NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

harden
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la harden » 27 nov 2016, 20:40

Ima li sta kod nas novo?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

amim
Kontakt:

Post Postao/la amim » 09 dec 2016, 15:57

sam vam reci, dogovorenonje sa Aleksandrom Panticem, Jaganjcem, i Damir Mehidic i mladi potencijalni Cizmic. Za kuduza i dzenu se jos ne zna ali se radi na tome.
Na stranici radnickog!!!

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 09 dec 2016, 16:02

amim je napisao/la:sam vam reci, dogovorenonje sa Aleksandrom Panticem, Jaganjcem, i Damir Mehidic i mladi potencijalni Cizmic. Za kuduza i dzenu se jos ne zna ali se radi na tome.
Na stranici radnickog!!!
??'

Brate jesi fulao temu :mrgreen:

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 09 dec 2016, 16:47

Halali bratu ako je fulio temu, skodi mu jos vise zagadjen zrak zbog nesrece u Sodi :lolno:

TehnickiDirektor
Kontakt:

Post Postao/la TehnickiDirektor » 13 dec 2016, 00:45

U cetvrtak Varedna Skupstina. Muzej I zasjedanja AVNOJA-a -18h.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 16 dec 2016, 20:04

Je li moguce da u gazijskom Bihacu nepostoji covjek sposoban obezbijediti 50 000 km mjesecno barem da klub funkcionise.U federalnoj za opstanak moze i manje.....
Ili je politika odlucila sakriti dugogodisnji kriminal...I ugasiti klub...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 16 dec 2016, 20:08

Hajde bola i vi cete za njima,..sta ima veze,..

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 16 dec 2016, 20:10

podhum je napisao/la:Hajde bola i vi cete za njima,..sta ima veze,..
Sta tebe boli kur.ac gdje ce ko....brini svoje brige.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 16 dec 2016, 20:12

Sve je to sport,..volim i ja tebe,..

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 16 dec 2016, 20:50

podhum je napisao/la:Hajde bola i vi cete za njima,..sta ima veze,..
Pa jeli im to predviđaš zwajtaru ili odlazak u nestanak :urnebes: :urnebes:

PS Nedajte se bišćani, valjda bude nekog selameta :salut:

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 16 dec 2016, 20:52

Bas smo u g...nima,pa nije moguce da ce ukinuti Jedinstvo,bem ti politiku,borite se ljudi.Evo cak i Radnicki se budi iz sna,nedajte Jedinstvo to je institucija a ne neki tamo napuhani velez,gosk i ostala hrhb sr..a.
Samo Sioux 1989

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 16 dec 2016, 20:55

Anamneko je napisao/la:Bas smo u g...nima,pa nije moguce da ce ukinuti Jedinstvo,bem ti politiku,borite se ljudi.Evo cak i Radnicki se budi iz sna,nedajte Jedinstvo to je institucija a ne neki tamo napuhani velez,gosk i ostala hrhb sr..a.
Tako je, radnički institucija, najveći klub u BiH, nisu igrali u premijer ligi, ali nema veze, tako je prijatelju :tokralju:
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 18 dec 2016, 17:31

Ima li isitine ovo sto Tulić navodi za ovog Egipćanina da je bio spreman keširati lovu u Jedinstvo
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 18 dec 2016, 18:19

xxh2o je napisao/la:Ima li isitine ovo sto Tulić navodi za ovog Egipćanina da je bio spreman keširati lovu u Jedinstvo
Ima, a ja znam još jednu-dvije osobe lično koje su imale želju da investiraju u klub i sve oko njega ali pod jednim jedinim uslovom: da ti isti ljudi dovedu i zaposle svoje ljude, da sami sebi naprave okruženje u kojem žele raditi što je sasvim logično, ali možeš misliti baš ta stavka jedna jedina ne paše gradu i vlastima jer ne žele "dati" klub nekom gdje oni ne bi imali uvid u dešavanja i radnje istog. Znači da sumiramo, da neko želi investirati 15-ak miliona u NK Jedinstvo i da napravi extra priču to bi smetalo cijelom političkom tijelu u gradu i kantonu a možda i šire ne znam. Da ne pričam sad o prijetnjama i prljavim radnjama iza zavjesa koje bi se odvijale tom prilikom tkao da svi koji su željeli ili pokušali brzo su okrenuli glavu od JEdistva i svega jer su vidjeli da tu ne da nešto smrdi nego je trulo dugi niz godina i samo se gomila, a sada je kolaps.

