta prigovoriti. ;) LP

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 feb 2013, 18:36

Semsudin je napisao/la:
In Edin we can see classical basketball school by Sabit Hadzic (Bosnian best coach ever) , he is big warrior and with this guy we might play confernce final
Najjače. :lol:

Nego po wikipediji, Edo je igrač NO :lol:
Dobili su prava na njega u trejdu sa Philadelphiom, ali pitanje je hoce li ikad zaigrati za njih.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 23 feb 2013, 18:41

adriano_leite je napisao/la:
Semsudin je napisao/la:
In Edin we can see classical basketball school by Sabit Hadzic (Bosnian best coach ever) , he is big warrior and with this guy we might play confernce final
Najjače. :lol:

Nego po wikipediji, Edo je igrač NO :lol:
Dobili su prava na njega u trejdu sa Philadelphiom, ali pitanje je hoce li ikad zaigrati za njih.
Znam za to, i on je dao čak intervju u kojem se nada da će otići tamo, ali nije član NO već KAODa. ;)
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 feb 2013, 18:43

Semsudin je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Dobili su prava na njega u trejdu sa Philadelphiom, ali pitanje je hoce li ikad zaigrati za njih.
Znam za to, i on je dao čak intervju u kojem se nada da će otići tamo, ali nije član NO već KAODa. ;)
Znam da nije ternutno clan NO, ali imaju ljudi prava na njega, sto je mozda nekome posluzilo da mu upise tamo da igra u NBA (Bog zna iz kog razloga).
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 23 feb 2013, 18:50

lumani je napisao/la:Mirza vs. Brian Scalabrine
By itsthehopethathurts on Feb 22, 2:02p
3

I did a little research and Brian Scalabrine played 11 seasons. The frist four with the Nets, the next five with the Celtics and the last two with the Bulls. In his 9 seasons with the Nets and Celtics he played in a higher percentage of games each season than Mirza has this year, with the exception of 2009 when he had a concussion. In each of those seasons he averaged more minutes per game than Mirza. This is not a knock on Scalabrine, I loved that guy. I just can't believe h e averaged more minutes per game backing up Kenyon Martin and Kevin Garnett then Mirza does backing up Reggie Evans and Kris Humphries. Why aren't they taking a chance with this guy, don't we see his upside to be greater than Brian Scalabrine? He's not a kid who we're waiting for to mature physically and mentally. He's a grown man with plenty of pro basketball experience, it's not NBA experience but it's still experience. I just can't take watching Reggie having his shots blocked and getting called for 3 second violations anymore, and I can't watch Humphries do his deer in the headlights routine anymore.

Ovaj je napisao 100% istinu.
SPOT ON :!:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 feb 2013, 19:26

Svaka cast za naseg ZMAJA a i svaka cast raji koja prati ovo sve do kasno u noc. Vi ste pravi mali heroji ove drzave , samo citam sa kojom euforijom se sve ovo prati. NAPISANO BEZ IMALO IRONIJE !!!!

Sada vezano za Mirzu. Dajte mu godinu i on ce doci na svoje. Jednostavno je fizicki bio indisponiran do sada u raznim elementima igre. Mora da pojaca odraz ,snagu, startnost i brzinu .. Trenutno pada na elementarnim stvarima al kvalitet postoji to je neuptino i za svakog NBA trenera mislim.

Nijedan trener mu ne moze dati minutazu trenutno veliku jer : sa onom visinom mora da bude i solidan skakac i igrac reketa il puno jaci da moze da drzi reket.

Ofanzivno je neupitan samo jos mal oda ubrza sut jer doci ce vrijeme kada ce ga gonjati pravo po terenu sad je jos relativno nepoznat igrac i nije fokus nijedne odbrane.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 23 feb 2013, 20:58

kimbo je napisao/la:Svaka cast za naseg ZMAJA ...
Samo mala ispravka, nije zmaj nego LJILJAN. ;)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 23 feb 2013, 21:02

Bravo Mirza. Da bog da ti svaka taka i bolja bila :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 23 feb 2013, 21:27

