Unatoc vrlo losem startu sezone, uspjeli smo odrzati status drugoligasa.
Na kraju ogroman trijumf koji nam je donio opstanak a vec od naredne sezone ce apetiti porasti.
Samo nebo je granica.
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
samo sam racunao one od 1. do 18. kolaalacious je napisao/la:I ja sam odigro sve od kad sam u ligi...nisam odigro samo prva 3 kola nakon kojih sam i upao u ekipu
123456 je napisao/la:samo sam racunao one od 1. do 18. kolaalacious je napisao/la:I ja sam odigro sve od kad sam u ligi...nisam odigro samo prva 3 kola nakon kojih sam i upao u ekipu
Stipu to, nego imal kakva nagrada za ovo, majka mu stara ?123456 je napisao/la: Hahahah .Prije svega cestitke na najboljem strijelcu u istoriji ss.lige.Svaka cast.Meni se nedadeda te bar stignem.Medjutim i ovako sam prezadovoljan.U zadnje 4.utakmice 6 golova sam postigao.Mislim da imam vise golova u ovoj sezoni vec u prosle dvije skupa.
Johnyx95 je napisao/la: Stipu to, nego imal kakva nagrada za ovo, majka mu stara ?
Pipita danas nije ni zaigrao, a mi za zelenim stolom dobili 3:0Raul_64 je napisao/la:Raul uvali danas 3 gola,red je bilo da ga ispratim
Sljedeće sezone najavljujem obaranje rekorda123456 je napisao/la:Hahahah .Prije svega cestitke na najboljem strijelcu u istoriji ss.lige.Svaka cast.Meni se nedadeJohnyx95 je napisao/la:Uh jbt, zamalo da me sekretar stigne na listi za najboljeg strijelca. Izgleda da je napravio neku nenormalnu seriju u zadnje vrijeme, mora da je na dopingu.da te bar stignem.Medjutim i ovako sam prezadovoljan.U zadnje 4.utakmice 6 golova sam postigao.Mislim da imam vise golova u ovoj sezoni vec u prosle dvije skupa.
Moze plavi i jos jedna gratis od savezaGoalgetter je napisao/la:Johnyx95 je napisao/la: Stipu to, nego imal kakva nagrada za ovo, majka mu stara ?
Biraj sebi jednu. Pretpostavljam zato sto navijas za Chelsea, da ces uzeti plavu
Izvinjavam se što nisam tipovao zadnje kolo, jednostavno od prošlog kola nakon što smo osigurali ulazak u prvu ligu, ja se nisam trijeznioLBJ MVP je napisao/la:Šampioni
To će biti strašna ekipa, od glagola strašiti.Edin TM87 je napisao/la:Bosco insistira na trade-u on za Gunnersa, ja se slazem, cekamo jos defendera kao kapitena Premiera da se slozi, pa da se prvi transfer nove sezone realizira![]()
Kakav trojac, ja Bosco i OTYNS_YNWA
Hvala na lijepim rijecima, na golovima za ekipu, za sve. Nemam nista protiv da ides ali o tome ne odlucujem ja nego kapiten FC PremieraBosco je napisao/la:To će biti strašna ekipa, od glagola strašiti.Edin TM87 je napisao/la:Bosco insistira na trade-u on za Gunnersa, ja se slazem, cekamo jos defendera kao kapitena Premiera da se slozi, pa da se prvi transfer nove sezone realizira![]()
Kakav trojac, ja Bosco i OTYNS_YNWA![]()
Prije svega želim da zahvalim defenderu i addebisiju što su mi dali priliku da igram, posebno sam zahvalan defenderu sa kojim sam proživjeo najljepše trenutke u ovoj ligi. Momak je bio korektan samo tako, svako kolo me je napominjao da ne propustim igrat.Ne znam kako da mu dovoljno zahvalim. Defenderu puno ti hvala još jednom, ali nadam se da razumiješ moju želju za prelaskom u Backspace Utd!
Nemoj previše budi spreman za sljedeću sezonuspielführer_21 je napisao/la:Izvinjavam se što nisam tipovao zadnje kolo, jednostavno od prošlog kola nakon što smo osigurali ulazak u prvu ligu, ja se nisam trijeznioLBJ MVP je napisao/la:Šampioni.. Čestitam tebi i gunneru na pobjedi i osvajanju šampionske titule..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.