Riccardo Calafiori se pridružio Arsenalu, a njegov bivši klub, Bologna, osvojila je prvi trofej nakon 51 godine čekanja.
Eddie Nketiah je napustio Arsenal kako bi se pridružio Crystal Palaceu, koji je jučer osvojio prvi trofej u klupskoj historiji.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
MarcoBorriello
- Kontakt:
Re: English Premier League
Zelis reci da su ti klubovi imali uspjesnije sezone od Arsenala?MarcoBorriello je napisao/la: ↑19 maj 2025, 14:15Riccardo Calafiori se pridružio Arsenalu, a njegov bivši klub, Bologna, osvojila je prvi trofej nakon 51 godine čekanja.
Eddie Nketiah je napustio Arsenal kako bi se pridružio Crystal Palaceu, koji je jučer osvojio prvi trofej u klupskoj historiji.![]()
Pa tak sam i ja reko da Chelsea nije sad dobio raspalog Uniteda onda niti ne zasluzuju da igraju LPjose je napisao/la: ↑19 maj 2025, 13:37Kiksali su protiv Ipswicha, šta će u LP ako tako gledamo.Pensioner26 je napisao/la: ↑19 maj 2025, 00:03Nema veze. Sami sebi krojimo sudbinu što je najbitnije. Kiksaju li protiv Forresta šta će koji klinac u Ligi prvaka svakako…
ARSENAL4ever
-
MarcoBorriello
- Kontakt:
1>0Mogli je napisao/la: ↑19 maj 2025, 14:17Zelis reci da su ti klubovi imali uspjesnije sezone od Arsenala?MarcoBorriello je napisao/la: ↑19 maj 2025, 14:15Riccardo Calafiori se pridružio Arsenalu, a njegov bivši klub, Bologna, osvojila je prvi trofej nakon 51 godine čekanja.
Eddie Nketiah je napustio Arsenal kako bi se pridružio Crystal Palaceu, koji je jučer osvojio prvi trofej u klupskoj historiji.![]()
![]()
-
Invincibles14
- Kontakt:
Jel ovo Jay napravio jos jedan računMarcoBorriello je napisao/la: ↑19 maj 2025, 14:15Riccardo Calafiori se pridružio Arsenalu, a njegov bivši klub, Bologna, osvojila je prvi trofej nakon 51 godine čekanja.
- JayCatwright
- Kontakt:
Pametna odluka. Dati ovoliko novca za macka u vreci koji je nedokazan na najvisem nivou bi bila ludost. Vjerovatno ce u drzavni projekat novcem telekoma, audia i ostalih.Exc: Man City withdrawing from race to sign Bayer Leverkusen midfielder Florian Wirtz. Feeling transfer - which would be the most expensive in #MCFC history - does not represent value for money. City estimate the deal would cost around €300m all in
-
TommyHilfiger
- Kontakt:
podrobit ce ga u Engleskoj.Mogli je napisao/la: ↑19 maj 2025, 17:21Pametna odluka. Dati ovoliko novca za macka u vreci koji je nedokazan na najvisem nivou bi bila ludost. Vjerovatno ce u drzavni projekat novcem telekoma, audia i ostalih.Exc: Man City withdrawing from race to sign Bayer Leverkusen midfielder Florian Wirtz. Feeling transfer - which would be the most expensive in #MCFC history - does not represent value for money. City estimate the deal would cost around €300m all in![]()
odlazak u bauern precjenjenog floriana je neminovnost
Pa sam Gvardiol ih je koštao oko 200m sa cijelim paketom.
Ako neko ima, imaju oni.
Ja msm da će u Bayern, al' lijepo od naših što se interesuju barem.
Ako neko ima, imaju oni.
Ja msm da će u Bayern, al' lijepo od naših što se interesuju barem.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
MarcoBorriello
- Kontakt:
DaInvincibles14 je napisao/la: ↑19 maj 2025, 15:24Jel ovo Jay napravio jos jedan računMarcoBorriello je napisao/la: ↑19 maj 2025, 14:15Riccardo Calafiori se pridružio Arsenalu, a njegov bivši klub, Bologna, osvojila je prvi trofej nakon 51 godine čekanja.
![]()
Mazu navijacima oci pricom da se interesuju. I sam dobro znas da Liverpool nece toliko kesirati. A svakako je Dominik bolji fudbaler. Da ne govorim i da je ljepsi i marketinski isplativiji. Flo je nepotreban.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Meni se čini da će Frimpong ispasti flop za Liverpool. S druge strane Kerkez je top pojačanje. Ako dođe naravno
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Brat fleksa CS-om
- VivaLaStella
- Kontakt:
Nadam se da će ga isto pitat i kad se pridruže Chelsea i United/Tottenham na spisak
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Pa prca lik ljude. Kaj bi vi odgovarali da vam novinari stalno vise nad glavom, a da nemate dobre rezultate. Naravno da neces stalno govorit kak je razocaravajuce stanje nego budes se probao obranit, bacit neku kontru ili nesto tome slicno.
ARSENAL4ever
-
MarcoBorriello
- Kontakt:
A jest nezgodan Bredli 
Ne bum se ni osjetil izostanak Trenta.
-
MarcoBorriello
- Kontakt:
Mitoma zaslužuje da igra na najvećem nivou ali ove cijene koje klubovi srednjeg ranga traže za svoje najbolje igrače su otišle u nebo. Šteta bi bilo za njega da provede karijeru u Brightonu
- JayCatwright
- Kontakt:
meni je on slabija verzija Diaza, nema konstantu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.