Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- United Rule
- Kontakt:
Re: Arsenal
"Topnici savladali Aston Villu
Arsenal preuzeo vrh tabele Video"
ne zvuci li ovo i vama smijesno? hh
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
Meni samo zvuči smiješno tvoje jadno provociranje.United Rule je napisao/la:"Topnici savladali Aston Villu
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bar ja mislim da nije imao namjeru da provocira već je tako napisan naslov na ss.baBosco je napisao/la:Meni samo zvuči smiješno tvoje jadno provociranje.United Rule je napisao/la:"Topnici savladali Aston Villu
pa koliko se sjecam u tom trenutku i jesu preuzeli prvo mjesto... bar dok muda nisu odigrala, a i glupo je sad naslov 2 metra, arsenal savladao villu i preuzeo prvo mjesto dok svoju utakmicu ne odigra mud... xD
Nije to, nego dolazi ovdje nakon što je Man Utd pobijedio i preuzeo prvo mjesto i sad želi nekome nešto dokazati. Da ga je napisao prije 17:00 niko mu riječi ne bi rekao.OTNYS_YNWA je napisao/la:Bar ja mislim da nije imao namjeru da provocira već je tako napisan naslov na ss.baBosco je napisao/la:Meni samo zvuči smiješno tvoje jadno provociranje.United Rule je napisao/la:"Topnici savladali Aston Villu
Ma pusti Bosco, da je kako treba čestitao bi nakon što je Arsenal pobjedio Villu a ne provocirao.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- King Kenny
- Kontakt:
Inace nemam obicaj ulaziti u ovakve diskusije jer ne znam da li su s druge strane plod provociranja ili neznanja...Arnelinho je napisao/la:Da bi bila velika 4-vorka morali bi se "voditi ratovi" medju 4 ekipe,to sto u LP ulaze prve 4 ekipe i Liverpool je "redovno"-medju njima,ne znaci da je u drustvu odabranih.EPL redovno su osvajali Man utd i Arsenal,zadnje godine im se prikljucio i Chelsea,sto ce reci da oni imaju jedini pravo na takav jedan naziv.-
![]()
Namjesto-sto osporajete moju tezu da L'pool nije medju 4 najbolja,odn da nepostoji velika 4-vorka,dajte argument cime to L'pool zasluzuje biti dio te cetvorke?-
Uz duzno postovanje prema L'poolu i sve moje simpatije koje ima,al' taj l'pool od 1992(tad nekad je osnovan premiership)nije klub koji se moze pohvaliti rezultatima-
,pogotovo ne u tom istom takmicenju
Ipak,na ovo moram odgovoriti nek se ne ljute svi korektni topnici sto cu malo otici u off,nemojte zamjerit
kao sto monolog ima obicaj reci....legenda
ps:Jos se jednom izvinjavam topnicima na offu,al vjerovatno ste raspolozeni posle danasnje pobjede pa mi necete zamjerit...... i da mrzim ovakve diskusije koje ne vode nigdje.
Zadnja izmjena: King Kenny, dana/u 27 nov 2010, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- -Paja
- Kontakt:
Ako bi me neko pitao za moje skromno i nadasve objektivno misljejnje ja bi rekao da postoji samo velika trojka i da rusi nisu u njoj!
Dio Arsenala
Posto te niko nije pitao, zacepi.-Paja je napisao/la:Ako bi me neko pitao za moje skromno i nadasve objektivno misljejnje ja bi rekao da postoji samo velika trojka i da rusi nisu u njoj!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Evo do kraja godine koje utakmice igra Arsenal. Ništa previše lagano, dvi veoma važne utakmice protiv Man UTD-a u gostima i Chelsea kući... Uostalom, 5 utakmica u ligi se još igra do nove godine tako da...
30 Tue Carling Cup H Wigan Athletic 19:45 ATVO
December F A
04 Sat Barclays Premier League H Fulham 15:00 ATVO
08 Wed UEFA Champions League H Partizan Belgrade 19:45 ATVO
13 Mon Barclays Premier League A Manchester United 20:00 SS1
18 Sat Barclays Premier League H Stoke City 15:00 ATVO
27 Mon Barclays Premier League H Chelsea 20:00 SS1
29 Wed Barclays Premier League A Wigan Athletic 19:45 ATVO
December F A
08 Wed UEFA Champions League H Partizan Belgrade 19:45 ATVO
GunnerS je napisao/la:Evo do kraja godine koje utakmice igra Arsenal. Ništa previše lagano, dvi veoma važne utakmice protiv Man UTD-a u gostima i Chelsea kući... Uostalom, 5 utakmica u ligi se još igra do nove godine tako da...
December F A
08 Wed UEFA Champions League H Partizan Belgrade 19:45 ATVO - 18+
To dolazi u nezgodno vrijeme utakmica i tu utakmicu vjerovatno neće nastupit prvih 11 kao npr sad protiv Ville, mislim da će se odmarat igrači između gradskog i engleskog derbija 
ma da bude i 13-ti sastav očekujem da ih oderu!GunnerS je napisao/la:To dolazi u nezgodno vrijeme utakmica i tu utakmicu vjerovatno neće nastupit prvih 11 kao npr sad protiv Ville, mislim da će se odmarat igrači između gradskog i engleskog derbija
Ma neče bit 18+ al bit će sigurno 13-14+
koja je kvota na kLadionici na golove 7+?GunnerS je napisao/la:Ma neče bit 18+ al bit će sigurno 13-14+![]()
Čekaj ponedeljak, pa ćemo vidjet. Mislim da neće bit velika.
- _karabaja_
- Kontakt:
Opet znaci paja ne moze gledati kako Arsenal rastavlja Partizan na proste faktore, jedino da bude 6-7+GunnerS je napisao/la:Ma neče bit 18+ al bit će sigurno 13-14+![]()
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
najvaznija tekma je ova sa Wiganom u kupu,jer ako nju dobijemo u finalu smo K kupa,a to ce znacit da mozemo dici trofej,a analogno tome,decki ce dobit zalet,moral i volju,da konacno osvoje bar karling kup i vjerujem vidjece da mogu,osjetice kako je dici pehar,te cemo kroz Pl igrati bolje uz vise elana i volje:DmandraX je napisao/la:GunnerS je napisao/la:Evo do kraja godine koje utakmice igra Arsenal. Ništa previše lagano, dvi veoma važne utakmice protiv Man UTD-a u gostima i Chelsea kući... Uostalom, 5 utakmica u ligi se još igra do nove godine tako da...
December F A
08 Wed UEFA Champions League H Partizan Belgrade 19:45 ATVO - 18+
Do kraja glatko...
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Moguće, al ne treba dizat tenzije, jer Arsenal kad se digne on vrlo brzo padne, to sam naučio u ovih zadnjih par godina 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.