Gdje si ti zadnji put gledao Senada kad je igrao kod nas u Kalesiji???zmaj348 je napisao/la:Senad Husic-dosta brz igrač,odlično izvodi slobodnjake sa veće udaljenosti,jako borben..loše strane-zna zaboraviti igrača u odbrani,tehnika mu nije jači dio igre..centaršut-jednom idealan,jednom katastrofalan...ne znam kako će se snaći kod Vas,koliko ćete ga uspjeti istrpiti ako osjeti podršku od publike mogli bi imati veliko pojačanje..ali sjećam se kada smo se i mi hvatali za glavu od nekih njegovih poteza..sretno..
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- muhamed121
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Zvijezda Gradacac,mi smo ga prodali Mađarima i uzeli fine pare za naše uslove..iznenadio sam se kada sam vidio da se vratio u Pl-u..muhamed121 je napisao/la:Gdje si ti zadnji put gledao Senada kad je igrao kod nas u Kalesiji???zmaj348 je napisao/la:Senad Husic-dosta brz igrač,odlično izvodi slobodnjake sa veće udaljenosti,jako borben..loše strane-zna zaboraviti igrača u odbrani,tehnika mu nije jači dio igre..centaršut-jednom idealan,jednom katastrofalan...ne znam kako će se snaći kod Vas,koliko ćete ga uspjeti istrpiti ako osjeti podršku od publike mogli bi imati veliko pojačanje..ali sjećam se kada smo se i mi hvatali za glavu od nekih njegovih poteza..sretno..
- muhamed121
- Kontakt:
Potpuno je to novi igrac jer znam ga kao dijete od pjetlica pa do seniora u Kalesiji pa do Zvijezde pa do Mađara ovo se slazem da odluta nekad zaboravi na igraca a imao je i povredu skoro se oporavio nije ga bilo duze vrijeme na terenu kakav ce sad bit pitanje je al ako to ne ostavi traga siguran sam da ce bit veliko pojacanje za Slobodu a to ce se svi uvjerit u prvim njegovim minutamazmaj348 je napisao/la:Zvijezda Gradacac,mi smo ga prodali Mađarima i uzeli fine pare za naše uslove..iznenadio sam se kada sam vidio da se vratio u Pl-u..muhamed121 je napisao/la:Gdje si ti zadnji put gledao Senada kad je igrao kod nas u Kalesiji???zmaj348 je napisao/la:Senad Husic-dosta brz igrač,odlično izvodi slobodnjake sa veće udaljenosti,jako borben..loše strane-zna zaboraviti igrača u odbrani,tehnika mu nije jači dio igre..centaršut-jednom idealan,jednom katastrofalan...ne znam kako će se snaći kod Vas,koliko ćete ga uspjeti istrpiti ako osjeti podršku od publike mogli bi imati veliko pojačanje..ali sjećam se kada smo se i mi hvatali za glavu od nekih njegovih poteza..sretno..
-
- Kontakt:
fukarezv je napisao/la:

- tuzlak1987
- Kontakt:
Moze Eric, al Dejana Eric-Ne znam sta si tugo moja 

- Suljo20002
- Kontakt:
Eric skoro pa nikako u ovom djelu sezone nije branio za Drinu.Stojanovic je bio prvi golman.A mi imamo sasvim dobar golmanski par i to jos Nikolica na posudbi tako da ne znam cemu ovo ?
Jeste , prozivka je na pomoćnom terenu Tušnja.dzekooooTz je napisao/la:jel str prozivka na pomocnom ili ?
Ja volim FK Tuzla City
Pero Ivetić je doktor, svi drugi su" rezervni točkovi".Chinaglia je napisao/la:samo budala bi izbacila Peru iz početne postave, frajer je garantovano bio najbolji lijevi bek PL ovih 18 kola, a vjerujem da će to biti i do kraja sezone
Ja volim FK Tuzla City
koliko su platila ova dvojica da dođu na probu u Slobodu, e moj Husrefe ..
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Pa mogo si i ti doc na probu da znas makar potrcatChinaglia je napisao/la:koliko su platila ova dvojica da dođu na probu u Slobodu, e moj Husrefe ..

Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Ko su ova dvojica, Hasanović i Alibašić?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ja sam više za PES i tako todjulba je napisao/la:Pa mogo si i ti doc na probu da znas makar potrcatChinaglia je napisao/la:koliko su platila ova dvojica da dođu na probu u Slobodu, e moj Husrefe ..

Nisi ti nizasta, realno.Chinaglia je napisao/la:ja sam više za PES i tako todjulba je napisao/la:Pa mogo si i ti doc na probu da znas makar potrcatChinaglia je napisao/la:koliko su platila ova dvojica da dođu na probu u Slobodu, e moj Husrefe ..
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Cini mi se da je ovaj Hasanovic za Zelju igrao....wobly92 je napisao/la:Ko su ova dvojica, Hasanović i Alibašić?

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Nad tobom sunce najljepše sja
Alibasic je ofanzivni veznjak, nesto ko Haurdic, moze pokriti sve pozicije naprijed, s tim da moze igrati i defanzivnije, ako se ne varam igrao je protiv vas u TZ i desnog beka, ali nije on ta klasa, nije on pojacanje za Slobodu, barem prema onome sto je pokazao u Zvijezdi. Iako je imao dosta problema sa povredama dok je bio u Zvijezdi.wobly92 je napisao/la:Ko su ova dvojica, Hasanović i Alibašić?
Za Hasanovica nikad cuo.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
- Kontakt:
Jooj reorganizacije Fukara

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Hvala vam na info.
Za ovog Hasanovića nema nikakvih informacija, barem ne mogu nać, jedino što piše da je navodno iz Amerike doš'o na probu. Alibašić taj i nekako, al za ovog nikako nisam optimista, nadam se da griješim, šef ipak zna najbolje, al svi igrači koji su nam bili anonimusi pa su nam došli su barem neku solidnu karijeru imali iza sebe.
Za ovog Hasanovića nema nikakvih informacija, barem ne mogu nać, jedino što piše da je navodno iz Amerike doš'o na probu. Alibašić taj i nekako, al za ovog nikako nisam optimista, nadam se da griješim, šef ipak zna najbolje, al svi igrači koji su nam bili anonimusi pa su nam došli su barem neku solidnu karijeru imali iza sebe.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil, legendarnadruga i 11 gostiju.