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 18 dec 2016, 19:02

Amsterdam1312 je napisao/la:
xxh2o je napisao/la:Ima li isitine ovo sto Tulić navodi za ovog Egipćanina da je bio spreman keširati lovu u Jedinstvo
Ima, a ja znam još jednu-dvije osobe lično koje su imale želju da investiraju u klub i sve oko njega ali pod jednim jedinim uslovom: da ti isti ljudi dovedu i zaposle svoje ljude, da sami sebi naprave okruženje u kojem žele raditi što je sasvim logično, ali možeš misliti baš ta stavka jedna jedina ne paše gradu i vlastima jer ne žele "dati" klub nekom gdje oni ne bi imali uvid u dešavanja i radnje istog. Znači da sumiramo, da neko želi investirati 15-ak miliona u NK Jedinstvo i da napravi extra priču to bi smetalo cijelom političkom tijelu u gradu i kantonu a možda i šire ne znam. Da ne pričam sad o prijetnjama i prljavim radnjama iza zavjesa koje bi se odvijale tom prilikom tkao da svi koji su željeli ili pokušali brzo su okrenuli glavu od JEdistva i svega jer su vidjeli da tu ne da nešto smrdi nego je trulo dugi niz godina i samo se gomila, a sada je kolaps.
Hmm baš čudno ako je istina. Novaca se nema, sve propada pa nek i Jedinstvo propadne, šta fali al funkciju/poziciju nedam doslovo dođe tako.......
Zapita se čovjek gdje nestade taj moral, transparentnost......
Zadnja izmjena: xxh2o, dana/u 18 dec 2016, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 18 dec 2016, 19:40

To je općenito politika u gradu pa i u Jedinstvu, NE DAM drugom da proba ili pokuša pa i neka propadne sve samo da neko ne bude pametniji i uspješniji od mene. To je dovelo do ovog. Kod nas rade pištolji šake i pare a ne mozak i logika, a o moralu da ne pričam jer to u Bihaću ne postoji. Da postoji ne bi svi sportovi bili pred gašenjem, svi kolektivi gotovo ovise o refama iz svog džepa, sve je privatizovano sve lični interesi a što je najgore kolo vode nesposobni levati koji nemaju ni znanje ni viziju.

Mislim da odgovor na sve leži u tvom potpisu !

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 18 dec 2016, 19:53

I još da dodam da svaki ozbiljan biznismen prije ulaganja u određen posao da procjeniti rizik istog i da kod Jedinstva taj rizik debelo prelazi nivo tolerancije. Uvjerili smo se sami do sad bezbroj puta da se prijetilo igračima, trenerima, sudijama da ne kažem i čovjeku što crta linije na stadionu zbog fixiranih rezultata pa ti zamisli sad kakve bi probleme imao potencijalni investitor koji želi uzeti stvar u svoje ruke.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 19 dec 2016, 12:50

Tako je svugdje,lopovi bi da neko da milione a da ih oni trose.E nema toga vise,ko daje lovu taj se i pita!Isto je i kod nas bilo,svi bi trosili a niko neda pare.
Sad su dosli ljudi sa svojom lovom,tako da ne moraju moljakati nikoga i ovo sto rade je za ne povjerovati.Ljudi su za par njeseci ulozili vise od milion maraka i tek su poceli.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

nokee95
Kontakt:

Post Postao/la nokee95 » 19 dec 2016, 14:46

Ma ovdje nesto ne stima nikako, ne mogu vjerovati da jedan grad kao sto je nas Bihać , ne moze naci 50 000 km. Pa sto je moj stari reko da ides od kuce do kuce skupices a oni kao ne mogu izdvojiti 50k iz budzeta, ma ruglo zivo.

A da se nadovezem na ovo ulaganje, pa politika je udaljena od Jedinstva koliko se ja razumijem? Nema politike veze sa tim nego ono jedan clan jedan glas vjerovatno, jer toga ne bi bilo kada bi dosli ovi ljudi zeljni ulaganja jer bi otjerali sviju i doveli svoje ljude?

Mramic
Kontakt:

Post Postao/la Mramic » 19 dec 2016, 16:12

Ljudi moji , dug je cirka 200 000 km , sto prema mujadzicu sto prema igracima , da li je dug osnovan ili ne ja ne znam ali je bitno da je racun blokiran i da ga Jedinstvo ne moze koristiti , sto znaci da u startu treba ti 200k da budes na 0 , i za ovu polusezonu cirka 100 000 .Znaci treba nam 300 000 u roku od 1-2 mjeseca da bi klub opstao ovu sezonu .Grad je u debelom minusu i skoro sam siguran da te pare od grada dobiti necemo,jedan mali dio mozda ali nam to ne moze puno pomoci... Da se citav grad digne uz jake privatnike mozda bi mogli rijesiti ovaj dug , opet se postavlja pitanja sta i kako dalje ... Da nam klub preuzmu gore navedeni egipcanin ili seik ili ti tipovi sa jahtama, klub vise nije gradski vec privatna zajebancija nekog serifa koji moze raditi sta hoce od kluba , stavljati kartu za utakmicu po 10 km itd, sto se mene tice bolje mi je i 10 liga , nego da mi neki serif zabranjuje da ulazim na svoj stadion samo zbog toga sto je on ulozio koji dinar u klub i da gledam i dalje gosk a ne slogu iz kralja, tako da ta prica kod mene ne pije vode ..Jedinstvo ako nema podrsku grada Bihaca u potpunosti mi nemamo sta traziti , na skupstini se niko nije pojavio od predstavnika gradske vlasti sto znaci da oni ne zele ni pokusati rijesiti problem a da ne pricamo o tome da ce ga isti rijesiti .. Na iducoj skupstini ukoliko se ne pojave isti nemamo sta razglabati i davati ideje vec poslate klub u 2 ligu i ispocetka graditi sve , mi ipak mozemo osigurati 30-40 000 km za tu ligu sto je i dovoljno da se u roku od 2 godine vratis u ovu istu ligu ukoliko budemo stabilni ...
SN96

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.