Razlog Mirzine sinocnje minutaze bio je izostanak Joe Johnsona. Ne, znam da ne igraju istu poziciju ali isto tako znam da je Mirza dobio minute jer nije imao ko da cijepa mrezicu, jer nece mu sigurno bradica ili kardashian njegovu ulogu preuzeti.. Ok, ima Deron ali nije to to..Kad je tu Joe potpuno je druga situacija, jer sve na njega ide, sto je normalno i logicno ali bojim se kad se on vrati da Mirza ponovo nece dobijati vise od nekoliko minuta..Racunica je jasna, samo za jednog odlicnog sutera ima mjesta ne i za dvojicu..Nadam se da grijesim i da ce minimalno svaku utakmicu dobijati 15-tak ali bojim se da je ono sinoc bio izuzetak a ne pravilo.. Jer, tvrdoglav je PJ. Fura neku svoju taktiku sa petoricom defanzivaca koji se medjusobno mijenjaju iako slabu bilo kakve koristi od njih narocito protiv ekipa sa Zapada
15.10 - 15.06 ...

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 23 feb 2013, 21:46

[youtube][/youtube]
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 23 feb 2013, 22:22

skyisthelimit je napisao/la:Razlog Mirzine sinocnje minutaze bio je izostanak Joe Johnsona. Ne, znam da ne igraju istu poziciju ali isto tako znam da je Mirza dobio minute jer nije imao ko da cijepa mrezicu, jer nece mu sigurno bradica ili kardashian njegovu ulogu preuzeti.. Ok, ima Deron ali nije to to..Kad je tu Joe potpuno je druga situacija, jer sve na njega ide, sto je normalno i logicno ali bojim se kad se on vrati da Mirza ponovo nece dobijati vise od nekoliko minuta..Racunica je jasna, samo za jednog odlicnog sutera ima mjesta ne i za dvojicu..Nadam se da grijesim i da ce minimalno svaku utakmicu dobijati 15-tak ali bojim se da je ono sinoc bio izuzetak a ne pravilo.. Jer, tvrdoglav je PJ. Fura neku svoju taktiku sa petoricom defanzivaca koji se medjusobno mijenjaju iako slabu bilo kakve koristi od njih narocito protiv ekipa sa Zapada
Mislim da djelimicno grijesis, prvenstveno jer Joe i Mirza ne igraju istu poziciju, ali je istina da bi Joe Mirzi uzeo 2-3 suta, asto se tice minutaze mozda bi Mirza sinoc igrao 2-3 minute manje. Sigurno je na treningu dobro radio, i P.J. je odlucio da ga gurne u vatru. Sinoc sam sanjao da je protiv Memphisa starter.. eto koliko smo svi ludi vise. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 24 feb 2013, 09:10

Ja se mislim da Mirza nece vidjeti puno parketa protiv Memhisa, treba imati na umu da je na poziciji 4 tamo Randolph...Tako da u vizijama PJ nema puno prostora tu za Mirzu...

Vjerujem da ce dobiti 5 minuta, i nek promasi jednu trojku i nek mu Randolph da 2-3 poena na suprotnoj strani, ne gine mu klupa...

Nadam se da grijesim...
Pravda za Papeta!

mirzaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la mirzaaaaa » 24 feb 2013, 12:59

Vec ste poceli filozofirati a stvar je vrlo jednostavna:
znaci dobit ce veceras nekih 5 min ako ga krene dobit ce vecu minutazu,ako ne nece vise ni ulaziti.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 24 feb 2013, 14:18

ma kakvih 5 minuta ..veceras 20 minuta 18 poena 10 skokova idemo po prvi double double..kakav randolf,nije jordan ubice ga MT

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 24 feb 2013, 16:17

Gube oni veceras samo tako :D

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 24 feb 2013, 16:28

Samo opušteno. Imate mahanje do večeras. ;)

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 24 feb 2013, 16:32

dzidza tebra ako veceras bude 15+ ima da ti kupimo nov kompjuter da nam mozes miksat svaku noc

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 24 feb 2013, 16:43

mirzatele je napisao/la:ma kakvih 5 minuta ..veceras 20 minuta 18 poena 10 skokova idemo po prvi double double..kakav randolf,nije jordan ubice ga MT
Salis se!? :roll:
Unico amore sei!
❤️🖤

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 24 feb 2013, 16:53

mirzatele je napisao/la:dzidza tebra ako veceras bude 15+ ima da ti kupimo nov kompjuter da nam mozes miksat svaku noc
+1

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 24 feb 2013, 17:11

nele-BHF je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Svaka cast za naseg ZMAJA ...
Samo mala ispravka, nije zmaj nego LJILJAN. ;)
Ehhh bravo, i mene malo iritira ovo zmajevi.... MI SMO LJILJANI :D
i tito je volio velež :D

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.